The Witcher 2: Assassins of the Kings | PC [پست اول خوانده شود]

این اولین و آخرین اخطار.
پست حاوی موارد داستانی بدون اسپویلر، دفعه اول کارت قرمز 2 امتیازی، دفعه دوم بن 1 هفته.
پست در مورد مشکلات بازی توی این تاپیک کارت قرمز 2 امتیازی.

witcher2leakedvid.jpg

Developer: CD Projekt RED
Publisher: Atari
Genre: Action RPG
Platform: PC
Release Date: Q1 2011

تصاویر تریلر‌هایی‌ که باید ببینید

1
2
3

The Witcher یکی‌ از به یاد ماندگار‌ترین بازی‌های نقش آفرینی در ۳ ساله اخیر برای گیمر‌های pc بود. داستان فوق‌العاده به همراه گرافیک بصری زیبا و گیمپلی یگانه و منحصر به فرد از عواملی بود این بازی اختصاصی رایانه توانست بیش از ۱.۵ میلیون به فروش برود. اما در این پی‌ مشکلاتی از جمله بیش از حد و طولانی بودن لودینگ‌ها که خیلی‌ هارا از به پایان رساندن بازی منصرف کرد، صدا گذاری نامناسب برای شخصیت‌ها و مکالمه‌های خشک به همراهی ترجمه نادرست، نیز به چشم میخورد. اینبار CD Project آماده تا با The Witcher ۲ سری را به سطحی دیگر ببرد.

اولین چیزی که در The Witcher ۲ مشاهده خواهید کرد جهش گرفیکی نسبت به نسخهٔ قبل است. CD Project انجین Aurora را ترک کرده و انجین مخصوص خودرا طراحی کردند. محیط‌های بازی بزرگ و فوق‌العاده زیبا هستند. همچنین اعلام شده که محیط‌ها فقط برای تماشا نیست و گرالت میتواند برروی محیط و اطراف خود تاثیر گذار باشد. گیمپلی بازی نیز بهبود یافته. در دموی Prison Break قابلیتهای جدید از جمله اثرات جدید کت پشن که باعث دیدن دشمن از میان دیوار مشابه به Detective Eye در BAA میشود، وجود مخفیکاری در بازی و همچنین کمبات بهبود یافته نمایش داده شد. بازی دارای ۳ شروع که بستگی به تصمیم‌های شما در نسخهٔ اول و ۱۶ پایان است.

The Witcher ۲ در ساله ۲۰۱۱ عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
کسانی که ati دارن .باز به نقل از سایت ویچر به زودی Amd درایور جدید به همراه hotfix رو برای ویچر بیرون خواهد داد .

بدن .

AMD/ATI plans to release hotfix drivers dedicated to The Witcher 2. They will resolve problems with game's efficiency for crossfire users.​

با توجه به این خبر نمیشه خیلی به hotfix جدید ATI امید داشت !

همه جا اعلام شده که Skidrow گند زده با کرکش و نسخه ی GoG فعلا" ( تا قبل از پچ ) بهترین هست !
گفته شده هم فریم ریت و هم سرعت شروع بازی نسخه ی GoG خیلی بیشتر و فریم ریت رو سیستم های معمولی 10-15 و رو سیستم های قوی 2 برابر هستش !
دوستان کسی بین شما هر 2 نسخه رو تست کرده ؟

همه جا اعلام شده که Skidrow گند زده با کرکش و نسخه ی GoG فعلا" ( تا قبل از پچ ) بهترین هست !
گفته شده هم فریم ریت و هم سرعت شروع بازی نسخه ی GoG خیلی بیشتر و فریم ریت رو سیستم های معمولی 10-15 و رو سیستم های قوی 2 برابر هستش !

من تست کردم به جز سرعت بالا اومدن بازی با هیچکدوم موافق نیستم !
که اونم حدود 10 ثانیه فرقشه !

AMD/ATI plans to release hotfix drivers dedicated to The Witcher 2. They will resolve problems with game's efficiency for crossfire users.​

حالا شما هر جور راحتی اجراش کن.

من هم با کرک جدید skid بازی رو تست کردم هم با gog . باید بهت بگم که اونی که گند زده همون gog بوده چون با کرک جدید و hotfix crack skidrow من در همونجایی که 35 فریم می گرفتم با این کرک جدید به 55 فریم تغییر کرد . شاید بقیه تست کرده باشن و به خاطر سیستمشون که ضعیف بوده فرقی ندیده باشن .

