The Witcher 2: Assassins of the Kings | PC [پست اول خوانده شود]

این اولین و آخرین اخطار.
پست حاوی موارد داستانی بدون اسپویلر، دفعه اول کارت قرمز 2 امتیازی، دفعه دوم بن 1 هفته.
پست در مورد مشکلات بازی توی این تاپیک کارت قرمز 2 امتیازی.

witcher2leakedvid.jpg

Developer: CD Projekt RED
Publisher: Atari
Genre: Action RPG
Platform: PC
Release Date: Q1 2011

تصاویر تریلر‌هایی‌ که باید ببینید

1
2
3

The Witcher یکی‌ از به یاد ماندگار‌ترین بازی‌های نقش آفرینی در ۳ ساله اخیر برای گیمر‌های pc بود. داستان فوق‌العاده به همراه گرافیک بصری زیبا و گیمپلی یگانه و منحصر به فرد از عواملی بود این بازی اختصاصی رایانه توانست بیش از ۱.۵ میلیون به فروش برود. اما در این پی‌ مشکلاتی از جمله بیش از حد و طولانی بودن لودینگ‌ها که خیلی‌ هارا از به پایان رساندن بازی منصرف کرد، صدا گذاری نامناسب برای شخصیت‌ها و مکالمه‌های خشک به همراهی ترجمه نادرست، نیز به چشم میخورد. اینبار CD Project آماده تا با The Witcher ۲ سری را به سطحی دیگر ببرد.

اولین چیزی که در The Witcher ۲ مشاهده خواهید کرد جهش گرفیکی نسبت به نسخهٔ قبل است. CD Project انجین Aurora را ترک کرده و انجین مخصوص خودرا طراحی کردند. محیط‌های بازی بزرگ و فوق‌العاده زیبا هستند. همچنین اعلام شده که محیط‌ها فقط برای تماشا نیست و گرالت میتواند برروی محیط و اطراف خود تاثیر گذار باشد. گیمپلی بازی نیز بهبود یافته. در دموی Prison Break قابلیتهای جدید از جمله اثرات جدید کت پشن که باعث دیدن دشمن از میان دیوار مشابه به Detective Eye در BAA میشود، وجود مخفیکاری در بازی و همچنین کمبات بهبود یافته نمایش داده شد. بازی دارای ۳ شروع که بستگی به تصمیم‌های شما در نسخهٔ اول و ۱۶ پایان است.

The Witcher ۲ در ساله ۲۰۱۱ عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
دوستان به نظرتون من اگر یک رو بازی نکنم می تونم از داستان این بازی سر در بیارم ؟ یا نه ؟
ارزش داره یک رو بعد از این همه مدت بازی کنم ؟

دوستان به نظرتون من اگر یک رو بازی نکنم می تونم از داستان این بازی سر در بیارم ؟ یا نه ؟

اگه انگلیسی خیلی قوی داری و میتونی نسخه دوم رو تا تموم کردن نسخه اول بازی نکنی نسخه اول رو بازی کن.در غیر این صورت همون 2 رو بازی کنی خیلی بهتره.

بله میشه معجون های دیگه ای هم درست کرد به شرطی که کتابچه یا نوشته و دستورش رو داشته باشیم .
اونوقت اون معجون در لیست معجون های که میشه درست کرد قرار می گیره . یعنی مهم 2 چیزه داشتن دستور ساخت و دوم داشتم مواد مورد نیاز و البته دونستن اینکه خواص هر کدوم چیه که این سومی زیاد ضروری نیست .
باتشکر از جواب خوب شما اما سوال من پیرامون ارتقاء سطح اکسیر سازی بود که ایا ترکیبی شده و یا نه؟ یعنی با ارتقا این کلاس به ریشه دیگری هم دسترسی پیدا خواهیم کرد و یا نه. بسیار متشکرم

آخرین ویرایش:
خیر فکر نکنم چون تا اینجا که بنده به LEVEL 21 رسیدم از نظر سطح معجون سازی چیز خاصی ندیدم . شاید فق قدرت معجون ها بیشتر شده یاشه و تاثیر و مدت زمانشون افزایش پیدا کرده باشه . فعلا تو چپتر 2 موندم و سخت شده .

پشنهاد من به شما بازی کردن نسخه یک بازی است. اگر به دنبال یک مفهوم درست و حسابی با درک کلی از داستان بازی و تکنیک های به کاربرده و راهبردی اون هستی حتما به دنبال نسخه یک بازی باش و در نسخه دوم بازی به دنبال ناشناخته های نسخه اول بازی بگرد و به قولی کلی عشق و حال کن:d

با عرض سلام به دوستان نقش افرینی باز گل: بنده حقیر تصمیم گرفتم به توضیح یکسری از مفاهیم و اصطلاهات اصلی در بازی های اکشن نقش افرینی بپردازم که لینکشو اینجا براتون میزارم. با خودم گفتم شاید انجام این کار خیلی ضروری باشه چون خیلی از دوستان در این تاپیک سولاتی مطرح کرده بودند که بیشتر به این اصطلاحات مربوط می شد. امید وارم این مطالب مختصر و مفید که بنده حقیر برای شما دوستداران نقش افرینی نوشته ام مورد قبول شما قرار گیرد. به یاد روزی که ما نقش افرینی بازان باهم بر قلعه های موفقیت پرواز کنیم>:d<

