The Last Remnant | PC

the-last-remnant-logo.jpg

شرکت سازنده : Square Enix
شرکت پخش کننده : Square Enix
تاریخ عرضه : March 24, 2009
ژانر : RPG

در زمان های خیلی دور اشیایی سحرآمیز که به آن ها Remnant ( باقی مانده ) می گفتند وجود داشت. مردم از قدرت این اشیا برای سودجویی های خود استفاده می کردند که کم کم همین کار باعث از بین رفتن تعادل دنیا شد. جنگ ها شروع شدند. هزار سال بعد از این ماجرا داستان بازی شروع می شود...
راش و خواهرش ایرینا در جزیره ای تقریباً خالی از سکنه و دور از Remnant ها و آشوب آن ها زندگی می کنند. ناگهان این آرامش با دزدیده شدن خواهر راش توسط گروهی از سربازان ناشناس در روبروی چشمان وی از هم می پاشد. راش سریعاً و بدون فکر کردن به دمشنانی که در کمین وی نشستند به دنبال خواهرش می رود.
در 4 فروردین 88 به راش برای پیدا کردن خواهرش کمک کنید.

از سرزمین رایانه خریدم:cheesygriحالا مثلا 500 تومن هم تخفیف داد.ولی همیشه بازیاش بدون دستکاری هستن و سالم.اگه تونستین بازیه Burnout(TM) Paradise The Ultimate Box رو بخرین خیلی توپه.ماشین سواریه
خوب آخه من 1500 خریدم مشکلیم نداشت.
این ماشینم از دوستم گرفتم ولی متاسفانه اصلا ازش خوشم نیومد همین بود که رفتم NFS: Most Wanted رو گرفتم که به نظرم از بهشت سوزان خیلی بهتره.:smile:(البته فقط نظر شخصیه):biggrin1:

خوب آخه من 1500 خریدم مشکلیم نداشت.
این ماشینم از دوستم گرفتم ولی متاسفانه اصلا ازش خوشم نیومد همین بود که رفتم NFS: Most Wanted رو گرفتم که به نظرم از بهشت سوزان خیلی بهتره.:smile:(البته فقط نظر شخصیه):biggrin1:

اینو که خریدی رایتی بود؟من اینارو که می خرم تو جعبه هستش.این ماشین بازیه که خیلی گرافیکش خوبه.حداقل از undercover بهتر بود.گرافیکت بالاس؟آخه این ماشین بازیه تا حالا از همه ماشین بازیا که من کردم بهتر بوده با اینکه 1 dvd بود

حالا از بحث ماشين بيان بيرون به من كمك كنيد:biggrin1:
بعد از اينكه يه غول درختي كشتم همه از گزوه رفتن بايد چيكار كنم؟(هنوز اولاشم):p

اینو که خریدی رایتی بود؟من اینارو که می خرم تو جعبه هستش.این ماشین بازیه که خیلی گرافیکش خوبه.حداقل از undercover بهتر بود.گرافیکت بالاس؟آخه این ماشین بازیه تا حالا از همه ماشین بازیا که من کردم بهتر بوده با اینکه 1 dvd بود
آره رایتیه ولی کاور و اینجور چیزا داره.
آره منم نگفتم بده فقط گفتم خوشم نیومد. گرافیکم هم خوبه...ولی اگه ماشین با گرافیک بالا میخوای Grid بدجور خفنه!
حالا از بحث ماشين بيان بيرون به من كمك كنيد:biggrin1:
بعد از اينكه يه غول درختي كشتم همه از گزوه رفتن بايد چيكار كنم؟(هنوز اولاشم):p
راستش دقیقا یادم نمیاد ولی اگه اولاشی بعد اینکه تنها شدی باید بری تو بار یا به قول دوستان همون کافی شاپ اسلامی خودمون:biggrin1: و اونجا یه چندتا معموریت فرعی بگیریو انجام بدی بعدم دوباره همه بهت ملحق میشن.

اقا تو pub شهر Great sand sea Gate (اسم شهر یادم نیست:cheesygri)
یه بنده خدایی میګه چند تا چیز پیدا کن تا حافظم برګرده
اون چیزها چین؟
سلام دوستان.
من هم همین ماموریت رو رد نکرم ولی زیاد مهم نیست.توی اون بیابان برهوت باید یک سری پایه هایی رو پیدا کنی که اون کدایی که طرف بهت میده روشون باشه.من حال گشتن نداشتم.ولش کردم

سلام دوستان.
من هم همین ماموریت رو رد نکرم ولی زیاد مهم نیست.توی اون بیابان برهوت باید یک سری پایه هایی رو پیدا کنی که اون کدایی که طرف بهت میده روشون باشه.من حال گشتن نداشتم.ولش کردم
منظورم اون نیست . تو اون Pub دو تا Quest میده.
اونی که میګی رو کامل کردم.
این ماشینم از دوستم گرفتم ولی متاسفانه اصلا ازش خوشم نیومد همین بود که رفتم NFS: Most Wanted رو گرفتم که به نظرم از بهشت سوزان خیلی بهتره.(البته فقط نظر شخصیه)
Burnout Paradise اولاش زیاد جالب نیست.
یکم تو شهر بګردی و راههای مخفی رو پیدا کنی و Stunt ها رو انجام بدی و تو مسابقاتم شرکت کنی کم کم نظرت عوض میشه!
NFS : MW هم بازی خوبیه ولی منتها الان فکر نمیکنی یه نمه قدیمی شده؟!
پ.ن: تاپیک TLR بحث Racing داغه! عجبا!

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.
خوب اینو نمیدونم کدومه باید اسم شهر یا قیافه ی اون یارو رو بگی شاید یادم اومد چون من بازی رو تموم کردم و پاکش کردم.
راستی؟
شنیدم بیش از 60 ساعت ګیم پلی داره نشستی موقع امتحانا بازی کردی؟
خب چند ساعته تموم کردی؟

راستی؟
شنیدم بیش از 60 ساعت ګیم پلی داره نشستی موقع امتحانا بازی کردی؟
خب چند ساعته تموم کردی؟
سلام دوستان.
نه بابا 60:cheesygri:laughing: من تو 20 ساعت تموم کردم.
آره بین دوتا امتحانم 3 روز وقت بود نصفش رو قبل امتحانا رفته بودم یه روزه بازیو خوردم یه آب روش
ولی با ترینر رفتم اولین بازی بود که با ترینر رفتم.

سلام دوستان.
نه بابا 60:cheesygri:laughing: من تو 20 ساعت تموم کردم.
آره بین دوتا امتحانم 3 روز وقت بود نصفش رو قبل امتحانا رفته بودم یه روزه بازیو خوردم یه آب روش
ولی با ترینر رفتم اولین بازی بود که با ترینر رفتم.
چمیدونم
تو یکی از این مجله ها نوشته بود 60 ساعت منم باور کردم!
فقط quest های اصلی رو رفتی یا فرعی هارم رفتی؟
راستی بازی کردن با ترینر ارزش نداره

دوستان این بازی چرا اینجوریه..موقع حمله اصلن نمیدونم با چی باید ضربه بزنم...
خودش میجنگه!
JRPG ها اکثرا اینطورین...همشون هم هم جذاب و اعتیاد آور هستن از نظر من !
قبل از آغاز مبارزه چند تا انتخاب داری که باید با توجه به موقعیتت انتخاب کنی.
مثلا بعضی انتخاب ها ریسک بیشتری دارن یا بعضی ها کمتر
در کل همون گزینه ی Attack رو بزن بره ! :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or