Nintendo The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

سازنده
Nintendo
تاریخ انتشار
May 12, 2023
ناشر
Nintendo
پلتفرم‌ها
  1. Nintendo Switch
fcixoivxwaipxuy-jpg.272164

The Legend of Zelda
Tears of the Kingdom

ناشر: Nintendo
سازنده: Nintendo
سبک: Action Adventure, Open World
تاریخ عرضه: 12 می 2023
پلتفرم ها: Switch

ادامه مستقیم The Legend of Zelda Breath of the Wild که در مراسم E3 2019 برای کنسول نینتندو سوییچ تایید شد.

اسکرین شات ها:

IMG_20210615_232418.jpg IMG_20210615_232138.jpg IMG_20210615_232140.jpg
IMG_20210615_232144.jpg IMG_20210615_232142.jpg

تریلرها:

تریلر E3 2019 - معرفی

تریلر E3 2021

تریلر دایرکت سپتامبر 2022

تریلر فوریه 2023

تریلر نهایی

آخرین ویرایش:
@majidred2011
@m.d.makan
سلام صبح بخیر

بنظرم انقد دنبال دور زدن استامینا و طول عمر اسلحه ها نباشید چون جزو طراحی هست و دلیل داره
من اصلا با چیت مخالفم 100 درصد ، آخرین باری که استفاده کردم تو GTA SA بود زمان خودش.
اما تو قبلی هم اینکارو میکردم که اسلحه نشکنه.
یعنی رو مخ ترین المان بازیه.

حالا اینجا میشه فیوز کرد و تا حدی توجیه داره ، هدفش هم تشویق به امتحان کردن ترکیبهای مختلفه ، این رو میخونم و متوجهم که چرا.
اما من تو کتم نمیره :D

چه کاریه آقا؟
قول میدم خودم بدون این که بزارم اسلحه هام بشکنه همرو امتحان کنم.

من اصلا با چیت مخالفم 100 درصد ، آخرین باری که استفاده کردم تو GTA SA بود زمان خودش.
اما تو قبلی هم اینکارو میکردم که اسلحه نشکنه.
یعنی رو مخ ترین المان بازیه.

حالا اینجا میشه فیوز کرد و تا حدی توجیه داره ، هدفش هم تشویق به امتحان کردن ترکیبهای مختلفه ، این رو میخونم و متوجهم که چرا.
اما من تو کتم نمیره :D

چه کاریه آقا؟
قول میدم خودم بدون این که بزارم اسلحه هام بشکنه همرو امتحان کنم.
یه دلیلی که من پرت میکنم اینه که وقتی میخوره به دشمن و میشکنه کریتیکال هیت میشه حالا نمیدونم تو این ماد هم اینجوری هست یا نه

• Like
Reactions: Z-fan
یه دلیلی که من پرت میکنم اینه که وقتی میخوره به دشمن و میشکنه کریتیکال هیت میشه حالا نمیدونم تو این ماد هم اینجوری هست یا نه
قطعا همینطوره.

اما این موردی که اشاره کردی و ترکیبش با نشکستن اسلحه از نگاه من میشه چیت :-"

میگم این فتح کردن برج ها تو نسخه قبلی لذت بخش تر نبود؟ اون جا میرسیدم بالای برج اصلا یه حس موفقیتی میاد انگار مثلا دماوندو فتح کردم!! اینجا هم بد نیستا، این که شوت میشی به ارتفاع خیلی بالا و مدل دریافت نقشه از طریق اسکن محل هم باحاله ولی اون حس موفقیت نسخه قبلی رو نمیده.

یه مورد دیگه هم نسخه قبلی دیواین بیست ها رو که میرفتی قابلیت های به درد بخور و باحال میگرفتی ولی اینجا حداقل یکیشو که من رفتم والا نه قابلیتش خیلی کاربردی و جذابه و نه اصلا میشه راحت با یه دکمه ازش استفاده کرد. حالا توضیح نمیدم ولی باید چند تا دکمه بزنی و بری تو منو تا میخوای یه قابلیت استفاده کنی

• Like
Reactions: Parsa13
میگم این فتح کردن برج ها تو نسخه قبلی لذت بخش تر نبود؟ اون جا میرسیدم بالای برج اصلا یه حس موفقیتی میاد انگار مثلا دماوندو فتح کردم!! اینجا هم بد نیستا، این که شوت میشی به ارتفاع خیلی بالا و مدل دریافت نقشه از طریق اسکن محل هم باحاله ولی اون حس موفقیت نسخه قبلی رو نمیده.

یه مورد دیگه هم نسخه قبلی دیواین بیست ها رو که میرفتی قابلیت های به درد بخور و باحال میگرفتی ولی اینجا حداقل یکیشو که من رفتم والا نه قابلیتش خیلی کاربردی و جذابه و نه اصلا میشه راحت با یه دکمه ازش استفاده کرد. حالا توضیح نمیدم ولی باید چند تا دکمه بزنی و بری تو منو تا میخوای یه قابلیت استفاده کنی
Screenshot_20230516-105441315 (1).jpg

قدرت های BotW در مقابل این نسخه به شدت op بودن. به خصوص Urbosa's Fury که تو یه لول عجیبی بود :))
Revali's Galeهم که پر کاربرد ترین بود با اختلاف :D

View attachment 293347

قدرت های BotW در مقابل این نسخه به شدت op بودن. به خصوص Urbosa's Fury که تو یه لول عجیبی بود :))
Revali's Galeهم که پر کاربرد ترین بود با اختلاف :D
اییی op که وگفتی یعنییی چه؟ (با لحن شیرفرهاد)

آره دقیقا زدی تو خال به جای Revali's Gale یه قابلیت خیلی یخ گذاشتن. حالا سه تای دیگه رو هنوز نمیدونم

• Like
Reactions: Z-fan and Parsa13
یه آیتم جالب داره گیم، اسپویل خاصی نداره ولی بازم محض احتیاط داخل اسپویلر در موردش مینویسم شاید کسی نخواد بدونه چه نوع آیتمی میشه پیدا کرد
فکر کنم توی یک غار بود که از یه جعبه کلاه Yiga Clan رو بهم داد، این رو استفاده کنین اینترکشن های جالبی با کلی از ان پی سی ها میبینین :دی به خصوص شخصیت های اصلی تر کامنت های بامزه ای میزارن رو لباس لینک

برعکس.
توی این هم کاربردی تره و هم جذاب تر...توی قبلی من یکبار میرفتم دوست نداشتم از هزار کیلومتریشون هم رد بشم.:/ باز اینجا میری روی هوا یک عشق و حالی میشه کرد، کلی هم چیز میشه دید و کلی هم جایی که نرفتی رو میتونی بری.

• Like
Reactions: Parsa13 and Z-fan
بالاخره اولین دانجن بازی (برای Rito ها) رو تموم کردم
فکر کنم نصف معماهای دانجن رو با راه حل اشتباه حل کردم :دی

و با این که باسش اورآل آسون بود ولی بازم خیلی خفن بود... خییییلی خفن بود
و اوففف موسیقی اش

شما به سندرم "یوبی باگ گیت" دچار شدی :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or