PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
دوستان میشه یکی کامل تفاوت ریجن 2 و ریجن 1 رو توضیح بده. خیلی فرق داره؟

همه این بحثا چند صفحه قبل شد،
از نظر ظاهر روی ریجن 2 عربی نوشته روی ریجن 1 انگلیسی (مثل همه بازی ها)
از نظر محتوا در سینگل هیچ تفاوتی وجود نداره
از نظر محتوا در مولتی پلیر آنلاین توی ریجن دو قطع عضو نیست و کله ها نمی ترکه
تمام

من بازی رو روی نرمال رفتم مشکلی نبود ولی الان رو Grounded اون قسمتش که جول از اسانسور میفته و باید یه Network keycard پیدا کنیم که بریم پیش الی وقتی اون غول بیابونیه میاد اصلا نمیشه کاری کرد!
جا به اون تنگی از چهار طرفم بهت حمله میکنن اینم روشون !:|

من بازی رو روی نرمال رفتم مشکلی نبود ولی الان رو Grounded اون قسمتش که جول از اسانسور میفته و باید یه Network keycard پیدا کنیم که بریم پیش الی وقتی اون غول بیابونیه میاد اصلا نمیشه کاری کرد!

اونجا کلاً باید فرار کرد، رو Survival نمیشد رد کرد چه برسه به Grounded؛ خدا صبرت بده

منم بازیو خریدم اول رفتم dlc Left Behind بازی کردن چقدر فوق العاده بود کلا ۲-۳ ساعت بود ولی خیلی حال کردم.
یه حس جالب و عجیبی داشت مراحلش نشون داد تو اون دوران سیاه و تاریک هم میشه با کمترین چیزها و با بودن احساسات لذت برد.تو اون شرایط سخت هنوز هم احساسات انسانی از بین نمیره و اون حس شوخ طبعی و خنده ها و دوستی رفاقت و ... همه اینها رو ND به زیباترین شکل ممکن نشون داد.وقتی این dlc بازی میکنین خیلی بهتر از قبل میتونین با الی تو بازی اصلی ارتباط برقرار کنین و درکش کنین.
گرافیک بازی اصلی خیلی بهتر شده نورپردازی خارق العاده است و ۶۰ فریم شدن بازیم خیلی گیم پلی رو روون کرده و لذت بخش تر شده.بهترین گرافیک نسل حاضر تا به اینجاست بنظر من بدون هیچ شکی.
اون سکانسی که دستگاه بازیه خراب بود باید تجسم میکردی بازی کنی از خیلی از بازیهای فایتینگ دیگه قشنگ تر و قویتر بود :دی با اینکه هیچی نشون نمیداد ولی اون حس تجسم بقدری جالب طراحی شده بود منکه دهنم وا مونده بود :دی یا اونجاییکه باید عکس میگرفتیم شکلک درمیاوردیم عالی بود :) ,,, این صحنه هایی که کات میخورد برمیگشت به دوران بیماری جول خیلی هنرمندانه طراحی شده بود.با اینکه بازی زیاد اکشن نداشت و کلا مثل بازی اصلی غنی نبود ولی بازم اون گیم پلی بی نقص رو تجربه کردم و دوست دارم بار ها بارها بازی کنم.
در کل به همه پیشنهاد میکنم این بازیو که قیمتشم الان خیلی مناسبه نسبت به بازی های مضخرف موجود تو بازار اورجینالشو بگیرین الکی منتظر افت قیمتش نباشین چون با شاهکار نسل طرفین.
dlc چند ساعته بازی از دهها بازی کامل دیگه ارزشش خیلی بیشتره.با این بازی اون احساسات بچگی و اصلیه زندگیتون که بخاطر شرایط سخت زندگی تو این جامعه و کلا طرز فرهنگ زندگیمون سرکوبشون میکنین و ابرازشون نمیکنین یا خجالت میکشین این بازی خیلی بهتر از فیلم های دیگه حتی شمارو تو اون موقعیت های فوق العاده سخت یا زیبا شاد یا غم انگیز قرارتون میده بدون اغراق و بزرگنمایی.

