PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
یعنی چی.تا حالا از این درجه سختی جایی صحبت نشده بود.یعنی یه درجه بالاتر از grounded هم وجود داره؟؟؟!!!هر چند من عاشق اینم که یه درجه سختتر از grounded Plus هم وجود داشته باشه ببینم کسی پیدا میشه اونو رد کنه:dما که فعلا فقط نظاره گریم=((

بله مثل اینکه وقتی grounded تمام کردم زد grounded Plus رفتم تروفی ها رو دوباره نگاه کردم دیدم بخش grounded یه grounded Plus هم داره .:d برم بترکونمش .:d نه بابا سخت نیست بابا اتفاقا من راه حل های باحالی برای رد کردن مراحل پیدا کردم بیشتر مرحله ها حتی 1 تیر هم شلیک نمیکنم مگه اینکه چی بشه که مجبور مثل چند مرحله که اجباریه .:d

حالا هم میرم که بترکونم grounded Plus حالش ببرم .:d
فقط دو مرحله بد روی اعصاب بود که یه چند دفعه مردم یکی مرحله سد بود که باگ شده بود خیلی جالب یکی هم مرحله با شکار .:d

مگه قراره سختر بشه ؟! همون قبلی هست ولی با این تفاوت که اپگرید هایی که کردین باقی میمونه

مثل اینکه من اشتباه کردم ببخشید .;)

آخرین ویرایش:
خوب بازی روی grounded تمام کردم برای بار اول روی PS4 برعکس چیزی که فکر میکردم grounded تمام تروفی های درجه سختی قبل خودش باز کرد .:d

حالا برم بشینم بازی پلات کنم .:d اینجور که احساس میکنم هم نفر اولی هستم روی Grounded بازی تمام میکنم کسی قبل من هم بوده ؟:d

البته الانgrounded plus هم باز شد خدا به خیر کنهgrounded Plus این چی میخواد باشه دیگه .:|

برو عامو :دی خودم زودتر تموم کردم :d تازه من Left Behind رو هم رو Grounded تموم کردم :-" بعله، ما اینیم :-b
منم فکر نمیکردم تروفی ها دیگه رو بده ولی فرت فرت تروفی پاپ آپ میشد :دی
پلاسش سخت تر نمیشه! از نظر سختی فرقی نداره فقط هرچی دور قبل جمع کردی میمونه.

من این عنوان رو تو عمرم بازی نکردم :D
میخوام بدونم رو 30 فریم مسخره میشه ؟
یکی از آنلاینش بگه چه جوریه ؟
چه قدر گیم پلی داره ؟

بله مسخره ميشه

من قبلا يه بار تو پي اس ٣ يكي دو ساعت بازي كرده بودم از بازيش اصلا خوشم نيومده بود اينجا گفتم زياد با بازيش حال نكردم مورد غضب فداييان لست او اس قرار گرفتم!
ولي الان تو ٤ بازي واقعا جالبه رو ٦٠ و گه گداري ٣٠ فرمش ميكنم ببينم چطوري بوده و بيشتر از ٢٠ ٣٠ ثانيه نميتونم تحملش كنم!

برو عامو :دی خودم زودتر تموم کردم :d تازه من Left Behind رو هم رو Grounded تموم کردم :-" بعله، ما اینیم :-b
منم فکر نمیکردم تروفی ها دیگه رو بده ولی فرت فرت تروفی پاپ آپ میشد :دی
پلاسش سخت تر نمیشه! از نظر سختی فرقی نداره فقط هرچی دور قبل جمع کردی میمونه.

لول .:d دست روی دست زیاده منم وقت نکرده بودم کم کم بازی کردم وگرنه 100 دفعه تا الان تمامش کرده بودم .:d هنوز نرسیدم بزنم Left Behind بعد grounded plus میرم اونم میترکونم .:d
دقیقا چه عشقی کردم پشت هم داشت باز میشد صداش خیلی باحال بود .:d
خوب این دفعه فکر کنم سریعتر هم grounded plus تمام کنم از آخرین باری که بازی تمام کرده بودم روی normal روی PS3 خیلی گذشته برای اولین بارم هم روی grounded رفتم دل بازی شکستم .:d

بله مسخره ميشه

من قبلا يه بار تو پي اس ٣ يكي دو ساعت بازي كرده بودم از بازيش اصلا خوشم نيومده بود اينجا گفتم زياد با بازيش حال نكردم مورد غضب فداييان لست او اس قرار گرفتم!
ولي الان تو ٤ بازي واقعا جالبه رو ٦٠ و گه گداري ٣٠ فرمش ميكنم ببينم چطوري بوده و بيشتر از ٢٠ ٣٠ ثانيه نميتونم تحملش كنم!

