The Witcher 2: Assassins of the Kings | PC [پست اول خوانده شود]

این اولین و آخرین اخطار.
پست حاوی موارد داستانی بدون اسپویلر، دفعه اول کارت قرمز 2 امتیازی، دفعه دوم بن 1 هفته.
پست در مورد مشکلات بازی توی این تاپیک کارت قرمز 2 امتیازی.

witcher2leakedvid.jpg

Developer: CD Projekt RED
Publisher: Atari
Genre: Action RPG
Platform: PC
Release Date: Q1 2011

تصاویر تریلر‌هایی‌ که باید ببینید

1
2
3

The Witcher یکی‌ از به یاد ماندگار‌ترین بازی‌های نقش آفرینی در ۳ ساله اخیر برای گیمر‌های pc بود. داستان فوق‌العاده به همراه گرافیک بصری زیبا و گیمپلی یگانه و منحصر به فرد از عواملی بود این بازی اختصاصی رایانه توانست بیش از ۱.۵ میلیون به فروش برود. اما در این پی‌ مشکلاتی از جمله بیش از حد و طولانی بودن لودینگ‌ها که خیلی‌ هارا از به پایان رساندن بازی منصرف کرد، صدا گذاری نامناسب برای شخصیت‌ها و مکالمه‌های خشک به همراهی ترجمه نادرست، نیز به چشم میخورد. اینبار CD Project آماده تا با The Witcher ۲ سری را به سطحی دیگر ببرد.

اولین چیزی که در The Witcher ۲ مشاهده خواهید کرد جهش گرفیکی نسبت به نسخهٔ قبل است. CD Project انجین Aurora را ترک کرده و انجین مخصوص خودرا طراحی کردند. محیط‌های بازی بزرگ و فوق‌العاده زیبا هستند. همچنین اعلام شده که محیط‌ها فقط برای تماشا نیست و گرالت میتواند برروی محیط و اطراف خود تاثیر گذار باشد. گیمپلی بازی نیز بهبود یافته. در دموی Prison Break قابلیتهای جدید از جمله اثرات جدید کت پشن که باعث دیدن دشمن از میان دیوار مشابه به Detective Eye در BAA میشود، وجود مخفیکاری در بازی و همچنین کمبات بهبود یافته نمایش داده شد. بازی دارای ۳ شروع که بستگی به تصمیم‌های شما در نسخهٔ اول و ۱۶ پایان است.

The Witcher ۲ در ساله ۲۰۱۱ عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
من با تاسف فراوان اعلام میکنم بازی رو گذاشتم برای بعد از امتحان های این ترم ، به شدت خطر مشروطی احساس میشود + ویچر دیگه قطعا فاتحه ... :دی

دوستان من درایور NVIDIA رو امروز نصب کردم و نتیجه خوبی هم گرفتم ازش. توضیحات بیشتر اینجا.

بحث بالا بردن فریم ریت و گزینه ها و مشکلات گرافیکی توی تاپیک مشکلات بازی داغ تر هستش، از همه خواهش می کنم اونجا بحث رو ادامه بدیم... :)

بچه ها این آیتم های اضافی که از توی جعبه های اطراف شهر جمع آوری میشن به چه درد میخوردن؟ یا مثلا این قارچ ها و مواد گیاهی.
این شمشیر نقره ای رو من اون نوشتش رو بدست آوردم اما حالا میگه که یه آیتم میخواد توی روند داستانی بازی بدست میاد خودش؟
من الان در مورد داستان زیبا و روایت عالی این بازی واقعا چیزی کمتر از شاهکار نمیتونم بگم، با اینکه شماره اول رو بازی نکردم اما بازی از نظر داستانی منو واقعا به خودش جلب کرد.
در بالا که توضیح دادم دوست خوبم اتیم ها برای ترکیب کردن انها با سلاح ها و زرها و.. و قارچها و گیاهان با استفاده از کتابچه های راهنما برای کسانی که مهارت در اکسیر سازی و یا معجون سازی دارند که با بالا بردن ان کلاس و توانایی می توانی انها را باهم ترکیب کنی و چیزهای جدید و بهتری بدست اوری.ممکنه در روند داستانی بازی بدست بیاد اما باید پیگیرش باشی و اگر جز مراحل فرعی است باید به دنبال سر نخ هاش باشی. شمشیر نقره ای برای کشتن اشرار و پلیدها به کار می رود که خود شامل تکنیک های برتر دیگری است. موفق باشی

بلاخره امروز و تا همین لحظه بعد از اینکه چپتر 2 رو دوباره و برای بار دوم شروع کردم به امید اینکه باگ لعنتی از بین بره موفق شدم و با 6 ساعت یک ضرب تونستم باگ رو شانسی رد کنم.
باگ اینجور اتفاق می افته که به شما ماموریتی داده میشه اما فلش روی نقشه به سمت نا کجا آباده و شخص مورد نظر اصلا در هیچ کجای بازی نیست . فقط می خوام بگم هر وقت چپتر 2 ویچر2 رو رد کردید معلوم میشه گیمرید :d:d:d
اگر که نه بهتره همین الان ولش کنید و کلا بی خیالش بشید .
فعلا خودم اولین نفرم :d

یه چیزی !
من واقعا نمیدونم کی میتونم از آدرنالین استفاده کنم !
هروقت X رو فشار میدم هیچ اتفاقی نمیوفته نمیدونم باگ هست چی هستش ؟!