با عرض سلام به دوستان نقش افرینی باز گل: بنده حقیر تصمیم گرفتم به توضیح یکسری از مفاهیم و اصطلاهات اصلی در بازی های اکشن نقش افرینی بپردازم که لینکشو اینجا براتون میزارم. با خودم گفتم شاید انجام این کار خیلی ضروری باشه چون خیلی از دوستان در این تاپیک سولاتی مطرح کرده بودند که بیشتر به این اصطلاحات مربوط می شد. امید وارم این مطالب مختصر و مفید که بنده حقیر برای شما دوستداران نقش افرینی نوشته ام مورد قبول شما قرار گیرد. به یاد روزی که ما نقش افرینی بازان باهم بر قلعه های موفقیت پرواز کنیم>:d<

افرین
خیلی خوب بود;)

• Like
Reactions: MR TASH
سلام
اگه میشه راهنمایی کنید
من الان چپتر 1 هستم.با همین هشت پا دارم مبارزه می کنم.
چیکار باید کرد؟چجوری رد میشه؟

شما باید از جادوی Yarden استفاده کنی ! برای این کار کنترل رو نگه دار ! از توی جادوهات انتخابش کن بعد با دکمه Q ازش استفاده کن !
برو سمت چپ یا راست هشت پا ! وسط وای نسا ! بعد کا میخواد بزنه بهت با پاش ! پاش رو اون جادوت نگه می داره ! بعد برو بزنش ! همینطوری 4 تا پاش رو که قطع کردی ! میزنه پل رو خراب میکنه رو سر خودش ! بعد از پل بالا برو و بکشش !
---- قبل از اینکه بری واسه کشتنش از معجونی که درست کردی استفاده کن ----- ( کنترل رو نگه دار بعد Drinking Potions یا یه چیزی تو این مایه ها ! اینطوری راحت تر میمیره !
امیدوارم کامل متوجه شده باشی !

مرسی دستت درد نکنه ;)
فقط من الان زدمش ولی این معجون رو دیدم ندارم انگار قبلش درستش نکردم
راستی من کلی غذا خریدم ولی چرا نمیخوره؟
بدون جون موندم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Crystal Vamp
مرسی دستت درد نکنه ;)
فقط من الان زدمش ولی این معجون رو دیدم ندارم انگار قبلش درستش نکردم
راستی من کلی غذا خریدم ولی چرا نمیخوره؟
بدون جون موندم

ساختن معجون یکی از کوئست هاته ! امکان نداره نساخته باشی !
بازی خودش Health Regenerator داره ! که HPـت خود به خود پر میشه !
منم چیزی به اسم Health Potion یا چیز دیگه ای پیدا نکردم اصلا وسط مبارزه نمیشه از معجونها و ... استفاده کرد !
بهترین کار واسه اینکه بیشتر زنده بمونی استفاده از جادوی AXII هست ( فک کنم AXII بود یا QUEN ) که یه شیلد روی کرکترت باف میشه ! دمیج نمیخوری !

نمیدونم شایدم این رو ساختم ولی قبلش معجون ساختم نمیدونم این بود یا نه.
باز هم دستت درد نکنه رد شد.منم خودم از همین استفاده میکنم ولی یادمه تو 1 غذا میخورد

نمیدونم شایدم این رو ساختم ولی قبلش معجون ساختم نمیدونم این بود یا نه.
باز هم دستت درد نکنه رد شد.منم خودم از همین استفاده میکنم ولی یادمه تو 1 غذا میخورد

البته دوست من فراموش نکن که معجون ساختن یکی از روش های است که شما می توانید به استفاده کردن از ان دشمنان بزرگی را نابود کنید. و فکر می کنم به شما این اجازه داده شود که در هنگام مبارزه با دشمنان از معجون ها استفاده کنید، چون در بازی ها این یک قانون است. و من برای کشتن دشمنان سرسخت در بازی ویچر 1 از معجونی که به دست خودم ساخته شده بود استفاده می کردم که در هر ثانیه به HP شما 10 درصد اضافه میکرد که در مبارزه شما خیلی دیر تر از پا در می امدید. بعضی مجعون های از پیش تعیین شده هم بود که من برای تهیه ایتیم های بعضی از انها واقعا به اب و اتش می زدم:d

البته دوست من فراموش نکن که معجون ساختن یکی از روش های است که شما می توانید به استفاده کردن از ان دشمنان بزرگی را نابود کنید. و فکر می کنم به شما این اجازه داده شود که در هنگام مبارزه با دشمنان از معجون ها استفاده کنید، چون در بازی ها این یک قانون است. و من برای کشتن دشمنان سرسخت در بازی ویچر 1 از معجونی که به دست خودم ساخته شده بود استفاده می کردم که در هر ثانیه به HP شما 10 درصد اضافه میکرد که در مبارزه شما خیلی دیر تر از پا در می امدید. بعضی مجعون های از پیش تعیین شده هم بود که من برای تهیه ایتیم های بعضی از انها واقعا به اب و اتش می زدم:d

نه عزیزم شما بازی دستت اومده ؟!
چون باید از توی قسمت مدیتیشن معجون استفاده کنی که وسط مبارزه نمیشه بهش دسترسی داشت !

چپتر 2 بازی باگ داره و شما برای انجام سایر QUEST ها باید به شهری برید که دقیقا راهش بسته شده و شما درMIST گم میشید و از جای اولتون سر در میارید .

یه گفته سایت اصلی ویچر تا هفته آینده پچ ورژن 1.1 بیرون خواهد اومد که باعث FIX شدن باگ های بازی از جمله KEYBOARD MAPPING و ایرادات گرافیکی خواهد بود .

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or