Multi Platform The Lords of the Fallen

سازنده
Hexworks
تاریخ انتشار
2023
ناشر
CI Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
1661345275438.png

The Lords of the Fallen

Developer: HEXWORKS
Publisher: CI Games
Platforms: PC, PS5, XBOX series
Release Date: 2023
شب گذشته و در طی مراسم زنده شروع گیمزکام، ادامه بازی The Lords of the Fallen، معرفی شد.
این عنوان که با نامی مشابه با شماره اول معرفی شده است را می توان یک سافت ریبوت از این سری دانست که با تغییر سازنده بازی از استدیو Deck 13 به استدیو تازه تاسیس HEXWORKS رخ داده است.
جریانات بازی در دو جهان موازی زندگان و مردگان رخ می دهد و بازیکنان در هر دو جهان فرصت پیشروی خواهند داشت. به گفته سازندگان در TloF جدید، با دنیایی 5 برابر بزرگتر از قسمت قبلی رو به رو هستیم .
در زمینه داستان، این عنوان بیش از 1000 سال پس از شماره اول رخ می دهد.
پس از گذراندن دورانی تاریک، سرانجام خدای شیطانی، آدیر، سقوط کرد (در شماره پیشین به این موضوع پرداخته شده است). با این حال خدایان برای همیشه نابود نمی شوند...
اکنون پس از گذشت قرن ها، آدیر در حال بازگشت است.
به عنوان یکی از صلیبیون تاریک، وظیفه شخصیت اصلی، سفر در سرزمین ها و مقابله با نیروهای آدیر است...

همانطور که پیشتر ذکر شد، بازی در دو جهان موازی رخ می دهد که قدم گذاشتن در هر کدام، چالش های خود را خواهد داشت.
در بازی جدید دیگر با شخصیتی از پیش تعیین شده رو به رو نیستیم و می بایست در ابتدای بازی کاراکتر خود را ساخته و شخصی سازی کنیم. به گفته سازندگان گزینه های متعددی برای شخصی سازی وجود خواهد داشت و همچنین 9 کلاس ابتدایی در بازی برای انتخاب وجود دارد.
The Lords of the Fallen جدید، کماکان یک بازی سولز لایک به شمار می آید با این تفاوت که جهان بازی تاریک تر از بازی اول و همچنین مبارزات بازی سریعتر از گذشته هستند. به گفته سازندگان صد ها سلاح در بازی برای انتخاب وجود خواهد داشت.
در این عنوان امکان تجربه بازی به همراه یک نفر دیگر به صورت آنلاین و یا تهاجم به سرزمین سایر بازیکنان نیز وجود دارد.
فانوسی که در تریلر بازی قابل مشاهده بود، وسیله ای است که به وسیله آن می توان بین دو جهان بازی جا به جا شد.

Last edited by a moderator:
من هم چند روزی هست درگیر این بازی هستم.
اوایل که تازه اومده بود گیمپس نسخه 1.5 و این ها بود فکر کنم، اصلا ارتباط نگرفتم و ولش کردم. با اومدن ورژن 2 بهش فرصت دادم و واقعا راضیم :D خیلی بهتر شده، نبردها جون گرفته، قدرت ضربه زنی حس میشه، دیگه حالت ماستی قدیم رو نداره

تنها مشکلم با بازی، راحتی بیش از حدشه.. شاید فقط یک فایت نفس گیر داشتم.. البته تازه به نصفه های بازی رسیدم، بسیار هم سخاوتمند هست بازی.

طراحی دشمنان، محیط و مسیر ها رو دوست دارم

در نهایت پیشنهاد میشه مخصوصا اگر قصد دارید غرق دنیای سولزها بشید این بازی به عنوان دروازه( یا گیت) خیلی خوب عمل میکنه.

سلام و درود
میخواستم همین الان استارت کنم بازی رو روی ps5
با کمال تعجب یه مشکل بسیار ابتدایی و بسیار مزخرف دارم
تو ساخت کاراکتر و بخش آخر که میخوای play کنی میاره اسم کاراکتر رو وارد کن، و در کمال تعجب هر اسمی با هر متود و استانداردی میزنم می‌نویسه نامعتبر، خیلی مسخرسن
تو ردیت هم نگاه کردم و انگار خیلی ها این مشکل رو دارن و انگار باگ هست،
کسی راهکاری داره؟

پاک کردن و نصب دوباره رو امتحان کردی؟ خیلی مشکل عجیبیه
سلام و درود
تو ساخت کاراکتر و بخش آخر که میخوای play کنی میاره اسم کاراکتر رو وارد کن، و در کمال تعجب هر اسمی با هر متود و استانداردی میزنم می‌نویسه نامعتبر، خیلی مسخرسن
کسی راهکاری داره؟

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
سلام و درود
کسی راهکاری داره؟
احتمالا به خاطر آفلاین بودن نیست؟

اگه نه که به نظرم سیوت رو پاک کن یا بازی رو دوباره نصب کن.

