The Sims 3 | PC

logo_sm.png

شرکت سازنده : The Sims Studio
شرکت پخش کننده : Electronic Arts | EA
تاریخ عرضه : June 2, 2009
ژانر : Simulation

سری بازی های The Sims دوباره باز می گردند. The Sims 3 به شما اجازه هرگونه کاری در دنیای مجازی را می دهد. می توانید از خانه خود بیرون بروید ، با سیستم جدید و فوق العاده قویتر نسبت به نسخه های قبلی با دیگران ارتباط برقرار کنید یا به ساخت خانه رویایی خود بپردازید و همه چیز شامل گل ها ، کاغذ دیواری ها ، رنگ شیشه ها و ... را تغییر دهید تا به قلعه ، کلبه یا خانه آرزوهای خود برسید.
آماده اداره یک خانواده در تاریخ 12 خرداد 88 باشید !

• Like
Reactions: kamyy
منظورتو متوجه نمیشم ولی اگه منظورت نصبه خیر نیازی به آنلاین بودن نیست و این فایل هایی که دانلود کردی همون فایل های نصبشه که Setup رو اجرا می کنی و نصب می کنی.

متشکرم دانلود دارم میکنم
ولی ببخشید شرمنده دوباره مزاحم میشم

میشه این پک ها را هم بهم بگی مثل بالایی ها

Katy Perry’s Sweet Treats
pets
Hidden Springs

فقط این سه تا رو میخوام چون اخرین پک هایی که میخوام
ییخشید

متشکرم دانلود دارم میکنم
ولی ببخشید شرمنده دوباره مزاحم میشم

میشه این پک ها را هم بهم بگی مثل بالایی ها

Katy Perry’s Sweet Treats
pets
Hidden Springs

فقط این سه تا رو میخوام چون اخرین پک هایی که میخوام
ییخشید
نه بابا مراحمی. هر مشکلی داشتی در مورد سیمز بهم بگو.
The Sims 3: Katy Perry Sweet Treats
The Sims 3: Pets FIXED
Hidden Springs پک نیست شهره که Untorrent ش هست اینجا.

متشکرم دوست عزیزم
منو را از شر غر زدن خواهرم نجات دادید
جبرانش میکنم=)):d
راستش اینا کرک دارن؟؟؟؟؟
خواهش می کنم.
آره اینه کرک جدیدترین پچش: The_Sims_3_fix.rar
داخلش یه فولدر هست بنام Crack#. داخل اونم دوتا فایل هست: TS3W و TSSHost. اونا رو Copy & Replace کن با فایلای فولدر Bin در Game در The Sims 3 که محل نصبه.

سلام دوست عزیزم
امروز میخواستم بازی سیمز رو نصبک نم با مشکلات جدی تری روبرو شدم دانلود های که دای که عالی بودن ولی قبل از اینکه اینجا رو پیدا کنم چند تا پک از p30day دانلود کردم ولی متاسفانه کرک نداشتن
میخواستم اگر زجمتی نیست بارم کرک این نوع پک ها را پیدا کنید و بهم بگید کچا کپی گنم چون دوستم گفته بعضی از کرک ها را توی خود سیمز 3 کپی و پست کرد و بعضی ها رو روی خو دمحل نصب پک
این هم لیست پک ها که کرکشان را میخوام

World Adventures Expansion

Ambitions

Fast Lane Stuff

Late Night

Outdoor Living Stuff

supernaurale

saesoon
متشکرم

سلام دوست عزیزم
امروز میخواستم بازی سیمز رو نصبک نم با مشکلات جدی تری روبرو شدم دانلود های که دای که عالی بودن ولی قبل از اینکه اینجا رو پیدا کنم چند تا پک از p30day دانلود کردم ولی متاسفانه کرک نداشتن
میخواستم اگر زجمتی نیست بارم کرک این نوع پک ها را پیدا کنید و بهم بگید کچا کپی گنم چون دوستم گفته بعضی از کرک ها را توی خود سیمز 3 کپی و پست کرد و بعضی ها رو روی خو دمحل نصب پک
این هم لیست پک ها که کرکشان را میخوام

World Adventures Expansion

Ambitions

Fast Lane Stuff

Late Night

Outdoor Living Stuff

supernaurale

saesoon
متشکرم
ببین کرکارو الان نزدی که؟ باید همون چیزایی رو که در پست قبلیم گفتمو اجرا کنی. با کرک پک ها اصلا کاری نداشته باش. تو باید فقط کرک TS3 رو با هر پک جدید آپدیت کنی.

