Multi Platform The Lords of the Fallen

سازنده
Hexworks
تاریخ انتشار
2023
ناشر
CI Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
1661345275438.png

The Lords of the Fallen

Developer: HEXWORKS
Publisher: CI Games
Platforms: PC, PS5, XBOX series
Release Date: 2023
شب گذشته و در طی مراسم زنده شروع گیمزکام، ادامه بازی The Lords of the Fallen، معرفی شد.
این عنوان که با نامی مشابه با شماره اول معرفی شده است را می توان یک سافت ریبوت از این سری دانست که با تغییر سازنده بازی از استدیو Deck 13 به استدیو تازه تاسیس HEXWORKS رخ داده است.
جریانات بازی در دو جهان موازی زندگان و مردگان رخ می دهد و بازیکنان در هر دو جهان فرصت پیشروی خواهند داشت. به گفته سازندگان در TloF جدید، با دنیایی 5 برابر بزرگتر از قسمت قبلی رو به رو هستیم .
در زمینه داستان، این عنوان بیش از 1000 سال پس از شماره اول رخ می دهد.
پس از گذراندن دورانی تاریک، سرانجام خدای شیطانی، آدیر، سقوط کرد (در شماره پیشین به این موضوع پرداخته شده است). با این حال خدایان برای همیشه نابود نمی شوند...
اکنون پس از گذشت قرن ها، آدیر در حال بازگشت است.
به عنوان یکی از صلیبیون تاریک، وظیفه شخصیت اصلی، سفر در سرزمین ها و مقابله با نیروهای آدیر است...

همانطور که پیشتر ذکر شد، بازی در دو جهان موازی رخ می دهد که قدم گذاشتن در هر کدام، چالش های خود را خواهد داشت.
در بازی جدید دیگر با شخصیتی از پیش تعیین شده رو به رو نیستیم و می بایست در ابتدای بازی کاراکتر خود را ساخته و شخصی سازی کنیم. به گفته سازندگان گزینه های متعددی برای شخصی سازی وجود خواهد داشت و همچنین 9 کلاس ابتدایی در بازی برای انتخاب وجود دارد.
The Lords of the Fallen جدید، کماکان یک بازی سولز لایک به شمار می آید با این تفاوت که جهان بازی تاریک تر از بازی اول و همچنین مبارزات بازی سریعتر از گذشته هستند. به گفته سازندگان صد ها سلاح در بازی برای انتخاب وجود خواهد داشت.
در این عنوان امکان تجربه بازی به همراه یک نفر دیگر به صورت آنلاین و یا تهاجم به سرزمین سایر بازیکنان نیز وجود دارد.
فانوسی که در تریلر بازی قابل مشاهده بود، وسیله ای است که به وسیله آن می توان بین دو جهان بازی جا به جا شد.

Last edited by a moderator:
دوباره مرسی دوستان
خواستم یه چیزی رو با شما در میان بزارم،
من تو بازی های سولز یه مرضی دارم ( همه ی بازیا، از دارک سولزا گرفته تا الدن رینگ و niohها و وولانگ و .......) تو همشون بار اول بعد ۱۵/۲۰ ساعت سیو بازی رو پاک میکنم و دوباره استارت میزنم، ( یعنی حالا که همه ی مکانیک ها و ریزه کاری های بازی دستم میاد و تازه میفهمم که چی به چیه میزنم دوباره از صفر استارت میکنم،)
این بازی هم هرچه قدر مقاومت کردم نشد، و بعد حدودا ۲۰ ساعت بازی ، یه کاراکتر تازه ساختم و دوباره استارت زدم، خیلی مرض بدیه و نمیتونم درمانی کنم.
این وسط یه سوال
یه تبلت پیدا کردم و دادم به آهنگره تو هاب بازی، الان میتونم رون بخرم و به سلاح ها وصل کنم، حالا این رون ها چیکار میکنن، مثلا من استرنج رو لول آپ کرده بودم، و سلاحم هم بر پایه ی این بود، و یه رون بهش وصل کردم که اسکیل رادیانس داشت ، ولی هیچ تفاوتی ندیدم ظاهراً
میشه یکی این تاثیر رون ها رو توضیح بده؟

