The Sims 3 | PC

logo_sm.png

شرکت سازنده : The Sims Studio
شرکت پخش کننده : Electronic Arts | EA
تاریخ عرضه : June 2, 2009
ژانر : Simulation

سری بازی های The Sims دوباره باز می گردند. The Sims 3 به شما اجازه هرگونه کاری در دنیای مجازی را می دهد. می توانید از خانه خود بیرون بروید ، با سیستم جدید و فوق العاده قویتر نسبت به نسخه های قبلی با دیگران ارتباط برقرار کنید یا به ساخت خانه رویایی خود بپردازید و همه چیز شامل گل ها ، کاغذ دیواری ها ، رنگ شیشه ها و ... را تغییر دهید تا به قلعه ، کلبه یا خانه آرزوهای خود برسید.
آماده اداره یک خانواده در تاریخ 12 خرداد 88 باشید !

• Like
Reactions: kamyy
اره داريم.فقط موقع نصب شماره سریال میخواد که اونو نداریم!

شماره سریال یا تو پوشه کرک هست یا تو صفحه اول جایی که فایل setup هست
3.کرک پک katty pery رو تو پوشه سمیز اصلی تو پوشه bin کپی کنید......این کرک تا پک generations رو پشتیبانی میکنه
4.وقتی لانچر بازی رو اجرا میکنید اون پایین عکس تمام پک ها رو زده به این ترتیب نصب کنید
5.از پک بعد از generations یعنی late night کرک رو تو پوشه خود پک کپی کنید

اما نگفتی بازی رو از کجا گرفتی

دوستان به طور ساده تر قبل از نصب وارد پوشه support اخرین اپدیت رو نصب کنید 2.بعد از نصب بازی وارد پوشه crack شده اگر فقط فایل TSW بود با مقایسه حجم فایل نسبت به بقیه pack ها هر کدوم حجم بیشتری داشت در پوشه bin سیمز اصلی کپی کنید فعلا پر حجم ترین the sims 3: disel است در غیر این صورت همه یه محتویات پوشه رو در پوشه bin sims نصب شده کپی کنید:dGOOD LUCK:d

خیلی خیلی ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن
جناب mac manعزیز بازی رو از یکی از دوستام گرفتم
راستش قبلا بازی سیمز 3 رو که داشتم روی 3 تا دی وی دی بود.ولی الان روی 2 تا دی وی دی هستش.بازی قبلی خودم مشکلش این بود که پچ های جدیدی که میومد روش نصب نمیشد.ولی این سمز جدیده که 2 تا دی وی دی هستش پچ ها نصب میشه ولی بازی بالا نمیاد. و مشکل دیگه هم این هستش که متاسفانه این بازی که از دوستم گرفت کرک خود بازی اصلی سیمز 3 هم کار نمیکنه.
دوستان اگر میشه یه کرکی برای ما بزارند

با تشکر فراوان

سلام میشه یه سایت عالی و کامل برای سیمز 3 معرفی کنید که هم محتویاتشو داشته باشه هم نکاتشو؟ کامل کامل
+ این محتویاتو میتونم رو سیمز 3 wa بریزم؟

سلام میشه یه سایت عالی و کامل برای سیمز 3 معرفی کنید که هم محتویاتشو داشته باشه هم نکاتشو؟ کامل کامل + این محتویاتو میتونم رو سیمز 3 wa بریزم؟

بَه سلام بر شروین جان:d

به نظر من این سایت باید بهترین باشه یکی از بچه های سیمز باز:d میگفت من چیزایی که لازم دارم از این میگیرم. یادش به خیر یه دورانی سیمز میزدم ولی الان دیگه اصلا حسش نیست! :|

اینقد که اینا پک میریزن یکی نیست بهشون بگه دِ لامصبا حداقل یه بیزینسی چیزی مثِ سیمز 2 بدین آخه اینا چیه! :|

خداییش بهترین پک سیمز همون اولیش یعنی world adventures بود.