به هر حال بعد از ی همچین بازی هایی همه یا به فکر درایور جدید می افتن یا پچ و کرک .
همه اینا هم در راهه . اما امیدوارم با این پچ جدید باگ بازی هم برطرف بشه .

نوشته شده توسط Javadn

. گفته شده رو ولش کن . من با مدرک بهت ثابت می کنم که فعلا همین کرک جدید اسکیدرو اگه نبود بازی کردن تو چپتر 2 به اون سنگینی حتی با گرافیک 460 oc هم که خودم دارم اجراش م یکنم فاجعه بار میشد .

من هم با کرک جدید skid بازی رو تست کردم هم با gog . باید بهت بگم که اونی که گند زده همون gog بوده چون با کرک جدید و hotfix crack skidrow من در همونجایی که 35 فریم می گرفتم با این کرک جدید به 55 فریم تغییر کرد . شاید بقیه تست کرده باشن و به خاطر سیستمشون که ضعیف بوده فرقی ندیده باشن .

به هر حال بعد از ی همچین بازی هایی همه یا به فکر درایور جدید می افتن یا پچ و کرک .
اگه انجا منظورتون با من بود ! که عزیز من با 5870 بازی رو اجرا میکنم و تغییر خاصی احساس نکردم والا !
اگه میشه اون Hotfix اسکیدرو رو هم برا من PM کن اگه واقعا فریم ریت رو بالا میبره چون من جایی ندیدمش !

نوشته شده توسط Javadn

. گفته شده رو ولش کن . من با مدرک بهت ثابت می کنم که فعلا همین کرک جدید اسکیدرو اگه نبود بازی کردن تو چپتر 2 به اون سنگینی حتی با گرافیک 460 oc هم که خودم دارم اجراش م یکنم فاجعه بار میشد .
اگه انجا منظورتون با من بود ! که عزیز من با 5870 بازی رو اجرا میکنم و تغییر خاصی احساس نکردم والا !
اگه میشه اون Hotfix اسکیدرو رو هم برا من PM کن اگه واقعا فریم ریت رو بالا میبره چون من جایی ندیدمش !
اگه میشه برای منم بفرست یا بزار تو تاپیک مشکلات چون منم جایی ندیدم !!
ادیت: برم دانلود کنم پس...D:
ادیت2: اگه منظورت لینک زیر هست باید بگم همونیه که gog داده بیرون نه اسکیدرو!!
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1410673&postcount=65

آخرین ویرایش:
اگه میشه برای منم بفرست یا بزار تو تاپیک مشکلات چون منم جایی ندیدم !!
ادیت: برم دانلود کنم پس...D:
ادیت2: اگه منظورت لینک زیر هست باید بگم همونیه که gog داده بیرون نه اسکیدرو!!
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1410673&postcount=65

فکر کنم منظورشون همین هست چون توی GF.Wiretarget.com هم چیزی نیست !
---
یه چنتا چیز که خودم بهشون توجه نمیکردم ولی واقعا لذت بازی رو بیشتر میکنن !
1. این سلاح حا و زره هاتون رو حتما انچنت کنید واسه انچنت کردن هم توی اینونتوری (I رو باید بزنید که باز شه دیگه !! :دی ) بعد اسلحه یا زره ای که پوشیدید کنارش به اندازه هر انچنت اسلات یه دایره داره ! از توی تب انچنت میتونید با موس ایتم مورد نظرتون رو بکشید رو لباس یا اسلحه تا انچنت شه ! خیلی تاثیر داره !
2. حتما Silver Sword رو کرفت کنید ! با Silver Sword این جکو جونور ها و روح ها و ... رو بزنید ! سریع میمیرن بر عکس شمشیر عادی ! و با شمشیر عادی هم انسان ها و الف ها و ... رو بزنید !
3. Mutagen :d ، داخل صفحه کارکترتون ( همون جا که لول آپ میکنید ) کنار بعضی ابلیتی ها یه دایره خالی هست روی ابلیتی برید و Enter بزنید بعد میتونید Mutagen بهش اضافه کنید که واقعا تاثیر میزاره رو بازی ! :دی
4. Bomb ها و Trap رو وقتی با فکر ازشون استفاده میکنید واقعا شاهکارن ! مثلا من خودم یه اسموک مینداختم بد یه بمب مینداختم وسطش اینطوری هم اسموک ضعیفشون میکرد هم بمب میترکید دمیج میداد هم اسموک آتیش میگرفت ! 1 تیر 3 نشون :دی !
یا وقتی Health ام کمه فرار میکنم و تله میچینم ! اینطوری واقعا لذت بازی بالا میره ! Trust me ...
دیگه با پوشن و ... هم که آشنایی دارید !
به حرقهای مردم هم گوش بدید !
فقط 2 تا سوال !
1. Adrenalin چیه ؟! من اصلا نمیدونم چطور باید ازش استفاده کرد دکمه X رو که قشار میدم هیچ اتفاقی نمیفته !
2. پوکرش چطوری ـه !؟ :دی من سر در نیاوردم !

