mohsen__gamer
کاربر سایت
عرفان خجالت نمیکشی خیانت میکنی؟توام رفتی ps4?!من میتونستم برم ps4 بگیرم گفتم رفقا رو ps3ن رفتم دوباره اسلیمشو گرفتمباو منتظرت بودیم تو crysis.شنیدم کولاک کردی,منم حال کردم عالی بود ببین چیکار کردی که تلو رو ترک کرد
من باهاش تک به تک میزنم و بعد از سالها شاتگانو واسش در میارمو در اخر به افتخارت میگویم به ما نمیخوری و خدانگهدارتدیگه بعدشو نمیدونم چی میشه ولی صد درصد ادلیستشو پاک میکنه:d
جملهارم درست میزنم فقط نقطرو بینشون حال ندارم بزارم واس همین باید ایکیوت بالا باشه تا بتونی بخونی:d
رضا منم با کسی مشکل ندارمو همینطور رضا(اونیکی کوچیکه)که به عنوان اقای با شعورو اخلاق نسبت به سنش قدردانی میکنیم واقعا حرف نداره,نمیشد اسمشو نیارم همیشه یادش میکنیم:dتوام بیا دیگه دها پیداش نیساگه بچها زوجو فرد شدن پس ما چیم؟تا یه جاهاییش درست شده ایشالا بزودی باز پرایویتهایی خواهیم داشت اگه یه چند نفر دیگهم ردیف بشن ماهم قافیه میشیم:d
من میدونستم عرفان گفت چیزی نگو درستش میکنم:d
هوی رضا از حامد بپرس اونروز چطوری بودم ینی حرفه ای هدشات میزدم لولاشونم اونایی که زده صفر که واس اینه که وسط بازی اومدنو یسری لفت میدادن از بس بد میخوردن:dاگه راس میگی یبار اینکارو بکن
خواهش میکنم ابرومو نبر که تو فیفا هفتا بهم زدی
رضا منم با کسی مشکل ندارمو همینطور رضا(اونیکی کوچیکه)که به عنوان اقای با شعورو اخلاق نسبت به سنش قدردانی میکنیم واقعا حرف نداره,نمیشد اسمشو نیارم همیشه یادش میکنیم:dتوام بیا دیگه دها پیداش نیساگه بچها زوجو فرد شدن پس ما چیم؟تا یه جاهاییش درست شده ایشالا بزودی باز پرایویتهایی خواهیم داشت اگه یه چند نفر دیگهم ردیف بشن ماهم قافیه میشیم:d
آخرین ویرایش: