PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
دوستان من یه راهنمایی میخواستم... البته میدونم اینجا جاش نیست ولی خوب دیگه!! من موندم 2 هفته دیگه tlou رو بگیرم یا برم واچ داگز بگیرم!! اگه شما بودین کدومو انتخاب میکردین؟ با این که میدونم سبکشون فرق داره... من چون ps3 نداشتم نتوستم بهترین بازی نسل قبلو تجربه کنم... و از طرفی wd هم بازی open world و بزرگیه... یور سجسشن ؟! :d

والا من که دارم الان واچ داگز بازی میکنم خیلی هم حال میده اما اگه بجای شما بودم یا میزاشتم TLOU اومد سریع میخریدم بازی میکردم کامل میفروختم wachdogs میخریدم . یا هم الان میرفتم یه wachdogs دست دوم میخریدم یا اجاره میکردم که وقتی TLOU اومد برم بگیرمش . کلا بنظر من TLOU خیلی بازیش عالی تره ولی خب Wachdogs هم باحاله

الان این شات هایی که گذاشتی فکر می کنی خیلی چیز برجسته و خاصی دارن در زمینه گرافیک !؟ tlou صد ها لوکیشن به مراتب بهتر از این شات ها داره که حتی قیاسش با wd هم خنده داره . من حوصله ندارم برم بگردم پیدا کنم ولی تو همین تاپیک صفحات قبل رو بگردی شات های نسخه ps3 بازی هم از این wd سرتره چه برسه به نسخه ps4 !
خیلی ممنون که هستی و موجبات خنده و شادی رو فراهم میکنی...خداوکیلی تعصب و فن بازی یک سریتون حال آدمو بهم میزنه . گرافیک نسخه ps3 بازی tlou از واچ داگز pc بهتره؟؟؟
چرا انقدر ارزش گیم پلی و صداگذاری و اتمسفر بازی زیبای Tlou رو کم اهمیت جلوه میدید؟

اقا تصمیم گرفته شد فقط tlou :d پیر شید جوون ها که به بنده برای این انتخاب کمک کردید... :bighug: البته منم نظرم اول رو tlou بود ولی خوب دو به شک بودم لامصب بازیاش اینقدر گرونه که کلا همیشه دو به شک میشم!! :d

خیلی ممنون که هستی و موجبات خنده و شادی رو فراهم میکنی...خداوکیلی تعصب و فن بازی یک سریتون حال آدمو بهم میزنه . گرافیک نسخه ps3 بازی tlou از واچ داگز pc بهتره؟؟؟
چرا انقدر ارزش گیم پلی و صداگذاری و اتمسفر بازی زیبای Tlou رو کم اهمیت جلوه میدید؟

چرا رو یه چیز حل شده هی مانور میدی :| دوستان جوابتون رو دادن ! فلسفه ساخت دو تا بازی اصلا یکسان نیست که بخوان به گرافیک داشته باشن :| واچ داگز یه بازی کاملا next-gen هست و tlou یه بازی port شده واسه کسایی که کوچ کردن از یه کنسول دیگه یا می خوان واسه آرشیو یا تجربه نکردن و ... و گرافیکش رو پیشرفت دادن !

در کل که همین port شده در حد شات هایی که واسه واچ داگز با کیفیت ultra گذاشتی رو pc کم نیورده !

ok شدی الان یا نه ؟؟

اولا رو ps3 دوبار تمومش کردم..
دوما TLOU Remastered بازی کنم یا نکنم به شما ربطی نداره عزیز:)
سوما دارم راجع به TLOU Remastered صحبت میکنیم نه tlou ps3
توقع من بالا نیست عزیز وقتی همین الانش یه همچین بازیهایی هست:

خب ببین دوست عزیز گرافیک به معنای واقعی نسل بعدی رو باید از 2015 به بعد ببینی کما اینکه میدونی برا کار بیشتر اکثرشون تاخیر خوردن جوری که 2015 واقعا سال پرترافیکیه از لحاظ بازی tlou R هم با اینکه ریمسترش کردن و نه ریمیک با این حال خیلی تر و تمیزه و از یه سری بازی به اصطلاح نسل بعد سرتره واچ داگز هم که مثال زدی یه جاهایی واقعا مثل شات های بالا که گذاشتی عالیه یه جاهایی واقعا افتضاحه در کل نوسان داره... گرافیک اولیه از اون چیزی هم که نشون دادن فاصله گرفت ولی نه اینکه در حال حاضر بد باشه

اگه کسی pre order کنه همون موقع این اجازه ر بهش میده که دانلود ر شروع کنه تا موقع ریلیز بازی کنه؟
حجمش چه قدر هست ؟
خیر! TLOU قابلیت Pre-Load رو نداره! (همون دانلود قبل از ریلیز بازی)
حجمشم نمیدونم:-"

خدایی اونایی که فاجعه ای به نام watchdogs رو مقایسه میکنن چه فکری دارن میکنن؟ واچ داگز ساده ترین تکنولوژی هایی مثل سایه رو نداره! برید با ماشین جلوی یکی وایسید تا متوجه شید اجسام متحرک سایه ندارن!

خود ND گفته رو 60 فریم قفله بعد می یان می گن نه اونطور که من فهمیدم پایین تر از 60 هست:|
Corrinne Yu:
"من The Last of Us را همیشه با نهایت فریم ریت بدون هیچ حقه ای برای قفل کردن آن بازی میکنم. چه در بخش تک نفره و چه در بخش چند نفره، هیچ وقت من افت فریمی را مشاهده نکردم. به زودی خودتان متوجه این حرف من خواهید شد. ما به سختی کار کردیم تا بازیکنان هیچ گونه افت فریمی را در بازی مشاهده نکنند."

آخرین ویرایش:
نمیدونم بازی به این بزرگی رو دارین هی با مقایسه های الکی زیر سوال می برید ، مگه تو PS3 داشتید رزلوشن و فریم ریت رو تلویزون اندازه می گرفتید که روی PS4 اینقدر مهم شده . اگه بازم 30 فریم بود از اول برای PS4 من مشکلی نداشتم چون استاندارد هست و 60 فریم پیشرفته نرخ فریم به حساب میاد. و تا اونجای که من خوندم و دیدم چشم انسان از 30 فرمی به بالا قادر به تشخیص نیست .من موندم رفتین داستان و موسیقی و گیم پلی و... کنار گذاشتین و رفتین فقط چسبیدن به رزولوشن و فریم ریت .

آخرین ویرایش:
نمیدونم بازی به این بزرگی رو دارین هی با مقایسه های الکی زیر سوال می برید ، مگه تو PS3 داشتید رزلوشن و فریم ریت رو تلویزون اندازه می گرفتید که روی PS4 اینقدر مهم شده . اگه بازم 30 فریم بود از اول برای PS4 من مشکلی نداشتم چون استاندارد هست و 60 فریم پیشرفته نرخ فریم به حساب میاد.من موندم رفتین داستان و موسیقی و گیم پلی و... کنار گذاشتین و رفتین فقط چسبیدن به رزولوشن و فریم ریت .
اکثر کسایی که اینجا پست میدن روی PS3 دست کم 1-2 بازی رو تموم کردن . دلیل خرید دوباره شون همین رزولوشن و فریم هست . داستان و موسیقی و... رو نسل قبل ته دیگشم خوردیم . کسی منکر بزرگی بازی نمیشه, من دلم میخواد بهترین بازی نسل قبل و یکی از بهترین بازی های تاریخ رو با فریم 60 و رزولوشن 1080p تجربه کنم وگرنه چه دلیلی داره نسخه PS4 رو بخرم وقتی PS3ـش هست .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or