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
احتمالا به خاطر آفلاین بودن نیست؟

اگه نه که به نظرم سیوت رو پاک کن یا بازی رو دوباره نصب کن.
ممنون از دوستان
تو ردیت هم یکی گفته بود از متصل نبودن به سرورهای بازیه،
سیو رو پاک کردم بعد dns زدم و به سرورها وصل شد و درست شد،
احتمال زیاد از همون نت بود،

سلام و درود دوستان و اساتید
خواستم بگم بازی آسون شده یا از اول اینطوری بود، حدود ۱۰/۱۵ ساعت بازی کردم و تو هیچ فایتی نمردم , همه ی مرگ هام به خاطر عوامل محیطی مثل ارتفاع و یا اون دشمنا که کمین میکنن و یهویی پرتت میکنن پایین،
واقعا شنیده بودم سخته، ولی قطعا آسونش کردن، یا هم در ادامه سخت میشه
البته اینم تاثیر داره که بعد مردن میری تو دنیای امبرال و یه شانس دوباره میده

• Like
Reactions: MrElectricWizard
خواستم بگم بازی آسون شده یا از اول اینطوری بود، حدود ۱۰/۱۵ ساعت بازی کردم و تو هیچ فایتی نمردم , همه ی مرگ هام به خاطر عوامل محیطی مثل ارتفاع و یا اون دشمنا که کمین میکنن و یهویی پرتت میکنن پایین،
درسته تو روز انتشار بازی واقعا سخت تر بود.
یکسری مناطق تراکم دشمن ها و دمیج هایی که میزدن خیلی زیاد بود تا حدی که صدای پلیرها در اومده بود.
بری پلی تروهای روز انتشار رو ببینی کاملا مشخصه.

بعد این آپدیتهای اخیر بازی نکردم ولی اگه اینطوری که میگی راحت شده حتما درسته چون دوستان دیگه تو صفحه های پیش هم به این اشاره کردن که راحت تر شده.
همینکه یکی دوتا ویدئو تو یوتوب که دیدم همین رو اشاره کردن که خیلی بازی راحت تر شده.

غیر از این دیدم که میگن صدای ضربات و احساسشون خیلی بهتر شده و بازخوردی که به پلیر میدن رو خیلی ارتقا دادن.

بازی رو نصب ندارم ولی اگه اون گزینه های مودیفایر رو از ابتدا در اختیارت میزاره به نظرم با اونها بازی رو سخت تر کن.
البته میگی 15 ساعت بازی کردی پس دلیلی نداره این کار رو بکنی.

اما حتما تو نیوگیم پلاس این کار رو انجام بده چون این شکلی که داری بازی رو تجربه میکنی به هیچ وجه تجربه کاملی ازش نیست.
بازی واقعا میتونه خیلی جذاب تر از این باشه.
پیشنهادم اینه که برای نیوگیم پلاس با مودیفایر تراکم دشمن ها رو بیشتر کنی.
جون و دمیجشون هم که خودش بیشتر میشه.

ولی اگه میخوای جون و دمیج دشمن سخت تر نشه میتونی نیوگیم پلاس صفر رو بری که دنیا ، دشمن ها و... دست نخورده باقی میمونن (مثل نیوگیم معمولی) ولی خب با مودیفایرهای مختلفی که داره میتونی سختی بازی رو کاملا تغییر بدی.

به نظرم بازی اصلی تازه اونجا شروع میشه.

این رو فکر کنم بارها تو تاپیک نوشتم که مودیفایرهای این بازی به نظرم انقلابی تو سبک سولزبورنه.
خیلی بازی رو جذاب میکنه.
مخصوصا رندوم لوت و یا کم کردن بونفایرها یا حذفشون ، لوتهای از پیش کاملا آپگرید شده و...
از اون بازیهاست که مطمئنم اگه دوباره نصبش کنم به این زودیها از روی سیستمم پاک نمیشه.
ولی نمیکنم چون همینطوری کلی بکلاگ وحشتناک حتی از نسلهای پیش رو دستم مونده :D

کلا آسونه و هیچ چالشی نداره، مخصوصا باس هاش

نیمه دوم بازی بهتر میشه

میخواید بازی سخت‌تر بشه میتونید برید ن‌گ+ ۱ و بعد ۲ و الی آخر. با مادیفایر میتونید تعداد انمی‌هارو زیاد کنید، تعداد وستیج‌هارو کم کنید یا نوع هیل شدنتون رو عوض کنید. پرما دث هم که داره و این حالت عملا بازی رو روگ‌لایت میکنه. در کل گزینه‌های خیلی زیاد و خوبی تو بازی گذاشتن تا همه بتونن ازش لذت ببرن.

