The Order: 1886 دارای بخش چند نفره نخواهد بود

A.R.A.$.H

کاربر سایت
The_Order_1886_art_%26_logo.jpg

بازی The Order: 1886 که عنوان جدید Ready at Dawn قلمداد می شود دارای بخش چند نفره نخواهد بود.
آقای Andrea Pessino که به عنوان یکی از موسسین استدیو سازنده قلمداد می شوند پیرو این قضیه در توئیتر گفته اند:

12739496834917525042.jpg

خبری از بخش چند نفره نیست. این یک بازی تک نفره، اکشن ماجرایی به صورت سوم شخص است.
به تازگی هم اعلام شده بود که این عنوان با رزولوشن 1080p و 30 فریم در ثانیه اجرا خواهد شد. از زمان معرفی، اخبار زیادی پیرامون این عنوان انحصاری PS4 منتشر نشده است اما این مسئله دارد تغییر می کند.
همچنین Ready at Dawn قرار است برای خبرگزاری ها یک نمایش 40 دقیقه ای از گیم پلی را اجرا کند با این حال محدودیت (embargo) پیش نمایش ها در 18 فبریه برداشته خواهد شد.
Gematsu

200 تومن پول یه بازی بدیم که بعد 10 ساعت باید بره یه گوشه خاک بخوره ؟؟!!! اصلا ارزش نداره ...باید یه مولتی پلیرم هم براش میزاشتن .
معمولاً بازی هایی که فقط کمپین دارن داستان اصلیشون بدون ساید کوئست 10 ساعته. اگه بخوای همه ی تروفی ها رو بگیری یا بازی رو روی درجه سختی بالاتر تموم کنی خیلی بیشتر از این حرفا طول می کشه. بعدشم، شما ارزش بازی رو با تعداد ساعت و بخش مولتی می سنجی ؟!

به نظرم سونی به خاطر آفلاین بودن I:SS O1886 باید چند تا بازی مولتی دار بده بیرون!:d
سالی 100 تا بازی FTP میاد حالا چنتا بازی هم که تمرکز اصلیش رو بخش تکنفره هست چرا باید سرزنش بشه
والله اگه بحث پول باشه خیلی ها یه بازی رو میخرن اصلا به قسمت انلاینش دست نمیزنن یا اینکه فقط چند ساعت بازی میکنن میندازنش دور
تیم هم کم کاری نکرده کار درست رو کرده.تازه RaD خیلی هم در زمینه ی بخش چند نفره تجربه نداره پس چرا باید یکاری بکنه که گند بخوره تو بازیش

دقیقا چجوری اونوقت؟:-/

همین Tomb Raider با اینکه SP خیلی قشنگی داشت اما لحظه ای که پا به مولتی پلیر مزخرفش گذاشتم یه دید منفی نسبت به بازیش برای همیشه توی ذهنم ایجاد میشه , تصمیم ساخت مولتی پلیر هم معلومه جزء برنامه ـــشون نبوده و اگه نمیساختن خیلی خیلی بهتر میشد
Ken Levine و تیمش هم مطمئناً توان ساخت مولتی پلیر رو داشتن با توجه به FPS بودن بازیشون میشد یه مولتی سرهم کرد , اما وقتی میدونن یه چیز غیربالانس و اعصاب خورد کن تحویل گیمر میدن ازش دست کشیدن و با توجه به بازیش کسی هم نمیگه چرا مولتی نداشت
اگه Order هم بتونه واقعاً یه SP خفن طولانی مثل بایوشاک اینفینیت و TLoU تحویل بده من صدسال مولتی نمیخوام :d چون هر بازی که میگیرم اول سراغ کمپین میرم بعد مولتی

نوید مگه قرار هر بازی ای مولتی یا Co-Op داشته باشه؟ بعضی بازی ها هستن که سبک و جوشون اصلا طوری نیست که بخواد مولتی داشته باشه. مثلا نمونش همین GoW بود که تو شماره آخر آور مولتی چپوند تو بازی که دیدیم چی شد و اصلا بچسب نبود. یا مثلا همین بتمن. بعضی بازی ها از پایه سینگل ساخته میشن و سینگل بمونن هم خوبه. پس ربطی به کم کاری استودیو و ... نداره.

با توجه به سبك بازي كه به نظر TPS هست و اگر درست متوجه شده باشم ٣شخصيت بازي با هم جلو ميرن ، حداقل بخش Coop روي اين بازي به شدت جواب ميداد ، ما تجربه ي بي نظيري با GeOW داشتيم و ميدونيم توي اون سبك Coop اگر لازمه ي بازي نباشه بودنش خيلي كمك ميكنه !
سازنده برا متا بازي ميسازه يا گيمر ؟! گيمرجماعت عاشق بخش Coop و چندنفرس !

