چیزی تو بازی نیست که نزاره زود بمیری به جز آرمور . دشمن خوب بزنه همه زود میمیرن . فک کنم با همه اسلحه ها اگه هدشات بشی و یه تیر هم به بدنت بخوره میمیری یعنی ۲ تا تیر . تو the last of us wikia هم بری دمیج همه اسلحه ها رو نوشته.
با هم که بازی کردیم اشتباه زیاد داشتی ، خوب از listen mode استفاده نمیکنی،نشانه گیریت خوب نیست، فرار کردن تو کارت نیست کلا.تو بازی باید بفهمی چه موقعی صبر کنی چه موقع حمله. صبر کردن زیاد یا راش دادن بی موقع تورو به کشتن میده.
اگه میتونستم گیمپلی خودمو کپچر کنم چند تا فیلم آموزشی میزاشتم دوستان استفاده کنن.
لوداوت هم باز بستگی به پلی استایل خودت داره ، رفتم پای بازی چند تا میزارم ببین چطوره.
باز این اومد:dهوم لول:d
3 دست پرایوت تک به تک می زنیم اگه بردی می گم بهت باشه؟:d
اینا واسه من بود به ترتیب:
ریولور
برست رایفل سایلنت
اسکونجر لول 2
فرسد اید ترنینگ لول 1
کالکتور لول 2
باز این اومد:dهوم لول:d
3 دست پرایوت تک به تک می زنیم اگه بردی می گم بهت باشه؟:d
اینا واسه من بود به ترتیب:
ریولور
برست رایفل سایلنت
اسکونجر لول 2
فرسد اید ترنینگ لول 1
کالکتور لول 2
پرایویت رو که گفتی اصن آشوب شدم... امیدم به زندگی کاسته شد ... منو چه به بازی با تو آخه ؟ رقمی نیستی خیلی سخته بردنت جون تو
می گم در مورد ریولور، این Enforcer بهتر نیست؟! آخه Overall ـش ازش بالاتره
تو گروه خونیت به خوم میخوره مای هانی :bighug:
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام به همه ی رفقایی که تا الان ازشون دور بودم (ولی قلبن :i live all of you)
کی میدونه احسان کو کی میدوه احسان کو همونی که خیلی خوشکله حتی بی النگو:d
تو گروه خونیت از رو اواتارت معلومه یچیزی بده بهش بپوشه.کلا i agree with u my hony(مردم میرن خدمت بی سواد میشن که تو انگلیسی پیشرفت کردی که نکنه داری واس اونطرفیا خدنت میکنی کلک:d)
احسان بیا تو گروه ما هر روز ساندیس و کیک میدیم تازه نته زغالیتم تحمل میکنیم(نقل از گروه گروه شدنه بچها) :d
رضا خدا بگم چیکارش نکنه بهم گفت برو تست کانکشن بگیر تو دستینی(مثل نظریه ای که تو تلو دادی واس تست)منم رفتم تست گرفتم کلا نتم کفو خون قاطی کرد دیگه ادلیستمم بالا نمیورد
کی میدونه احسان کو کی میدوه احسان کو همونی که خیلی خوشکله حتی بی النگو:d
تو گروه خونیت از رو اواتارت معلومه یچیزی بده بهش بپوشه.کلا i agree with u my hony(مردم میرن خدمت بی سواد میشن که تو انگلیسی پیشرفت کردی که نکنه داری واس اونطرفیا خدنت میکنی کلک:d) احسان بیا تو گروه ما هر روز ساندیس و کیک میدیم تازه نته زغالیتم تحمل میکنیم(نقل از گروه گروه شدنه بچها) :d رضا خدا بگم چیکارش نکنه بهم گفت برو تست کانکشن بگیر تو دستینی(مثل نظریه ای که تو تلو دادی واس تست)منم رفتم تست گرفتم کلا نتم کفو خون قاطی کرد دیگه ادلیستمم بالا نمیورد
[SPOILER]لولاتون پایینه به ما نمیخورین[/SPOILER]
پرایویت رو که گفتی اصن آشوب شدم... امیدم به زندگی کاسته شد ... منو چه به بازی با تو آخه ؟ رقمی نیستی خیلی سخته بردنت جون تو
می گم در مورد ریولور، این Enforcer بهتر نیست؟! آخه Overall ـش ازش بالاتره
نذار بگم تو هر بازی چند تا هدشات شدی خیلی بازیت بده همش 9mm دستته عین این تازه واردا میزنی به در و دیوار نمی دونی اصن چیکار باید کرد به نظرم ببوس بذار کنار چیکار کنم دیگه زورم همینه بازم می بازم
نذار بگم تو هر بازی چند تا هدشات شدی خیلی بازیت بده همش 9mm دستته عین این تازه واردا میزنی به در و دیوار نمی دونی اصن چیکار باید کرد به نظرم ببوس بذار کنار چیکار کنم دیگه زورم همینه بازم می بازم
خدایی خیلی قشنگ توصیفم کردی
................................