بچه هاخواستم یک حالی به این تاپیک بدم خیلی از دوستان پیرامون داستان و کاراکتر های موجود در بازی سوال کرده بودند و بدبختانه بنده هنوز بازی به دستم نرسیده که براشون توضیح کاملی بدم. اما نقد پردیس گیم به نظرم نقد خوبی بود که گفتم شاید مرحمی باشد.

داستان

مطابق گفته های سازندگان،The Witcher 2 از داستانی بالغ و جذاب بهره می برد که استانداردهای جدیدی را برای روایت داستانی واقع گرایانه و غیرخطی تعریف خواهد کرد.ادامه ماجراجویی های Geralt of Rivia با حوادثی از The Witcher ارتباط خواهد داشت ضمن اینکه جذاب تر،حماسی تر و پر از غافلگیری خواهد بود.

975399_20110218_640screen004.jpg

بعد از کمک به متوقف کردن شورشی که Order of Flaming Rose به راه انداخته بود و نجات جان پادشاه Geralt،Foltest به یکی از بازیگران اصلی در عرصه غوغای سیاسی قلمرو Temeria بدل شد.Geralt در زمان اجرای فرامین پادشاه جهت ایجاد صلح در سرزمین Temeria،به محافظت از جان او ادامه داد.آخرین سنگر Order نیز تسلیم ارتش سلطنتی شد.آخرین مأموریت باقی مانده سرکوب قلعه بارونس La Valette بود که از قلمروی پادشاهی اعلام جدایی کرده بود.یک ماه از تلاش برای ترور پادشاه می گذشت که ارتش او به دروازه های قلعه بارونس La Valette رسیدند تا برای جنگ نهایی آماده شوند.در همین زمان،Geralt که پیش Foltest به سر می برد نمی توانست تحقیق شخصی اش یعنی تلاش برای پی بردن به مبدأ و هویت تروریست مرموز هم سبک witcher ها که مسئول سوء قصد به جان پادشاه بود را آغاز کند.تحقیقی که به بسیاری از سوال ها جواب خواهد داد.

بازیباز کنترل Geralt را به دست می گیرد؛هیولاکش حرفه ای که با کمک به درهم شکستن شورش Order of Flaming Rose و نجات جان پادشاه از دست یک تروریست هم سبک witcher ها درگیر غوغای سیاسی Temeria شده است.در دومین قسمت این سری،Geralt همچنان در کانون وقایع سیاسی باقی می ماند.او تحقیقاتش را آغاز می کند تا به هویت گروهی تروریست که مسئول ترور حاکمین در قلمروهای شمالی هستند پی ببرد،رابطه آنها با witcher ها را کشف کند و از انگیزه های آنها آگاه شود.تحقیقات،او را به سمت رودخانه Pontar در منطقه مرزی ملتهب بین Kaedwen , Temeria و Aedrin می کشاند جایی که او گرفتار نبردی بین قوی ترین نیروهای دنیای The Witcher می شود.در این راه Geralt با دو شخصیت منفی بازی یعنی Kingslayer و Lorveth آشنا می شود.دو شخصیتی که همانند Azar Javed و Professor در بازی اول دشمنان Geralt محسوب می شوند.