رون‌ها یه سری پَسیو باف میدن به سلاح‌ها. وقتی لول هر سلاح +۹ بشه میتونی تا ۳تا رون بذاری روشون. رون‌هارو هم میتونی پیدا کنی توی مپ هم از انمی‌ها دراپ میشن. اینکه میگه اسکیل ریدینس رو بالا برده واسه سلاح‌هایی خوبه که مثلا ۲تا استت میخوان که یکیشون ریدینس هستش و وقتی ریدینس بالاتری داشته باشی میتونی ازین رون استفاده کنی تا دمیج سلاحت یکم بره بالاتر.

رون‌ها یه سری پَسیو باف میدن به سلاح‌ها. وقتی لول هر سلاح +۹ بشه میتونی تا ۳تا رون بذاری روشون. رون‌هارو هم میتونی پیدا کنی توی مپ هم از انمی‌ها دراپ میشن. اینکه میگه اسکیل ریدینس رو بالا برده واسه سلاح‌هایی خوبه که مثلا ۲تا استت میخوان که یکیشون ریدینس هستش و وقتی ریدینس بالاتری داشته باشی میتونی ازین رون استفاده کنی تا دمیج سلاحت یکم بره بالاتر.
ممنون نوید
پس واسه همینه. چون سلاحم استرنج و اگیلیتی داشت و ردینس خالی بود ،
دمت گرم

IMG_20250520_162459_382.jpg

اینم کرکتر نورانی و ملکوتی ما :D

اینجا کسی باس جدیدی که اضافه کردن رو زده؟ General Engstorm. خیلی خفنه مبارزه باهاش. یه نیمچه کوئست داره و بعدش احضار میشه. قشنگ طراحیش کرده بودن. میتونم بگم از تمام باس‌های بازی اصلی غیر از لایت‌ریپر سخت‌تر بود.

View attachment 380315

اینم کرکتر نورانی و ملکوتی ما :D

اینجا کسی باس جدیدی که اضافه کردن رو زده؟ General Engstorm. خیلی خفنه مبارزه باهاش. یه نیمچه کوئست داره و بعدش احضار میشه. قشنگ طراحیش کرده بودن. میتونم بگم از تمام باس‌های بازی اصلی غیر از لایت‌ریپر سخت‌تر بود.
چه خفنه ، بیلد اینفرنو میری ؟ یا رادیانس هست، منم یه شمشیر از اینا دارم ، یه باس بود پیتا بود فکر کنم اسمش
نوید جان یه باس اومد تو بازی، اژدها سوار، شکستم داد و بعد که برگشتم برا انقام نبود, باگ شده یا همچین باس های هم داره که یک بار فرصت زدنش رو داری،

چه خفنه ، بیلد اینفرنو میری ؟ یا رادیانس هست، منم یه شمشیر از اینا دارم ، یه باس بود پیتا بود فکر کنم اسمش
نوید جان یه باس اومد تو بازی، اژدها سوار، شکستم داد و بعد که برگشتم برا انقام نبود, باگ شده یا همچین باس های هم داره که یک بار فرصت زدنش رو داری،

ریدینس میرم. نه اینا شمشیر پیتا نیستن. جفتشون مال یکی دیگه از باس‌های بازی هستن که افکت ریدینس انداختم روشون این رنگی شدن.
لایت‌ریپر سیستمش همینطوره. چند بار میاد و اگه شکست بخوری میره لوکیشن بعدی ولی در نهایت یه لوکیشن ثابت داره که اونجا موندگار میشه.

