The Order: 1886 دارای بخش چند نفره نخواهد بود

A.R.A.$.H

کاربر سایت
The_Order_1886_art_%26_logo.jpg

بازی The Order: 1886 که عنوان جدید Ready at Dawn قلمداد می شود دارای بخش چند نفره نخواهد بود.
آقای Andrea Pessino که به عنوان یکی از موسسین استدیو سازنده قلمداد می شوند پیرو این قضیه در توئیتر گفته اند:

12739496834917525042.jpg

خبری از بخش چند نفره نیست. این یک بازی تک نفره، اکشن ماجرایی به صورت سوم شخص است.
به تازگی هم اعلام شده بود که این عنوان با رزولوشن 1080p و 30 فریم در ثانیه اجرا خواهد شد. از زمان معرفی، اخبار زیادی پیرامون این عنوان انحصاری PS4 منتشر نشده است اما این مسئله دارد تغییر می کند.
همچنین Ready at Dawn قرار است برای خبرگزاری ها یک نمایش 40 دقیقه ای از گیم پلی را اجرا کند با این حال محدودیت (embargo) پیش نمایش ها در 18 فبریه برداشته خواهد شد.
Gematsu

آقا قضیه چیه؟ جنس خوب بوده؟:دی
...............................
به نظر من هنوز خیلی زوده برای تصمیم گیری! چه اونایی که میگن آنلاین نیاز نداره چه اونایی که میگن واییییی 30 فریم چقدر بد:))
از بازی فقط یه تریلر pre render درومده که هیچ چیزیم ازش معلوم نیست! بزارین گیمپلی بیاد تصمیم میگیریم
در ضمن فراموش نکنیم بازیهای این نسل 60$ موندن! پس قیمت تغییری نکرده! یعنی اگه بازیی مولتی نداشته باشه کسی نمیتونه بگه با این قیمت blah blah blah!!!
به نظر من اگه سینگل جذابی داشته باشه مولتی ضرورت نیست!

چیزی نزدم چرا تهمت میزنی ؟ من نمیدونم توی مواد اولیه غذایی چی می ریزن جون های ما یکم محاسبه مغزی شون اومده پایین
هرکس بگه مولتی مهم نیست اون شاید سالی یک ساعت مولتی بازی کنه چه با لن چه انلاینی این نتیجه تحقیقات دانشگاه هاوارد بازی سنتر هست و من این رو قبول دارم البته به نظرم به خاطر فریم و رزولشن بوده که نذاشتن غیره اینم نمیتونه باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or