شخصیت ها

Geralt of Rivia

ملقب به White Wolf(گرگ سفید).witcher ای سپید مو،تند مزاج،فاسد،مشکوک به همه کس و همه چیز و از آن دست ضدقهرمان هایی که به سبب درگیر شدن منافع شخصیشان با منافع عموم مردم گاهاً در قالب یک قهرمان ظاهر می شوند.او هیولاکشی برجسته است که در قبال جایزه و پاداش،مخوف ترین هیولاها را نیز از بین می برد که بهترین نمونه اش به زانو در آوردن Striga در شماره اول بازیست.Geralt شخصیتیست به شدت مادی گرا با علاقه بسیار بسیار زیاد به زن ها که در ابراز تمایلاتش هیچ حد و مرزی قائل نیست.از نکات بارز او مهارت بسیار زیادش هم در alchemy(کیمیاگری) و هم در شمشیرزنی است که سبب می شود کنترل او،احساس قدرت و برتری فوق العاده ای به بازیباز بدهد که نظیرش در کمتر بازی نقش آفرینی ای دیده شده است.این بار تغییری در ظاهر Geralt نسبت به شماره اول دیده می شود و آن اضافه کردن ponytail(موی دم اسبی) است.

Triss Merigold

ساحره مو قرمزی که در Kaer Morhen،قلعه Witcher ها در شماره اول با او آشنا شدید.Triss مهارت بسیاری در جادوگری دارد و این طور که معلوم است در برخی از مبارزات Assassins of Kings درکنار Geralt خواهد جنگید هرچند که کنترل اش به دست بازیباز نخواهد بود.او با مهارت جادوگری فوق العاده اش دو بار جان Geralt را در بازی اول نجات داده بود.یکبار از دست Azar Javed و Professor و یکبار هم از دست دختر پادشاه،که توسط Striga تسخیر شده بود.مسلماً مهارت های جادویی او در Assassins of Kings به کمک Geralt خواهد آمد.

Lorveth

elf ای جاسوس و منفور.او فعالانه علیه انسان ها توطئه می کند و از نظر بسیاری او یک انسان ستیز روانیست.Lorveth یکی از شخصیت های منفی Assassins of Kings خواهد بود که به کمک Kingslayer مقاصد شومی را دنبال خواهد کرد.احتمالاً در صحنه های بسیاری رودرروی او و رفیق انسانش قرار خواهید گرفت که صحنه های جالبی را خلق خواهد کرد.

Kingslayer

همان طور که از اسمش پیداست کارش کشتن پادشاه هاست و به نظر می رسد کارش را از قبل از شروع وقایع بازی آغاز کرده است.او طبق گفته خودش از قبل Geralt را می شناسد و یکبار سعی کرده بود او را درحالیکه بیهوش بوده بکشد(احتمالاً او همان کسی است که در cut-scence ابتدایی The Witcher به سمت Geralt بیهوش حمله ور شده بود).در یک cut-scence سینمایی که در سایت خود بازی نیزقابل مشاهده است می بینیم که Lorveth در غاری با او ملاقات می کند.Kingslayer که کنار آتش نشسته است خودش را دوست غیرانسان ها معرفی می کند و به نظر می رسد این سرآغازیست برای یک اتحاد بین این دو شرور.از نکات جالب cut-scence مذکور این است که بغل دست Kingslayer،سر بریده شده ای به چشم می خورد که احتمالاً مربوط به یک حاکم نگون بخت است!

1. Adrenalin چیه ؟! من اصلا نمیدونم چطور باید ازش استفاده کرد دکمه X رو که قشار میدم هیچ اتفاقی نمیفته !

Adernalin-1 که پر میشه باید یک یا چند دشمن کنار شما باشن بعد شما همه رو با هم میزنی ! یک جورایی Splash میزنه فک کنم ! چون برا من که 3تا رو کشت باهم :-o

2-پوکر یا همون تاس و اینا ؟؟ اگه اونه که اینجوریه :

2.2- اول مقدار پول رو معین کیکنید ، بعد Dice میزنید و 5تا تاس میندازه ف بعد بعضی تاس ها شماره هاشون شبیه هم خواهد بود ! و بعد حریف تاس میندازه ! و شما دوباره باید تاس بندازید ! الان اونایی که شبیه به هم نیستن ( به اصطلاح Pair ) رو انتخاب کنید و بعد دوباره dice کنید و احتمال داره که این جدیدا هم شبیه قبلی ها باشن و شما پول ببری !

