PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
مگه میخوایم آپولو هوا کنیم این همه کار انجام بدیم؟:d این راهی که من رفتم رو گراندد سریع و راحت رد میکنه این قسمت رو!
همون اول که میرید برید سمت راست پیش ژنراتور! حالا اگه بمب دارید که پایینش بکارید اگه نه که مهم نیست! حالا ژنراتور رو شروع کنید به روشن کردن که یه کلیکر میاد! اگه بمب گذاشتید که میترکه اگه نه که بزنیدش! حالا سریع ژنراتور رو روشن کنید که آخرش یه کلیکر میاد که بزنیدش! حالا دوان دوان برید کارت رو بردارید و دوان دوان برید سمت خروجی! به همین راحتی رد کردید تموم شد رفت :d
اینی که من رفتم فقط با اجر بود :دی دیگه تو گراندد اهمیت مهماتو خودت میدونی که :دی حتی نیازی به هلت کیت هم نبود :دی خیلی شیک و مجلسی ردش میکنی :دی بعد چون با جزییات تموم نوشتم بنظر کار خاصی میومد :دی وگرنه میشد بگم کارتو بردار ژنراتور رو روشن کن در رو :دی

دوستان کسی تونسته قبل از رسیدن به هفهته دوازده تروفی طلا رو بگیره ؟؟اگه گرفتید طور؟؟

دوست عزیز من تروفی طلا رو گرفتم در بخش فایرفلای
Hesam-melodi
ایدی psn من هست ( دوستان ادد کنین آن بزنیم دیگه :|
برای گرفتن تروفی چه هانتر چه فایرفلای باید حتما 12 هفته رو کامل کنی و تمام ماموریت هایی هم که میده بهت باید انجام بدی.
سعی کن تو طول ماموریت ها، ماموریت هایی رو انتخاب کن که توشون مهارت داری. مثلا یکی شیو کردنش خوب باشه باید شیو رو انتخاب کنه

آخرین ویرایش:
تا week 7 رفتم اما هر دفعه یه سری objective که میده یه خورده سخته مخصوصا اونا که اگر انجام ندی 100% همه کلن رو از بین میبره ×_×
به نظرم Revive - Gifting ساده هست حداقل اگه با تیمه خوب ادم بیفته.

تا week 7 رفتم اما هر دفعه یه سری objective که میده یه خورده سخته مخصوصا اونا که اگر انجام ندی 100% همه کلن رو از بین میبره ×_×
به نظرم Revive - Gifting ساده هست حداقل اگه با تیمه خوب ادم بیفته.
هوشمندانه انتخاب کن هفته های آخر ، مثلا down with semi auto rifle یا gift رو نگه دار برا هفته های آخر :d یه crafter 3 بردار سریع تموم میشه :d

اقا پس چرا من نمیتونم تو مولتی شیو کنم.یکی بگه چطوریه؟
شیو باید طوری باشه که طرف تورو نبینه یا اینکه حتما پشت سرش باشی. اگه این هارو هم انجام میدی اما نمیشه احتمالا پینگ شما بالاس. یعنی شما ظاهرا پشت طرف هستی اما در واقع به خاطر دیر نشون دادن پشتش نیستی. اتفاقا شیو از کارهای ساده هستش

الان هفته هشتم و روزه چهارومم خدا رحم کنه به فنا نرم چون تو هر تیم افتادم همگی نوب تشریف داشتن تو مولتی فقط باید تیمی حرکت کنی ویکی مشرق میره یکی مقرب در کل خیلی سخته.

خدا نکنه آدم تو مولتی محتاج هم تیمیهاش بشه.دارم میمیرم و به زانو افتادم و التماسش میکنم که کمکم کنه ولی وای میسه مثل بز نگاه میکنه یا راهشو میکشه میره.چه آدمای نوبی پیدا میشن خداوکیلی.هنوز نتونستم با کسی از بچه های اینجا بزنم.
یه سوالی.loadout point چطوری میده؟باید کار خاصی انجام داد؟آخه آیتمهایی که قفلشون باز شده رو نمیتونم استفاده کنم و پوینت میخواد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or