موقع درگیری یه BAR کمی پایین تر از Health Bar میاد که وقتی پور میشه میتونه بری نزدیک یک دشمن و X بزنی و اونو میکشه و یه چند ثانیه یک Debuff ( با WoW آشنایی داری میدونی چیه :d ) روت میمونه !

برا من که همین پیش اومده دارم بهت میگم :d

ویرایش :

Adrenaline skills are the ones you unlock before the very last skills in each tree.
Once you put a point into one or each of those abilities in each tree,
a new bar will appear during combat that fills with yellow.
Once its full, pressing 'X' will activate it.
The swordsmanship one instant kills up to 3 people at once.
The magic one places a field down that, as far as I can tell, slows all opponents within it and makes it so you can just go berserk and start killin everyone.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Crystal Vamp
از 2 چپتر قبل بگذریم چپتر 3 خیلی کوتاه بود:( البته بهتر که کوتاه بود ;;)اهمیت چپتر 2 و طولانی بودن چپتر 2 به دلیل اینه که دقیقا در وسط جریان بازی شروع میشه و در اون شما به بسیاری از ارتباطات و داستان های گذشته و حال مابین شخصیت های بازی پی میبرید و به وضع و حال اوضاع 3 شهر و پادشاهانش و از بین بردن mist و نفرینی که دچارشون شده .

فعلا در Epilogue قرار دارم .
ای بابا اینم که کلا کار 3 روز بود .:d
دوستان اگه سوالی دارن بپرسن در حد توان راهنمایی شون خواهم کرد .

و خلاص:d:d:d:d:d
2aduxzrjzdk4ivhy1hd1.jpg
3u0vekernh7op3rylm1r.jpg
xze8108t15u6tv4jlk2z.jpg
oehr2cl7fq9878opqc8w.jpg
7zqxisam9716kpchusz4.jpg
hepnkl6l7tsrohc0pl7.jpg

آخرین ویرایش:
3. Mutagen :d ، داخل صفحه کارکترتون ( همون جا که لول آپ میکنید ) کنار بعضی ابلیتی ها یه دایره خالی هست روی ابلیتی برید و Enter بزنید بعد میتونید Mutagen بهش اضافه کنید که واقعا تاثیر میزاره رو بازی ! :دی

این چجوریه ؟ من میزنم اما خالیه :d

collector's edition بازي كي مياد؟؟

کاکلکتورز ادیشن هم توی بازار هست الان !
اینم ویدئو آنباکسینگش !!!
====
بچه ها به احتمال زیاد امروز پچ 1.1 پخش میشه که اینطور که گفتن خودشون 5 تا 30 درصد افزایش فریم ریت داریم باهاش !
اینم Change Log ! :
1. Simpler and more reliable game installation and activation. Details to be revealed soon.

2. Fixed the free Troll Trouble DLC download. It is now included n the patch so there's no need to download and install it separately.

3. Fixed an issue that prevented some users from downloading other free DLCs (the ones given out with some pre-orders, special promotions, etc). The launcher now properly refreshes the list of available DLCs and allows for installation.

4. Performance improvements: approximately 5% to 30% better framerate and faster game loading for many users, depending on their individual systems and game versions. Owners of retail versions can expect the biggest improvements.

5. Fixed random crashes occurring on some systems, especially after saving and loading saves.

6. Key mapping – allows the arrow and number keys to be used for movement.

7. Added the option to invert the mouse.

8. nVidia surround vision now works properly.

9. More accurate assessment provided by the "auto-detect settings" option will help improve game performance.

10. Removed a bug that prevented completion of the “Blood Curse” quest.

11. Fixed a bug that prevented the additional link in "Extras" from being unlocked after winning the dice game against the GOG.com monk.

12. GOG.com credits now work properly.

The full list of all changes will be available upon the release of the patch. If you have experienced any issues that are not on the list above, please don't worry. We have already started working on the next patch, which will address other difficulties and bugs, including those related to specific hardware setups; e.g.. Logitech g35. You may expect this second patch to be ready next week.
آخرش هم گفته پچ بعدی به احتمال زیاد هفته دیگه آماده میشه !

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hosein me

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or