The Witcher 2: Assassins of the Kings | PC [پست اول خوانده شود]

این اولین و آخرین اخطار.
پست حاوی موارد داستانی بدون اسپویلر، دفعه اول کارت قرمز 2 امتیازی، دفعه دوم بن 1 هفته.
پست در مورد مشکلات بازی توی این تاپیک کارت قرمز 2 امتیازی.

witcher2leakedvid.jpg

Developer: CD Projekt RED
Publisher: Atari
Genre: Action RPG
Platform: PC
Release Date: Q1 2011

تصاویر تریلر‌هایی‌ که باید ببینید

1
2
3

The Witcher یکی‌ از به یاد ماندگار‌ترین بازی‌های نقش آفرینی در ۳ ساله اخیر برای گیمر‌های pc بود. داستان فوق‌العاده به همراه گرافیک بصری زیبا و گیمپلی یگانه و منحصر به فرد از عواملی بود این بازی اختصاصی رایانه توانست بیش از ۱.۵ میلیون به فروش برود. اما در این پی‌ مشکلاتی از جمله بیش از حد و طولانی بودن لودینگ‌ها که خیلی‌ هارا از به پایان رساندن بازی منصرف کرد، صدا گذاری نامناسب برای شخصیت‌ها و مکالمه‌های خشک به همراهی ترجمه نادرست، نیز به چشم میخورد. اینبار CD Project آماده تا با The Witcher ۲ سری را به سطحی دیگر ببرد.

اولین چیزی که در The Witcher ۲ مشاهده خواهید کرد جهش گرفیکی نسبت به نسخهٔ قبل است. CD Project انجین Aurora را ترک کرده و انجین مخصوص خودرا طراحی کردند. محیط‌های بازی بزرگ و فوق‌العاده زیبا هستند. همچنین اعلام شده که محیط‌ها فقط برای تماشا نیست و گرالت میتواند برروی محیط و اطراف خود تاثیر گذار باشد. گیمپلی بازی نیز بهبود یافته. در دموی Prison Break قابلیتهای جدید از جمله اثرات جدید کت پشن که باعث دیدن دشمن از میان دیوار مشابه به Detective Eye در BAA میشود، وجود مخفیکاری در بازی و همچنین کمبات بهبود یافته نمایش داده شد. بازی دارای ۳ شروع که بستگی به تصمیم‌های شما در نسخهٔ اول و ۱۶ پایان است.

The Witcher ۲ در ساله ۲۰۱۱ عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
من بازی رو تهیه کردم یک ساعتی تونستم بازی کنم.
فقط می تونم بگم فوق العاده اس. گیم پلی بازی خیلی نرم شده و قابلیت ها مختلف مثل magic ها خیلی کارآمد تر نسبت به نسخه قبلی ظاهر شدن.
اکشن شدن بازی هیچ لطمه ای به گیم پلی وارد نکرده، یعنی با افتضاحی مثل Dragon age 2 طرف نیستید، برعکس با یه شاهکار طرف هستید!
توی DA2 صبر می کردید همه دوره شما جمع بشن و یک magic بزنید تا همه بترکن :دی ولی توی Witcher اصلا و ابدا اینجوری نیست، باید برای Fight ها برنامه داشته باشید و بدونید که با هر دشمن چه جوری مبارزه کنید و کی از چه Magic یا اسلحه ای استفاده کنید.
درجه سختی بازی هم به نظر من خوبه، روی نرمال که دارم بازی می کنم، fight ها کمی چالش برانگیز هستن و همین باعث می شه بازی یک اکشن بی سر و ته نباشه.
روایت داستانی هم تا اینجا حرف نداشته ولی باید دید که داستان چه جوری جلو میره.

قسمت Character Abilities هم خیلی جالب طراحی شده و چهار Tree مختلف وجود داره که فعلا 3 تاش قفل بودن :دی
Inventory بازی هم مثل نسخه قبلی هست که ظاهرش کمی عوض شده و یه سری قسمت های جدید بهش اضافه شده، یه کم گیج کننده اس موقع کار کردن، شاید من هنوز عادت نکردم.

