The Sims 3 | PC

logo_sm.png

شرکت سازنده : The Sims Studio
شرکت پخش کننده : Electronic Arts | EA
تاریخ عرضه : June 2, 2009
ژانر : Simulation

سری بازی های The Sims دوباره باز می گردند. The Sims 3 به شما اجازه هرگونه کاری در دنیای مجازی را می دهد. می توانید از خانه خود بیرون بروید ، با سیستم جدید و فوق العاده قویتر نسبت به نسخه های قبلی با دیگران ارتباط برقرار کنید یا به ساخت خانه رویایی خود بپردازید و همه چیز شامل گل ها ، کاغذ دیواری ها ، رنگ شیشه ها و ... را تغییر دهید تا به قلعه ، کلبه یا خانه آرزوهای خود برسید.
آماده اداره یک خانواده در تاریخ 12 خرداد 88 باشید !

• Like
Reactions: kamyy
سلام !
دوست عزیز این کاملا بستگی به سلیقتون داره ... اگر از نسخه اصلی سیمز3 خوشتون بیاد ، میتونید نسخه های بعدی هم بگیرید که به 2 دسته stuff و pack دسته بندی میشن ! ضمنا نمیشه فقط گفت آپدیت و بسته های الحاقی هستند که کنار نسخه اصلی نصب میشن.
stuff : اضافه شدن وسیله و برخی تغییرات .
pack : اضافه شدن شهر یا شغل یا حرفه یا وسیله و ...
دانلود شد
خیلی بازی نکردم ولی تا اینجایی که بازی کردم اونقدرا فرقی نداره با نسخه 1 ـش!

من فکر کردم طرف میره سر کار توی سر کارشم نشون میده و میشه کاراش رو انجام داد:|

دانلود شد

اگه پك ambitions رو نصب كني بعد ميتوني محل كاره يارو هم بري و كارارو خودت انجام بدي(بعضي كارارو)

Sent from my iPod touch using Tapatalk

دانلود شد

سلام !
نسخه سیمز3 با نسخه یکش و دومش خیلی تغییر کرده ! حذف لودینگ ها در میان بازی ، گرافیک بالاتر ، امکانات بیشتر در ساختن سیم ، میدان دید باز و ...
بهرحال قبول دارم که در برخی بخش ها مثل همون شغل یک مقدار کم کاری شده ! ولی هدف استفاده از شغل ها در پک های اضافی بوده و در پک ambitions (همونطور که دوستمون گفتن) چند تا شغل و همچنین در showtime هم چندتا شغل دیگه هست . که البته با اینکه محدود هستند ولی قابل استفاده اند.
موفق باشی.

سلام !
نسخه سیمز3 با نسخه یکش و دومش خیلی تغییر کرده ! حذف لودینگ ها در میان بازی ، گرافیک بالاتر ، امکانات بیشتر در ساختن سیم ، میدان دید باز و ...
بهرحال قبول دارم که در برخی بخش ها مثل همون شغل یک مقدار کم کاری شده ! ولی هدف استفاده از شغل ها در پک های اضافی بوده و در پک ambitions (همونطور که دوستمون گفتن) چند تا شغل و همچنین در showtime هم چندتا شغل دیگه هست . که البته با اینکه محدود هستند ولی قابل استفاده اند.
موفق باشی.
showtime و Ambitions حجمش چقدره؟؟

راستی Supernatural هم که همین چند روز پیش اومد! میگن زامبی و ... هست
عکساشو دیدم بنظر جالب نمیومد!! کسی بازی کرده؟

showtime و Ambitions حجمش چقدره؟؟

راستی Supernatural هم که همین چند روز پیش اومد! میگن زامبی و ... هست
عکساشو دیدم بنظر جالب نمیومد!! کسی بازی کرده؟
والا من این نسخه ها رو روی دیسک دارم . از روی دیسک Ambitions حدود 3.3 گیگ و showtime حدود 5.2 گیگ حجم دارند .
این نسخه هم بازی نکردم ، من خودم هرکدوم رو که علاقه داشتم خریداری کردم ! شما از کدوم سایت دانلود کردید ؟
شما خودتون از روی تصاویر و اطلاعات بازی قضاوت کنید !

هیچی...من معمولا از ماد استفاده نمیکنم ....فکر نکنم براش ماد ساخته باشن
ماد که نباشه بازی معنایی نداره. :d البته که هست مثلا Nraas و ModTheSims.
دوستان کسی این پچ relodedب razor رو داره ؟؟؟ اگه داره میتونه link بده؟ link قبلی پاک شده!!!
پچ جدیده رو می خوای؟ اگه منظورت اونه بیا این لینک مستقیمش. بعد اون باید کرک جدیدترین پچو (Reloaded 1.42) بگیری. بعد نصب اگه می خوای در منوی بازی کلا با هیچ مشکلی روبرو نشی این مادو دانلو کن. بعدش در Documents به فولدر The Sims 3 برو. اونجا New Folder ی بساز اسمشو بذار Mods. داخل Mods فولدر جدیدی باز کن اونم بذار Packages. حالا اون مادی رو که دانلود کردی رو بذار داخل Packages. البته باید Resource.cfg رو هم داخل Packages و Mods بذاری تا بازی بتونه اون فولدرو تشخیص بده.
ادیت: ​لینک درست شد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or