Nintendo The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

سازنده
Nintendo
تاریخ انتشار
May 12, 2023
ناشر
Nintendo
پلتفرم‌ها
  1. Nintendo Switch
fcixoivxwaipxuy-jpg.272164

The Legend of Zelda
Tears of the Kingdom

ناشر: Nintendo
سازنده: Nintendo
سبک: Action Adventure, Open World
تاریخ عرضه: 12 می 2023
پلتفرم ها: Switch

ادامه مستقیم The Legend of Zelda Breath of the Wild که در مراسم E3 2019 برای کنسول نینتندو سوییچ تایید شد.

اسکرین شات ها:

IMG_20210615_232418.jpg IMG_20210615_232138.jpg IMG_20210615_232140.jpg
IMG_20210615_232144.jpg IMG_20210615_232142.jpg

تریلرها:

تریلر E3 2019 - معرفی

تریلر E3 2021

تریلر دایرکت سپتامبر 2022

تریلر فوریه 2023

تریلر نهایی

آخرین ویرایش:
میوه رو نمیدونم
ولی Hearty Fish و Hearty Truffle من پیدا کردم تو بازی. یخورده کمیاب اند ولی تو غارها و جزیره های اسمونی میشه پیداشون کرد
میوه ها هم احتمالا هستن فقط منطقه شون رو یحتمل پیدا نکردیم
جایی برای خریدنشون هم پیدا کردی؟ هر چی بود مهم نیست فقط hearty باشه

• Like
Reactions: Z-fan
تمام شد! و آدم هرچی از یک بازی زلدا میخواست رو داد!!!فوق العاده اپیک...اصلا یک چیز تخیلی و باور نکردنی بود.
من بعد این پایان نمیدونم بازی سومی بتونند بسازند!
تقریبا به ایرادات داستانی و کمپین BOTW گوش کردن، و یک اثر چندین برابر بهتر تحویل دادن.
بخش پایانی Breath of The Wild هرچقدر خوب بود، در برابر بخش پایانی این یک جوک بی مزه است، چقدرم Set Piece های خوب داشت.
بعضی شات ها اینقدر خوشگل بود، آدم توی PS6 هم نمیتونه همچین چیزی ببینه.:|
هم لول دیزاین عالی بود و هم اینکه بالاخره یک باس فوق العاده اپیک داشتیم.
چقدرم کثافت، دهن آدم رو سرویس میکرد.

فعلا اینا...کف و خون قاطی کردم.

پ.ن:وضعیت این نخاله های متا رو میبینم افسوس میخورم.
بازی هزاران برابر بهتر از قبلیه، و کاملا لیاقت نمره های بالاتر و در حد اون رو داره.

پ.ن2: بعدی رو بزارند زیر دریا بخندیم.:))
زمین تا آسمون این مملکت رو شخم زدیم، دیگه فکر نکنم چیز جدیدی بتونند ازش در بیارند.:دی

و از اصلا هم با این فروش هزارسال سیاه فکر نکنم، از این فرمول الان نینتندو دست بکشه، حتی جا برای یک بازی دیگه داشته باشه و بعدش ریبوت کنند اکثر المان های این رو درش قرار میدند.:دی

هرچه قدر باس فایت ها بهتر از قبل شدن قابلیت هایی که بعد کشتنشون به دست میاری به درد نخور شدن و یخ و بیمزه. یعنی قابلیته فقط حین مبارزه با باس جذابه و بعدش کلا بی کاربرده (حالا شاید کم کاربرد)

• Like
Reactions: Parsa13
هرچه قدر باس فایت ها بهتر از قبل شدن قابلیت هایی که بعد کشتنشون به دست میاری به درد نخور شدن و یخ و بیمزه. یعنی قابلیته فقط حین مبارزه با باس جذابه و بعدش کلا بی کاربرده (حالا شاید کم کاربرد)
این کاملا درسته توی depth بودم یه باس گولاخ جلوم سبز شد فکر کنم نیم ساعت طول کشید بزنمش اخرش یدونه ازاین شارژ های زونای داد فحشو کشیدم بهشون

آخرین ویرایش:
آقا شما اول بیشتر جون اضافه میکنید بعدش استامینا یا برعکس؟
من هنوز 6 تا جون دارم ولی با 2 ردیف استامینا :D
هر دفعه ام عذاب وجدان میگیرم ولی باز همشو استامینا میگیرم
تو نسخه قبلی یه مجسمه شیطانی بود عوض میکرد اینارو اگه میخواستی. البته در ازای کمی پول

• Like
Reactions: Z-fan and Parsa13
تو نسخه قبلی یه مجسمه شیطانی بود عوض میکرد اینارو اگه میخواستی. البته در ازای کمی پول
تو این نسخه هم هست
توی همون lookout landing یک کوئست میاد توی شلتر زیر زمینش که یکی از دیوارا خراب شده و باید ببینی قضیه سر و صدا هایی که میاد چیه. تهش میرسی به همین مجسمه.
اون تونلی هم که باز میشه رو به نظرم حتما برین جای جالبیه

منم بالاخره تمومش کردم. باس پایانی بازی فوق العاده بود. قشنگ به تمام فیدبک ها گوش کردن.
این بازی به معنای واقعی یک کلاس درس برای تمام سازندهاست.

منتظرم حالا حامد هم تمومش کنه و ببینیم از چی میخواد ایراد بگیره.
فکر کنم نقدش یکی دو روز دیگه بره رو سایت.
@( Layken )

یه سوالی در مورد داستان برام پیش اومده، سر بسته مطرحش میکنم که چیزی هم اسپویل نشه.
مموری های بازی داستان سری های قبل به خصوص Ocarina of Time رو نقض نمیکنه؟ من از هر زاویه ای خواستم نگاهشون کنم حس کردم دارن داستان سری رو ریبوت میکنن.

• Like
Reactions: Z-fan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or