PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
نمیدونم چرا با بخش انلاین از روز اول مشکل داره نتم!
همه جور بازی انلاینی دارم راحت بازی میکنم بدون اروری لگی چیزی ولی سر این بازی تا شروع میشه مچ بعد یکی دو دقیقه علامت مشکل نت میاد(شبیه پریزه) و نمیشه تکون خورد!نمیشه کاریش کرد؟

سلام دوستان.
یکی مارو کمک کنه.
الان رفتم ژنراتورو روشن کردم.
از همه طرف میان!اون گندشونم میدوه سمتم کلم میکنه:d.
الان 2تا اتیش زا دارم با یه دونه بمب دستی.
همرم میزنم ککش نمیگزنه!8تا تیر شاتگانم میزنم نمیمیره!
کلا کمبود تیر معضلیه تو بازی.
حالا یکی مارو کمک کنه چجوری رد کنم اینجارو؟

سلام دوستان.
یکی مارو کمک کنه.

دقیقاً دو تا پست بالاترو بخون:d

سلام دوستان.
یکی مارو کمک کنه.

چقد واقعا اين قسمت بازي ترسناك بود! من بشخصه از ترس سكته كردم!! ترس واقعا سالهاست از رزيدنت اويل ٢ و ٣ به بعد تو هيچ بازي ايي وجود نداشت و همه مسخره بازي بودن ولي ناتي داگ به زيبايي تونسته حس ترسو ايجاد كنه دوباره!!
اصن يجورايي منو ياد اويل ٢ و ٣ ميندازه اين بازي! محيطاي بازي و تم بازي و .. شما چطور؟

چقدر این درجه grounded خفن هست؟ کلا hud رو گذاشتن کنار خیلی سخت شده.

محمد امین الان مرحله چندمی ؟

مرحله سد یه باگ داره مراقب باش هر چقدر که بازی ریست کنی بازم اگه به اون بخش ژنراتور برسی میمیری .:|
من کل بازی به چه راحتی روی grounded رفتم جلو تا اونجا که رسیدم به سد بخش ژنراتور ها باگ شده بود بازی نمیدونم حتی ریست هم میکردم درست نمیشد آخرش کلا بازی بستم دوباره باز کردم دفعه اول مرحله تمام کردم قبلا بگم بالای 15 دفعه مردم اون بخش که از متور خونه میای بیرون بعد حمله یک گلوله از نا کجا آباد میومد میخورد بهم هی مگفتم خوب شاید یکی کم کشتم اما میشمردم دشمن های که میومدن بازم یک گلوله از تو دیوار رد میشد اصلا خندم گرفته بود من 2 دفعه روی PS3 تمام کردم اینم دفعه 3 ام روی PS4 بود یه همچین باگی تو بازی ندیده بودم یه گلوله از نا کجا آباد بیاد بکشه آدم حتی وقتی هیچکی اطرافت نیست و پشت کاوری .:|

آخرین ویرایش:
چقد واقعا اين قسمت بازي ترسناك بود! من بشخصه از ترس سكته كردم!! ترس واقعا سالهاست از رزيدنت اويل ٢ و ٣ به بعد تو هيچ بازي ايي وجود نداشت و همه مسخره بازي بودن ولي ناتي داگ به زيبايي تونسته حس ترسو ايجاد كنه دوباره!!
اصن يجورايي منو ياد اويل ٢ و ٣ ميندازه اين بازي! محيطاي بازي و تم بازي و .. شما چطور؟
ارهههههههههههههههههه. اول که اومدم اینا در میرفتن. رفتم دنبال یکیشون یارو برگشت پرید بم:d.
یعنی به معنی واقعی کلمه گرخیییییییدم.
الانم گیر کردم! اون گاگولشون نمیمیره! بمب میندازه هیجا نمیبینی. بعد میان سرت. یکی میزنی خود گاگولش میاد کلت میکنه.
از ترس فعلا بازی نکردم:d.
فرارم میکنم میاد دنبالم. لامصب میدوه!!!