معمولاً بازی هایی که فقط کمپین دارن داستان اصلیشون بدون ساید کوئست 10 ساعته. اگه بخوای همه ی تروفی ها رو بگیری یا بازی رو روی درجه سختی بالاتر تموم کنی خیلی بیشتر از این حرفا طول می کشه. بعدشم، شما ارزش بازی رو با تعداد ساعت و بخش مولتی می سنجی ؟!

ارزش یه بازی نصفش ماله بخش مولتی پلیره .شما ببین الان مثلا COD انصافا چندین ماه میتونه سرگرم کننده باشه ...خودم الان حدود 7 ماه میشه که هر روز cod بازی میکنم اما هنوز برام خسته کننده نشده ...اما حالا فکر کن همین cod فقط تک نفره داشت....مگه چند بار میشه از اول رفت و تمومش کرد ؟؟! بعد از 2 بار حال ادم رو بهم میزنه .حالا هر بازی میخواد باشه حتی با گرافیک سینمایی و ..... بازی به مولتیشه .

من الان هنگم ! چرا از نبود بخش مولتی پلیر خوشحالید ؟ حداقل بی تفاوت باشید! :-/ اگه یه مولتی آشغال هم بچسبونن به بازی بهتر از اینـه که بازی مولتی نداشته باشه! آخه یه عده ای اینجا هم فقط توجهشون به نمراته ! مهم نیست از بازی مورد نظر بیشتر لذت ببرن..
بقیه رو نمیدونم ، ولی برای یکی مثل من که کلاً مولتی پلیر باز نیست (میزان آنلاین شدن من برای TLoU , GoW: Ascension و GT6 روی هم شاید 2 ساعت هم نشه ! :دی) خبر خیلی خوبیه !
اگه مثلاً استودیو شامل 80 نفر باشه (مثال میزنم ! :دی) ، این 80 نفر بهتره همه تمرکزشون رو روی بخش داستانی بذارن تا اینکه 15،16 نفرشون جدا بشن و روی مولتی پلیر آشغال کار کنن ! :دی اگه ایده خوبی برای مولتی پلیر دارن بحثش جدا هست و خیلی هم خوبه که این بخش وجود داشته ، ولی این اجبار برای اینکه همه بازی های عالم باید حتماً مولتی پلیر داشته باشن حتی اگه بی کیفیت باشه ، زیاد جالب نیست. چون میتونه روی کیفیت بخش داستانی هم تأثیر منفی بذاره.

من نمیدونم ملت چرا به هرچیزی میخوان یه گیر الکی بدن!

خوب سبک بازی و اتمسفر بازی طوری هست که نمیشه اصلا به نظرم مولتی گذاشت، به نظر من مولتی هم واسه این بازی نزاشتن خیلی سنگیتر شدن، مثلا Tomb Raider که مولتی رو گذاشت ولی یه فاجعه بود در صورتی که به نظرم اگه نمیزاشتن شاید نمراتشم به مراتب بالاتر بود.

داشتن مولتی واسه این بازی خیلی بده، حالا جدا از مسایل و نوع فکری که 200 تومن قرار یکی بده واسه 10 ساعت. این مشکل ما هست نه این بازی!

ارزش یه بازی نصفش ماله بخش مولتی پلیره .شما ببین الان مثلا COD انصافا چندین ماه میتونه سرگرم کننده باشه ...خودم الان حدود 7 ماه میشه که هر روز cod بازی میکنم اما هنوز برام خسته کننده نشده ...اما حالا فکر کن همین cod فقط تک نفره داشت....مگه چند بار میشه از اول رفت و تمومش کرد ؟؟! بعد از 2 بار حال ادم رو بهم میزنه .حالا هر بازی میخواد باشه حتی با گرافیک سینمایی و ..... بازی به مولتیشه .

شوخی میکنی ؟!

من الان سالهاست بازی هایی مثل MGS3 و SKYRIM و FALLOUT و ALLAN WAKE و FINAL FANTASY VIII و .... من رو سرگرم کردند و هنوزم سالی یبار تمومشون میکنم !

نه که 99% بازی ها همشون مالتی پلیر خفن هستن و همشون رو همزمان بازی میکنیم :|

شما میتونی این اقبال عموم مردم نسبت به بازی هایی که انلاین قوی دارن رو از جدول فروش ببینی ...مثلا الان چندین هفته هست که COD توی جدول فروش UK واسه x360 اوله ....خب حالا این فروش همش بابت سینگله ؟!! مسلما بیشتر این فروش بابت مولتی پلیره قویه و همچنین BF ... در کل بازی که مولتی پلیر داشته باشه با فروش بیشتری مواجه میشه .

شوخی میکنی ؟!