دوستانی که بنده اونا رو می شناسم و اونا بنده رو:d خوبی بدی چیزی دیدید ببخشید ما رو البته بنده که نمی بخشمتون:d
در کل خوش باشید:-b
تو گروه خونیت به خوم میخوره مای هانی :bighug:
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام به همه ی رفقایی که تا الان ازشون دور بودم (ولی قلبن :i love all of you)
ای بابا نبودی داشتیم 1نفس راحت میکشیدیم ولی حالا که اومدی سر جدت دیگه انگلیسی دیگه حرف نزن:d یعنی خدا بگم علیزاده چیکارت نکنه که این نون اون توی کاسه ی ما گذاشت الان همین محسن نگا کن چندتا کامنت داده 1کی از 1کی با مفهومتر یعنی جمله بندی و نگارش و کلا زبون فارسی به f داده!:d حالا تو فرض کن بخواد 1خط انگلیسی بنویسه دیگه باید بیفتی توی کتاب مایاها جملاتش تفسیر کنی
تو که گروهه خونیت AB+(دارا و سارا:d) به گروه خونی ما نمیخوره منم که گروهه خونیم O- و به همه میخورم!:d...
سریع عکس جدیدت برام p.m کن ببینم بدون گیس() هنوزم هات و جیگری یا نه؟!:d
پ.ن:بیا 1ایدی جدید بساز این دستینی با اونی محسن فلان فلان شده بریم به صورت ساده بیا من از دستش نجات بده:d
پ.ن1:بعد از رفتنت سونی 2تا ایدیم ترکوند:/ یعنی خوشم میاد اگر تا قبلا میزاشت وقتی میلیتاری گرفتم بنم کنه الان دیگه وقتی لولم 10شده میزاره تو کاسم:d فقط گفتم خواستی ادد کنی دچار سردرگمی نشی
/
عرفان مردک باز تو رفتی ps3 فروختیتنها کسی که این اواخر پرچم توی تلو بالا نگه داشته بود و از نون شبش میزد ولی بازم در 24ساعت شبانه روز 25ساعتش توی مولتی تلو پلاس بود تو بودی:d من تمام کارهایی که کردی میبخشم ولی خرد و خمیر کردن اون طفله معصوم توی سرچ اونم جلوی عرفان که با هم بودین نه یعنی ببین 1بلایی سرش اوردی که پریشب اومده بود crysis2 به امیر میخواست کمک کنه پلاتش کنه اولش صداش میلرزید و اصلا نمیتونست درست حرف بزنه بعدش محسن بهش گفت "تو که به ما نمیخوری",وقتی اینو شنید بدبخت َکُپ کرد
یعنی من هنوزم باورم نمیشه اونجوری شستیش انداختیش روی بند! البته حقش بود و خلاصه 1کی باید حالش میگرفت ولی لامصب تو زدی اعتماد به نفس و روحیه طرف خورد کردی...جدی الان اون دوست بالایمون تو بهش یاد میدی چه کار کنه؟ اگه اره که من الان خودم برم از توی پنجره بندازم کف خیابون:d
ولی بدون که هر تیر شاتگانی که میزنم میام توی فرندام و روی ایدیت چندثانیه سکوت میکنم:crying1::d
/
محسن یعنی بمیری:/ هر وقت بهت میگم برو تست میری یا نت من میترکه یا تو:/ فقط در این حد بدون که من دیشب وقتی رفتم تست هر 20ثانیه کلا نتم DC میشد تا امروز صبح! یعنی تا این حد نتت نحسه:d
درمورد این عکسی هم که گذاشتی فقط به اونایی که دیدن پیشنهاد میکنم برن 1بار دیگه لولهای طرف مقابل نگاه بکنن تا مثله نوری از مغرب زمین قضیه براشون روشن بشه یعنی این کسایی که هدشات کردی بلد بودن کوله پشتیشون باز کنن حالا هیچکس هیچی بهت نمیگه قرار نیست که منم هیچی نگم!:d مخصوصا اون عکس 2ومی نفر سومo:-)
/
راستی تا حالا اینجا کسی اشاره کرده اون 1کی عرفان رفته اورجینال کرده؟خلاصه اگر نمیدونین بدونین که 1کی از نشانه های ظهور به وقوع پیوست:bighug: خودم بعد کشف این حقیقت هنوزم توی شُکَم