محمد امین الان مرحله چندمی ؟

مرحله سد یه باگ داره مراقب باش هر چقدر که بازی ریست کنی بازم اگه به اون بخش ژنراتور برسی میمیری .:|
من کل بازی به چه راحتی روی grounded رفتم جلو تا اونجا که رسیدم به سد بخش ژنراتور ها باگ شده بود بازی نمیدونم حتی ریست هم میکردم درست نمیشد آخرش کلا بازی بستم دوباره باز کردم دفعه اول مرحله تمام کردم قبلا بگم بالای 15 دفعه مردم اون بخش که از متور خونه میای بیرون بعد حمله یک گلوله از نا کجا آباد میومد میخورد بهم هی مگفتم خوب شاید یکی کم کشتم اما میشمردم دشمن های که میومدن بازم یک گلوله از تو دیوار رد میشد اصلا خندم گرفته بود من 2 دفعه روی PS3 تمام کردم اینم دفعه 3 ام روی PS4 بود یه همچین باگی تو بازی ندیده بودم یه گلوله از نا کجا آباد بیاد بکشه آدم حتی وقتی هیچکی اطرافت نیست و پشت کاوری .:|
نه هنوز اولشم. ولی اوکی دقت میکنم :دی

قسمت هتل گراندد مود موندید ؟ :دی
اون قسمت یه قلق خاصی داره که اگه بدونید از کجا و چجوری برید بدون از دست دادن یه دونه تیر میتونید ردش کنید :دی
اولش که برید بگردید هر چی اون جا هست رو بردارید ( حالا هر کی ندونه فکر میکنه چقدرم خرت و پرت هست :دی ) بعدش برید تو اتاقی که کارت هست کارتو بردارید. خوب حالا 4 تا اینفکتد دارن دنبالتون میگردن :دی از همون اتاق یکم بیاید جلوتر و وارد اتاق بعدی بشید دو تاشون میان سمتت. با سیستم اجر و میله راحت میتونید بزنیدشون :دی اولی رو که زدید برگردید تو اتاق و بطری رو بردارید و دومی رو هم بزنید. حالا سریع از اتاق بیاید بیرون و برید سمت راست و یه بطری دیگه هست و با اون یه اینفکتد دیگه رو بکشید. میمونه اخری. اگه بتونید خودتونو برسونید به اتاقی که بالای ژنراتوره یه اجر دیگه هم اونجاست. اگه نه که دیگه مجبورید در نهایت تاسف یه تیر شاتگان حروم کنید :دی
خوب حالا دیگه کسی نمیاد پیشتون تا این که ژنراتور رو روشن کنید. ژنراتور رو روشن کردید از همون قسمتی از سقف که ریخته برید بالا و با تمام سرعت برید سمت در خروج. منتهی قبل از اینکه برسید یه اتاقی سمت راستتون هست که فکر کنم ماشین لباسشویی جلوشه . یه راست برید اون تو تا کلیکر و بلوتر میان به سمت داخل اون اتاق. اینجوری میتونید دورشون بزنید و بلوتر رو از جلوی دری که میخوره به راهروی منتهی به در خروج بکشیدش کنار :دی
دیگه به صورت نوشتاری بهتر از این نمیشد توضیح داد :دی یکم تمرین کنید خودتون دستتون میاد چی به چیه :دی
ولی اینو بگم که قسمتهای سخت تری هم در پیشه :دی همون قسمت بعدش رو اگه بخواید کلا رو مخفی کاری برید راحت چندین ساعتی مشغولتون میکنه :دی مگر اینکه بخواید از مهماتتون استفاده کنید که اصلا پیشنهاد نمیشه :دی

اقا یه قسمت توی منو هست به اسم bonus (دیکتش توی همین حدودا بود:d) بعد اون قسمت skin و اون یکی ها قفل شده.اون کی باز میشه؟

