The Last of Us | PSN

اقا من یه حرکت زدم که فکر نکم سازنده بازی هم بتونه
هر 1 دقیقه 10 ثانیه پاکت لوز داشتم و تو اون زمین برفیه تو پشت ماشین با اسنایپ بودم که دیدم یکی از ساختمون پرید پایین و من شلیک کردم و رو هوا هدشات شد و جنازش افداد پایین و 150 امتیاز گرفتم
به خدا دوربین ندارم و حرکت ناگهانی بود و نتونستم فیلم بگیرم
خدا وکیلی با پینگ 300 400 کسی تونسته رو هوا هدشات کنه؟

اقا من یه حرکت زدم که فکر نکم سازنده بازی هم بتونه
هر 1 دقیقه 10 ثانیه پاکت لوز داشتم و تو اون زمین برفیه تو پشت ماشین با اسنایپ بودم که دیدم یکی از ساختمون پرید پایین و من شلیک کردم و رو هوا هدشات شد و جنازش افداد پایین و 150 امتیاز گرفتم
به خدا دوربین ندارم و حرکت ناگهانی بود و نتونستم فیلم بگیرم
خدا وکیلی با پینگ 300 400 کسی تونسته رو هوا هدشات کنه؟
آره داداش...
دست بالا دست زیاده...

حاجی این این رفیق خاکستری من بعضی وقتا فشار خونش میره بالا سر به سر من میزاره...
آی لاو یو مای هانی:-*
کلا تا 4 تا میلیتاری از فینگر های من نخوره دست بردار نیست:d
مسواک زدی ،اومدی جیگرم :d
دلم برات شده اندازه یه لنگ کفش مورچه ...
داراو سارا و مرض ....شیطونه از تویه وانتش میگه 2 تا بزنم تو گوشت که نفهمی در کجای بوکستور خبردار وایسی=))
دوست قرمز من الان اومدم تازه پستت دیدم:d جواب قسمت اول با 1دونه 2بیتی بهت بدم:p

به لیک ساید بنگرم کله ته وینُم..............به چک پوینت بنگرم کله ته وینُم
بهرجا بنگرم چشُ و چالُ و ابرو...............نشان میلیتاری روی هد زیبای ته وینُم :d
ببینم عروسکی شونه کردی اومدی یا 12زدی؟!:-/:d
لاویو سُ ماچ:-*
دلم برات تنگ شده اندازه 1الکترون:d
اخه من منظورم اون 2تا عروسکه که بچه ها باهاشون بازی میکنن نه چیزی دیگه ای:( (از محسن بپرس:-") مدیونی فکر دیگه ای بکنی...:dاون شیطونه هم اشناست تا تو بگی وایسا میبرتت لب چشمه تشنه بار وانتت میکنه برتمیگردونه!,والا:d
آره داداش...
دست بالا دست زیاده...
نگو دیگه ریا میشه:">...:d

سلام.دوستان نقشه جدید برای بازی اومده؟ وقتی میخوام وصل بشم میگه نقشه جدید دانلود باید کنی و وقتی OK میزنم میگه هیچ آیتمی برای دانلود وجود ندارد! همین صبح راحت داشتم بازی میکردم.

سلام.دوستان نقشه جدید برای بازی اومده؟ وقتی میخوام وصل بشم میگه نقشه جدید دانلود باید کنی و وقتی OK میزنم میگه هیچ آیتمی برای دانلود وجود ندارد! همین صبح راحت داشتم بازی میکردم.

سلام
باید با یه اکانت ریجن 1 دانلودش کنی....

8 تا Down :eek::d
نیکی بهت پیشنهاد می کنم یه میلیتاری بگیر دستت یه دو تا هد بزن اصلا خسته گی از تنت می پره:d
اصلا تا حالا هد زدی؟:d

هد بزنم اون گوشه مینویسه مثلا 10+ هدشات؟ :دی

زدم ولی نمرده :| ک درواقع می شه گفت به پیشونیش خورده مثلا یا یه جایی نزدیکای سر :دی

ولی یه بار یه هدشات یادمه زدم با همون میلیتاری کلا طرف مُرد :دی بدون اینکه Down بشه :دی

آره میلیتاری عالیه ولی هنوز مونده تا باز شه :| مث که اکانتم ... :|

خب خب خب :دی

با درودی دوباره! انقلابی در وجود خود ب پا کردم :|

51418905040376987350.png
و
32456991421802461178.png

خب خب خب :دی

با درودی دوباره! انقلابی در وجود خود ب پا کردم :|

51418905040376987350.png
و
32456991421802461178.png
داخل بازی که هستی ...اگه رفقا اینوایت دادن ،از همونجا جوین شو...نگران جمعیتت نباش منفی نمیخوری....اگه هم دیدی لابی پره و یکی از رفقات منتظرته و میخواین 2 گروهه سرچ کنید ،1 مود رو که سرچ بزنید همدیگرو پیدا میکنید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or