The Witcher 2: Assassins of the Kings | PC [پست اول خوانده شود]

این اولین و آخرین اخطار.
پست حاوی موارد داستانی بدون اسپویلر، دفعه اول کارت قرمز 2 امتیازی، دفعه دوم بن 1 هفته.
پست در مورد مشکلات بازی توی این تاپیک کارت قرمز 2 امتیازی.

witcher2leakedvid.jpg

Developer: CD Projekt RED
Publisher: Atari
Genre: Action RPG
Platform: PC
Release Date: Q1 2011

تصاویر تریلر‌هایی‌ که باید ببینید

1
2
3

The Witcher یکی‌ از به یاد ماندگار‌ترین بازی‌های نقش آفرینی در ۳ ساله اخیر برای گیمر‌های pc بود. داستان فوق‌العاده به همراه گرافیک بصری زیبا و گیمپلی یگانه و منحصر به فرد از عواملی بود این بازی اختصاصی رایانه توانست بیش از ۱.۵ میلیون به فروش برود. اما در این پی‌ مشکلاتی از جمله بیش از حد و طولانی بودن لودینگ‌ها که خیلی‌ هارا از به پایان رساندن بازی منصرف کرد، صدا گذاری نامناسب برای شخصیت‌ها و مکالمه‌های خشک به همراهی ترجمه نادرست، نیز به چشم میخورد. اینبار CD Project آماده تا با The Witcher ۲ سری را به سطحی دیگر ببرد.

اولین چیزی که در The Witcher ۲ مشاهده خواهید کرد جهش گرفیکی نسبت به نسخهٔ قبل است. CD Project انجین Aurora را ترک کرده و انجین مخصوص خودرا طراحی کردند. محیط‌های بازی بزرگ و فوق‌العاده زیبا هستند. همچنین اعلام شده که محیط‌ها فقط برای تماشا نیست و گرالت میتواند برروی محیط و اطراف خود تاثیر گذار باشد. گیمپلی بازی نیز بهبود یافته. در دموی Prison Break قابلیتهای جدید از جمله اثرات جدید کت پشن که باعث دیدن دشمن از میان دیوار مشابه به Detective Eye در BAA میشود، وجود مخفیکاری در بازی و همچنین کمبات بهبود یافته نمایش داده شد. بازی دارای ۳ شروع که بستگی به تصمیم‌های شما در نسخهٔ اول و ۱۶ پایان است.

The Witcher ۲ در ساله ۲۰۱۱ عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
سلام
من هم بازی رو شروع کردم تا اینجا که خیلی حال داد.بازش هم تقریبا آسونه هرچقدر میره جلو سخت تر میشه.
فقط یک سوال ماموریت های فرعی چجورین؟
چرا تو نقشه علامتی براشون نداره و فقط اصلی رو نشون میده؟

سلام
من هم بازی رو شروع کردم تا اینجا که خیلی حال داد.بازش هم تقریبا آسونه هرچقدر میره جلو سخت تر میشه.
فقط یک سوال ماموریت های فرعی چجورین؟
چرا تو نقشه علامتی براشون نداره و فقط اصلی رو نشون میده؟

ببین دوست من مراحل فرعی به مراحل گفته میشه که شما باید برای دوستان خود کارهای را انجام دهید که انها از شماخواسته اند و یا بزار بهتر توضیح بدم برای مثال در مرحله ای هستید که در ان چند غار وجود دارد و مردم ان شهر از ان افسانه ها و داستان های می گویند که در هر یک از ان غارها قسمتهای از شمشیر یک قهرمان بزرگ وجود دارد که از ان هیولاهای دفاع می کنند. خب شما وقتی متوجه این موضاعات می شوید که در شهر جستجو کنید و از مردم سوال کنید و با این گونه چیزها اشنایی پیدا کنید وبعد به حل انها بپردازید که این کار دو خصوصیت مهم داره یکی اینکه شما رو برای رسیدن به اهداف خود در مراحل بالا تر یاری میکنه و مهارتها و زرها و سالاح های شما را تقویت می کند و همچنین هم گروه های شما هم تجربه و مهارت بهتری کسب می کنند و دیگر اینکه اگر در یک جایداستان اصلی از بازی با مشکل برخورد کردید و جای از ان برای شما نامشخص بود می توانید با تکیه کردن به داستانی که به داستان مورد نظر ربط پیدا میکرده به عمق بهتر داستان اصلی بازی پی ببرید. و یک مراحل دیگری هم در بازی وجود دارد که مراحل سه گانه نامیده میشه که باید دران روابط خود با دوستان خود را افزایش دهید:d
من هنوز بازی رو تهیه نکردم دوست من اما بخشی را برای این گونه مراحل در منوهای راهنمای بازی قرار می دهند که به صورت دسته بندی و جدا از مراحل اصلی می توانید به حل انها بپردازید و یا با جستجو به دنبال این گونه مراحل در شهر به گسترش انها بیفزاید و با صرف مقداری از وقت خودتون به ترتیب و یا به طور دلخواه به حل کردن انها اقدام کنید. موفق باشید

