The Order: 1886 دارای بخش چند نفره نخواهد بود

A.R.A.$.H

کاربر سایت
The_Order_1886_art_%26_logo.jpg

بازی The Order: 1886 که عنوان جدید Ready at Dawn قلمداد می شود دارای بخش چند نفره نخواهد بود.
آقای Andrea Pessino که به عنوان یکی از موسسین استدیو سازنده قلمداد می شوند پیرو این قضیه در توئیتر گفته اند:

12739496834917525042.jpg

خبری از بخش چند نفره نیست. این یک بازی تک نفره، اکشن ماجرایی به صورت سوم شخص است.
به تازگی هم اعلام شده بود که این عنوان با رزولوشن 1080p و 30 فریم در ثانیه اجرا خواهد شد. از زمان معرفی، اخبار زیادی پیرامون این عنوان انحصاری PS4 منتشر نشده است اما این مسئله دارد تغییر می کند.
همچنین Ready at Dawn قرار است برای خبرگزاری ها یک نمایش 40 دقیقه ای از گیم پلی را اجرا کند با این حال محدودیت (embargo) پیش نمایش ها در 18 فبریه برداشته خواهد شد.
Gematsu

به نظرم حداقل واسه بخش عمده ای از ما که اینترنت درست ـو درمون نداریم خبر خیلی خوبیه .
من تو یه تاپیک گفتم فروش جهانی یه بازی رابطه مستقیم داره با مولتی ؛ سر حرفم هستم ، امید وارم فروش یکی از بهترین اثار این نسل به هیچ وجه خدشه دار نشه .

اینکه بازی بخش آنلاین نداره میتونه به طور مستقیم به فروشش لطمه بزنه. فکر نکنم کسی حاضر بشه (تو این شرایط) بخاطر 5 - 10 ساعت گیم پلی این بازی رو تهیه کنه و نگهش داره. اما بدون شک اگه محصول با کیفیتی از آب در بیاد خیلی ها بازیش میکنن حالا به هر طریق؛ اجاره، امانت، ... .

بعد بعضی کامنتها واقعا جوک هستن، هنوز اطلاعات چندانی از بازی منتشر نشده که با قطعیت بگیم "این بازی ابدا نیاز به بخش آنلاین ندارد". اون عده که با یه تریلر کوتاه + چندتا عکس میتونن با قطعیت اظهار نظر کنن واقعا توانایی هاشون تو این فروم هدر میره. بودن بازی هایی که با سمبل کردن چندتا مد آنلاین کل عنوان رو بردن زیر سوال، که بالاتر همگی با هم یکصدا اسماشونو گفتین :d خب اونها نتونستن از پسش بر بیان، از میانگین امتیاز بازیشون کم شده، از این طرف اگه بعد از انتشار بازی جای خالی بخش آنلاین و یا Co-op احساس بشه بازم از میانگین نمره بازی کم میشه. ( مثال: The Line و Binary Domain ) محتوای آنلاین شمشیر دو لبه ست (!!!!) :d

ساختن مد آنلاین نوآورانه و منحصر بفرد هم کار هر کسی نیست، حالا منطقی هست که تیم سازنده این عنوان همه تمرکزشون رو بخش تکنفره باشه، چون منابعشون محدوده. یجورایی مثل تیم سازنده Metro: Last Light. اما Dark Souls هم یه RPG اتمسفر محور بود که تونست با خلاقیت و نوآوری یه مد آملاین مناسب و منحصر بفرد برا خودش ایجاد کنه که نه تنها وجودش به بازی لطمه نمیزد بلکه کاملا مکمل بازی و جفتشون در یک راستای بودن.

اینکه بازی بخش آنلاین نداره میتونه به طور مستقیم به فروشش لطمه بزنه. فکر نکنم کسی حاضر بشه (تو این شرایط) بخاطر 5 - 10 ساعت گیم پلی این بازی رو تهیه کنه و نگهش داره. اما بدون شک اگه محصول با کیفیتی از آب در بیاد خیلی ها بازیش میکنن حالا به هر طریق؛ اجاره، امانت، ... .