من تمام کارهایی که کردی میبخشم ولی خرد و خمیر کردن اون طفله معصوم توی سرچ اونم جلوی عرفان که با هم بودین نه یعنی ببین 1بلایی سرش اوردی که پریشب اومده بود crysis2 به امیر میخواست کمک کنه پلاتش کنه اولش صداش میلرزید و اصلا نمیتونست درست حرف بزنه بعدش محسن بهش گفت "تو که به ما نمیخوری",وقتی اینو شنید بدبخت َکُپ کرد
یعنی من هنوزم باورم نمیشه اونجوری شستیش انداختیش روی بند! البته حقش بود و خلاصه 1کی باید حالش میگرفت ولی لامصب تو زدی اعتماد به نفس و روحیه طرف خورد کردی...جدی الان اون دوست بالایمون تو بهش یاد میدی چه کار کنه؟ اگه اره که من الان خودم برم از توی پنجره بندازم کف خیابون
قراره پرچم تلو ps4 رو خودم بالا نگاه دارم :dرضا توی تلو من با 5 یا 6 نفر مشکل دارم و جرو بحث کردم و پاکشون کردم اون دفعه 3نفری توی سرچ تک پیدام کردن و .....:d ببین رضا جون کل داستانی که عرفان برای تو و محسن توضیح داد درست بود اما اون طرف من نبودم!!!:d مرتیکه داره بچه ها رو گمراه می کنهاون موقعیی که داشت واسه تو و محسن تعریف می کرد من هر چی خودمو به بالا و پایین کوبوندم شما ها باور نکردید که من نبودم
اقای محسن خان هر وقت تونستی با اون یارو تک به تک بزنی و بترکونیش و اخر بازی هم بهش بگی, تو که به من نمی خوری :d من بهت ایمان میارم
درباره ی اقا نیکان هم (اکبر:d) تلو رو تقریبا تازه شروع کرده باید راش بندازین:d
قراره پرچم تلو ps4 رو خودم بالا نگاه دارم :dرضا توی تلو من با 5 یا 6 نفر مشکل دارم و جرو بحث کردم و پاکشون کردم اون دفعه 3نفری توی سرچ تک پیدام کردن و .....:d ببین رضا جون کل داستانی که عرفان برای تو و محسن توضیح داد درست بود اما اون طرف من نبودم!!!:d مرتیکه داره بچه ها رو گمراه می کنهاون موقعیی که داشت واسه تو و محسن تعریف می کرد من هر چی خودمو به بالا و پایین کوبوندم شما ها باور نکردید که من نبودم
اقای محسن خان هر وقت تونستی با اون یارو تک به تک بزنی و بترکونیش و اخر بازی هم بهش بگی, تو که به من نمی خوری :d من بهت ایمان میارم
درباره ی اقا نیکان هم (اکبر:d) تلو رو تقریبا تازه شروع کرده باید راش بندازین:d
میگم هرچی بهت میگفتم بگو چی بهش گفتی توی سرچ حرف نمیزدی و عرفان بجات حرف میزد تازه عرفان چندتا کلمه +99 هم گفت که تو به یارو() گفتی... نگو از پیش خودش میگفت ذلیل شده:d یعنی دستم بهش برسه مغازشُ روی سرش خراب میکنم:d اصلا 0.001 هم اخلاقش به داداشش نرفته هرچی اون گل بلبل این...:d حالا به غیر از اون یارو و 75 دیگه با کی زدین توی پر و باله همدیگه...بیخیال باو تو هم داری میری4؟! عرفان که رفته4 1تلو هم بیشتر نداره همش توی3 داره تلو بازی میکنه
فکر کنم فقط من با کسی مشکل ندارم(حتی با یارو:d) دیگه همه 1جورایی طرح زوج و فرد راه انداختن توی تلو...بابا همگی باهم از وانت شیطون بیاین پایین دیگه:d بچمون روزی 2ساعت میتونه پستش سر نگهبانی بپیچه و با هزارتا امید و ارزو بیاد تا من هدشاتش کنم:d...اونم میره بعدش با دارا و سارا... اون یارو هم دیگه هرکی ندونه من و تو که میدونیم اولش با چوب و شاتگان DOWN میگرفت...الانم که میبینی همچین بازی میکنه اگه منم شبانه روز توی تلو بودم دیگه دستام اتوماتیک طرف هدشات میکرد,والا!:d تازه خوشم میاد هروقتم میزنیمش یا شیوش میکنیم میگه فقط بلدین کمپ کنین
هرجا میری عرفان داداش موفق باشی