The Last Remnant | PC

the-last-remnant-logo.jpg

شرکت سازنده : Square Enix
شرکت پخش کننده : Square Enix
تاریخ عرضه : March 24, 2009
ژانر : RPG

در زمان های خیلی دور اشیایی سحرآمیز که به آن ها Remnant ( باقی مانده ) می گفتند وجود داشت. مردم از قدرت این اشیا برای سودجویی های خود استفاده می کردند که کم کم همین کار باعث از بین رفتن تعادل دنیا شد. جنگ ها شروع شدند. هزار سال بعد از این ماجرا داستان بازی شروع می شود...
راش و خواهرش ایرینا در جزیره ای تقریباً خالی از سکنه و دور از Remnant ها و آشوب آن ها زندگی می کنند. ناگهان این آرامش با دزدیده شدن خواهر راش توسط گروهی از سربازان ناشناس در روبروی چشمان وی از هم می پاشد. راش سریعاً و بدون فکر کردن به دمشنانی که در کمین وی نشستند به دنبال خواهرش می رود.
در 4 فروردین 88 به راش برای پیدا کردن خواهرش کمک کنید.

سلام دوستان.
دوست عزيز شما كه مي گفتي بازي زيا د به دلتون ننشسته.
يه سوال دوست عزيز اين بازي رو رايتي خريدي يا اوريجينال بعد نصبش هم عوض شده يا فابريك هست؟؟

بزای من زایتی بوذ والا اولش زیاد حال نکردم .لی جلوتر بهتر شد

به به ما هم بازی به دسمون رسید 3 تا دی وی دی بود 2 نصبی هم بود هیچ مشکلی هم نداشت

در کل بازی خوبی هست من که خیلی خوشم امد ازش:biggrin1:

سلام .
شخصیت اصلی بازی زن هستش ؟؟!!!
کلا چه جوریه ؟؟؟ مثه ابلیویونه ؟؟؟؟ خدا کنه مثه ابلیویون ماست نباشه !!!
میخوام بگیرمش ، لطفا جوابمو بدید !!

سلام .
شخصیت اصلی بازی زن هستش ؟؟!!!
کلا چه جوریه ؟؟؟ مثه ابلیویونه ؟؟؟؟ خدا کنه مثه ابلیویون ماست نباشه !!!
میخوام بگیرمش ، لطفا جوابمو بدید !!
بازی چندین شخصیت داره هم اقا هم خانوم :cheesygri
سبکش نوبتی هست ( مثل FINAL FANTASY ) شباهتی هم به ابلیویون نداره

من گرفتم و راحت نصب کردم اسم شرکت هم اومد و بازی رو اجرا کردم و چیزی حذف نشده بود :smile:
خیلی هم با بازی حال میکنم آخرشه :biggrin1: ( سلیقه هستش نریزین سرم ) :biggrin1:

دوستان چجوری میشه بازی رو fullscreen بازی کرد؟

قبل از ورود به بازی برو به تنظیمات اونجا FULL میشه :smile:
دوستان یه زحمت داشتم : من توی بازی از یه چیز سر در نیاوردم چون توی مبارزه بعضی وقتها چهار دکمه اصلی که نشون میده دکمه های 360 هست . اگه میشه بمن بگین روی کیبورد از چی باید استفاده کنم . ممنون :smile:

دوستان یه زحمت داشتم : من توی بازی از یه چیز سر در نیاوردم چون توی مبارزه بعضی وقتها چهار دکمه اصلی که نشون میده دکمه های 360 هست . اگه میشه بمن بگین روی کیبورد از چی باید استفاده کنم . ممنون :smile:
از بخش settings به قسمت Gamepad برید و Key Signal Display رو روی Keyboard بذارید.اگه اینکار رو بکنید بازی کلیدهایی رو که باید تو نبردها بزنید رو برای کیبورد نشون می ده.
(کلیدها همون کلیدهایی هستند که سمت راست کیبوردند و روشون جهت هست)
من دیشب ساعت 12:30 بازی رو تموم کردم.بازی بسیار زیبا و بسیار سخت بود.پایان بازی هم خیلی زیبا و غیرمنتظره بود.(اینا نظر شخصی هست.)

آخرین ویرایش:
بازی داره جالب میشه در یه FIGHAT با HELL GATES نمیدونم این RUSH این سامون از کجاش در اورد CYCLOPS ولی بد جوری گیر کردم :biggrin1:

لطفا یکی درباره ی بازی یه مقدار توضیح بده، چند تا اسکرین شات هم بزاره!
این بازی استراتژیکه، نقش آفرینیه، چیه!؟ من که کلا از سری های FF هیچی نفهدیم، ولی خیلی دوست دارم بدونم قضیشون چیه! توی FF اصلا نمی دونم چجوری باید بجنگم... اینم جنگاش مثل فاینال هست!؟

لطفا یکی درباره ی بازی یه مقدار توضیح بده، چند تا اسکرین شات هم بزاره!
این بازی استراتژیکه، نقش آفرینیه، چیه!؟ من که کلا از سری های FF هیچی نفهدیم، ولی خیلی دوست دارم بدونم قضیشون چیه! توی FF اصلا نمی دونم چجوری باید بجنگم... اینم جنگاش مثل فاینال هست!؟
اسکرین شاتو که برو تو گیم اسپات یا اسم بازیرو تو گوگل بزن.
بازی نقش آفرینی نوبتی هستش. یعنی :
یکی تو می زنی یکی اون - یکی تو می زنی یکی اون - یکی تو می زنی یکی اون - ...
تا یکی بمیره. البته بعضی وقتا میتونی نزنی. مثلا بجاش جونتو اضافه کنی. شبیه FF هستش.
خرید و فروش هم داره.
موتور بازی UE3 هستش. کلا بازی به نظر کمی سخت می آد. ولی خب تو PC برا تنوع بد نیست.
ولی برای PSP و DS تا دلت بخواد از این بازیها ریخته.

سلام دوستان.
بازي بدستم رسيد.
بازي واقعا زيبا است.
بازي رو همون ffxii بدونيد ولي باگرافيك بالاتر و خفن تر.
بازي ياد ffxii رو برام زنده كرد.:((:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or