بعد بعضی کامنتها واقعا جوک هستن، هنوز اطلاعات چندانی از بازی منتشر نشده که با قطعیت بگیم "این بازی ابدا نیاز به بخش آنلاین ندارد". اون عده که با یه تریلر کوتاه + چندتا عکس میتونن با قطعیت اظهار نظر کنن واقعا توانایی هاشون تو این فروم هدر میره. بودن بازی هایی که با سمبل کردن چندتا مد آنلاین کل عنوان رو بردن زیر سوال، که بالاتر همگی با هم یکصدا اسماشونو گفتین :d خب اونها نتونستن از پسش بر بیان، از میانگین امتیاز بازیشون کم شده، از این طرف اگه بعد از انتشار بازی جای خالی بخش آنلاین و یا Co-op احساس بشه بازم از میانگین نمره بازی کم میشه. ( مثال: The Line و Binary Domain ) محتوای آنلاین شمشیر دو لبه ست (!!!!) :d

ساختن مد آنلاین نوآورانه و منحصر بفرد هم کار هر کسی نیست، حالا منطقی هست که تیم سازنده این عنوان همه تمرکزشون رو بخش تکنفره باشه، چون منابعشون محدوده. یجورایی مثل تیم سازنده Metro: Last Light. اما Dark Souls هم یه RPG اتمسفر محور بود که تونست با خلاقیت و نوآوری یه مد آملاین مناسب و منحصر بفرد برا خودش ایجاد کنه که نه تنها وجودش به بازی لطمه نمیزد بلکه کاملا مکمل بازی و جفتشون در یک راستای بودن.

شما دنبال فروشی ، Ready at dawn دنبال لذت بازی!!! اینکه شما نمیخوای به یه بازی پول بدی صرفاً جهت اینکه مد آنلاین نداره دلیل نداره همه مثل شما فکر کنن که میگی فکر نمیکنی کسی بالای این بازی پول بده. بهرحال این شرایط شاید واسه شما سخت و ناآشنا باشه ولی واسه اونایی که PS3 داشتن نسل پیش عادیه.
جالبه که نظر شخصی بقیه رو جک میدونی ، شاید یه نفر چشم بسته از بازی خوشش بیاد ولی خودت درمورد بازی ای که به گفته ی خودت چیزی نمیدونی تحلیل میکنی !!! این بیشتر شبیه به جکه تا اولی!!!

خوب اگه همه بخان با مولتی فروششون رو گارانتی کنن که روز به روز بازیای بی محتوا که فقط مولتی ـه شاخ دارن بیشتر میشه که !! MMO ها همه جا رو میگیرن و کلا دیگه باید فاتحه یه سری چیزا که باعث گیمر موندن ما ها شده خونده بشه .

نبود آنلاین واسه این بازی نکته مثبت نیست ولی نکته منفی هم اصلا نیست . مثالایی که گفتن بالا خیلی متفاوت تر از مثالای شما هست . The Line یه بازی اکشن محض و مربوط جنگ و ... حق با شماست به مولتی و کوآپ نیاز داره ولی دیگه Alan Wake مثلا میخاد چیکار کنه تو مولتی به جز اونکه اون حس بازی رو از بین ببره ؟! یا مثالای دیگه مثل بایوشاک الان یه نفر چرا باید بخاد بایوشاک رو مولتی بازی کنه ؟!

باید قبول کرد بعضی بازیا فرق دارن و نمیشه هر بازی که مولتی نداره بگیم باید داشته باشه .

Dark Souls هم بخش آنلاینش صرفا جهت کمک تو شکست دادن دشمنا و آیتم و Invade و ... هست که به نظرم تنها شکلی که میشد عملی بشه واسه این بازی ! وگرنه مولتی پلیر به شکلایی که عزیزان دوس دارن تو Dark Souls فاجعه میشد .

این چیزی که من از بازی دیدم به نظرم بازی به مولتی احتیاج نداره .
کلا به نظر من بازی اتمسفریک مولتی نداشته باشن بهتره چون 99% یه مولتیپلیر اشغال تحویل میدن که هیچ لذتی نداره . همون منابع رو رو سینگل مصرف کنن بهتره تا روی یه مولتی نصفه نیمه که کلا 2 ساعت سرگرمت نمیکنه حروم کنن.

شما دنبال فروشی ، Ready at dawn دنبال لذت بازی!!! اینکه شما نمیخوای به یه بازی پول بدی صرفاً جهت اینکه مد آنلاین نداره دلیل نداره همه مثل شما فکر کنن که میگی فکر نمیکنی کسی بالای این بازی پول بده. بهرحال این شرایط شاید واسه شما سخت و ناآشنا باشه ولی واسه اونایی که PS3 داشتن نسل پیش عادیه.
جالبه که نظر شخصی بقیه رو جک میدونی ، شاید یه نفر چشم بسته از بازی خوشش بیاد ولی خودت درمورد بازی ای که به گفته ی خودت چیزی نمیدونی تحلیل میکنی !!! این بیشتر شبیه به جکه تا اولی!!!
شما اول یه نفس عمیق بکش بعد بشین پست من رو بخون بعد ببین چطور اون قسمتهای قرمز رو از حرفام برداشت کردی، باقی مسائل خود بخود حل میشه !