منم بازیو خریدم اول رفتم dlc Left Behind بازی کردن چقدر فوق العاده بود کلا ۲-۳ ساعت بود ولی خیلی حال کردم.
یه حس جالب و عجیبی داشت مراحلش نشون داد تو اون دوران سیاه و تاریک هم میشه با کمترین چیزها و با بودن احساسات لذت برد.تو اون شرایط سخت هنوز هم احساسات انسانی از بین نمیره و اون حس شوخ طبعی و خنده ها و دوستی رفاقت و ... همه اینها رو ND به زیباترین شکل ممکن نشون داد.وقتی این dlc بازی میکنین خیلی بهتر از قبل میتونین با الی تو بازی اصلی ارتباط برقرار کنین و درکش کنین.
گرافیک بازی اصلی خیلی بهتر شده نورپردازی خارق العاده است و ۶۰ فریم شدن بازیم خیلی گیم پلی رو روون کرده و لذت بخش تر شده.بهترین گرافیک نسل حاضر تا به اینجاست بنظر من بدون هیچ شکی.
اون سکانسی که دستگاه بازیه خراب بود باید تجسم میکردی بازی کنی از خیلی از بازیهای فایتینگ دیگه قشنگ تر و قویتر بود :دی با اینکه هیچی نشون نمیداد ولی اون حس تجسم بقدری جالب طراحی شده بود منکه دهنم وا مونده بود :دی یا اونجاییکه باید عکس میگرفتیم شکلک درمیاوردیم عالی بود :) ,,, این صحنه هایی که کات میخورد برمیگشت به دوران بیماری جول خیلی هنرمندانه طراحی شده بود.با اینکه بازی زیاد اکشن نداشت و کلا مثل بازی اصلی غنی نبود ولی بازم اون گیم پلی بی نقص رو تجربه کردم و دوست دارم بار ها بارها بازی کنم.
در کل به همه پیشنهاد میکنم این بازیو که قیمتشم الان خیلی مناسبه نسبت به بازی های مضخرف موجود تو بازار اورجینالشو بگیرین الکی منتظر افت قیمتش نباشین چون با شاهکار نسل طرفین.
dlc چند ساعته بازی از دهها بازی کامل دیگه ارزشش خیلی بیشتره.با این بازی اون احساسات بچگی و اصلیه زندگیتون که بخاطر شرایط سخت زندگی تو این جامعه و کلا طرز فرهنگ زندگیمون سرکوبشون میکنین و ابرازشون نمیکنین یا خجالت میکشین این بازی خیلی بهتر از فیلم های دیگه حتی شمارو تو اون موقعیت های فوق العاده سخت یا زیبا شاد یا غم انگیز قرارتون میده بدون اغراق و بزرگنمایی.
یا اونجاییکه باید عکس میگرفتیم شکلک درمیاوردیم عالی بود.
من DLC رو تموم کردم ولی این قسمت رو ندیدم.دقیقا کجا باید این کار رو بکنیم؟

Left Behind هم تموم شد واقعا عالي و بي نظير بود.....البته اگه كسي خيلي تو نخ داستان و روايت و شخصيتها نباشه شايد خيلي لذت نبره چون ميزان اكشن بازي در حد بازي اصلي نبود ولي واسه من فوق العاده عالي بود يعني تجربه زندگي زمان ابادي تو اون شرايط داغون محشر بود(چيزي كه تا حالا نه تو فيلمي و نه تو بازي نديده بودم):x

بهترين قسمتش هم:
42308546840244375854.jpg

.

خوب ما هم بازی کردیم :دی
اولین چیزی که خیلی احساس میشه فریم هست مخصوصا کات سین ها رو خیلی خفن تر کرده و گیمپلی هم انصافا لذتش دو برابر شده.

چقدر این درجه grounded خفن هست؟ کلا hud رو گذاشتن کنار خیلی سخت شده.

پیشرفت گرافیک هم خوب هست مخصوصا نورپردازی و سایه ها و اینکه کلا همه چیز با کیفیت تر شده :دی تکسچرا خوب پیشرفت کردن.

پ.ن: در کل مفتخر شدیم :دی

فوتو مود هم عالیه ولی وقت گیر هست باید بازی رو ول کنی 2 ساعت عکس ادیت کنی :دی ولی خیلی میچسبه انصافا:دی هیچ بازی به اندازه این کپچر کردن ویدیو و بعدا دیدنش نمیچسبه.

همین امروز اینجارو رد کردم رو گراندد.اول برو همه جارو بگرد و کارتو بردار و هرچی کلیکر هست بکش.بعد نزدیک ترین راهو از جایی که موتوره هست تا خروجی یاد بگیر و بعدش که روشن کردی فقط بدو.اصلا یه لحظه هم صبر نکن واسه چیزی.اون گنده هه هم که میاد اصلا بهش اهمیت نده و ردش کن برو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or