The Order: 1886 دارای بخش چند نفره نخواهد بود

A.R.A.$.H

کاربر سایت
The_Order_1886_art_%26_logo.jpg

بازی The Order: 1886 که عنوان جدید Ready at Dawn قلمداد می شود دارای بخش چند نفره نخواهد بود.
آقای Andrea Pessino که به عنوان یکی از موسسین استدیو سازنده قلمداد می شوند پیرو این قضیه در توئیتر گفته اند:

12739496834917525042.jpg

خبری از بخش چند نفره نیست. این یک بازی تک نفره، اکشن ماجرایی به صورت سوم شخص است.
به تازگی هم اعلام شده بود که این عنوان با رزولوشن 1080p و 30 فریم در ثانیه اجرا خواهد شد. از زمان معرفی، اخبار زیادی پیرامون این عنوان انحصاری PS4 منتشر نشده است اما این مسئله دارد تغییر می کند.
همچنین Ready at Dawn قرار است برای خبرگزاری ها یک نمایش 40 دقیقه ای از گیم پلی را اجرا کند با این حال محدودیت (embargo) پیش نمایش ها در 18 فبریه برداشته خواهد شد.
Gematsu

شما میتونی این اقبال عموم مردم نسبت به بازی هایی که انلاین قوی دارن رو از جدول فروش ببینی ...مثلا الان چندین هفته هست که COD توی جدول فروش UK واسه x360 اوله ....خب حالا این فروش همش بابت سینگله ؟!! مسلما بیشتر این فروش بابت مولتی پلیره قویه و همچنین BF ... در کل بازی که مولتی پلیر داشته باشه با فروش بیشتری مواجه میشه .

عزیزم COD و BF اصالتاً بازیهای مالتی پلیر هستن که بخش سینگل هم دارن! میخوای مثال بزنی یه چیزی مثال بزن که قابل قیاس باشه :) ضمناً اگه Ready At Dawn به فکر فروش بیشتر بود بازی رو انحصاری منتشر نمیکرد ;) FYI این استودیو جزء استودیوهای سونی نیست!
حالا هم که چیزی نشده، الان که میدونی آنلاین نداره میتونی وقتی اومد سمتش نری :)

فردين گرفتي مارو ؟! :d
من دارم ميگم بازي TPS باشه بخش Coop خيلي حال ميده ، tlou كه كلا شوتر خفن نبود ، بايوشاك هم مثلا اليزابت ميخواست چي كار كنه اگه كنترلش دست پلير بود ؟! :d
به هر حال اتفاقي هست كه افتاده و اميدوارم لذت ببري از بازي و منم كه بعدا بهت ملحق ميشم لذت ببرم :d

شما حرف من رو ناقص متوجه شدی ...من مثال اوردم از cod و bf ...مقایسه نکردم ...فقط مزایای یه بازی با مولتی پلیر با یه بازی که فقط سینگل پلیر داره رو گفتم که مولتی ارزش یک بازی رو چندین برابر میکنه و البته کسایی که بخوان 200 تومن پول بدن فقط بابت 10 ساعت بازی کم هستن
براد من اون دو بازی کلا بر پایه مالتی پلیر هستن داری با این بازی که رو بخش سینگل تمرکز داره مقایسه میکنی؟!
فردين گرفتي مارو ؟! :d
من دارم ميگم بازي TPS باشه بخش Coop خيلي حال ميده ، tlou كه كلا شوتر خفن نبود ، بايوشاك هم مثلا اليزابت ميخواست چي كار كنه اگه كنترلش دست پلير بود ؟! :d
به هر حال اتفاقي هست كه افتاده و اميدوارم لذت ببري از بازي و منم كه بعدا بهت ملحق ميشم لذت ببرم :d
بابا تو گرفتی مارو :دی مگه بازی TPS باشه باید حتما co-op هم داشته باشه؟! منم دارم میگم اینکه یه بازی سبکش TPS ـه دلیل نیست که باید Co-Op هم داشته باشه. بازی FPS استعداد مولتی بودنش بالاست چرا برای بایوشاک ایراد نیست این؟ کلا میخووام بگم که چون بازی فلان سبکه باید مالتی داشته باشه ذهنیت اشتباهیه. :دی

