ErFa/N
کاربر سایت
محمد فیلمه دیوونم کرد بدجور عالی بود.تو لیک ساید یکیو اونطرف زمین زدی اصلا خفه شدمناز نکن بیا منو رضا همیشه یادت میکردیم میگفتیم محمد اومد بیاریمش.اینترنتتم که حرفه ایه تو یو لاستیک اپلود میکنی:d
دیگه دوریه دورهمیاو پرایویتو اینا تموم شده انگار.شرو ور گفتناموندوباره میسازیمت ای psn:d
رضا منو تو تو یه سطحیم اینو یادت باشه بازی کردنمو مسخره نکن:dبیا تک به تک plants vs zombie بزنیم تا هدشاتت کنم بفهمی
رضا2 واسه توام یه کبرا سراغ دارم همسنته 4.65ه بنم نمیشه فیلم گرفتن از بازیم تو یکی از اپشناشه که از صغرا(روجرو) متمایزش میکنه:d
من یعنی به خاطر شماها رفتم دوباره ps3 خریدمو نرفتم ps4 بخرم گفتم رفیقا خودمون رو ps3 باحال ترن یالا برخیزید دیگه یه پرایویتیم بزنیم بچها باهم اشتیم بکنن ینی دیگه مثلا من با اقای بوق دارم بازی میکنم میترسم اونیکیو اینوایت کنم جنگ بشه ینی داغون کردین بعضیاتون فضایه فانو دوستانشو.جالب تر از همهم اینه که اونایی که هر شب باهم بازی میکردن اوناهم باهمدیگه تو جنگندست به دست هم دهیم به مهر رفاقتهایمان را کنیم اباد:dاین حرکات زشته خدایی
اقا محمد ترکوندی
محسن جون کار از کار گذشته بعد در گیری ها بچه ها دقیقا به 2 گروه تقسیم شدن که واقعا اوضاع خیطه هر کی با هر کی مشکل داره منم از چرخه ی درگیری ها افتادم یه طرف
توهه بیچاره هم که وسطی:d
پرایوت بین این دو گروه هم مساوی با خون و خون ریزیمن خودمم چند بار برای حل مشکلات پا وسط گذاشتم اما.....