سلام و درود بر دوستان
از آنجایی که من خیلی راحت تو بازیا گم میشم، و این بازی هم طوری طرحی شده که به راحتی میشه گم شد و مسیر رو نتونستم پیدا کرده،
حالا من اینطوری رفتم دوستان، ببینید آیا درسته یا نه

((. بازی رو خیلی پیش بردم و تا جایی که به بن‌بست خوردم و بعد یه در بود که به منطقه برفی باز میشد و اونجا هم تا ته رفتم و باس اصلی کلاغ رو زدم، بعد چون هیچ جای جدیدی نبود اون در قفل که( کلید 18000ویگور ) داره رو باز کردم و دارم ادامه میدم، ))

عکس وستیج هام رو می‌زارم یه نظر بدین جایی رو جا ننداختم، الان اون در بزرگ (کلید ۱۸۰۰۰ هزاری) هستم (تو عکس معلوم نیست چون ویستیجش رو نرسیدم، ) جایی دیگه نبود تا برم
1000028289.jpg

آقا مسیر یابی تو این بازی چطوریه ؟ :D
تا معدن رفتم باسشم زدم هرچی میگردم جای دیگه ای نی
مسیریابیش برا من خیلی بد و اذیت کننده بود، خیلی گم میشدم.
الان اگه جایی نداری تو ویستیج windmill یه در هست بازش کن، میره منطقه برفی،
اونجا هم میری و تموم میکنی و بن‌بست میشه، و بعد میری اون در که تو bellroom هست و کلیدش 18000 ویگور میخواد، تو هاب بازی میتونی بخریش

( من سه بار تموم کردم ولی باز یه در هست هنوز نمی‌دونم از کجا باز میشه. «« همون در که انتهای سالن تو هاب بازی هست، »»

خب نسخه 2023 رفت 1000 سال قبل از نسخه 2014 رو توضیح داد.
نسخه 2026 هم میره برای قرنها بعد از نسخه 2014.

عملا بین نسخه اول و دوم (2023 و 2026) اختلاف زمانی خیلی خیلی زیاده.
و خب پس بازی کردن و آشنایی با لور نسخه اصلی (2014) دیگه الزامی میشه.
باید دید چطور داستان بازیها رو میخوان به هم ارتباط بدن.

LOTF 2023 انصافا داستان نسبتا خوبی داشت.
مخصوصا وقتی متوجه میشدی که برای خوندن جزئیات آپدیتها باید رادیانس و اینفرنوی شخصیتت رو آپگرید کنی که بتونی به لور بیشتری دسترسی پیدا کنی.

فقط این انحصاری اپیک استور دوباره بخوره تو سرشون.
هروقت یادم میفته لعنتشون میکنم.
یکی نیست به ناشرشون بگه آخه نسخه فعلی کم فروخته ، پول کم درآوردین و روی استیم کم ساپورت شدین که مثل گداها رفتین پیشنهاد اپیک رو قبول کردین؟

من اپیزود قبلی رو که دیدم که چجور داشتن از Asmongold به عنوان نماد طرفدارهای سولزبورن/لایک تعریف میکردن :-& و ازش یاد میکردن که نظرهاش در مورد بازی و آپدیتهاش خیلی مفید بود و... دیگه فاتحه استودیو رو خوندم.
واقعا یا اینها نمیدونن سولزلایک/بورن چیه و طرفدارهاش کیان یا ما بیخود روی اونها حساب باز کرده بودیم.

امیدوارم اون مورد فقط جنبه تبلیغاتی داشته بوده باشه و بس.
چون واقعا از چشمم افتادن.