من الان سالهاست بازی هایی مثل MGS3 و SKYRIM و FALLOUT و ALLAN WAKE و FINAL FANTASY VIII و .... من رو سرگرم کردند و هنوزم سالی یبار تمومشون میکنم !

شما دیگه صبر ایوب داری!!

من یه مثال میزنم : شما 1 بار بازی A رو در جه ی متوسط تموم میکنی . بعد دوباره بار دوم روی درجه ی سخت هم این بازی رو میری .بعدش بار سوم دیگه تموم مراحل رو حفظ میشی و میدونی کجا قراره چه اتفاقی بیافته و دیگه اصلا جذابیت نداره و فقط وقت گذرونی الکیه .

آخرین ویرایش:
سالی 100 تا بازی FTP میاد حالا چنتا بازی هم که تمرکز اصلیش رو بخش تکنفره هست چرا باید سرزنش بشه
والله اگه بحث پول باشه خیلی ها یه بازی رو میخرن اصلا به قسمت انلاینش دست نمیزنن یا اینکه فقط چند ساعت بازی میکنن میندازنش دور
تیم هم کم کاری نکرده کار درست رو کرده.تازه RaD خیلی هم در زمینه ی بخش چند نفره تجربه نداره پس چرا باید یکاری بکنه که گند بخوره تو بازیش
نه آفلاین بودن این بازیها کاملا" Okـه :dمنظورم این بود که چند تا انحصاری مولتی دار هم بده!

یکسری از عنوانین شاهکار ps3 مولتی نداشتن GOW و HR
به نظرم یه چهار تا از همچین IP هایی برای PS4 وجود داشته باشه بد نیست که تمرکز اش رو سینگل فراموش نشدنی باشه , راه دوری نمیره
اگر این IP ادامه دار باشه در نسخه های بعد احتمالا مولتی هم میبینیم

آخرین ویرایش:
این بازی هیچ نیازی به مولتی نداره و اونطوری نیست که نبود مولتیش به چشم بیاد با توجه به ماهیتی که بازی داره.
ولی خب اگه co op میشد لذت خاص خودشو داشت ;)

همین Tomb Raider با اینکه SP خیلی قشنگی داشت اما لحظه ای که پا به مولتی پلیر مزخرفش گذاشتم یه دید منفی نسبت به بازیش برای همیشه توی ذهنم ایجاد میشه , تصمیم ساخت مولتی پلیر هم معلومه جزء برنامه ـــشون نبوده و اگه نمیساختن خیلی خیلی بهتر میشد
Ken Levine و تیمش هم مطمئناً توان ساخت مولتی پلیر رو داشتن با توجه به FPS بودن بازیشون میشد یه مولتی سرهم کرد , اما وقتی میدونن یه چیز غیربالانس و اعصاب خورد کن تحویل گیمر میدن ازش دست کشیدن و با توجه به بازیش کسی هم نمیگه چرا مولتی نداشت
اگه Order هم بتونه واقعاً یه SP خفن طولانی مثل بایوشاک اینفینیت و TLoU تحویل بده من صدسال مولتی نمیخوام :d چون هر بازی که میگیرم اول سراغ کمپین میرم بعد مولتی
چرا همش با عناوینی که گند زدن به مولتی بازی رو مقایسه میکنی؟
این همه بازی درست هست که هم مولتی خوبی دارن هم سینگل عالی که هیچ کدوم به نمرات بازی صدمه نزدن!
مثلا GTA که مولتی داشت سینگلش بد بود؟؟؟ یا بر عکس؟ به نمراتش صدمه زد؟ متای 97 :|

میشه سینگل رو داد دست یک استدیو و مولتی رو داد دست یک استدیو دیگه که اگه خوب ساپورت مالی بشن مولتی به نمرات صدمه نمیزنه که هیچ نمره هارو خیلی میبره بالاتر!
حالا تو به بتمن نگاه نکن خیلی از بازی های دیگه هم هستن که همینطوری ساخته شدن!

حالا من به این بازی کاری ندارم و مولتی نداشتن اهمیتی واسم نداره ولی اینکه شما بگی مولتی پلیر درست کردن باعث ضربه خوردن به سینگل میشه اشتباهه! این فقط در صورت کم کاریه شرکت سازندس وگرنه راحت میشه دو بخش عالی کنار هم درست کرد!

در مورد بایوشاک هم بگم اون یک عنوان فلسفی هنری هست که بیشتر از هر چیزی روی داستان و شخصیت پردازی تمرکز داره! و اگه داستان و شخصیت پردازیشو ازش بگیرن هیچی نیست هیچی!
مولتی پلیر هم میتونستن واسش بسازن ولی چون میدونستن بازیی که بیشتر با داستان و شخصیت پردازی تبدیل به شاهکار شده مولتی واسش معنایی نداره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or