The Last Remnant | PC

the-last-remnant-logo.jpg

شرکت سازنده : Square Enix
شرکت پخش کننده : Square Enix
تاریخ عرضه : March 24, 2009
ژانر : RPG

در زمان های خیلی دور اشیایی سحرآمیز که به آن ها Remnant ( باقی مانده ) می گفتند وجود داشت. مردم از قدرت این اشیا برای سودجویی های خود استفاده می کردند که کم کم همین کار باعث از بین رفتن تعادل دنیا شد. جنگ ها شروع شدند. هزار سال بعد از این ماجرا داستان بازی شروع می شود...
راش و خواهرش ایرینا در جزیره ای تقریباً خالی از سکنه و دور از Remnant ها و آشوب آن ها زندگی می کنند. ناگهان این آرامش با دزدیده شدن خواهر راش توسط گروهی از سربازان ناشناس در روبروی چشمان وی از هم می پاشد. راش سریعاً و بدون فکر کردن به دمشنانی که در کمین وی نشستند به دنبال خواهرش می رود.
در 4 فروردین 88 به راش برای پیدا کردن خواهرش کمک کنید.

سلام دوستان.
من نتونست بازي رو گير بيارم :((:((:((:((:(( اعصابم خورده:mad: هر جا ميرم ميگن همچين بازي وجود نداره. تورو خدا بگيد بازي رو رايتي خريديد و اوريجينال؟

والا من یه نفر که دارم بازی میکنم دیگه نمیدونم از کجا میگیری سراغ؟
شما بازی رو از کجا تهیه کردی؟ لطفاً اینجا ننویس ، PM بزن آخه این جاسوس های محترم وزارت محترم ارشاد محترم همه جا پخش هستن ممکنه درشو تخته کنن. امروز مغازه ای که ازش بازی می خریدم رفتم می گه دیگه بازی نمی فروشم چون اگه کپی باشه در مغازه رو می بندن. باید سیلور بخری که رفته برای تایید در وزارت محترم یاد شده محترم. احتمالاً نوابغ محترم و کارشناسان محترمشون تا چند سال بعد موفق به بازی کردن این بازی و تاییدش بشن.
محترم ها.

Great Someone

چه خبره ! اخه مگه سر گردنس !!!! ؟؟؟؟

در ضمن بگم این پست من اصلا تبلیغ نیست چون هیچ سنمی با هیچ کدومشون نداره فقط خواستم اطلاع بدم که کسی اینجا سوخت نده ....

این فروشگاه های اینترنتی هم شورشو در اوردن ها !!!

ببینید بچه ها من برام مهم نیست این پستم رو پاک میکنن من رو اخراج میکنن یا ...

فقط بدونید این بازی ها رو نباید بیشتر از 2000 خرید ok

فهمیدید ؟؟؟

من از این سایت ها خرید می کنم البته حضوری !!!!

Www.Boysteampc.com تازه این سایت یکی از بهترین و سریع سایتهایی هست تو امر به روز بودن الان این سایت بازی
The Godfather II رو اورده .

Www.Westgame.ir (که هک شده بود 3 4 ماه پیش تا الانم که خبری ازش نیست)

Www.Pardisgame.com or .Net

این اخریم خوبه ولی بازی هاشو 4 تومان میده ولی ارزش داره چون پیکش مجانیه به درد اونایی میخوره که یه کوچولو اب هندونه :p:blushing:

boysteam هم تل داره هر کی خواست بگه تا بهش بدم و طرفای اریا شهر هم هست
وست هم که هم تاپیک داره تو قسمت فروش هم توی ولیعصر تهران پارس و ... شعبه !

انقدر خودتونو اذیت نکنید بابت این بازی ها و هیچ وقت هم زیر بار زور نرید !
سعید 8/7/4 :confused::cheesygri

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.
آقا اين بازي ارزش بازي كردن رو داره خيلي هم داره.
چون اگه RPG باز باشي منظور منو ميفهمي من يه مدت صبر مي كنم ببينم جايي مياره يا نه اگه جايي نياورد خريد اينترنتي ميكنم.

ديروز رفتم خريدم. يارو اول مي گفت نداريم. وقتي مطمئن شد مامور نيستم منو 20 دقيقه اونجا نگه داشت؛ بعد رفت از يك سوراخ تو پشت مغازه در آورد. اگه مي خواستم مواد بخرم از اين راحت تر بود (ياد زماني افتادم كه ويديو ممنوع بود، فيلم ها رو برامون مياوردن دم در خونه، هر چند وقت يك بار هم فروشنده رو دستگير مي كردن بايد يك فروشنده ديگه پيدا مي كرديم. يارو آدمو سكته مي داد تا مطمئن بشه مامور نيستيم).
متاسفانه CD هاش مال BoySteam بود كه كيفيت كارش فوق العاده پايينه. مثل هميشه Setup بازي رو دستكاري كردن.

