PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
60 فریم یه لذت دیگه داره
درضمن اگه 60 فریم نمیشد بعدا ترول میکردنش که مثلا نسل 7 30 بود هنوز هم 30 هست
یسری مسائل پشت این اعداد هست!

- - -ویرایش - - -

به نظرم دوستانی که تو ایران هستید و امکان دانلود حجیم دارید بهترین و بصرفه ترین گزینه به نظرم نسخه دیجیتالیه البته کسانی که بخواید بازی رو روز لانچ داشته باشید

رفیق چه اواتار خوشگلی داری :دی

دوستان کیا میگن که امکانش هست بهترین گرافیک برای امسال هم بشه tlou
توانش رو داره ها
حتی گوتی هم میتونه بگیره ها بازی بهتر گمونم نباشه .... درسته ؟

دوستان کیا میگن که امکانش هست بهترین گرافیک برای امسال هم بشه tlou
توانش رو داره ها
حتی گوتی هم میتونه بگیره ها بازی بهتر گمونم نباشه .... درسته ؟
نه دیگه بازیهای که re-release میشن رو توی goty نمیاران. بازیهای امسال رو میارن. البته توی خوده بازیهای 4 فکر کنم بیارنش

سلام خدمت همه،من این بازیو به صورت دیجیتالی با یکی از دوستام PRE ORDER کردم، میخواستم بپرسم نحوه دانلود بازی تو PS4 چه جوریه؟ آیا مثل PS3 میشه بازیو تو اکانت دیگه ای به غیر از اکانتی که بازیو خریدم دانلود کنم؟ میشه منو دوستم همزمان (من تو دستگاه خودم و اون تو دستگاه خودش ) بازیو دانلود کنیم؟ ممنون میشم راهنمایی کنین. با تشکر
داداش شما شبیه همونps3 عمل کنید فقط طرفی که اکانت رو پرایمری کرد میتونه تروفی بگیره

بازی نکردین اسپویل رو باز نکنین لطفا :):d
مدیر بازاریابیـه آسیای سونی نایتو آراتا همین امروز تو یه مراسمی داشته بازی رو معرفی میکرده
تصمیم میگیره یه بخشی از بازی رو بده پخش کنـن انتخابش هم لحظه مردن سارا دختر جول هست
ماجرا وقتی جالب میشه که بدونین روز قبل از مراسم دخترش به دنیا اومده و با دیدن اون صحنه همونجا رو سن میزنـه زیر گریـه
خودش گفته که بقیه سخنرانی رو باید با صدایی لرزان و چشمان اشک بار ادامه میدادم ولی بیش تر از هر چیز تشکر میکنم از ناتیداگیها بخاطر این کار بزرگی که ساختن .
و اما بروس که ماجرا رو شنیده در جوابش این مطلب رو توئیت میکنه
ARATASAAAAAAN!! Dude. Congratulations on your new baby! And sorry to make you cry!! :d

بچه ها بازيش ارزش ٤٥ دلارو داره؟ من يه بار يه يه ساعت بازي كردم مرحله اولش تو خونه بود قشنگ بود ولي مرحله بعدش تو محيطاي خزه گرفته و درب داغون بود خوشم نيومد و ميترسم تا اخرش همونطوري باشه.. بگيرم يا نه؟

بچه ها بازيش ارزش ٤٥ دلارو داره؟ من يه بار يه يه ساعت بازي كردم مرحله اولش تو خونه بود قشنگ بود ولي مرحله بعدش تو محيطاي خزه گرفته و درب داغون بود خوشم نيومد و ميترسم تا اخرش همونطوري باشه.. بگيرم يا نه؟
بگیر ضرر نمیکنی محیط های متفاوتی داره و اصلا یکنواخت و خسته کننده نیست

شما مگه ترس از محیط های باز داری؟:دی پس با این حساب 99% بازیها به درد نمیخورن چون تو محیط بیرون از خونه هستن! تمام بازیهای آخر زمانی هم به علت محیط درب و داغون به درد نمیخورن!
این بازی ارزشش خیلی بیشتر از 50 دلاره

شما مگه ترس از محیط های باز داری؟:دی پس با این حساب 99% بازیها به درد نمیخورن چون تو محیط بیرون از خونه هستن! تمام بازیهای آخر زمانی هم به علت محیط درب و داغون به درد نمیخورن!

انلاین بازی چطوره؟ارزش این رو داره که 75 تومان بابتش پول بدم؟(نسحه دیجینال و شر)

فکر کنم تو این تاپیک شما 10 نفری هستی که این سوال پرسیدی که ارزش داره این بازی یا نه باور کن این بازی ارزش 1000 دلار خرج کردن هم داره چه برسه به 45 دلار !

نه چه ربطي داره؟ محيط بيرون قشنگ داريم مث جي تي اي حتي واچ داگز محيط بيرون درب داغون و خزه گرفته داريم مث كرايسس ٣ كه تا اخرشم نرفتم اينم ديدم مرحلش اونجوري ولش كردم ( البته تو كلوپ بازي كرده بودم) البته همه اينا سليقه اي هستش. گيرز او وار هم همه مرحله هاش خراب خوروبه بود ولي بازيش خيلي دلچسب و قشنگ بود
تو نيو اگ گذاشته بود ٤٥ بازيشو پر اردر.

- - -ویرایش - - -

واسه من قيمتش مهم نيست چون ميخرم تموم ميكنم ميفروشم نهايت با ٥ دلار ضرر.
اين بازي يه شوتر هستش ميشه توضيح بديد دقيقا فرقش چيه با يه شوتري مث گيرز او وار؟ دليل اينهمه طرفداري نميدونم چيه( چون خودمم بازي كردمش تا حدودي ميدونم جطوريه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or