آخرین ویرایش:

برادر من ، مگه این حرف منه که میگی هرجور راحتم اجرا کنم ؟ وقتی ATI خودش اینو گفته ، دیگه مگه جای بحثی هم میمونه برای من و امثال من که یه 5870 بیچاره دارن ؟ CF ندارن که همه !:)

فکر کنم منظورشون همین هست چون توی GF.Wiretarget.com هم چیزی نیست !
---
یه چنتا چیز که خودم بهشون توجه نمیکردم ولی واقعا لذت بازی رو بیشتر میکنن !
1. این سلاح حا و زره هاتون رو حتما انچنت کنید واسه انچنت کردن هم توی اینونتوری (I رو باید بزنید که باز شه دیگه !! :دی ) بعد اسلحه یا زره ای که پوشیدید کنارش به اندازه هر انچنت اسلات یه دایره داره ! از توی تب انچنت میتونید با موس ایتم مورد نظرتون رو بکشید رو لباس یا اسلحه تا انچنت شه ! خیلی تاثیر داره !
2. حتما Silver Sword رو کرفت کنید ! با Silver Sword این جکو جونور ها و روح ها و ... رو بزنید ! سریع میمیرن بر عکس شمشیر عادی ! و با شمشیر عادی هم انسان ها و الف ها و ... رو بزنید !
3. Mutagen :d ، داخل صفحه کارکترتون ( همون جا که لول آپ میکنید ) کنار بعضی ابلیتی ها یه دایره خالی هست روی ابلیتی برید و Enter بزنید بعد میتونید Mutagen بهش اضافه کنید که واقعا تاثیر میزاره رو بازی ! :دی
4. Bomb ها و Trap رو وقتی با فکر ازشون استفاده میکنید واقعا شاهکارن ! مثلا من خودم یه اسموک مینداختم بد یه بمب مینداختم وسطش اینطوری هم اسموک ضعیفشون میکرد هم بمب میترکید دمیج میداد هم اسموک آتیش میگرفت ! 1 تیر 3 نشون :دی !
یا وقتی Health ام کمه فرار میکنم و تله میچینم ! اینطوری واقعا لذت بازی بالا میره ! Trust me ...
دیگه با پوشن و ... هم که آشنایی دارید !
به حرقهای مردم هم گوش بدید !
فقط 2 تا سوال !
حرفهای دوست خوبم تایید میشه. سیستم پیشرفته crafting بازی به بازیکن این اجازه را می دهد که ایتیم های مخصوص به خود را بسازد که حدود 300 تا ایتم از اجزای زرها گرفته تا سلاح ها در بازی قابلیت crafting یا ترکیبی دارند. در بازی ویچر یک هم ما هم شمشیر های اهنی داشتیم و هم شمشرهای سیلوری یا ساخت نقره، همانطور که دوست من گفت شمشیرهای با ساخت نقره برای گشتن هیولاها و اشرار بازی است که خود شامل تکنیک های تک مبارزه ای و مبارزه ای گروهی و تکنیک مبارزه ای سنگین هستند که کارکتر برای هر موقعیت خاص در رو یا روی با دشمنان می تواند از این تکنیک مبارزه ای با شمشیر خود کمک بگیرد که اول با ضربات اهسته و کم کم با تکرار کمبوها می توان از تکنیک های تخریبی بهتری بهره جست. در مورد تکنیک های مبارزه ای که دوستم در بازی گفت بله شما کاملا ازاد هستید در بازی از قدرت تفکر خود استفاده کنید و دامنه وسیعی از المانهای تاکتیکی و تکنیکی را در کار پیاده سازی کنید. که از حرفه ای ترین انها می توان به ضربه حریف بر حریف با جای خالی دادن نام برد.
البته پیشرفت دادن کاراکتر بر پایه 3 اصل در بازی بنیان گذاری شده . شمشیر زنی . جادوگری . اکسیر سازی یا همان تهیه potion ها که می توان به یکی از این تکنیک ها به صورت حرفه ای پرداخت و یا اینکه به صورت ترکیبی یک سبک خاصی را در قابلیت های بنیان گذاری کرد. که همین سیستم ترکیبی در قسمت دیگر بازی باعث شده که ما بتوانیم بیشتر از صدها تیپ شمشیر ایجاد کنیم در صورتی که در ویچر یک اینگونه نبوده.

بچه ها این آیتم های اضافی که از توی جعبه های اطراف شهر جمع آوری میشن به چه درد میخوردن؟ یا مثلا این قارچ ها و مواد گیاهی.
این شمشیر نقره ای رو من اون نوشتش رو بدست آوردم اما حالا میگه که یه آیتم میخواد توی روند داستانی بازی بدست میاد خودش؟
من الان در مورد داستان زیبا و روایت عالی این بازی واقعا چیزی کمتر از شاهکار نمیتونم بگم، با اینکه شماره اول رو بازی نکردم اما بازی از نظر داستانی منو واقعا به خودش جلب کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or