خوب اگه همه بخان با مولتی فروششون رو گارانتی کنن که روز به روز بازیای بی محتوا که فقط مولتی ـه شاخ دارن بیشتر میشه که !! MMO ها همه جا رو میگیرن و کلا دیگه باید فاتحه یه سری چیزا که باعث گیمر موندن ما ها شده خونده بشه .

نبود آنلاین واسه این بازی نکته مثبت نیست ولی نکته منفی هم اصلا نیست . مثالایی که گفتن بالا خیلی متفاوت تر از مثالای شما هست . The Line یه بازی اکشن محض و مربوط جنگ و ... حق با شماست به مولتی و کوآپ نیاز داره ولی دیگه Alan Wake مثلا میخاد چیکار کنه تو مولتی به جز اونکه اون حس بازی رو از بین ببره ؟! یا مثالای دیگه مثل بایوشاک الان یه نفر چرا باید بخاد بایوشاک رو مولتی بازی کنه ؟!

باید قبول کرد بعضی بازیا فرق دارن و نمیشه هر بازی که مولتی نداره بگیم باید داشته باشه .

Dark Souls هم بخش آنلاینش صرفا جهت کمک تو شکست دادن دشمنا و آیتم و Invade و ... هست که به نظرم تنها شکلی که میشد عملی بشه واسه این بازی ! وگرنه مولتی پلیر به شکلایی که عزیزان دوس دارن تو Dark Souls فاجعه میشد .
بند اول؛ موافقم و باعث تاسفه اما داره اتفاق میافته !
بند دوم؛ اتفاقا داستان The Line و اتمسفرش از نکات مثبتش بودن و صرفا اکشن نبود، ولی به هرحال کمبود بخش آنلاین داشت. Alan Wake هم که سبکش کلا مولتی پذیر نیست !
بند سوم؛ !
هر وقت صحبت از بخش مولتی میشه همه فکرشون میره سراغ TDM اما میخوام بگم روشهای دیگهای هم برای ساخت بخش آنلاین هست. چون این بحث ربط مستقیم به موضوع تاپیک نداشت بخاطر همین داخل اسپویلر گذاشتم.

چه بهتر که مولتی پلیر نداره وگرنه می تونست رو بخش داستانی هم تاثیر منفی بذاره! :thumbup:

بازی هایی مثل God of War 3 , Batman Arkham City , Bioshock و Dark Souls هم بخش مولتی پلیر نداشتن ولی جزو بهترین بازی های این نسل بودن!!!

بند اول؛ موافقم و باعث تاسفه اما داره اتفاق میافته !
بند دوم؛ اتفاقا داستان The Line و اتمسفرش از نکات مثبتش بودن و صرفا اکشن نبود، ولی به هرحال کمبود بخش آنلاین داشت. Alan Wake هم که سبکش کلا مولتی پذیر نیست !
بند سوم؛ !
هر وقت صحبت از بخش مولتی میشه همه فکرشون میره سراغ TDM اما میخوام بگم روشهای دیگهای هم برای ساخت بخش آنلاین هست. چون این بحث ربط مستقیم به موضوع تاپیک نداشت بخاطر همین داخل اسپویلر گذاشتم.
به نظرم هنوزم بازی سازایی هستن که مسیرشون متفاوته ما هم نهایت تلاشمون رو واسه حمایت ازشون میکنیم تا حروم نشن تو این آشفته بازار :دی

دقیقا نکته همین جاست که یه بازی مولتی پذیر نیست :دی

اینکه بازی های متکی بر بخش تکنفره از بازیهای چندنفره کمتر میفروشن نیاز به اثبات نداره، چه برسه من بخوام برای شما توضیح بدم. TO هم متکی بر بخش تکنفره است پس ... *-:)
اینکه اطلاعات برای اظهار نظر راجع به موفقیت و کیفیت بازی (جدای بخش گرافیک که تو تصاویر منتشر شده بسیار بالاست) کافی نیست. حتی اگه شرکت سازنده کارنامه قابل قبولی داشته باشه.
اون دوتای بالای فکت هستن.
فکر نکنم کسی حاضر بشه (تو این شرایط) بخاطر 5 - 10 ساعت گیم پلی این بازی رو تهیه کنه و نگهش داره.
من در این مورد از طرف بقیه حرف نزدم برداشت خودم رو گفتم، شما خوشت نمیاد لازم نیست نقل قول کنی، بهتره اسکرول کنی.

و در آخر با گذاشتن اسمایلی های :) و نوشتن کلماتی مثل "عزیزم" و امثالهم ادای کول بودن در نیارید اگه مایل به بحث هستید یه چیز اگر هم که نه، "من الله توفیق" !