ديروز رفتم خريدم. يارو اول مي گفت نداريم. وقتي مطمئن شد مامور نيستم منو 20 دقيقه اونجا نگه داشت؛ بعد رفت از يك سوراخ تو پشت مغازه در آورد. اگه مي خواستم مواد بخرم از اين راحت تر بود (ياد زماني افتادم كه ويديو ممنوع بود، فيلم ها رو برامون مياوردن دم در خونه، هر چند وقت يك بار هم فروشنده رو دستگير مي كردن بايد يك فروشنده ديگه پيدا مي كرديم. يارو آدمو سكته مي داد تا مطمئن بشه مامور نيستيم).
متاسفانه CD هاش مال BoySteam بود كه كيفيت كارش فوق العاده پايينه. مثل هميشه Setup بازي رو دستكاري كردن.
عجیبه چون اینجا راحت گیر میاد ! حتی GTA IV هم مثل نقل و نبات ریخته تو مغازه ها ...

متاسفانه بدترین توزیع های بازار که بیشتر جاها هم از اینا کپی میشن مربوط به همین BoySteam هست که متاسفانه یک عده کم اطلاع اومدن با کمال وقاحت برنامه Setup اصلی بازی رو پاک می کنن و فایلای نصب شده ی بازی رو دوباره Zip می کنن(اونم با یه برنامه ی قدیمی ) که موقع نصب فقط اسم خودشون بعنوان فولدر اصلی نصب بشه و در عوض بازی بدون نام و نشون و لینکای Game Explorer و تنظیمات رجیستری نصب میشه و بعدا امکان آپدیت بازی هم وجود نداره!
دوستان موقع خرید مطمئن شن که کپی بدون دستکاری هست.

سلام. اقا یجای رو معرفی کنید که میریم بازی بخریم این BoySteam نباش(هی setup بازیهارو دستگاری میکنه)
من بازی sacred2 خریدم مال شرکت BoySteam هستش بازی که 6 ِDVD هستش کرده 4 تا setup بازی هم دستگاری کرده من الان رفتم پچ برای این بازی دانلود کردم نصب نمیشه روش یکی بگه این بازی هارو از کجا بخرم که setup دستگاری کرده نباش. مرسی

سلام. اقا یجای رو معرفی کنید که میریم بازی بخریم این BoySteam نباش(هی setup بازیهارو دستگاری میکنه)
من بازی sacred2 خریدم مال شرکت BoySteam هستش بازی که 6 ِDVD هستش کرده 4 تا setup بازی هم دستگاری کرده من الان رفتم پچ برای این بازی دانلود کردم نصب نمیشه روش یکی بگه این بازی هارو از کجا بخرم که setup دستگاری کرده نباش. مرسی
من توی اونایی که Setup اصلی میدن Sitebazi رو میشناسم که واسه همه جا هم میفرسته،بفکر پیدا کردن بازیای جدید توی بازار هم نباشید چون فعلا روال توزیع عنوانای جدید به همت اون بنیاد مشخص نیست.

بفکر پیدا کردن بازیای جدید توی بازار هم نباشید چون فعلا روال توزیع عنوانای جدید به همت اون بنیاد مشخص نیست.
سلام دوستان.
چي ميگي دوست عزيز عنوان هاي جديد كه همه جا ريخته بجز the last remnant كه من نميدونم چرا اين بازي رو هر جا سراغ مي گيرم مي گن ندارند.

واقعا زیباست این بازی درسته دیگه از دموهای cg خبري نيست ولي داستان بازی این کمبود رو رفع کرده خیلی خوبه ولی اگه CG داشت شاهکار میشد ولی همین هم خوبه :biggrin1:

هرکی هم دنبال بازی جدید میگرده pm بده جاشو بگم

واقعا زیباست این بازی درسته دیگه از دموهای cg خبري نيست ولي داستان بازی این کمبود رو رفع کرده خیلی خوبه ولی اگه CG داشت شاهکار میشد ولی همین هم خوبه :biggrin1:

سلام دوستان.
دوست عزيز شما كه مي گفتي بازي زيا د به دلتون ننشسته.
يه سوال دوست عزيز اين بازي رو رايتي خريدي يا اوريجينال بعد نصبش هم عوض شده يا فابريك هست؟؟

سلام - دوستان من این بازی را گرفتم دو dvd بود و از این سری که zIP شده و فایل SETUP نداره حال مشکلی که هست اینکه که بازی در همون اولایلش که نقشه را نشون میده و روی شهر جدید می ره وقتی LOAD میکنه گیر میکنه و دیگه بازی RUN نمیشه ؟ آیا شما میدانید مشکل کجاست ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or