دیگه 60 فریم میزارن جلوتون با دَ 80 ، به گذشته پشت پا نزنید! همه ی اون عناوین و بِست اِوِر ها و گ.و.ت.ی ها روی همون 30 فریم و 720 گرفت...
فقط من نمیدونم چرا بازی روی 3 خیلی کمتر ازین باگ داشت:|

دیگه 60 فریم میزارن جلوتون با دَ 80 ، به گذشته پشت پا نزنید! همه ی اون عناوین و بِست اِوِر ها و گ.و.ت.ی ها روی همون 30 فریم و 720 گرفت...
فقط من نمیدونم چرا بازی روی 3 خیلی کمتر ازین باگ داشت:|
من آخه tv که دارم w670 هست میترسم بد اجرا شه :((

- - -ویرایش - - -

میدونم ربطی نداره ولی کسی با tv 32w670 این بازی رو کرده ؟

خوب بازی روی grounded تمام کردم برای بار اول روی PS4 برعکس چیزی که فکر میکردم grounded تمام تروفی های درجه سختی قبل خودش باز کرد .:d

حالا برم بشینم بازی پلات کنم .:d اینجور که احساس میکنم هم نفر اولی هستم روی Grounded بازی تمام میکنم کسی قبل من هم بوده ؟:d

البته الانgrounded plus هم باز شد خدا به خیر کنهgrounded Plus این چی میخواد باشه دیگه .:|

هفته پیش تروفی پلاس رو گرفتم تاریخش موجوده :d

اتفاقا تو پلاس راحت تر هم میشه زیرا اپگرید ها رو داری

زمان تیرکمون Grounded و Grounded Plus رو تموم کردم البته روی PS3 :d

این مرحله سد رو grounded برای همه باگ هست؟ خیلی سخته لامصب اصلا تیر معلوم نیست از کجا میاد! بالای 10 بار مردم تا این مرحله رد شه!#:-s

دقیقا همینه اگه دیدی تیر الکی وقتی پشت کاوری و کسی اطراف نیست حتما یک بار بازی ببند دوباره باز کن وگرنه یه 1000 بار دیگه هم بری میمیری .:|

اگه هم یه راه حل میخوای برای اینکه مرحله رد کنی تیر ننداز یه آجر بر دار از گوشه سمت چپ برو جلو از پشت دو نفر پایین یکی با آجر بزن اون یکی بکش بعدش هم یه آجر دیگه بر دار تو پله های سمت بالا وقتی میاد بیاد از پله ها پایین با آجر بزن بکش بعد دوباره بر گرد یه آجر دیگه بر دار دوباره نفر بعدی بکش تا اون موقع کس دیگه ای نمیاد بعدش از در سمت راستی سریع برو داخل از پنجره بپر بیرون اونجا یه تبر روی زمین افتاده بر دار زیر پنجره بشین اونها شروع میکنن به در گیر شدن با دوستات یا یکیشون میاد از در سمت چپ بیرون بزن بکش دوباره درگیری شروع میشه از پشت با تبر همه رو بکش بدون اینکه تیری زده باشی بعدش دوربین دار در بیار یکی که از 4 یا 5 نفر که از در روبرو سد میاد بکش که با هات در گیر بشن بعدش بیا سمت راست همین کاوری که داری پله میخوره میره پایین سمت راست نرو اونجا یکی پایینه با دوربین دار نفر پایینی رو هم بکش بعدش هنوز بقیه هستن چند نفر جدید میان با یه اسلحه ای چیزی کسی که کوکتل مولوتف پرت میکنه موقع پرت کردن بزن که کسایی که اطراف اونن همه میمیرن بعدش هم یکی دو نفر موندن که یکیش پایینه همون راه پله بزنش با تیر کمانی چیزی تمام که اینجاش رد میشه تمام .:d

اگه هم حال نداری و دودزا داری کار خودت راحت کن یه دودزا بنداز از وسط دودزا شلیک نمیکنن برو همه بکش .:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or