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: sheypooorchi
LA.NOIRE رو حدود چند ساعت بیشتر بازی نکردم اما سطح زبانش در مقایسه با ویچر 2 بسیار خنده آور و پایین هستش . از طرفی چون با ی بازی RPG روبرو هستیم و دیالوگ ها بسیار زیاد و سنگین هستن و در خیلی موارد شما حوصله شنیدنش رو هم حتی ندارید و فقط با موس کلیک می کنید تا به مرحله انتخاب دیالوگ از سوی شما برسه من فکر می کنم دونستن معنی دیالوگ های انتخابی به مراتب مهم تر از خوندن 100 خط محاوره بین دو یا چند نفره . هر چند که با این کار خیلی از جریانات بازی رو گم می کنید و متوجه نمیشید .

• Like
Reactions: MR TASH
میدونم اینها رو دوست من ولی مثلا تو بازی مثل dragon age یا نسخه قبل همین بازی اون تیکه از نقشه رو علامت گذاری میکرد و ما راحت میرفتیم اونجا ولی از این چیزی سر در نیوردم.همشون هم تیک سبز جفتشونه.بعد اونجا اگه هم علامت نداشت تو 2 خط اصلشو نوشته بود و مکان رو اما این یه مقاله در موردش نوشته :d
لطفا اگه کسی میتونه یه راهنمایی کنه که اگه هر چی انجام شده برم پوامو ازشون بگیرم. :d آخه همه ی برگ های جفت اون ساختمون که مردم نوشته بودن رو من برداشتم

میدونم اینها رو دوست من ولی مثلا تو بازی مثل dragon age یا نسخه قبل همین بازی اون تیکه از نقشه رو علامت گذاری میکرد و ما راحت میرفتیم اونجا ولی از این چیزی سر در نیوردم.همشون هم تیک سبز جفتشونه.بعد اونجا اگه هم علامت نداشت تو 2 خط اصلشو نوشته بود و مکان رو اما این یه مقاله در موردش نوشته :d
لطفا اگه کسی میتونه یه راهنمایی کنه که اگه هر چی انجام شده برم پوامو ازشون بگیرم. :d آخه همه ی برگ های جفت اون ساختمون که مردم نوشته بودن رو من برداشتم
فکر میکنم در نسخه یک بازی در منوی انتخاب مراحل با انتخاب مرحله های فرعی و یا به قولی با فعال کردن گزینه مورد نظر از طریق منوی مراحل بر روی نقشه که در اکثر بازها با کلید M بر روی کی بورد به نمایش در می اید می توان نقطه را که با فعال کردن مرحله مورد نظر انتخاب کردیم را بر روی نقشه مشخص کرد و به ان رسیدگی کرد. اما فکر میکنم در بازی وچر فقط در نقشه منطقه ای را به شما معرفی میکنه که باید در انجا با اطلاعاتی که بدست می اورید و یا از قبل اوردید به رفع ان بپردازید و دیگر از جزئیات کامل ان خبری نیست. البته بعضی از مراحل فرعی وقتی نمایان می شوند که با جستجو و پرسش و پاسخ با دیگران به اصل موضوع و مکان دقیق ان پی ببرید.