• Like
Reactions: noctis-sm3
من دقیقا بعد از اتمام LoP رفتم سراغش و خیلی جذبم نکرد شاید به خاطر اینکه در نظرم LoP خیلی خوش ساخت تر بود و مدام باهاش تو ذهنم مقایسه می کردم
نحوه روایت داستانش پلیرو خیلی درگیر نمیکنه که پیشروی داستان براش جالب بشه و کنجکاو انتهای بازی بشه و از نظر من خیلی شلخته روایت میشه و بزرگی بازی یکجورایی پلیر رو سردرگم میکنه مخصوصا توی Umbral
از نظر سختی هم بعضی مناطق شدیدا با انمی پر شده و رو مخه (اینو بگم که من سولز باز حرفه ای نیستم) و بعضی باساش هم واقعا سخت و بد قلقن بطوری که من بعد از باس harrower dervla کلا دراپ کردم بازی رو. حالا یا من نوبم یا حق با منه؟ :D
یکی از مواردی هم که شدیدا برای من اذیت کننده بود صدای برخورد سلاحاست که اصلا حس برخورد و ارضا کننده سولزها و بقیه بازیهای توی این سبک رو نمیده
نکته شدیدا مثبت بازی طراحی محیطاست که واقعا پرفکته، کلا توی یکسری چیزا خیلی قویه و توی یکسری چیزا ضعیف انگار دو گروه مختلف روش کار میکردن
با این آپدیت 2 دوست دارم دوباره یه فرصت بهش بدم
خب با اومدن آپدیت 2 و نظرات بچه ها دوباره برگشتم به بازی و خوشبختانه سیوهام رو پاک نکرده بودم و از ادامه سیو قبلیم ادامه دادم."
بازی واقعا خیلی خوب متحول شده مخصوصا صداگذاری نسبت به قبل خیلی بهتر شده، دیگه اون صدای قابلمه ای طور نمیاد توی درگیریا، پرفورمنس بازی خیلی بهتر شده و خبری از کرش های پیاپی نیست. طراحی UI هم نسبت به قبل مینیمال تر شده.
بازی رو با بیلد رادیانس و لول 103 و اندینگ آمبرال تموم کردم که البته برای این اندینگ یکسری کارها باید انجام میشد که از واکترو کابوی دیدم، انصافا دمش گرم. :D
باس آخر این اندینگ واقعا نسبت به بقیه اندینگ ها بهتر طراحی شده و شمشیر خیلی خفنی هم دراپ میکنه. باس های انتهای بازی به شدت آسون بودن، نمیدونم توی آپدیت آسون شدن یا از ابتدا اینطوری بودن مثل Tancred، Lightreaper، Judge Cleric و Sundered Monarch.
لوکیشن Bramis Castle و Abbey of the Hallowed Sisters هم به نظرم خیلی زیبا طراحی شده بودند.
الان که بازیو تموم کردم نظرم نسبت به پست چند ماه قبلم خیلی عوض شده و از بازی خوشم اومده ولی همچنان یکسری مشکلات از جمله مسیریابی نامشخص، طراحی نامناسب بعضی از باس ها در مناطق تنگ مثل باس Wayfarer و دشمنای تکراری داره. تقریبا از بیکن دوم به بعد هر چی دشمن هست تا انتهای بازی همونه و نسبت به کارای میازاکی خیلی ضعیفتره.
رو مخ ترین مشکل بازی هم این فیل شدن کوئست بعضی از npc هاست که اومدن از فرام کپی کنن گند زدن مثل آسانسور پشت باس Skin Stealer که اگر بری به Upper Calrath کوئست Byren و Winterberry فیل میشه.
امیدوارم این مشکلات رو توی نسخه بعدی اصلاح کنند و با یک بازی بهتر طرف باشیم.

آخرین ویرایش:
یه 12 ساعتی بازی کردم و واقعا معتادش شدم حقیقتا خیلی شبیه دارک سولزه و همینش برای من یکی خیلی لذت بخشه فقط نمیفهمم چرا انقدر بد بازی رو میگفتن درسته بعضی وقتا بازی نیم ثانیه فریز میکنه و یه سری مشکلات ریز گرافیکی داره ولی بازیش با ارفاق یه لول از دارک سولز پایین تره و همین که صد تا مسیر مختلف داره خیلی برای منی که دوست دارم یه منطقه رو چند بار برم عالیه گرافیک بازی هم که وقعا عالیه و من ترجیح میدم همون حالت quality بازی کنم نکته بعدی هم اینکه برعکس lies of p که مجبورت میکرد حتما parry کنی این بازی بیلد های مختلفی داره که بازی رو راحت تر میکنه
فعلا دارم بیلد ریدینس میرم ولی بعدا که اسپل گرفتم میخوام بیلد اینفرنو برم
فقط یه سوال بدون اسپویل کردن بگید کدوم اندینگ از نظر سلاح هایی که میده بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or