در مورد بایوشاک هم بگم اون یک عنوان فلسفی هنری هست که بیشتر از هر چیزی روی داستان و شخصیت پردازی تمرکز داره! و اگه داستان و شخصیت پردازیشو ازش بگیرن هیچی نیست هیچی!
گیم پلی و گرافیک هنری هم سرش گرد دیگه؟

عزیزم COD و BF اصالتاً بازیهای مالتی پلیر هستن که بخش سینگل هم دارن! میخوای مثال بزنی یه چیزی مثال بزن که قابل قیاس باشه :) ضمناً اگه Ready At Dawn به فکر فروش بیشتر بود بازی رو انحصاری منتشر نمیکرد ;) FYI این استودیو جزء استودیوهای سونی نیست!
حالا هم که چیزی نشده، الان که میدونی آنلاین نداره میتونی وقتی اومد سمتش نری :)

این حرف شما در مورد bf صادقه چون واقع سینگلش مضخرف بوده و هست ...اما در مورد cod به هیچ وجه صادق نیست ....شما داستان مثلا MW یا داستان BO2 رو ببین ... اگر به حرف شما بود که COD اصالتا بازی مولیته و در کنارش بخش سینگل داره باید یه داستان ابکی حد bf میداشت اما داستان این دو تا نسخه که مثال زدم ارزش بازی کردن رو حتی بطور افلاین هم داشت.من ادم میشناسم فقط به خاطر بخش سینگله COD به سمتش رفته .اما خب بازهم حرف چیز دیگه ای بود و اصلا بحث مقایسه نبود . کلا امیدوارم شما از این بازی لذت ببری.;)

به نظر من اگه قرار هست که مولتی پلیر شدن صدمه جدی به بخش تکنفره بزنه در بازی مثل این بازی بهتره نباشه

خوب این نظر من هست

راستی co-op آنلاین هم نداره ؟

من نميگم بايد ، ميگم باشه بهتره بچه ها حال ميكنن . هرچند كلا واسشون مهم ني هرچي بدي بهشون فرقي نداره :d

شما باید پرسپکتیو سازنده رو درنظر داشته باشی ببینی چی واسه گیمر درنظر گرفته! مطمئناً بازیساز دوست داره بازی ای بسازه که خودشم بتونه لذت ببره و فکر نمیکنم اضافه کردن Co-op کار سختی بوده باشه واسه ready at dawn که بیخیالش شده باشه! بهرحال بقول خودت کرکتر که داره میتونست co-op هم داشته باشه. به شخصه ترجیح میدم بازیهای اینجوری که اتمسفر سنگینی دارن رو تنهایی بازی کنم ولی درکل نظرم رو بخوای میگم بودن co-op میتونست بهتر باشه! ولی از همون اول یادمه که گفتن تمرکزشون روی داشتن سینگل پلیر قوی هست و بخش co-op نداره

این بازی قصه ی جو و فضا سازی و داستان هست با گرافیک خفن و گیم پلی ( احتمالا ) خیلی خیلی دلچسب! این ها فاکتورهایی هستن که گیمر سمت این بازی میره و اگه این ها براتون در اولویت نیست پس بی خیال بازی بشید و برید دنیال سایر عناوین مولتی!
اولا که هر بازی ای قرار نیست مولتی و بخش چند نفره داشته باشه!
دوما همین نبود این بخش برای این بازی می تونه ما رو بیش از پیش امیدوار کنه که یک بخش سینگل فوق العاده در انتظارمونه!
زمانی که این بازی میاد به اندازه ی کافی بازی آنلاین وجود داره که نیاز به اون در این بازی احساس نشه!
امیدوارم که بازی ارزش تکرار بالایی داشته باشه که بشه بار ها و بارها بازیش کرد هر چند که فک کنم همین طور باشه!

بازی پتانسل مولتی رو داشت و برای من خیلی خیلی عجیب هست این قرار ندادن..!
من خودم به شخصه مولتی بازم و سینگل در درجه دوم برام اهمیت داره

در کل نا امید شدیم..