آخرین ویرایش:
بله عزیز . مانیتور ها شایعه بود و خبری از زده شدن کناره های تصویر در مانیتورها نیست .
شما یا نمیدونی 5:4 4:3 Aspect Ratio 16:10 چیه یا الکی یه چیزی گفتی رو هوا! بازی فقط و فقط Aspect Ratio 16:9 ساپورت میکنه و کسانی که مانیتورهای 4:3 5:4 یا 16:10 دارن بازی براشون به صورت Letterbox هست یا همون زدگی تصویر از بالا و پایین. این موضوع یه امتیاز منفی میتونه برا سازنده ها باشه چون این یک بازی انحصاری برا PC هست و خیلی ها از PCGamer ها از مانیتورهای 4:3 یا 16:10 استفاده میکنن.
حالا جالب ترین قسمت اینه که شما خودت تو پست 288 اسکرین های که از بازی گذاشتی رو یه مانیتور 16:10 بوده که زدگی تصویر از بالا پایین داره پس بهتره وقتی از چیزی خبر نداری و مطمئن نیستی الکی پست گمراه کننده ندی.

از دوستان هم عذر میخوام اگه این پست بی ربط به موضوع بود ولی یه سری از دوستان باید روشن بشن!

شما یا نمیدونی 5:4 4:3 Aspect Ratio 16:10 چیه یا الکی یه چیزی گفتی رو هوا! بازی فقط و فقط Aspect Ratio 16:9 ساپورت میکنه و کسانی که مانیتورهای 4:3 5:4 یا 16:10 دارن بازی براشون به صورت Letterbox هست یا همون زدگی تصویر از بالا و پایین. این موضوع یه امتیاز منفی میتونه برا سازنده ها باشه چون این یک بازی انحصاری برا PC هست و خیلی ها از PCGamer ها از مانیتورهای 4:3 یا 16:10 استفاده میکنن.
حالا جالب ترین قسمت اینه که شما خودت تو پست 288 اسکرین های که از بازی گذاشتی رو یه مانیتور 16:10 بوده که زدگی تصویر از بالا پایین داره پس بهتره وقتی از چیزی خبر نداری و مطمئن نیستی الکی پست گمراه کننده ندی.

از دوستان هم عذر میخوام اگه این پست بی ربط به موضوع بود ولی یه سری از دوستان باید روشن بشن!
کاملا تایید میشه. همچنین تصاویر در اینگونه مانیتورها با افت کفیت هم همراه هستند. که به قول دوست عزیزم کاملا یک امتیاز منفی به حساب می اید.

این موضوع یه امتیاز منفی میتونه برا سازنده ها باشه چون این یک بازی انحصاری برا PC هست و خیلی ها از PCGamer ها از مانیتورهای 4:3 یا 16:10 استفاده میکنن.
مساله را خیلی گنده کردی نهایتا با یک پچ همه چی حل هست بازی انقدر قابلیت های و مطالب و حرف های زیادی برای گفتن دارد که این مورد قابل چشم پوشی هست
کاملا تایید میشه. همچنین تصاویر در اینگونه مانیتورها با افت کفیت هم همراه هستند.
افت کیفیت !!!!!! عزیز من این چه حرفی هست الان من هر دو مدل مانیتور دارم هیچ فرقی از نظر کیفیت نداره
نکنه فکر کردی چون 1 سانتی متر از بالا پایین مانیتور کم شده دیگه کیفیت امده پایین نسبت به 16.9
اقا یک سوال چند تا جادو میشه خرید
و کلا چند تا واقعا به کار می اید

آخرین ویرایش:
مساله را خیلی گنده کردی نهایتا با یک پچ همه چی حل هست بازی انقدر قابلیت های و مطالب و حرف های زیادی برای گفتن دارد که این مورد قابل چشم پوشی هست

اتفاقا مسله خیلی گنده تر از این حرفاس وقتی یه بازی به صورت انحصاری برای یک پلتفرم میاد باید حالتی باشه که یه Gamer از هر نظر راضی کنه وقتی سازنده ها به خودشون زحمت ندادن و تمام Aspect Ratio ساپورت نکردن یعنی چی؟ اگه واقعا میخواستن پچ منتشر کنن میتونستن تو سایت بازی خبرش رو بذارن و یک توضیح کوچیک میدادن. تا به امروز کدوم بازی انحصاری PC بوده که فقط 16:9 ساپورت کرده؟ این یک امتیاز منفی برای بازی و سازنده ها هست وقتی اسم PC میاد طیف گسترده ای از سخت افزار ها و نمایشگر ها و موارد دیگه مطرح میشه که سازنده باید بازی خودشو با اون موارد هماهنگ کنه! الان خیلی ها تو فروم ها و سایت های خارجی به این موضوع معترض هستن خیلی ها هم بازی رو نگرفتن.

