The Last Remnant | PC

the-last-remnant-logo.jpg

شرکت سازنده : Square Enix
شرکت پخش کننده : Square Enix
تاریخ عرضه : March 24, 2009
ژانر : RPG

در زمان های خیلی دور اشیایی سحرآمیز که به آن ها Remnant ( باقی مانده ) می گفتند وجود داشت. مردم از قدرت این اشیا برای سودجویی های خود استفاده می کردند که کم کم همین کار باعث از بین رفتن تعادل دنیا شد. جنگ ها شروع شدند. هزار سال بعد از این ماجرا داستان بازی شروع می شود...
راش و خواهرش ایرینا در جزیره ای تقریباً خالی از سکنه و دور از Remnant ها و آشوب آن ها زندگی می کنند. ناگهان این آرامش با دزدیده شدن خواهر راش توسط گروهی از سربازان ناشناس در روبروی چشمان وی از هم می پاشد. راش سریعاً و بدون فکر کردن به دمشنانی که در کمین وی نشستند به دنبال خواهرش می رود.
در 4 فروردین 88 به راش برای پیدا کردن خواهرش کمک کنید.

سلام دوستان آیا ممکن کسی توضیح کاملی در مورد چگونگی گرفتن ماموریتها و کجا متن ماموریت نوشته میشه و
اینکه در مورد منو ها و چگونگی levalup کردن و غیره توضیح بده ؟؟؟؟

سلام یکی از دوستان لطف کنه شیوه مبارزات را به تفضیل توضیح بده منظورم همان حمله و غیره ... چون من برای پیروزی در مراحل آخر یا همان غول مرحله مشکل دارم . ممنون

سلام یکی از دوستان لطف کنه شیوه مبارزات را به تفضیل توضیح بده منظورم همان حمله و غیره ... چون من برای پیروزی در مراحل آخر یا همان غول مرحله مشکل دارم . ممنون

شما در هر مبارزه میتونی چند تا کار بکنی اگه اول های بازی هستی 1 مورد که حمله ی معمولی هستش 2 نوع دیگه هم هست 1 نوعش حمله با( combat art) و 1 گزینه ی دیگه هم هست که هر دو تاش 1 چیزی مثل مانا(انرژی) مصرف میکنه و اگه جنگا هم 1 کم طولانی بشه گزینه ی Heal هم میاد دفاع و جاخالی هم بسته به نوع ایتم ها که دارین و لول شخصیت صورت میگیره

سیستم مبارزه هم به صورت نوبتی هست اگه فینال فانتزی 12 بازی کرده باشی میفهمی که این بازی چقدر ساده تر هست

s
دوستان کسی میدونه آیا میشه demo های بازی را رد کرد ؟؟
من با گیم پد اول استارت رو میزنم بعدش select رو میزنم رد میکنه با کیبرد نمیدونم دقیق که کلید هایی هست:blushing:

دوستانی که سبک بازی رو جالب میدونن ، یا بهتره بگم درک کردند ، لطف کنند و کمی راجع بهش توضیح بدن.
سلام دوستان.
دوست عزيز سبك بازي قبلا ذكر شده نوبتي هستش يعني قبل از مبارزه اگه شما براي حمله اقدام كني ضربه ي اول رو شما بايد بزني اگه نه برعكس.
شما بايد به گروهت يه سري فرمان بدي مثل حمله يا زدن جادو يا غيره بعد يكي شما ميزني يكي دشمنت تا آخرش قوي ترين گروه ميبره.

آخرین ویرایش:
دوستان در بعضی ار مبارزات فاصله شما با دشمن زیاد هست صعی کنید در BASE بمونید STAY کنید تا AP شما زیاد شود تا بتونید از CIRTICAL بزنید و قدرت ضربه بیشتر بشه.و یک نکته دیگه سعی کنید تا میتونید FIGHT کنید و حمله کننده شما باشید

دوستان کسی می دونه چطور میشه demo را با کی برد رد کرد ؟؟؟
نکته دیگه اینکه در یکی از مبارزات مراحل اصلی که راش با لرد و بقیه در غار خواهر راش را می بیند همانجایی که خواهر راش هیپنوتیز شده گیر کردم کسی می تونه کمک کنه ؟؟؟؟

دوستان کسی می دونه چطور میشه demo را با کی برد رد کرد ؟؟؟
نکته دیگه اینکه در یکی از مبارزات مراحل اصلی که راش با لرد و بقیه در غار خواهر راش را می بیند همانجایی که خواهر راش هیپنوتیز شده گیر کردم کسی می تونه کمک کنه ؟؟؟؟
سلام دوستان.
كليد pause رو بزن بعد خودش ميگه چي رو بزني.
من تا حالا به اونجا نرسيدم.سرعتم تو بازي كردن كمه.:laughing:

دوستان من تقریبا اخر بازی گیر کردم بعد از شهر under walt میگه برو scraed lands ولی روی نقشه مشخص نمیکنه .چجوری باید برم اونجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or