خیلی خیلی ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن
جناب mac manعزیز بازی رو از یکی از دوستام گرفتم
راستش قبلا بازی سیمز 3 رو که داشتم روی 3 تا دی وی دی بود.ولی الان روی 2 تا دی وی دی هستش.بازی قبلی خودم مشکلش این بود که پچ های جدیدی که میومد روش نصب نمیشد.ولی این سمز جدیده که 2 تا دی وی دی هستش پچ ها نصب میشه ولی بازی بالا نمیاد. و مشکل دیگه هم این هستش که متاسفانه این بازی که از دوستم گرفت کرک خود بازی اصلی سیمز 3 هم کار نمیکنه.
دوستان اگر میشه یه کرکی برای ما بزارند

با تشکر فراوان
کرک هماهنگ با پک ها Razor 1911 هست !!! یعنی باید نسخه بازی Razor باشه ، فکر کنم کلا نسخه اش فرق کنه...

بله مولتی داره ولی نه اونطور که شما فکر می کنید
اگر بازی اصل داشته باشید می تونید بعد از رجیستر کردنش یک اکانت درست کنید و بعد سیمز رو آنلاین بازی کنید که این قابلیت تو پک showtime به بازی اضافه میشه و می تونید با سیمزتون تو شهر بازکینان دیگه کنسرت بذارید

دوستان آخرین اکسپنشنی که اومده چیه؟ Katty Perry و Generations رو دارم (انصافا بیخود هم هستن، یه اکسپنشن درست و حسابی نمیدن بیرون کودن ها!:d)

دوستان آخرین اکسپنشنی که اومده چیه؟ Katty Perry و Generations رو دارم (انصافا بیخود هم هستن، یه اکسپنشن درست و حسابی نمیدن بیرون کودن ها!:d)
بنظرم پچ LateNight , Ambitions و ShowTime ... چیزهای جالبی به بازی اضافه میکنند بستگی داره شما چی رو پسند کنید :
Ambitions : شغل های جدید مثل : کارآگاه ، آتش نشان ، طراح ، مغازه دار و چندتا چیز دیگه !
LateNight : اضافه شدن وسایل موسیقی : پیانو ، گیتار ، درام و ... و کلوپ های شبانه ! شما میتونید گروه موسیقی تشکیل بدید.
ShowTime : اضافه شدن شغل های تردست ، خواننده ، اکروبات و نگه دار بچه و ... .
آپدیت : آخرین پک SuperNatural هست (اگه درست نوشته باشم) فکر کنم آخرین پکی هم که میاد Seasons (ابان ماه)هست ! فکر کنم بعد این دیگه پک نمیاد .

آخرین ویرایش:
من دارم نسخه اصلش یعنی همون Sims 3 بدون هیچ آپدیتی رو دانلود میکنم!! امشب دانلود میشه!
قشنگ هست؟؟
نسخه اصلیش چیزی داره یا باید پشت سر هم از این آپدیتای Ambitions - LateNight - ShowTime واسش دانلود کنم؟

من دارم نسخه اصلش یعنی همون Sims 3 بدون هیچ آپدیتی رو دانلود میکنم!! امشب دانلود میشه!
قشنگ هست؟؟
نسخه اصلیش چیزی داره یا باید پشت سر هم از این آپدیتای Ambitions - LateNight - ShowTime واسش دانلود کنم؟
سلام !
دوست عزیز این کاملا بستگی به سلیقتون داره ... اگر از نسخه اصلی سیمز3 خوشتون بیاد ، میتونید نسخه های بعدی هم بگیرید که به 2 دسته stuff و pack دسته بندی میشن ! ضمنا نمیشه فقط گفت آپدیت و بسته های الحاقی هستند که کنار نسخه اصلی نصب میشن.
stuff : اضافه شدن وسیله و برخی تغییرات .
pack : اضافه شدن شهر یا شغل یا حرفه یا وسیله و ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or