PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
نمیدونم بازی به این بزرگی رو دارین هی با مقایسه های الکی زیر سوال می برید ، مگه تو PS3 داشتید رزلوشن و فریم ریت رو تلویزون اندازه می گرفتید که روی PS4 اینقدر مهم شده . اگه بازم 30 فریم بود از اول برای PS4 من مشکلی نداشتم چون استاندارد هست و 60 فریم پیشرفته نرخ فریم به حساب میاد. و تا اونجای که من خوندم و دیدم چشم انسان از 30 فرمی به بالا قادر به تشخیص نیست .من موندم رفتین داستان و موسیقی و گیم پلی و... کنار گذاشتین و رفتین فقط چسبیدن به رزولوشن و فریم ریت .

خدایا توبه!!! :|
اگه رزولوشن و فریم مهم نیست، همون نسخه 3 رو بازی کنید. چه کاریه دوباره بازی رو واسه 4 بخرید!

اکثر کسایی که اینجا پست میدن روی PS3 دست کم 1-2 بازی رو تموم کردن . دلیل خرید دوباره شون همین رزولوشن و فریم هست . داستان و موسیقی و... رو نسل قبل ته دیگشم خوردیم . کسی منکر بزرگی بازی نمیشه, من دلم میخواد بهترین بازی نسل قبل و یکی از بهترین بازی های تاریخ رو با فریم 60 و رزولوشن 1080p تجربه کنم وگرنه چه دلیلی داره نسخه PS4 رو بخرم وقتی PS3ـش هست .

کلی افرادی دیگه هم هستند که هنوز بازی رو نرفتن چه کسانی که از کنسول دیگه کوچ کردن چه کسانی که با داشتن PS3 هنوز هم این عنوان رو تمام نکردند.بعدش DLC ها هم همراه خودش داره که خودش هم میتونه یک دلیل دیگه باشه ، پس همه بخاطر رزولوشن و فریم ریت نمیخوان برن Tlou بخرند ، در ضمن منظور من این بود که اگه بر روی 30 فریم هم بود مشکلی نداشت .

اگه رزولوشن و فریم مهم نیست، همون نسخه 3 رو بازی کنید. چه کاریه دوباره بازی رو واسه 4 بخرید!
من نیومدم از ND انتقاد نکردم که چرا رو 60 گذاشته ، من اومدم گفتم اگه بر روی 30 بود هم مشکلی نداشتم ، دوما جایی که پر رنگ کردی کلمه ای از مهم نیست پیدا نمی شه ، چه جوری معنی کردی من نمیدونم .

آخرین ویرایش:
من نیومدم از ND انتقاد نکردم که چرا رو 60 گذاشته ، من اومدم گفتم اگه بر روی 30 بود هم مشکلی نداشتم ، دوما جایی که پر رنگ کردی کلمه ای از مهم نیست پیدا نمی شه ، چه جوری معنی کردی من نمیدونم .

وقتی می‌گی چشم انسان بیشتر از 30 فریم رو تشخیص نمی‌ده یعنی چی؟ معنیش همونه دیگه! یعنی بود و نبود 60 فریم مهم نیست چون با چشم انسان تشخیص داده نمی‌شه:|
اینا هم بی‌خود این همه دهن خودشونو سرویس کردن که بازی رو 60 فریم کنن!!

وقتی می‌گی چشم انسان بیشتر از 30 فریم رو تشخیص نمی‌ده یعنی چی؟ معنیش همونه دیگه! یعنی بود و نبود 60 فریم مهم نیست چون با چشم انسان تشخیص داده نمی‌شه:|
اینا هم بی‌خود این همه دهن خودشونو سرویس کردن که بازی رو 60 فریم کنن!!
:دی
خب من زیاد تخصص ندارم در این رابطه اما تو بازی های سریع مثل H&S و Racing وقتی فریم روی 60 باشه بازی بسیار روان هست و اگه نسخه 30 فریمش کنارش بزاری نسبتا راحت میشه فهمید .
توی TLOU سختر میشه به این موضوع پی برد ، که خب ND رفت همه چی عالی گذاشت و کم کاری نکرد و خواست بهترین نتیجه حاصل شه .
من یک بار دیگه هم تکرار می کنم ،بنده نیومدم گفتم چرا روی 60 گذاشتن گفتم حتی اگر روی 30 بود باز من مشکلی نداشتم . :دی

بهترین کاری که کردن اینکه ظاهرا این screenshot tool رو برای عکاسی مثل Infamous گذاشتن ! امیدوارم option های مختلفی مثل infamous داشته باشه که فریم به فریمه این شاهکار رو میشه چاپ کردن زد به دیوار D:

اگه یکی بره یه توییت به نیل بده حجم دیجیتالی بازی رو بپرسه بسیار کار پسندیده ای کرده! :d
دستمون مونده توی پوست گردو میترسم یه 50,60 گیگی بیافته گردنم :-ss

اگه یکی بره یه توییت به نیل بده حجم دیجیتالی بازی رو بپرسه بسیار کار پسندیده ای کرده! :d
دستمون مونده توی پوست گردو میترسم یه 50,60 گیگی بیافته گردنم :-ss
چون میخوان رو یه دیسک بلوری بدن بالای 45 گیگ نمیتونه بشه نگران نباش:دی

چن سایت بازیو برا پیش فروش گزاشتن که همشون بجز 1 جا مقداری میگیرن بقیشو بعدا میگیرن ولی یکیشون همشو پیش ارسال میگیره. فک کنین چن؟
....

2000000 ریال!

به نظرم دوستانی که تو ایران هستید و امکان دانلود حجیم دارید بهترین و بصرفه ترین گزینه به نظرم نسخه دیجیتالیه البته کسانی که بخواید بازی رو روز لانچ داشته باشید

سلام خدمت همه،من این بازیو به صورت دیجیتالی با یکی از دوستام PRE ORDER کردم، میخواستم بپرسم نحوه دانلود بازی تو PS4 چه جوریه؟ آیا مثل PS3 میشه بازیو تو اکانت دیگه ای به غیر از اکانتی که بازیو خریدم دانلود کنم؟ میشه منو دوستم همزمان (من تو دستگاه خودم و اون تو دستگاه خودش ) بازیو دانلود کنیم؟ ممنون میشم راهنمایی کنین. با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or