سلام - دوستان کسی می دونه این آیتمهایی که در مبارزات بدست می آوریم به چه دردی میخوره و اینکه آیا راش خود به خود در طول بازی lavelup میشه یا اینکه باید به طور دستی این کار را کرد ؟؟؟
در کل چون این سبک بازی برای pc خاصه اگه کسی در مورد جزئیات اطلاعاتی دراه لطفا دریغ نکنه ! مرسی
سلام
اول بگم که من هنوز زیاد بازی نکردم ولی چیزایی که تا حالا دستم اومده رو میگم.
در این بازی آیتمها به چند دسته تقسیم میشن...
اولین دسته سلاحها هستن که معمولا باید اونهارو از مغازه های اسلحه فروشی خرید و برای بالا بردن توان جنگی یارها استفاده میشه.
دومین دسته رو Accessories تشکیل میده که اونها هم به نوعی میشه گفت سلاحهای درجه 2 هستند که برای بالا بردن توانهای ثانوی افراد استفاده میشن.
دسته سوم رو Consumables یا همون آیتم خودمون تشکیل میده که بیشتر برای بالا بردن سلامتی و بازیابی استفاده میشه که البته در این بازی همه این آیتمها از قبل قابل استفاده نیستن و با بالا رفتن Level و به وجود آمدن قابلیتهای استفاده از آیتمهای جدید به مرور میشه از همه این آیتمها استفاده کرد.
دسته چهارم Components هست. همون آیتمهایی هستن که اکثرا از دشمنان به دست میان و برای من تا اینجای بازی فقط به درد بالا بردن توان سلاحهای موجود و فروش برای بدست آوردن پول میخوره. برای بالا بردن توان سلاحهاتون میتونید در شهرها به مغازه هایی که به شکل چکش دوسر هستن برید و با کمی پول و مقداری از آیتمها سلاحهاتون رو قویتر کنید.
دسته پنجم Captured Monsters نام دارن که میشه گفت یک پک از آیتمهایی که در مبارزات به دست میان هستن و برای من تا اینجا فقط جنبه فروش داشتن ولی به نظر میاد که بعدا به یه دردایی بخورن که اینو کسایی که بازی رو تموم کردن میتونن بگن.
دسته ششم و آخر Special Item نام داره که همونطور که از نامش معلومه آیتمهای ویژه هستن. در این دسته آیتمهایی چون کلیدهای راهها،آیتمهای آرایش افراد در مبارزات و آیتمهای آموزش مهارتهای جدید در مبارزه مانند Herb Formula نام برد که برای استفاده از آیتمها برای افزایش سلامتی در مبارزات لازمه.
در مورد lvlup هم باید بگم که این فرآیند به صورت خودکار با Exp که از شکست دادن دشمنان به دست میاد اتفاق میفته ولی برای بالا بردن Level ضربات(Art) باید در طول مبارزات از قدرتهای ویژه خود اونقدر استفاده بکنید که بعد چند مبارزه هر کدوم از مهارتهایی که زیاد استفاده شده یک لول افزایش پیدا کنه که با افزایش مهارتهای قبلی مهارتهای تازه ای هم بوجود میاد.