آقا عنوان تاپیک چیه ؟ میدونی ؟
فکر نکنم بدونی .
تاپیک مشکلات ویچر جای دیگه ای هست . برو همون جا از بازی ایرادات رو بگیر .
2 تا پست دادی هر 2 تاش هم مثل هم که چی ؟ اونم تو تاپیکی که اصلا مربوط به این مسئله نیست .

با عرض پوزش .
باید بگم تا اینجای بازی که به چپتر 3 رسیدم بازی معرکه ای بوده . امیدوارم بقیه اش هم همینطوری باشه .در مورد جادو ها باید بگم شما می تونید با مخلوط کردن چند ماده معجون جدید بسازید که اتفاقا هر کدومش بنا به دستور ساختی که داره دارای خواص و کارایی های مختلفی هستن . اما برای آموزش در زمینه معجون سازی شما به نوشته ها و کتاب هایی نیاز دارید که در شهر های مختلف می تونید از کتابخانه ها یا فروشنده های دست فروش تهیه کنید .

خود معجون ها هم 2 نوع هستند . یکی POTION ها که قابلیت هایی رو به بدن شما اضافه می کنن و یا باعث دفع سم از بدن شما میشن مثل CAT POTION که باعث میشه شما در شب همه چیز رو واضح ببینید که خیلی جاها به کارتون میاد .
و یا درقسمت دیگه ALCHEMY که در واقع محل ترکیب کردن مواد با فرمولاسیون مختلف هست .

اما چیزی به عنوان خرید جادو وجود نداره بلکه شما با UPGRADE کردن 4 شاخه ای که با زدن دکمه c واردش میشید می تونید قدرت 5 جادویی که از ابتدا به شما داده شده رو بالا بریید و LEVEL UP کنید . تا قدرت و میزان پرشدنشون زیاد تر و سریع تر بشه . یعنی اگه شما فرضا برای کشتن یک عنکبوت باید 4 بار از آتش استفاده کنید اینبار با آپگرید کردنش شما با 2 باز استفاده از اون می تونید جونور رو بکشید .

امیدوارم توضیحات کامل بوده باشه .

شما روی Keyboard دکمه J رو فشار بده ! بعد ماموریت هات هست و اسماشون و توضیحاتشون رو نوشته ! روی هر ماموریتی که میخوای انجام بدی دابل کلیک کن ! روی مپ علامت میزنش ! :دی

فکر نکنم بدونی .
2 تا پست دادی هر 2 تاش هم مثل هم که چی ؟ اونم تو تاپیکی که اصلا مربوط به این مسئله نیست .
جواب بهتری پیدا نکردی که بدی؟
این تاپیک بحث و گفتگو برای نکات مثبت و منفی بازیه که این نکات تو خیلی از چیزها وجود داره گرافیک داستان موزیک و صدا گذاری و ... ما داریم در مورد یکی از نکات منفی بازی صحبت میکنیم که کاملا به این تاپیک ربط داره نه در مورد کرک و اجرا نشدن بازی! پس باز هم میگم وقتی چیزی نمیدونیم بهتره الکی پست ندیم.

جواب بهتری پیدا نکردی که بدی؟
این تاپیک بحث و گفتگو برای نکات مثبت و منفی بازیه که این نکات تو خیلی از چیزها وجود داره گرافیک داستان موزیک و صدا گذاری و ... ما داریم در مورد یکی از نکات منفی بازی صحبت میکنیم که کاملا به این تاپیک ربط داره نه در مورد کرک و اجرا نشدن بازی! پس باز هم میگم وقتی چیزی نمیدونیم بهتره الکی پست ندیم.

این دوستمون به نظر من درست میگن،این نکته ای که آلان بهش اشاره شد جزء یکی از نکات منفیه خود بازی هست،و مربوط به کرک،پچ،آپدیت،سریال.... نمیشه.به هر حال وقتی شما پشت هم عکس از بازی میذارید،در واقع دارید نکته های مثبت گرافیک رو گوش زد میکنید،بیان این نکته در باره مونیتور ها هم میشه گفت یک نکته منفی درباره گرافیک بازی هست،به هر حال این تاپیک که فقط به نکات مثبت بازی نمی پردازه!
من فقط یک سوال دارم! اون هم اینه که مانیتورهای که 16:10 رو ساپورت میکنند،مگه 16:9 رو هم ساپورت نمیکنند؟

فکر نکنم بدونی .

