PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
پس بالاخره تغييراتو نشون دادن
خيلي عالي شده مخصوصا چهار برابر شدن حجم بافتها قشنگ تاثيرشو تو محيط اطراف نشون داده(چيزي كه تو نسل قبل تو زمينه گرافيك نيازش احساس ميشد)...GameInformer هم تو Hands On اي كه نوشته به اين افزايش تكسچر و در نتيجه بهتر به نظر رسيدن مناظر اطراف(و مخصوصا خرابه ها و ...) اشاره كرده

استفاده از تاچ پد هم خيلي ازش تعريف كرده مثلا گشتن و انتخاب توي Inventory جويل توسط تاچ پد كه خيلي جالبه

.

به نظر من اگه مثلا اون molotov رو که میخوایم بندازین محل انداختنش (همون دایره ) رو با تاچ پد بتونیم مشخص کنیم خیلی عالیه
cancan.gif

- - -ویرایش - - -

فکر نمیکنم این دیگه گیم پلی باشه :-?
به فرم قرار گرفتن دوربین بازی توجه کنین انگار که شخصیت اصلی الی !
121fs725372.gif

به نظر من اگه مثلا اون molotov رو که میخوایم بندازین محل انداختنش (همون دایره ) رو با تاچ پد بتونیم مشخص کنیم خیلی عالیه
cancan.gif
ايني كه ميگي تو سينگل خوبه ، تو مولتي بخواي اونكار انجام بدي اينقدر وقت ميگيره كه در جا Boom Headshot:d:))

cancan.gif

- - -ویرایش - - -

فکر نمیکنم این دیگه گیم پلی باشه :-?
به فرم قرار گرفتن دوربین بازی توجه کنین انگار که شخصیت اصلی الی !
121fs725372.gif

این که نه ولی اون یکی فکر کنم هست دیگه :-/

ايني كه ميگي تو سينگل خوبه ، تو مولتي بخواي اونكار انجام بدي اينقدر وقت ميگيره كه در جا Boom Headshot:d:))

دقیقا درسته
consoling2.gif
:d
اومدم بگم که دیدم دیگه خودت گفتی

- - -ویرایش - - -

این که نه ولی اون یکی فکر کنم هست دیگه :-/

اره اون یکی میتونه باشه

بابا مولوتو چه سیقه ایه ؟ :d

اسموک بنداز بعد شیو کن :d

cancan.gif
برای اسموک خوبه سریع انگوشت می بریم تاچ پد پرت می کنیم ولی برای نشونه گیری مولوتو فکر نکنم فکر خوبی باشه :d

بابا مولوتو چه سیقه ایه ؟ :d

اسموک بنداز بعد شیو کن :d

برای اسموک خوبه سریع انگوشت می بریم تاچ پد پرت می کنیم ولی برای نشونه گیری مولوتو فکر نکنم فکر خوبی باشه :d

نه دیگه اون اسموک یا bomb که شبیه همن ولی مولوتو حالش بیشتره
121fs725372.gif

از اونجایی که وقتی smoke رو میندازی اکثرا دی حین حرکتی و باید سریع خودت رو به هدف برسونی برای شیو کردن و هنگام حرکت فکر نکنم بتونی سریع از تاچ پد استفاده ی لازم رو داشته باشی
اما معمولا وقتی molotov رو میندازی پشت یه جسمی گاور گفتی و تسلط بیشتری رو بازی داری و میتونی از تاچ پد درست استفاده کنی
121fs725372.gif

درمورد تاچ پد كه پرسيدين فقط براي backpack جويل گفته و نه بيشتر :

The touchpad button is used to open Joel’s backpack now, .

ولي يه قسمت جالب ديگه اي كه براي دسته اضافه شده و يادم رفت بنويسم شنيدن recording ها از طريق دسته هستش كه قبلا بايد بازي رو نگه ميداشتيم و البته flashlight :
but the biggest change is the speaker. The controller will now play the click of the flashlight and audio recordings you find around the world. No longer will you have to stay in the menu to listen to them. They’ll continue playing from your controller while you continue with the game.

.

خوب بعد از اون که خبر اومد میشه بازی رو برروی 30 فریم قفل کرد(در صورت علاقه) یه عده گفتن حتما بازی برروی 60 فریم استوار نیست که بانو Corrinne Yu;;) جوابشون رو دادن.

sorry to ask you this but why is there a 30fps lock option in TLOU : RE ? Is the 60fps experience not consistent ?

بانو در جوابش گفتن:
I play TLOU always at full frame rate, without optional frame rate lock.I don't feel any dips on final build,single player or MP

خدایی کارشون بی نظیره !

خدا بده یکی از اینا:d
lgmgdi6snejkpjkiqpdr.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or