ممنون از پاسخ دوستان. ماکان و نوید استارلس
یه سوال دیگه
من اکثرا سعی میکنم تو دنیای امبرال پیش ببرم بازی رو ، اینطوری فکر میکنم هیچ چیز از چشمم جا نمی‌مونه
این طور بازی کردن درسته، چون احساس میکنم تو دنیای واقعی بازی کردن هیچ مزیتی نداره، در حالی که تو آمبرال راه ها و مموری های مخفی رو میتونم ببینم

• Like
Reactions: m.d.makan
یه سوال دیگه
من اکثرا سعی میکنم تو دنیای امبرال پیش ببرم بازی رو ، اینطوری فکر میکنم هیچ چیز از چشمم جا نمی‌مونه
این طور بازی کردن درسته، چون احساس میکنم تو دنیای واقعی بازی کردن هیچ مزیتی نداره، در حالی که تو آمبرال راه ها و مموری های مخفی رو میتونم ببینم

فرق اساسیش اینه که آمبرال همه جا شبیه به همدیگس ولی دنیای Axiom خیلی خوشگل و متفاوته از نظر طراحی و رنگ و چیزای دیگه. در کل برای آیتم جمع کردن لازمه که وقت زیادی رو توی آمبرال بگذرونی. اکثر آیتمای مهم اونجان.

یه سوال دیگه
و اینکه این هم خودش راهکاری بوده برای در دسترس تر کردن بازی برای پلیرهای جدید.
اینکه بخوای بازی برات چالش بیشتری داشته باشه میری به آمبرال ، هم دراپهای بهتری داره و هم XP بیشتر و هم دشمنهای قویتری...

ولی همونطور که نوید گفت این مود برای این طراحی نشده که کل وقتت رو اونجا بزاری.
تو انتشار موندن تو این مود خیلی کار سختی بود و چالش زیادی داشت ، الان رو نمیدونم.
اینطور بود که بری اونجا کارت رو انجام بدی و فلنگ رو ببندی.

اما اگه الان آسونتر شده خب چرا که نه.

و اینکه این هم خودش راهکاری بوده برای در دسترس تر کردن بازی برای پلیرهای جدید.
اینکه بخوای بازی برات چالش بیشتری داشته باشه میری به آمبرال ، هم دراپهای بهتری داره و هم XP بیشتر و هم دشمنهای قویتری...

ولی همونطور که نوید گفت این مود برای این طراحی نشده که کل وقتت رو اونجا بزاری.
تو انتشار موندن تو این مود خیلی کار سختی بود و چالش زیادی داشت ، الان رو نمیدونم.
اینطور بود که بری اونجا کارت رو انجام بدی و فلنگ رو ببندی.

اما اگه الان آسونتر شده خب چرا که نه.

الان انگار زمانی که بهت میده تا اونجا بمونی رو بیشتر کردن نسبت به لانچ. ولی خب وقتی فرصتت تموم میشه واقعا اتفاقات جالبی میفته که چیزی نمیگم چون نمیخوام واسه بچه‌ها اسپویل بشه :D

الان انگار زمانی که بهت میده تا اونجا بمونی رو بیشتر کردن نسبت به لانچ. ولی خب وقتی فرصتت تموم میشه واقعا اتفاقات جالبی میفته که چیزی نمیگم چون نمیخوام واسه بچه‌ها اسپویل بشه :D
آره واقعا مریض بود
مرد میخواست همچنان موندن اونجا:D

• Like
Reactions: NaViiDii
دوباره مرسی دوستان
خواستم یه چیزی رو با شما در میان بزارم،
من تو بازی های سولز یه مرضی دارم ( همه ی بازیا، از دارک سولزا گرفته تا الدن رینگ و niohها و وولانگ و .......) تو همشون بار اول بعد ۱۵/۲۰ ساعت سیو بازی رو پاک میکنم و دوباره استارت میزنم، ( یعنی حالا که همه ی مکانیک ها و ریزه کاری های بازی دستم میاد و تازه میفهمم که چی به چیه میزنم دوباره از صفر استارت میکنم،)
این بازی هم هرچه قدر مقاومت کردم نشد، و بعد حدودا ۲۰ ساعت بازی ، یه کاراکتر تازه ساختم و دوباره استارت زدم، خیلی مرض بدیه و نمیتونم درمانی کنم.
این وسط یه سوال
یه تبلت پیدا کردم و دادم به آهنگره تو هاب بازی، الان میتونم رون بخرم و به سلاح ها وصل کنم، حالا این رون ها چیکار میکنن، مثلا من استرنج رو لول آپ کرده بودم، و سلاحم هم بر پایه ی این بود، و یه رون بهش وصل کردم که اسکیل رادیانس داشت ، ولی هیچ تفاوتی ندیدم ظاهراً
میشه یکی این تاثیر رون ها رو توضیح بده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or