PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
دوستان میگم برخی از این باگ ها با این آپدیته رفع میشه؟چون این باگا توی نسخه ی PS3 نبود تاجایی که یادمه یه موردش مثلاً توی یکی دو صحنه وقتی جول داره دیالوگش رو میگه صدا به حدی کمه که اصلاً شنیده نمیشه و فقط زمزمش میاد (البته فقط تو دو صحنه اینجوری شد که مطمئنم توی نسخه ی PS3 نبوده همچین مشکلی).30 فریم بازی هم برای من واقعاً غیر تحمله واقعاً تفاوت زیاده :d

دوست من من با پینگ 400 هم بازی کردم بدون مشکل و لگ
کلا سرورای بازی یه طوریه که وقتی تیر به کسی میزنی درجا عمل میکنه و مثل بازی های دیگه تاخیر نداره!!!!
دلیل اصلی همه پسند بودن مولتیشم به نظرم همینه...
اون پینگ بارم که زده کلا چرت و پرته واسه ما بعضی وقتا هیچیش پر نیست و بعضی وقتا 4 خط پره!!! کلا به اون توجه نکن
اگه با یه تیر میوفتی شاید هدشتات شدی حتما:)

یه سوال الان مثلا اون هفتیره با چند تا گلوله میکشه؟ من امروز صبح که تونستم بازی کنم چند دفعه که با اون کشتم با 4 تا مرد طرف ولی مثلا یارو میاد یهو با 2 تا من و میکشه

یه سوال الان مثلا اون هفتیره با چند تا گلوله میکشه؟ من امروز صبح که تونستم بازی کنم چند دفعه که با اون کشتم با 4 تا مرد طرف ولی مثلا یارو میاد یهو با 2 تا من و میکشه
بستگی داره کجای طرف بزنی.اگه تو پا بزنی فکر کنمیه خشاب باید خالی کنی.توی سر با دوتا میکشه.بالا تنه هم همون سه چهارتا.ولی خب بازم بستگی داره طرف چقدر خون داره.

یه سوال آقا کسی تا الان بازی روی grounded mode تمام کرده ؟

خیلی فازه لعنتی هیچی نمیده یعنی قحطی هم بود بابا یه چیزی پیدا میشد یعنی اگه اقبلا بازی روی PS3 انجام نداده بودم الان روی grounded شروع کرده بودم چشام در میودم .:d هرچند با وجود بازی کردن قبلا هم بعضی وقت ها سخت میزنه .:d

راستی با تمام کردن بازی روی grounded بقیه trophy های Survival + باز میشه یا نه ؟

چجوری میشه تو انلاین حرف زد؟

باید دهن مبارک رو باز کنی و حرف بزنی :d
هیچی نیاز به یه هدست که هدفون داشته باشه داری
وقتی که داری search میکنی جولوی id psn ت عکس یه بلندگو زده که اگه حرف بزنی اون میاد
برای بازیکن های دیگه هم همینطوره

یه سوال آقا کسی تا الان بازی روی grounded mode تمام کرده ؟

خیلی فازه لعنتی هیچی نمیده یعنی قحطی هم بود بابا یه چیزی پیدا میشد یعنی اگه اقبلا بازی روی PS3 انجام نداده بودم الان روی grounded شروع کرده بودم چشام در میودم .:d هرچند با وجود بازی کردن قبلا هم بعضی وقت ها سخت میزنه .:d

راستی با تمام کردن بازی روی grounded بقیه trophy های Survival + باز میشه یا نه ؟

نه فقط درجه ی معمولی سایر درجه سختی ها رو تروفی هاشو میده ولی اگه Survival + رو بری پلاس همه ی درجه سختی ها رو میگیری...
خدا صبرت بده#:-s

این چندتا عکس رو دیشب گرفتم حیف بود نذارم اینجا :d

رو درجه سخت بود بازی و اینجا دیگه خیلی داشت اذیتم میکرد :d

go8tzpapr0nyffhhalah.jpg

شات معروف :

1c50zr6vj7hk9q7vd23y.jpg

y1jktkhkqxb90vflsq22.jpg

به شکستن شیشه دقت کنید.جزئیات عالی هستن :

pb0ywme38gte76c98g5k.jpg

j5rpw02fodtbek0t0cr1.jpg

این هم منو یاد مرده خونه انداخت :

t0vk7xgnc7kboj5p0q7a.jpg

این صحنه رو هم 100 بار ریست کردم تا عکس خوبی از آب در بیاد ( آلت قتاله هم که در دست مبارک حضور داره :d ) :

0c22uz5ckg1lkdjrdbri.jpg

این صحنه هم برای این که بدونید کجا بندازید که با یک بار پرتاب همشون با هم بمیرن :

x1ocdhwtnuo3rz00yhdy.jpg

بازي رو تموم كردم
دو چيزش به نظرم خيلي متمايز بود از نسخه ps3 اي كه سال پيش تموم كرده بودم:
يكي ٦٠ فريم بودن بازي كه فوق العاده تاثير داشت و درست يكبار بعد مقايسه تا اخر بازي رو ٦٠ فريم رفتم(البته گرافيكم بهبود نه چندان زياد ولي محسوسي داشت و راضي كننده بود)
دوميش انجام بازي با هدست و صداي فوق العاده اي بود كه از دسته مي گرفتم و واقعا لذت بازي رو صد چندان كرد برام فوق العاده بود

البته رو نرمال تموم كردم و چون قبلا تو ps3 بازي كرده بودم اي كاش روي درجه سختتر مي رفتم كه انشالله تو dlc اش كه هنوز نرفتم جبران مي كنم :dراستي تو هم رفتگي كاراكترا تو مبارزات و كاور هم مثه ps3 مونده بود و تغييري نكرده بود و البته نامريي بودن ياراي خودي كه اميداورم اين دو مساله تو شماره بعد حتما رفع بشن.

در نهايت به نظرم بهترين بازي ps4 تا حالا و جزو ٣ بازي برتر امسال و هر كي بازيش نكنه از دستش رفته(مخصوصا داستان و روايت و شخصيتهاي عاليش);)

.

کلیکر تو محل بود باید همش نشسته گز کنی... (اونم نشسته یواش نه نشسته سریع!)

حالا میخوای یه راه بهت یاد بدم که همین کار هم نکنی ؟

هر جا که اطرافت بطری یا آجر بود همونجا شروع کن به سرو صدا بعد که امدن دونه دونه با بطری یا آجر بهشون بزن بعد هم بکش با لوله که ملت اکثرا همراه دارن اینجوری با یک ضربه لوله میمیرن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or