The Sims 3 | PC

logo_sm.png

شرکت سازنده : The Sims Studio
شرکت پخش کننده : Electronic Arts | EA
تاریخ عرضه : June 2, 2009
ژانر : Simulation

سری بازی های The Sims دوباره باز می گردند. The Sims 3 به شما اجازه هرگونه کاری در دنیای مجازی را می دهد. می توانید از خانه خود بیرون بروید ، با سیستم جدید و فوق العاده قویتر نسبت به نسخه های قبلی با دیگران ارتباط برقرار کنید یا به ساخت خانه رویایی خود بپردازید و همه چیز شامل گل ها ، کاغذ دیواری ها ، رنگ شیشه ها و ... را تغییر دهید تا به قلعه ، کلبه یا خانه آرزوهای خود برسید.
آماده اداره یک خانواده در تاریخ 12 خرداد 88 باشید !

• Like
Reactions: kamyy
دست درد نکنه فقط لینک مادو که گفتیو قاطی متن نذاشتی مثه بقیه لینکات بازم دست درد نکنه دارم dl میکونم
درود,
لینکو درست کردم. فقط مرحله به مرحله اونایی رو گفتم انجام بده. با کرکش که مشکلی نداری؟ :d
اگه هر مشکل دیگه ای پیش اومد دریغ نکن. ;)

متاسفانه کرک جواب نداد :D
خوب پس, اینا رو یکی یکی جابشنو بهم بده.
1- چه پک هایی رو داری نصب می کنی؟
2- قبل از نصب هر پکی, اول پچ رو نصب کردی؟
3- کرک رو اینطوری که میگم زدی:
TS3W و TSLHost رو به این آدرس بردی: The Sims 3/Game/Bin و بعد Copy and Replace شون کردی, درسته؟
4- از کجا فهمیدی که کرک کار نکرد, مثلا داخل بازی ارور میده یا چی؟

والا من هیچ پکیو نصب نکردم کرکم doros زدم و میخام برم تو بازی ازم registerion code میخواد
یه بار از Bin اون TS3W رو اجرا کن ببین کار میکنه؟ اگه کار نکرد skuversion.txt رو از Bin باز کن و متنشو اینجا Copy and Paste کن تا ببینمش.

خدا رو شکر درست شود خیلی ممنون دمت گرم. شادیو به خونه ما اوردی.

---------- نوشته در 07:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:21 PM ارسال شده بود ----------

درست شد دمت گرم شادیو به خونه ما اوردی

خدا رو شکر درست شود خیلی ممنون دمت گرم. شادیو به خونه ما اوردی.
خواهش. :d اگه یه روزی بازی برات تکراری شد حتما Expansion Pack هاشو امتحان کن. ;)
ادیت: یه چیز یادم رفت بکم. بعذ این هر وقت که خواستی پکی براش نصب کنی اون Gameversion رو همونطور که گفتم عوض کن.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان عزیزم
میواخوسان بدونم کسی سایت خاصی واسه دانلود سیمز show time و mester suite داره بهم معرفی کنه
درود,
دانلود The Sims 3: Showtime
Master Suite رو نمی تونم پیدا کنم ولی تورنتشو بخوای می تونم بدم.

ببین اگه Seasons رو نداری حتما اونو دانلود کن. Showtime از بین Expansion Pack ها بیشترین انتقاد رو از طرفدارای سیمز داشته.

لینک دانلودش خرابه
دوما من بلد نیستن تورنتش رو نصب کنم چطوریه اگر بهم یاد بدید اره میخوام
فصل ها رد دانلود کردم
ولی خواهرم بدجوری به سیمز علاقه داره مخم رو خورده که تمامی سیمز ها رو میخواد من مال p30day رو دانلود کردم
فقط این دو تا را ندارم اونم خواهرم میخوادشون
عجب بدبختی افتاده دنیالم

لینک دانلودش خرابه
دوما من بلد نیستن تورنتش رو نصب کنم چطوریه اگر بهم یاد بدید اره میخوام
فصل ها رد دانلود کردم
ولی خواهرم بدجوری به سیمز علاقه داره مخم رو خورده که تمامی سیمز ها رو میخواد من مال p30day رو دانلود کردم
فقط این دو تا را ندارم اونم خواهرم میخوادشون
عجب بدبختی افتاده دنیالم
خوب, واسه تورنت اول این برنامه utorrent رو نصب کن. حجمشم کمه زیاد نیست. بعد این دوتا رو دانلود کن:
The Sims 3 Master Suite
The Sims 3 Showtime
بعد دانلود روشون کلیک کن اتوماتیک دانلود تو utorrent شروع میشه.

راستی این کار مثل نصب انلاین میمونه درسته ؟؟؟؟؟؟
منظورتو متوجه نمیشم ولی اگه منظورت نصبه خیر نیازی به آنلاین بودن نیست و این فایل هایی که دانلود کردی همون فایل های نصبشه که Setup رو اجرا می کنی و نصب می کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or