سوال2: دوستانی که بازی رو دیجیتالی پیش خرید کردن...از کجا و کدوم قسمت میفهمید که add on های مخصوص پیش خرید رو بهتون داده( به غیر قسمت related items...منظورم داخل بازی هستش)

قسمت هتل گراندد مود موندید ؟ :دی
اون قسمت یه قلق خاصی داره که اگه بدونید از کجا و چجوری برید بدون از دست دادن یه دونه تیر میتونید ردش کنید :دی
اولش که برید بگردید هر چی اون جا هست رو بردارید ( حالا هر کی ندونه فکر میکنه چقدرم خرت و پرت هست :دی ) بعدش برید تو اتاقی که کارت هست کارتو بردارید. خوب حالا 4 تا اینفکتد دارن دنبالتون میگردن :دی از همون اتاق یکم بیاید جلوتر و وارد اتاق بعدی بشید دو تاشون میان سمتت. با سیستم اجر و میله راحت میتونید بزنیدشون :دی اولی رو که زدید برگردید تو اتاق و بطری رو بردارید و دومی رو هم بزنید. حالا سریع از اتاق بیاید بیرون و برید سمت راست و یه بطری دیگه هست و با اون یه اینفکتد دیگه رو بکشید. میمونه اخری. اگه بتونید خودتونو برسونید به اتاقی که بالای ژنراتوره یه اجر دیگه هم اونجاست. اگه نه که دیگه مجبورید در نهایت تاسف یه تیر شاتگان حروم کنید :دی
خوب حالا دیگه کسی نمیاد پیشتون تا این که ژنراتور رو روشن کنید. ژنراتور رو روشن کردید از همون قسمتی از سقف که ریخته برید بالا و با تمام سرعت برید سمت در خروج. منتهی قبل از اینکه برسید یه اتاقی سمت راستتون هست که فکر کنم ماشین لباسشویی جلوشه . یه راست برید اون تو تا کلیکر و بلوتر میان به سمت داخل اون اتاق. اینجوری میتونید دورشون بزنید و بلوتر رو از جلوی دری که میخوره به راهروی منتهی به در خروج بکشیدش کنار :دی
دیگه به صورت نوشتاری بهتر از این نمیشد توضیح داد :دی یکم تمرین کنید خودتون دستتون میاد چی به چیه :دی
ولی اینو بگم که قسمتهای سخت تری هم در پیشه :دی همون قسمت بعدش رو اگه بخواید کلا رو مخفی کاری برید راحت چندین ساعتی مشغولتون میکنه :دی مگر اینکه بخواید از مهماتتون استفاده کنید که اصلا پیشنهاد نمیشه :دی
مگه میخوایم آپولو هوا کنیم این همه کار انجام بدیم؟:d این راهی که من رفتم رو گراندد سریع و راحت رد میکنه این قسمت رو!
همون اول که میرید برید سمت راست پیش ژنراتور! حالا اگه بمب دارید که پایینش بکارید اگه نه که مهم نیست! حالا ژنراتور رو شروع کنید به روشن کردن که یه کلیکر میاد! اگه بمب گذاشتید که میترکه اگه نه که بزنیدش! حالا سریع ژنراتور رو روشن کنید که آخرش یه کلیکر میاد که بزنیدش! حالا دوان دوان برید کارت رو بردارید و دوان دوان برید سمت خروجی! به همین راحتی رد کردید تموم شد رفت :d
اینی که من رفتم فقط با اجر بود
biggrin1.gif
دیگه تو گراندد اهمیت مهماتو خودت میدونی که
biggrin1.gif
حتی نیازی به هلت کیت هم نبود
biggrin1.gif
خیلی شیک و مجلسی ردش میکنی
biggrin1.gif
بعد چون با جزییات تموم نوشتم بنظر کار خاصی میومد
biggrin1.gif
وگرنه میشد بگم کارتو بردار ژنراتور رو روشن کن در رو
biggrin1.gif