گرافیک بازی هم نیاز به تعریف نداره، تعریف ها قبلا انجام شده.

قابلیت Import کردن سیو های بازی قبلی هم وجود داره :دی
چیز دیگه به ذهنم نمی رسه :دی

از توضیحاتت ممنون.

میخواستم بدونم علاوه بر Raven Armor دیگه چه چیزایی ایمپورت میشه؟

Moonblade , Mahakaman rune sihil و طلا چی؟(من آخر قسمت اول 10000 سکه داشتم اگه 10% رو بهم بدن راضیم:d)

آخرین ویرایش:
رفقای انویدیا دار اوضاع فریمشون چطوره؟
چطوری رامین خودت چی کار کردی !!!!
ببین مشکل خاصی نیست خداروشکر با قدرت در حال اجرا شدن هست
البته از حق نگذریم تا الان همچین چیزی بیرون نداده بود هیچ شرکتی ازگیاهان و در دیوار گرفته تا سنگ ها و چهر کاراکتر ها
دوستان رو ویندوز سون
8600gts
3gig ram
cpu x2
خوب اجرا میشه؟
عزیز تو تاپیک مشکلات سوال کنی بهتر نبود !!!!!!!!!!
خاموش کن uber sampling

دوستان خواهشا از همین اول شروع نکنید به اسپویل کردن داستان ! این جاهایی که گیر میکنید رو تو اسپویلر بنویسید لطفا .

دوستان این عکس از قسمتی از بازی هست که با الطائر شوخی شده.
گفته شده در قسمتی گرالت وارد یک اصطبل میشه و روی خرمنی از کاه جنازه الطائر افتاده.

این اولین و آخرین اخطار.
پست حاوی موارد داستانی بدون اسپویلر، دفعه اول کارت قرمز 2 امتیازی، دفعه دوم بن 1 هفته.
پست در مورد مشکلات بازی توی این تاپیک کارت قرمز 2 امتیازی.

دوستانی که آلان سعادت نصیبشون شده دارن بازی میکنند اگه میشه بگین بازی چند تا پایان داره؟ و چه قدر طول میشکه تموم بشه؟
آیا ماموریت های فرعی به اندازه ماموریت های اصلی جذاب هستند یا نه؟
و یکی اینکه اون بحث درباره ی مانیتور ها شایعه بود؟
ممنون

بله عزیز . مانیتور ها شایعه بود و خبری از زده شدن کناره های تصویر در مانیتورها نیست .
ماموریتها اونقدر زیاد و نقشه اونقدر درهم برهم هستش که حسابی سرگرم بشید.
بازی حدود 6 چپتر هست و اونطوری که من می بینم و نسبت به بقیه جلوتر هستم هر چپتر بازی با این نقشه و QUEST ها 2 الی 3 روز اگه خوب در نظر بگیریم طول میکشه . اما پایان هاش بسیار متفاوته و در هر لحظه ای که شما دیالوگی رو انتخاب م یکنید سازنده ها مسیر بعدی شما رو با توجه به اون تغییر میدن .
دیالوگ ها خیلی هوشمندانه طراحی شده و همین بازی رو جذاب تر کرده . البته بازی مانند RPG های هم سبک خودش پیچیده نیست اما یک زمان هایی فقط زیر نقشه عنوانی رو می نویسه مثلا FIND SOME ONE اما رو ینقشه هیچ نشانی ازش نیست و شما فقط باید با خواندن QUEST INFO ها و قراردادن قسمت های مهمش که مثلا اشاره به به کار گیری جادوی خاص و استفاده از فلان قدرت داره برید و سرنخ پیدا کنید .

این بازی بهترین بازی سال 2011 هستش . از دست ندیدش .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or