The Witcher 2: Assassins of the Kings | PC [پست اول خوانده شود]

این اولین و آخرین اخطار.
پست حاوی موارد داستانی بدون اسپویلر، دفعه اول کارت قرمز 2 امتیازی، دفعه دوم بن 1 هفته.
پست در مورد مشکلات بازی توی این تاپیک کارت قرمز 2 امتیازی.

witcher2leakedvid.jpg

Developer: CD Projekt RED
Publisher: Atari
Genre: Action RPG
Platform: PC
Release Date: Q1 2011

تصاویر تریلر‌هایی‌ که باید ببینید

1
2
3

The Witcher یکی‌ از به یاد ماندگار‌ترین بازی‌های نقش آفرینی در ۳ ساله اخیر برای گیمر‌های pc بود. داستان فوق‌العاده به همراه گرافیک بصری زیبا و گیمپلی یگانه و منحصر به فرد از عواملی بود این بازی اختصاصی رایانه توانست بیش از ۱.۵ میلیون به فروش برود. اما در این پی‌ مشکلاتی از جمله بیش از حد و طولانی بودن لودینگ‌ها که خیلی‌ هارا از به پایان رساندن بازی منصرف کرد، صدا گذاری نامناسب برای شخصیت‌ها و مکالمه‌های خشک به همراهی ترجمه نادرست، نیز به چشم میخورد. اینبار CD Project آماده تا با The Witcher ۲ سری را به سطحی دیگر ببرد.

اولین چیزی که در The Witcher ۲ مشاهده خواهید کرد جهش گرفیکی نسبت به نسخهٔ قبل است. CD Project انجین Aurora را ترک کرده و انجین مخصوص خودرا طراحی کردند. محیط‌های بازی بزرگ و فوق‌العاده زیبا هستند. همچنین اعلام شده که محیط‌ها فقط برای تماشا نیست و گرالت میتواند برروی محیط و اطراف خود تاثیر گذار باشد. گیمپلی بازی نیز بهبود یافته. در دموی Prison Break قابلیتهای جدید از جمله اثرات جدید کت پشن که باعث دیدن دشمن از میان دیوار مشابه به Detective Eye در BAA میشود، وجود مخفیکاری در بازی و همچنین کمبات بهبود یافته نمایش داده شد. بازی دارای ۳ شروع که بستگی به تصمیم‌های شما در نسخهٔ اول و ۱۶ پایان است.

The Witcher ۲ در ساله ۲۰۱۱ عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
20 دقیقه اول بازی کافیه تا بفهمید با چه شاهکاری طرفید! تازه این در صورتیه که مثل من شماره یک رو بازی نکرده باشید و زبانتون هم زیاد قوی نباشه.

من با 4gig رم و گرافیک 6850 و dual core 2.2 :d بازی رو روون اجرا کردم و فقط تو شلوغی یه ذره فریم ریت میاد پایین.

سوای از گرافیک فنی بازی گرافیک هنری خودش غولیه ... من رسما کف کردم.

بچه ها من همین الان نصب و قسمت های اولش رو بازی کردم.

با نظر لیچ موافقم، واقعا اولش آدم رو حسابی تحت تاثیر قرار میده و آدم می فهمه با گیمی که روی جزئیاتش وقت گذاشته شده طرفه.
23t06dg.gif

فقط من کارتم GTX 260 هستش و اولش با تنظیمات بالا و رزولوشن 1920 در 1080 مشکل فریم ریت داشتم، یه سری با تنظیمات ور رفتم و الان با تنظیمات خیلی خوب و بالا دارم به خوبی اجراش می کنم، فقط با این فرق که رزولوشن رو گذاشتم 1360 در 768 که فریم ریت بهتر شده.

ولی خوب 1080*1920 یه چیز دیگه است!

دوستان هیچ کدوم تون تجربه ای دارید که کدوم یکی از تنظیمات گرافیکی رو اگر پایین بیاریم تاثیر زیادی روی فریم ریت داره؟

--------------------------------------
پ.ن: خوب دوستان، من یه کم اینترنت رو سرچ کردم و نوشته اند که اگر درایورهای بتای NVIDIA نسخه v275.27 رو دانلود و نصب کنیم کیفیت گرافیک بازی بسیار بالاتر میره و ضمن این که بازی نرم تر هم میشه. یه توصیه دیگه هم که شده اینه که برنامه 3D Vision رو Uninstall کنیم.

من خودم نصب کردم و تموم شد خبرتون می کنم. الان دارم روی لپ تاپم هم که N53SV هستش بازی رو نصب می کنم ببینم روی اون چطوره! :mrgreen:

آخرین ویرایش:
دوستان هیچ کدوم تون تجربه ای دارید که کدوم یکی از تنظیمات گرافیکی رو اگر پایین بیاریم تاثیر زیادی روی فریم ریت داره؟
توی اکثر بازی های World Detail و Texture Quality فریم رو افزایش می ده
البته 100 درصد باید V Sync و AA رو به کل خاموش کنی

البته دوست من هیچ لزومی نداره که v sync در این بازی غیر فعال باشه فکر نمیکنم کسی با تنظیمات بالا بتونه
max 60 فریم بگیره پس دوستان بهتون توصیه میکنم بزارید on باشه تا از پاره گی تصویرتون جلوگیری کنه

سلام و ممنون.