شما باید پرسپکتیو سازنده رو درنظر داشته باشی ببینی چی واسه گیمر درنظر گرفته! مطمئناً بازیساز دوست داره بازی ای بسازه که خودشم بتونه لذت ببره و فکر نمیکنم اضافه کردن Co-op کار سختی بوده باشه واسه ready at dawn که بیخیالش شده باشه! بهرحال بقول خودت کرکتر که داره میتونست co-op هم داشته باشه. به شخصه ترجیح میدم بازیهای اینجوری که اتمسفر سنگینی دارن رو تنهایی بازی کنم ولی درکل نظرم رو بخوای میگم بودن co-op میتونست بهتر باشه! ولی از همون اول یادمه که گفتن تمرکزشون روی داشتن سینگل پلیر قوی هست و بخش co-op نداره

اره خب طرف وقتي واسه بازيش هدف گذاري ميكنه ديگه نميتونه وسط كار نظرشو عوض كنه،ميگه من فقط سينگل ميخوام تمام ! اگه كار ديگه بكنه خراب ميشه
شايد لفظ كم كاري كه به كار بردم زياد درست نبود كلا :d

نه اینکه تمام این سالها ... ایرانیها برای انلاین و مولتی بازی ها 200 هزار پول میدادن و اوریج بازی میکردن و psn رو به اشغال خودشون در اورده بودن الان برای the order افسوس میخورن و ارزش نداره براش پول بدن ...

من که خوشحال شدم اتفاق نا خوشایند خدای جنگ عروج براش پیش نمیاد ... البته برای یه ادم عادی که بازی رو میخره و از هیچ اخبار و امتیازی خبر نداره شاید فرقی نکنه ... دوستان مایکرو فن همون بازی هیلو 4 رو براتون مثال میزنم که هی میگفتید این بهترین نسخه بازی بود چرامتاش کمتره ... بعضی موقع ها موقع بازی روح ادم رو میخوره و هی چرا چرا

نکته دیگه هم اینه که وقت و هزینه مولتی بازی رو میتونن صرف بهتر کردن کمپین بازی بکنن که بسی این موضوع خوشایند تره

یه موضوعی که گاها تو کامنتهای ارسالی در تاپیکهای بازیهای انحصاری سونی اینجا مشاهده میشه اینه که تمام نظرات به همون ن بستگی داره :d

مثلا اگه خبر باشه بازی دارای بخش چند نفره نخواهد بود = اکثرا میگن به به چقدر خوب اصلا بازی احتیاجی به بخش انلاین نداره اصلا انلاین بدرد نمیخوره تو ایران اینترنت نداریم و.....
حالا اگه خبر باشه بازی دارای بخش چند نفره خواهد بود = اکثرا میگن به به چقدر خوب کلا بازی به انلاینشه تمام لذت بازی تو همین قسمت خلاصه میشه پایرت کمتر میکنه گیمر برای همین داستان هم شده میره بازی اوریج میخره و الی اخر ....
درکل چیزی که ما اینجا متوجه شدیم باید از انحصاری های سونی تعریف بشه حالا هرطور که میخواد باشه

آخرین ویرایش:
من قبلا گفتم تنها عاملی که باعث میشه ps4 بگیرم هک شدنشه اخه سونی در نسل قبل هم ثابت کرد که انحصاری هایی که میده رو بخش تک نفره تمرکز میکنه و حتی توی نسل جدید تشدید هم شده البته این نظر منه

یه مشکلی که گاها تو کامنتهای ارسالی در تاپیکهای بازیهای انحصاری سونی اینجا مشاهده میشه اینه که تمام نظرات به همون ن بستگی داره :d

مثلا اگه خبر باشه بازی دارای بخش چند نفره نخواهد بود = اکثرا میگن به به چقدر خوب اصلا بازی احتیاجی به بخش انلاین نداره اصلا انلاین بدرد نمیخوره تو ایران اینترنت نداریم و.....
حالا اگه خبر باشه بازی دارای بخش چند نفره خواهد بود = اکثرا میگن به به چقدر خوب کلا بازی به انلاینشه تمام لذت بازی تو همین قسمت خلاصه میشه پایرت کمتر میکنه گیمر برای همین داستان هم شده میره بازی اوریج میخره و الی اخر ....
درکل چیزی که ما اینجا متوجه شدیم باید از انحصاری های سونی تعریف بشه حالا هرطور که میخواد باشه:d

یوزر جدید مبارک :d
-------------------------------------------------------------------------------------------------

من که خیلی از این خبر خوشحال شدم .واسه منی که اصلا مولتی باز نیستم و مولتی رو جزو بازی به حساب نمیارم خبر خیلی خوبی بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or