با احترام به همه گیمر هایی که آنلاین بازی میکنن من خودم به شخصه خیلی بازی های آنلاین انجام نمیدم یعنی همیشه یک بازی آفلاین خیلی خیلی بیشتر بهم میچسبه تا بازی آنلاین ولی این وسط یه چیزی هست !

به نظرم بازی مثل The Order: 1886 و از این قبیل بازی ها که بازی هایی آفلاین هستن میتونن صنعت گیم رو از نابودی بازی های آفلاین نجات بدن شما نگاهی به بازی GTA V و TLOU بندازین که بخش آفلاینشون نشون داد که اگه یه بازی در این بخش قوی باشه هم فروش خوبی میکنه و هم این که باعث رشد صنعت گیم در خیلی موارد میشه !

دوستان آنلاین باز بذارن یه توازنی در صنعت گیم ایجاد بشه یعنی این که این همه بازی های خوب آنلاین در راه هستش از بازی The Division بگیرین تا خیلی بازی های دیگه که تمرکزشون رو بخش آنلاین هستش که خیلی هم خوبه و هیچ ایرادی نداره ولی باید به نظرم هم بخش آنلاین و هم بخش آفلاین در توازن باشن و هیچ کدوم از این بخش ها نابود نشه چون هر کدوم از این بخش ها میتونه در قسمت های مختلف باعث پیشرفت صنعت گیم بشه

مثلا بخش آنلاین میتونه باعث سرازیر شدن پول در صنعت گیم بشه و صد البته خیلی جنبه های خوب دیگه هم داره و همچنین بخش آفلاین میتونه در قسمت داستان ،هوش مصنوعی ،گرافیک و بسیار جنبه های دیگه باعث رشد و شکوفایی صنعت گیم بشه .

به نظرم بازی The Order: 1886 یک بازی همه چیز تمام میتونه در بخش آفلاین باشه و این یعنی توازن در صنعت گیم یعنی امروزه بازی های آنلاین و همین طور بازی های آفلاین باید در کنار هم رشد کنن و رو به جلو حرکت کنن .

در پایان شاید سازندگان The Order: 1886 میخواستن که که بخش آنلاین هم به بازی اضافه کنن ولی شاید به دلیل کمبود وقت این بخش رو بیخیال شدن چون اگه این تیم سازنده به دو بخش توجه میکردن و اون هم در مدت زمان کم شاید به هر دو بخش بازی ضربه شدیدی وارد میشد و تا جایی که اطلاع دارم تیم سازنده این بازی تعداد نفراتش خیلی بالا نیست و در این مدت زمان حتما نمیتونستن به هر دو بخش بازی برسن و تمام تمرکز اصلیشون رو بر روی بخش آفلاین گذاشتن که به نظر من کار درستی بود ...........

پاینده باشید .

زرشک.توی سال 2014 با پیشرفت گرافیک و سرعت اینترنت و فراگیر شدن صنعت گیم یه بازی میاد مولتی نداره واقعا دست مریزا به سازندگان که افتابه گرفتن به بازی البته شاید افت فریم و ساپورت نکردند 1080 توی بخش مولتی باعث شد این عنوان سینگل نداشته باشه وگرنه میذاشتن من و برد به دوران نسل دوم بازی های کامپیوتری

من که مشکلی با نداشتن مولتی ندارم و خیلی از بازی های مورد علاقم مولتی نداشتن و واقعا لذت بردم ازشون!o:-)

مثل Alan Wake و God Of War 3 و ...:x

خاطره ای که توی ذهنم مونده به مراتب زیباتر و ماندگار تر از بازی هایی که ساعت ها وقت واسه مولتی گذاشتم!:bighug:

افت فریم و
ساپورت نکردن 1080​
توی بخش مولتی باعث شد
این عنوان سینگل نداشته باشه​
وگرنه میذاشتن من و برد به دوران نسل دوم بازی های کامپیوتری
آقا قضیه چیه؟ جنس خوب بوده؟:دی
...............................
به نظر من هنوز خیلی زوده برای تصمیم گیری! چه اونایی که میگن آنلاین نیاز نداره چه اونایی که میگن واییییی 30 فریم چقدر بد:))
از بازی فقط یه تریلر pre render درومده که هیچ چیزیم ازش معلوم نیست! بزارین گیمپلی بیاد تصمیم میگیریم
در ضمن فراموش نکنیم بازیهای این نسل 60$ موندن! پس قیمت تغییری نکرده! یعنی اگه بازیی مولتی نداشته باشه کسی نمیتونه بگه با این قیمت blah blah blah!!!
به نظر من اگه سینگل جذابی داشته باشه مولتی ضرورت نیست!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or