با عرض پوزش .
باید بگم تا اینجای بازی که به چپتر 3 رسیدم بازی معرکه ای بوده . امیدوارم بقیه اش هم همینطوری باشه .در مورد جادو ها باید بگم شما می تونید با مخلوط کردن چند ماده معجون جدید بسازید که اتفاقا هر کدومش بنا به دستور ساختی که داره دارای خواص و کارایی های مختلفی هستن . اما برای آموزش در زمینه معجون سازی شما به نوشته ها و کتاب هایی نیاز دارید که در شهر های مختلف می تونید از کتابخانه ها یا فروشنده های دست فروش تهیه کنید .

خود معجون ها هم 2 نوع هستند . یکی POTION ها که قابلیت هایی رو به بدن شما اضافه می کنن و یا باعث دفع سم از بدن شما میشن مثل CAT POTION که باعث میشه شما در شب همه چیز رو واضح ببینید که خیلی جاها به کارتون میاد .
و یا درقسمت دیگه ALCHEMY که در واقع محل ترکیب کردن مواد با فرمولاسیون مختلف هست .

اما چیزی به عنوان خرید جادو وجود نداره بلکه شما با UPGRADE کردن 4 شاخه ای که با زدن دکمه c واردش میشید می تونید قدرت 5 جادویی که از ابتدا به شما داده شده رو بالا بریید و LEVEL UP کنید . تا قدرت و میزان پرشدنشون زیاد تر و سریع تر بشه . یعنی اگه شما فرضا برای کشتن یک عنکبوت باید 4 بار از آتش استفاده کنید اینبار با آپگرید کردنش شما با 2 باز استفاده از اون می تونید جونور رو بکشید .

امیدوارم توضیحات کامل بوده باشه .
با تشکر از دوست خوبم. دوست من در ویچر یک یادمه برای اینکه بتوانیم یکسری گیاهان را شناسایی کنیم مجبور بودیم که از مهارت های خود برای ارتقاء این دانش استفاده کنیم که حالا ایا این توانایی ارزش افزودن مهارت و یا چیز دیگری را دارد و یا نه، اینو خود اکسیر سازها بهتر می دانند. سوال بنده اینه از شما که ایا با ارتقاء این کلاس در بازی وچر جدید ایا کلاس دیگری ارتقاء پیدا میکنه و یا اینکه مانند وچر یک نیازمند بسیاری تجربه و تنها صرف کردن مهارت های با ارزش در بالا بردن یک کلاس غیرترکیبی مانند اکسیر سازی است؟
البته همانطور که می دونید CAT POTION یک معجون تعریف شده است و در بازی وچر 1 ما می توانستیم معجونهای اختیاری درست کنیم و انها را در حافظه نگاه داریم و بعد دوباره از انها بهره بگیرم البته دوستان فراموش نکنند که برای به پایان رساندن بعضی مراحل معجونها بسیار کار امد و حیاطی هستند.
من فقط یک سوال دارم! اون هم اینه که مانیتورهای که 16:10 رو ساپورت میکنند،مگه 16:9 رو هم ساپورت نمیکنند؟
ساپورت میکنه اما مقداری از تصویر اصلی مانیتورهای که بر رزولوشن 16:10 هستند رو میگره یعنی 70% درصد کارو در تمام صفحه نمایشگر نشان میده که این گونه مشکلات هم از کیفت تصویر مقداری کم میکنه در صورتی که در مانیتور 16:9 ما تصاویر واقعی تر و زنده تر داریم و از 100% صفحه نمایش می توانیم برای دیدی گسترده تر استفاده کنیم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hosein me
بله میشه معجون های دیگه ای هم درست کرد به شرطی که کتابچه یا نوشته و دستورش رو داشته باشیم .
اونوقت اون معجون در لیست معجون های که میشه درست کرد قرار می گیره . یعنی مهم 2 چیزه داشتن دستور ساخت و دوم داشتم مواد مورد نیاز و البته دونستن اینکه خواص هر کدوم چیه که این سومی زیاد ضروری نیست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or