PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
دوستان بازی کلا چند چپتر هست ؟!

این هم یه سوال در مورد داستان :

جایی که اولین بار ellie رو میبینیم زیاد دقت نکردم به مکالمات.فقط یه چیز رو متوجه شدم که ظاهرا ellie یه نقشی داره واسه مبادله اسلحه و به همین خاطر با جویل و tess همراه شد....کسی میدونه قضیش چیه ؟ اصلا برای چی با ما راه افتاد ؟

جایی که اولین بار ellie رو میبینیم زیاد دقت نکردم به مکالمات.فقط یه چیز رو متوجه شدم که ظاهرا ellie یه نقشی داره واسه مبادله اسلحه و به همین خاطر با جویل و tess همراه شد....کسی میدونه قضیش چیه ؟ اصلا برای چی با ما راه افتاد ؟
مارلین همون زن سیاه پوست رهبر گروه فایرفلایز بود که الی پیش اون بود الان به خاطر زخمی شدنش به تس و جول میگه که این دختر رو به یکی از مقر های فایرفلای ببرن تا مورد آزمایش قرار بگیره . جول و تس هم کارشون اینه ولی آدم قاچاق نکرده بودن تا حالا واسه همین جول اول راضی نمیشه و با الی اختلاف پیش میاد :دی ولی بعد راضی میشن که الی رو قاچاق کنن. حالا سعی کردم دیگه زیاد بازش نکنم داستان رو تا چیزی اسپویل نشه :دی

دوستانی که میگید مولتی هرچی صبر میکنیم بازی پیدا نمیکنه..
در کل باید زود پیدا کنه.. اگه دیدین تا 40ثانیه تا 1 دقیقه پیدا نکرد..یه بار back بدین و دوباره تست کنین..
اخه واسه تایم اوت هم میتونه باشه که در حال سرچ تایم اوت داشته باشیم خب شاید اینجوری بشه..
دیدین بازی پیدا نمیکنه هی برگردین دوباره تست کنین..
من که این کارو میکنم سریع پیدا میکنه! تست کنین..

دوستانی که میگید مولتی هرچی صبر میکنیم بازی پیدا نمیکنه..
در کل باید زود پیدا کنه.. اگه دیدین تا 40ثانیه تا 1 دقیقه پیدا نکرد..یه بار back بدین و دوباره تست کنین..
اخه واسه تایم اوت هم میتونه باشه که در حال سرچ تایم اوت داشته باشیم خب شاید اینجوری بشه..
دیدین بازی پیدا نمیکنه هی برگردین دوباره تست کنین..
من که این کارو میکنم سریع پیدا میکنه! تست کنین..
آره منم امروز اینو فهمیدم.تو کمتر از 20 ثانیه پیدا میکنه

مارلین همون زن سیاه پوست رهبر گروه فایرفلایز بود که الی پیش اون بود الان به خاطر زخمی شدنش به تس و جول میگه که این دختر رو به یکی از مقر های فایرفلای ببرن تا مورد آزمایش قرار بگیره . جول و تس هم کارشون اینه ولی آدم قاچاق نکرده بودن تا حالا واسه همین جول اول راضی نمیشه و با الی اختلاف پیش میاد :دی ولی بعد راضی میشن که الی رو قاچاق کنن. حالا سعی کردم دیگه زیاد بازش نکنم داستان رو تا چیزی اسپویل نشه :دی

مورد ازمایش قرار گرفتنش برای اینه که بفهمن چرا با اینکه آلوده شده ولی 3 هفته است که زندس ؟ میخوان بفهمن چرا زنده مونده تا برای خودشون هم مورد استفاده بگیره ؟

بعد اوایل بازی گفتن که جویل با تامی یه اختلافاتی پیدا کرده ؟

بعد تعداد چپتر ها رو هم بی زحمت بگو :d الان چپتر 5 ام روی نرمال....

دوستان آپدیتش حجمش چقدره؟ چه چیز هایی اضافه میکنه یا فقط آنلاینه منظورم ویژگی های مولتی پلیر اضافه میشه؟

چند صفحه پیش فکر کنم گذاشته بودن چیا اضافه میشه؛
فوتو مد یکی از مهمتریناشه
یه مستندم هست؛

ریجن 1 خبری نشد؟

کلا اشتباه متوجه شدی. اونجا حرفایی که رد و بدل میشه اینو میرسونه که الی در مقابل ویروس مقاومه و Marlene هم میخواسته اینو به پایگاه فایرفلای ها برسونه تا ازش پادزهر بسازن. حالا وظیفه این کار افتاده گردن تس و جویل.

کلا اشتباه متوجه شدی. اونجا حرفایی که رد و بدل میشه اینو میرسونه که الی در مقابل ویروس مقاومه و Marlene هم میخواسته اینو به پایگاه فایرفلای ها برسونه تا ازش پادزهر بسازن. حالا وظیفه این کار افتاده گردن تس و جویل.

همون اول مارلین به جوئل میگه که الی مقاوم هست؟ چون تو بین راه جوئل از الی سوال میکنه که چرا برای مارلین مهم هستی و اون میخواد تورو به پایگاه فایرفلای ها برسونه که الی هم میگه نمیدونم! بعدش اون جا هم که با سربازا روبرو میشن و میفهمن الی آلوده شده و داستان چی هست!

مورد ازمایش قرار گرفتنش برای اینه که بفهمن چرا با اینکه آلوده شده ولی 3 هفته است که زندس ؟ میخوان بفهمن چرا زنده مونده تا برای خودشون هم مورد استفاده بگیره ؟

بعد اوایل بازی گفتن که جویل با تامی یه اختلافاتی پیدا کرده ؟

بعد تعداد چپتر ها رو هم بی زحمت بگو :d الان چپتر 5 ام روی نرمال....
تا جایی که یادمه مقاوم بودن الی به ویروس رو اونجا نمیگن منم نخاستم اسپویل بشه برات ولی بله به خاطر ساختن واکسن یا همون پادرزهر هست که میبرنش. اختلاف جول و تامی هم الان دقیق یادم نیست خیلی وقته بازی نکردم. امروز ریمستر رو بازی میکنم میگم :دی
چپتر هم یادم نیست چند تا هست :دی

نههههههههههههههههه:d
مارلین خودش قضیه رو میدونسته ولی توی اولین ملاقات جوئل و الی اصلا صحبتی از ایمن بودن الی و ساخت واکسن نمیشه فقط میگه اسلحه هاتونو میخواید این رو قاچاق کنید به جایی که میگه ، قضیه ایمن بودن رو اونجا که تو شب سربازا میگیرنشون و تست میکنن میفهمن که الی میگه این زخم واسه 3 هفته پیشه در صورتی که بقیه 2 روزه یا شایدم کمتر (مثل اون پسر سیاهپوسته سم) تبدیل میشن!
اینجا میفهمن که از الی واسه ساخت واکسن میخوان استفاده کنن و ...

وقتی که بازی میکنم ظبط میکنم و فرداش میشینم همه رو نگاه میکنم.وقتی فیلمی که خودم بازی کردم رو میبینم میفهمم که چقدر قشنگ بازی میکنم:d.امتحان کنید یه بار خیلی حال میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or