یعنی این بازی ها نیاز به کرک ندارن
فقط کرکی که شما گفته بودی مشکل رو حل میکنه درسته
ولی من نفهمیدم توی محل اصلی سیمز 3 نصب کنم یا محل نصب پک ها

حتی کرک پک ها رو نداشته باشیم با همون کرکی که دادید کار میکنه درسته ؟؟؟؟؟
وقتی هر پکی رو نصب کردم خودش اپدیت میشه درسته؟؟؟؟
ببین کرک ها با Patch های جدید بروز میشن نه Pack ها. مثلا همین کرکی رو که بهت دادم کرک بازی رو تا پچ 1.47 آپدیت می کنه. با هر Pack هم یه Patch جدید می دن تا بازی پک جدیده رو Support کنه. بعضا هم بین پک ها Patch جدید رو میدن بیرون که دانلودش ضروری نیست.
اون
The_Sims_3_fix.rar رو که بهت دادم داخلش تو فقط با فولدر Crack# سروکار خواهی داشت.
داخل اونم دوتا فایل هست: TS3W و TSSHost. اونا رو Copy & Replace کن با فایلای فولدر Bin در Game در The Sims 3 که محل نصب بازی اصلیه, نه پک ها.

سلام دوست عزیزم ببخشید بی خبرت گذاشتم
راستی یک مشکل بزرگ برام امده
من نسخه سیمز 3 نصب کردم و پک fast lane را نصب کردن به صورت امتحانی با مشکل روبرو شدم
این لینک عکس مشکل من
http://upcity.ir/images/07499629765366349380.jpg
بعدش به جای خروج ادامه روز میزنم میره تو بازی تا سفحه لود تمام میشه و بعد یک دفعه میپره مشکل از کجاست؟؟؟؟؟

سلام دوست عزیزم ببخشید بی خبرت گذاشتم
راستی یک مشکل بزرگ برام امده
من نسخه سیمز 3 نصب کردم و پک fast lane را نصب کردن به صورت امتحانی با مشکل روبرو شدم
این لینک عکس مشکل من
http://upcity.ir/images/07499629765366349380.jpg
بعدش به جای خروج ادامه روز میزنم میره تو بازی تا سفحه لود تمام میشه و بعد یک دفعه میپره مشکل از کجاست؟؟؟؟؟
از مادی استفاده می کنی؟
این مشکل به احتمال زیاد از مادها و کرک غیر همسان با پچ بازی هست. با توجه به گزارش ها, اگه Continue رو بزنی میره بازی و کار میکنه.

از مادی استفاده می کنی؟
این مشکل به احتمال زیاد از مادها و کرک غیر همسان با پچ بازی هست. با توجه به گزارش ها, اگه Continue رو بزنی میره بازی و کار میکنه.

این مشکل راه حل نداره؟؟؟؟؟
من هم continue رو میزنم میره بازی ولی تا میرسه صفحه لود بازی که بره منو
وقتی 100 در صد بشه نوار بارگذاری به جای اینکه بره بازی میاد بیرون
تازه اگر ماد منظور اضافات بازیه
راه حل پیشنهادی ات چیه؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
این مشکل راه حل نداره؟؟؟؟؟
من هم continue رو میزنم میره بازی ولی تا میرسه صفحه لود بازی که بره منو
وقتی 100 در صد بشه نوار بارگذاری به جای اینکه بره بازی میاد بیرون
تازه اگر ماد منظور اضافات بازیه
راه حل پیشنهادی ات چیه؟؟؟؟؟
سلام,
اول مطمئن شو که هیچگونه ماد یا چیز اضافه نزدی. اگه مشکل حل نشد, مشکل از کرک هست که بروز نیست. بعد اینکه کرکو زدی, Patch جدیدی رو نزدی که؟ یعنی بازی رو آپدیت نکردی؟ اگه نه:
1- جدیدترین پچو نصب کن.
2- بعدش جدیدترین کرک رو با توجه به پست های قبلیم بزن.
3- TS3W رو اجرا کن ببین کار میکنه یا نه.

راستی ماد منظورت از اضافات بازیه؟؟؟؟
دوما تازه پیچ fast lane رو پاک کردم حاللا سیمز معمولی ام فقط صفجه سیاه رو نشون میده
فکر کنم مشکل از سیمز 3 معمولی ام باشه پاکشون میکنم و دوباره نصب میکنم تا ببینم مشکل از کجاست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or