بله درسته Texture و AA خیلی اثر دارند.

من AA رو می تونم خاموش کنم، ولی واقعا اگر Texture رو پایین بیارم احساس می کنم گرافیک خراب شده و نسخه کامل گیم رو بازی نکردم!! اون رو همیشه روی Very Large می ذارم.

با سرچ اینترنتی که زدم توصیه کرده بودند که Depth of Field ها و Vsync رو خاموش کنید که الان با خاموش کردن همین ها فریم ریتم با وجود تکسچر Very Large کاملا به حد رضایت بخش افزایش یافت. :d >:d<

درایور NVIDIA که بالا نوشتم رو هم حتما امتحان می کنم و خبرش رو میدم. :)
یادت باشه حتما گزینه UBER SAMPLING رو خاموش کنی چون بدون اینکه تغییر زیادی ایجاد کنه باعث افت فریم وحشتناک میشه.
آفرین، دقیقا!

این هم یکی از توصیه هاییه که همه جا نوشته.

ممنون بابت تذکر. :)

البته دوست من هیچ لزومی نداره که v sync در این بازی غیر فعال باشه فکر نمیکنم کسی با تنظیمات بالا بتونه
max 60 فریم بگیره پس دوستان بهتون توصیه میکنم بزارید on باشه تا از پاره گی تصویرتون جلوگیری کنه

البته درست می گید و من هم همیشه این گزینه رو روشن می ذاشتم، ولی جالبه که الان هم که خاموشش کردم زیاد پارگی تصویر نمی داد. انگار موتورش یه طوریه که زیاد به این Vsync احتیاج پیدا نمی کنه...

بیخود خودتون رو خسته نکنید . چپتر 2 بازی باگ داره و شما برای انجام سایر QUEST ها باید به شهری برید که دقیقا راهش بسته شده و شما درMIST گم میشید و از جای اولتون سر در میارید .

یه گفته سایت اصلی ویچر تا هفته آینده پچ ورژن 1.1 بیرون خواهد اومد که باعث FIX شدن باگ های بازی از جمله KEYBOARD MAPPING و ایرادات گرافیکی خواهد بود .

اين شبيه باگ نيست زياد ..
توي سايلنت هيل The Room هم يك همچين مكاني وجود داشت كه حالت مه بود و هرچي از در رد ميشدي برميگشتي جاي اولت ...
و البته توي اون بازي بايد ايتم خاصي رو كه دستت بد ميذاشتي تو صندوق و بعد از اون در بر ميداشتي ..
شايد اين بازيه م همچين چيزي باشه !!!!

درایور NVIDIA که بالا نوشتم رو هم حتما امتحان می کنم و خبرش رو میدم.
انودیا داری توی تنظیمات کارت گرافیکت بیرون از بازی می تونی Tripple buffring رو هم روشن کنی و شاید تاثیر بزاره
من توی بعضی از بازی ها نتیجه گرفتم

• Like
Reactions: hosein me
یادت باشه حتما گزینه UBER SAMPLING رو خاموش کنی چون بدون اینکه تغییر زیادی ایجاد کنه باعث افت فریم وحشتناک میشه.
تغییرش اتفاقا کاملا محسوسه اگه دقت کنید . کیفیت بافت ها رو چند برابر می کنه . اما خب به چشم نمیاد زیاد .

کسی با دسته ی Xbox 360 بازی رو اجرا کرده؟ بازی کاملا برای دسته بهینه شده.
راستیمن توی ویندوز XP حداقل 3 برابر بیشتر فریم میگیرم.در صورتی که تغییر محسوسی توی گرافیک بین XP و 7 نمیبینم.کسایی که سیستم متوسط دارن حتما از XP استفاده کنن چون خیلی روونتره.

همونطور که گفتم به زودی منتظر پچ 1.1 بازی باشید که احتمال خیلی زیاد گرافیک رو خیلی optimize و روان تر خواهد کرد علاوه بر رفع باگ های بازی و تنظیمات کیبورد و joystick .

اما در سایت رسمی ویچر برای دارندگان کارت های nvidia توصیه کرده که آخرین درایور رو نصب کنن. و برای کارت های high-end از سری 400 تا 500 آخرین درایور یعنی 275.27 که هنوز بتا هست رو پیشنهاد کرده . خودم نصب کردم و فریم ها بهتر و روان تر شد .

در مورد چگونگی تنظیم آپشن گرافیک هم به این لینک مراجعه کنید .
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=41941&page=5 پست #71 .

کسانی که ati دارن .باز به نقل از سایت ویچر به زودی Amd درایور جدید به همراه hotfix رو برای ویچر بیرون خواهد داد .

برای دوستانی که از پردازنده های 2 هسته ای استفاده می کنن حتما لینک بالا رو بخونن و انجام بدن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or