PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
بیخیال این عکسه بیشتر شبیه art میمونه :d

واقعا سطح توقع شماها از یه بازی با گرافیک نسل هشتمی روی یک کنسول نسل هشتمی انقدر پایینه؟؟؟
این الان چیز خاصی نداره ..tlou هرچی داره بخاطر داستان.اتمسفر و گیم پلی خوبی هست که داره نه گرافیک

واقعا سطح توقع شماها از یه بازی با گرافیک نسل هشتمی روی یک کنسول نسل هشتمی انقدر پایینه؟؟؟
این الان چیز خاصی نداره ..tlou هرچی داره بخاطر داستان.اتمسفر و گیم پلی خوبی هست که داره نه گرافیک

نه سطح توقع من واسه یه بازی پورت شده تازه اول نسل زیادی هم هست شما هم محبور نیستی بازی کنی :|

و جهت اطلاعتون تو قسمت گرافیک هنری tlou رو ps3 با این که نامزد هایی تو next-gen داشت نونست انتخاب بشه اونوقت tlou گرافیک نداره ؟؟ پیشنهاد میکنم این بازی رو تو ps3 بری !

یه نگاه دوباره بکن به این عکس نمیدونم اولی نسلی توقع شما چیه واسه یه بازی cross-gen تا اینکه next-gen باشه

http://8pic.ir/viewer.php?file=udg13lr75mrbyovakm5r.jpg

نه سطح توقع من واسه یه بازی پورت شده تازه اول نسل زیادی هم هست شما هم محبور نیستی بازی کنی :|

و جهت اطلاعتون تو قسمت گرافیک هنری tlou رو ps3 با این که نامزد هایی تو next-gen داشت نونست انتخاب بشه اونوقت tlou گرافیک نداره ؟؟ پیشنهاد میکنم این بازی رو تو ps3 بری !

یه نگاه دوباره بکن به این عکس نمیدونم اولی نسلی توقع شما چیه واسه یه بازی cross-gen تا اینکه next-gen باشه

آپلود عکس » مشاهده تصویر » 14480569167_2a19099f81_o.jpg

اولا رو ps3 دوبار تمومش کردم..
دوما TLOU Remastered بازی کنم یا نکنم به شما ربطی نداره عزیز:)
سوما دارم راجع به TLOU Remastered صحبت میکنیم نه tlou ps3
توقع من بالا نیست عزیز وقتی همین الانش یه همچین بازیهایی هست:

من خیلی تفاوتی حس نمیکنم تازه تو اون محیط خلوت این تصویر که شما گذاشتی رو با جزؤیات و بافت های شات که گذاشتن بچه ها واسه TLOU مقایسه کن چیزی کم نداره دوما WD خیر سرش NEXT-GEN ساخته شده (با اینکه واسه PS3 هم اومده ) اما TLOU واسه PS3 بوده که پورت شده خیلی فرق دارن

الان این شات هایی که گذاشتی فکر می کنی خیلی چیز برجسته و خاصی دارن در زمینه گرافیک !؟ tlou صد ها لوکیشن به مراتب بهتر از این شات ها داره که حتی قیاسش با wd هم خنده داره . من حوصله ندارم برم بگردم پیدا کنم ولی تو همین تاپیک صفحات قبل رو بگردی شات های نسخه ps3 بازی هم از این wd سرتره چه برسه به نسخه ps4 !

الان این شات هایی که گذاشتی فکر می کنی خیلی چیز برجسته و خاصی دارن در زمینه گرافیک !؟ tlou صد ها لوکیشن به مراتب بهتر از این شات ها داره که حتی قیاسش با wd هم خنده داره . من حوصله ندارم برم بگردم پیدا کنم ولی تو همین تاپیک صفحات قبل رو بگردی شات های نسخه ps3 بازی هم از این wd سرتره چه برسه به نسخه ps4 !
اصلا واچ سگ بازیی نبود که لایق نسل 8 باشه . بهش میخورد برای نسل قبل باشه

دوستان من یه راهنمایی میخواستم... البته میدونم اینجا جاش نیست ولی خوب دیگه!! من موندم 2 هفته دیگه tlou رو بگیرم یا برم واچ داگز بگیرم!! اگه شما بودین کدومو انتخاب میکردین؟ با این که میدونم سبکشون فرق داره... من چون ps3 نداشتم نتوستم بهترین بازی نسل قبلو تجربه کنم... و از طرفی wd هم بازی open world و بزرگیه... یور سجسشن ؟! :d

اصلا این Tlou همون بازی نسل قبلیه و در درجه اول فقط برای این میاد که کسایی که دسترسی به PS3 نداشتن و ندارن ، بتونن رو 4 بازی رو انجام بدن ...

حالا که دارن پورت میکنن رو 4 ، یه ارتقایی هم دادن به گرافیک !

مگر نه بازی فرسنگها با بنچمارک گرافیکی پلی 4 بودن ، فاصله داره ... و همین که فرسنگها فاصله داره و باز هم اینقدر خفنه ، ما کف و خون قاطی کردیم مومن !!!

دوستان من یه راهنمایی میخواستم... البته میدونم اینجا جاش نیست ولی خوب دیگه!! من موندم 2 هفته دیگه tlou رو بگیرم یا برم واچ داگز بگیرم!! اگه شما بودین کدومو انتخاب میکردین؟ با این که میدونم سبکشون فرق داره... من چون ps3 نداشتم نتوستم بهترین بازی نسل قبلو تجربه کنم... و از طرفی wd هم بازی open world و بزرگیه... یور سجسشن ؟! :d

از اونجایی که روی ps3 تجربش نکردی بدون اینکه دیگه بیایی توی این تاپیک تصمیمت فقط همین بازی باشه!! بازی نسل شده بعد شما هنوز شک داری!؟؟
منی که روی 3 هم تجربش کردم بازم میخوام بگیرم و اگه بشه ارشیوش کنم.

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

واقعا بازیش حرف نداره به خصوص مولتيش که شاهکاره :x

تصور بکنید اگه remastered نمی شد چند وقت دیگه سر وا انلاينش رو پلی ۳ مثل خیلی از گیمهای دیگه که بستن و دارن میبندن بسته

میشد و مولتی =. فاتحه :|=((

اما حالا حداقل خيالمون راحته :db-)

هنوز tlou بازی نکردی ؟؟ خاک عالم بر سر من :| :d

حاجی چشماتو ببند برو بخر ! پشیمون نمیشی با من !! ( واچ داگز آخه ؟؟ :| )

هرجور حساب کنی tlou مهمتره تازه شما که قبلا تجربش نکردی که اصلا سوال نداره چون همه ی مایی که بازیش کردیم هم میخوایم بگیریمش:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or