The Sims 3 | PC

logo_sm.png

شرکت سازنده : The Sims Studio
شرکت پخش کننده : Electronic Arts | EA
تاریخ عرضه : June 2, 2009
ژانر : Simulation

سری بازی های The Sims دوباره باز می گردند. The Sims 3 به شما اجازه هرگونه کاری در دنیای مجازی را می دهد. می توانید از خانه خود بیرون بروید ، با سیستم جدید و فوق العاده قویتر نسبت به نسخه های قبلی با دیگران ارتباط برقرار کنید یا به ساخت خانه رویایی خود بپردازید و همه چیز شامل گل ها ، کاغذ دیواری ها ، رنگ شیشه ها و ... را تغییر دهید تا به قلعه ، کلبه یا خانه آرزوهای خود برسید.
آماده اداره یک خانواده در تاریخ 12 خرداد 88 باشید !

• Like
Reactions: kamyy
راستی ماد منظورت از اضافات بازیه؟؟؟؟
دوما تازه پیچ fast lane رو پاک کردم حاللا سیمز معمولی ام فقط صفجه سیاه رو نشون میده
فکر کنم مشکل از سیمز 3 معمولی ام باشه پاکشون میکنم و دوباره نصب میکنم تا ببینم مشکل از کجاست
اضافات بازی مثل Fast Lane و World Adventures رو نمیگم. مادها رو میگم. نه اصلا لازم نیست همه رو از اول نصب کنی تو به سوالات پست قبلیم با دقت جواب بده.

درووووووووود
دوستان سیمز باز
دمتون گرم اگر یک لینک دانلود پدر و مادر دار از sims 3 70s 80s 90s stuff دارید به بنده هم پی ام کنید
دستتوت درد نکنه

راه حلی که گفته بودید درست نشد مجبور شدم پاکش کنم
ولی یک اشتباه احمقانه کردم و موقع نصب زبان را اشتباه زدم
حالا زبان خود بازی فکر کنم لاتین شده
میهش راهنمایی ام کنی چطوری میشه انگلیسی کرد؟؟؟

راستی خواهرم گفته دوستش گفته بود توی سمیز میشه دوقلو و سه قلو بدنیا اورد
ازم پرسید من هم بلد نبودم
میخواستم ازتان بپرسم چه شکلی میشه دوقلو اورد؟؟؟؟

سلام دوستان
این سیمز3 باگ داره بعضی وقتا یه جاگیر میکنه هرکاری میکنی تکون نمیخوره
ترفندی نیست که جابجاش کنم
از منو, تنظیمات گرافیکی رو پایین بیار. اینطوری کنی بهتره:
th

قبل از رفتن به بازی مطمئن شو همه برنامه ها بسته شدن.
راستی خواهرم گفته دوستش گفته بود توی سمیز میشه دوقلو و سه قلو بدنیا اورد
ازم پرسید من هم بلد نبودم
میخواستم ازتان بپرسم چه شکلی میشه دوقلو اورد؟؟؟؟
یه راهی وجود داره که اونم استفاده از Lifetime Reward هست. واسه احتیاط عکسشو میذارم تا پیداش کنی:
0.jpg

وقتی که اونو انتخاب کردی یه لیست میاد که Reward هایی رو نوشته. Fertility Treatment رو بخر (باید امتیاز کافی داشته باشی که امتیاز از برآورده کردن خواسته های Sim هات بدست میاد.)

دروووود بر دوستان سیمز باز
لینک دانلود برای
sim3 katy perry sweet treats
میخواستم ممنون مبشم کمک کنید
یک سوال چجوری مشکل سیو کردن بازی رو میشه حل کرد من بعضی وقتا میخوام سیو بدم پیغام data error میده
دمتون گرم

سلام من یه مشکلی دارم تا پچ سیمز سیزن هم نصب کردم اما وقتی وارد بازی میشه هنگ میکنه میپره بیرون سیستمم هم به بازی میخوره لطفا راهنمایی کنید ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or