The Order: 1886 دارای بخش چند نفره نخواهد بود

A.R.A.$.H

کاربر سایت
The_Order_1886_art_%26_logo.jpg

بازی The Order: 1886 که عنوان جدید Ready at Dawn قلمداد می شود دارای بخش چند نفره نخواهد بود.
آقای Andrea Pessino که به عنوان یکی از موسسین استدیو سازنده قلمداد می شوند پیرو این قضیه در توئیتر گفته اند:

12739496834917525042.jpg

خبری از بخش چند نفره نیست. این یک بازی تک نفره، اکشن ماجرایی به صورت سوم شخص است.
به تازگی هم اعلام شده بود که این عنوان با رزولوشن 1080p و 30 فریم در ثانیه اجرا خواهد شد. از زمان معرفی، اخبار زیادی پیرامون این عنوان انحصاری PS4 منتشر نشده است اما این مسئله دارد تغییر می کند.
همچنین Ready at Dawn قرار است برای خبرگزاری ها یک نمایش 40 دقیقه ای از گیم پلی را اجرا کند با این حال محدودیت (embargo) پیش نمایش ها در 18 فبریه برداشته خواهد شد.
Gematsu

تو که به نظر میرسید کلی از 1886 خوشت اومده چی شده به نظر میرسه نظرت 540 درجه چرخیده ؟! :-/ :دی
ایشون از بخش مولتی بازی خوشش اومده بود . :d اون تریلرایی که از گیمپلی بخش مولتی داده بودن خیلی جذاب بود و حتی ایشون رو هم به خودش جذب کرده بود:>:|

تو که به نظر میرسید کلی از 1886 خوشت اومده چی شده به نظر میرسه نظرت 540 درجه چرخیده ؟! :-/ :دی

چی داری میگی؟ مثل اینکه متوجه نیستی بزرگترین فاجعه تاریخ گیمینگ داره اتفاق می افته !!!!!!!!!!!!
بازی بدون مولتی؟ اصلا مگه میشه :-/ تازه 30 فریم هم هست ، چه معنی داره بازی سوم شخص 30 فریم باشه؟

سونی می گفت این بازی کلا کنسل همه میگفتن آفرین ، احسنت ، احسنت :d
از وقتی اینترنت اختراع شده تا الان ، کامنت های چیپ و بیخود گذاشتن هیچ مدال و جایزه ای نداشته!ترول میخوای بکنی یجور ترول کن خنده دار باشه نه بی مزه! ولی تلاشی که میکنی برای ترول قابل تقدیره :) ولی درکل آدم یکم واسه خودش احترام و پرستیج قائل بشه بد نیست در بعضی مواقع ;)

مولتی بود و نبودش تاثیری تو مد اصلی بازی نداره پس تو این بازی هم جز اولویت ها نبوده که نبودش تو چشم بیاد این 1 و 2:
کاش ps3 هم همون روزای اول هک میشد ملتو اینقدر حرص نمیدادن انحصاری ها(کلی گفتم):d که هنوز بعد این همه سال فشارش حس میشه ...

میبینم که نمکدونا باز کم کم پیداشون شده !

این بازی به مولتی نیاز نداره چرا نمیفهمین ؟ همونطور که بایوشاک و Tomb Raider و GOW و Alan Wake و ... نیاز ندارن ؟!

نگران حال کردن بیشتر طرفدارای این بازی نباشین . نمردیم و فهمیدیم واسه حال کردن بیشتر باید حتما بازی مولتی دار باشه حالا فرقی نمیکنه چه بازی ای باشه .

پ.ن : یه بار دیگه جمله های مثل به اینا هر چی بدی حال میکنن و ... نباشه لطفا اگه میخاین با آرامش بیاین بازیسنتر :دی شمایی که مفهوم ـه به به چه چه کردن واسه هر کاری رو از اول معنی کردین هنگام معرفی X1 خواهشا دیگه بیش از این خود ترولی نکنین .

آخرین ویرایش:
از نبود مولتی زور چپونو بی کیفیت تو بازیا استقبال میشه چون فقط ارزش بازیرو کم میکنه اما اگه بازی coop داشت خوب بود چون پتانسیلشو داره

من بیشتر مولتی بازم کلا نسل قبل نسل آنلاین بود این نسلم از اون بدتر خیلی خوشحال می شدم اگر مولتی بازی هم اضافه می شد چون واقعا پتانسیلش رو داشت حالا هم نگفتم بازی بدی هست و اتفاقا عاشق همچین جو های هستم ولی خوب نبود مولتی رو یک ضعف می دونم

ایشون از بخش مولتی بازی خوشش اومده بود . :d اون تریلرایی که از گیمپلی بخش مولتی داده بودن خیلی جذاب بود و حتی ایشون رو هم به خودش جذب کرده بود:>:|
حالا بیشوخی تابلو بود خوشش اومده فکر کنم خودش هم گفته بود :دی
بدبختی اینجاست که ایشون اینقدر همه چی رو ترول کرده هنوز هیشکی نمیدونه عاشق بازی‌ ها با جو سیاه و تیره است :دی
چی داری میگی؟ مثل اینکه متوجه نیستی بزرگترین فاجعه تاریخ گیمینگ داره اتفاق می افته !!!!!!!!!!!!
بازی بدون مولتی؟ اصلا مگه میشه :-/ تازه 30 فریم هم هست ، چه معنی داره بازی سوم شخص 30 فریم باشه؟
من که میدونم حرفت چیه ولی یه جواب کلی میدم :دی
اون نبود مولتی همونقدر که برا بایوشاک و آلن ویک بد بود برا این هم بده :دی تا اونجایی که میدونم برای QB هم خبری از مولتی نیست تا اینجا هم تو بازی هایی که برای نسل 8 معرفی شدن هیچ بازی اندازه QB و 1886 من یکی رو تحت تاثیر قرار ندادن ، فکر میکنم بقیه هم همینن :دی
30 فریم هم...
مگه همه بازی ها باید 60 فریم باشن ؟ :-/ مثلاً GeoW چرا باید 60 فریم باشه !؟ :|
من بیشتر مولتی بازم کلا نسل قبل نسل آنلاین بود این نسلم از اون بدتر خیلی خوشحال می شدم اگر مولتی بازی هم اضافه می شد چون واقعا پتانسیلش رو داشت حالا هم نگفتم بازی بدی هست و اتفاقا عاشق همچین جو های هستم ولی خوب نبود مولتی رو یک ضعف می دونم
از اول همین دیالوگت رو بگو آدم دچار سردرگمی نشه :دی

والا من که دیگه اصلا تعجب نمیکنم این جماعت دارن یه بازی مثل order رو ترول میکنن ... وقتی با دو تا چشم خودم دیدم که با نهایت و...ت the last of us رو ترول میکردن ...

من که میدونم حرفت چیه ولی یه جواب کلی میدم :دی
اون نبود مولتی همونقدر که برا بایوشاک و آلن ویک بد بود برا این هم بده :دی تا اونجایی که میدونم برای QB هم خبری از مولتی نیست تا اینجا هم تو بازی هایی که برای نسل 8 معرفی شدن هیچ بازی اندازه QB و 1886 من یکی رو تحت تاثیر قرار ندادن ، فکر میکنم بقیه هم همینن :دی
30 فریم هم...
مگه همه بازی ها باید 60 فریم باشن ؟ :-/ مثلاً GeoW چرا باید 60 فریم باشه !؟ :|
مگه نمی دونی :-/
جدیدا اساتید کشف کردن از ویژگیهای مهم بازیهای سوم شخص فریم ریت بالاست :bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or