The Last of Us | PSN

خوب حالا اجباریه که الان باهاشون کار کنیم؟بچهاهم میگن اسلحهاش همه داغوننو بدرد نخورن.منم که 2 3 روز پیش انلاین شدم اجباری نبود خیلی راحت کانکت شد.اگه اجباری نیست بزارین تا dlcش بیاد لینک درستش.دیگه داره مسخره بازی در میاره ناتی داگ همینروزا میرسه که plants vs zombie جاشو میگیره:d
ولی برای من که چند شب پیش آمدم کانکت بشم ازم خواست که اول یه dlc دانلود بکنم بار اول کنسل زدم ولی برگشت منوی اصلی بعد دیگه از رو اجباری با دستگاه زدم دانلود کردم...باهات موافقم بدجور دیگه دارن مسخره بازی در میارن..او از آپدیت 1.8 که نذاشت یه هفته ازش بگذره بعد آپدیت بعدی بده...اینم از وضع اسلحه هاش که رسما بازی با کال آف و بتل اشتباه گرفتن

ولی برای من که چند شب پیش آمدم کانکت بشم ازم خواست که اول یه dlc دانلود بکنم بار اول کنسل زدم ولی برگشت منوی اصلی بعد دیگه از رو اجباری با دستگاه زدم دانلود کردم...باهات موافقم بدجور دیگه دارن مسخره بازی در میارن..او از آپدیت 1.8 که نذاشت یه هفته ازش بگذره بعد آپدیت بعدی بده...اینم از وضع اسلحه هاش که رسما بازی با کال آف و بتل اشتباه گرفتن
اره منم تازه چک کردم دیدماپدیت 1.9 داده کار زیادیم نیاز نبود انجام بدم خودش رفت تو استورو دانلودو زدمو... .ولی من هنوز نمیدونما ولی احساس نمیکنین که سروراش بهتر شدن؟چون امکان نداشت من برم تو بازیو پینگم نره بالا و دوشاخه نبیاد ولی یه دس زدم اصلا نیومد!اگه اینکارو کرده پس دمش گرم
اره بتیلفیلدش کرده بازیه ارومی بود باید منتظر ارپیجی باشیم توش.از تو قسمت پایین لود اوت گرفتم امتحانشون کردم چیز خاصیم نداشتن!

آخرین ویرایش:
در یک کلمه
عالی بود
میدونم شد دوتا:d
واقعا برازنده ی یک hitman هست
=d>
یه ذره دیگه ادامه داشت اشکم دراومده بود
نمیدونمم اشک چی بود.
حالا چرا خدا حافظی هر از گاهی یه سر بزن

والا دیگه مولتیشو تکوندیم فک کنم:d
سعی میکنم بیام چند دستی با بچه ها بازی کنیم

محمد:crying1:
ps3 رد نکردی؟!:-/اگر نه که بیا در اغوشمان bro! :d
لامصب روی فیلمت اهنگ اون 2تا دیوونه گذاشتی کلا زدی اخر شبی پوکوندی مارُ:(
والا من که هرجا بودم گفتم محمد کینگ اف کمونه!:-":d
ولی خداییش با اینکه الان اسم مولتی تلو میاد اینجوری:-& میشم ولی این فیلم دیدم دلم گرفت:( لعنتی انگار همین دیروز بود تو مولتی داشتیم خودمون خفه میکردیم:(:d!
تازه امروز بعد 2ماه لیست فرندام پیدا کردم نشستم 1کی 1کی همه ادد کردم:|8-| 1ساعتی مثله چی داشتم با دسته تایپ میکردم#:-s بزنه فردا 2باره بن بشم:)):|
منو بگو فکر میکردم اینایی که تلو باهاشون بودم دل کندن ولی زهی خیال باطل:d دارن توی مولتی بازی نسل کشی می کنن:d
مثلا اگر به جای محمد امشب محسن از بازیش فیلم میگذاشت بعد دیدن فیلم اکثریت اینجوری بودن:=))
یا احسان::wow:...بشیر و عرفان(کله فیلم شیوه)::>...علی قادری::lol:...عرفان2014(شاتگان)::|...علیزاده::bighug:...امیر: >:) و ....
منم که (:|
/
یه ذره دیگه ادامه داشت اشکم دراومده بود
نمیدونمم اشک چی بود.
حالا چرا خدا حافظی هر از گاهی یه سر بزن
اوخی:crying1:
رضا تو فعلا میتونی منتظر کبرا باشی;;):d

محمد فیلمه دیوونم کرد بدجور عالی بود.تو لیک ساید یکیو اونطرف زمین زدی اصلا خفه شدم:|ناز نکن بیا منو رضا همیشه یادت میکردیم میگفتیم محمد اومد بیاریمش.اینترنتتم که حرفه ایه تو یو لاستیک اپلود میکنی:d
دیگه دوریه دورهمیاو پرایویتو اینا تموم شده انگار.شرو ور گفتنامون:(دوباره میسازیمت ای psn:d
رضا منو تو تو یه سطحیم اینو یادت باشه بازی کردنمو مسخره نکن:dبیا تک به تک plants vs zombie بزنیم تا هدشاتت کنم بفهمی:p
رضا2 واسه توام یه کبرا سراغ دارم همسنته 4.65ه بنم نمیشه فیلم گرفتن از بازیم تو یکی از اپشناشه که از صغرا(روجرو) متمایزش میکنه:d
من یعنی به خاطر شماها رفتم دوباره ps3 خریدمو نرفتم ps4 بخرم گفتم رفیقا خودمون رو ps3 باحال ترن یالا برخیزید دیگه یه پرایویتیم بزنیم بچها باهم اشتیم بکنن ینی دیگه مثلا من با اقای بوق دارم بازی میکنم میترسم اونیکیو اینوایت کنم جنگ بشه ینی داغون کردین بعضیاتون فضایه فانو دوستانشو.جالب تر از همهم اینه که اونایی که هر شب باهم بازی میکردن اوناهم باهمدیگه تو جنگن:|دست به دست هم دهیم به مهر رفاقتهایمان را کنیم اباد:dاین حرکات زشته خدایی

محمد:crying1:
ps3 رد نکردی؟!:-/اگر نه که بیا در اغوشمان bro! :d
لامصب روی فیلمت اهنگ اون 2تا دیوونه گذاشتی کلا زدی اخر شبی پوکوندی مارُ:(
والا من که هرجا بودم گفتم محمد کینگ اف کمونه!:-":d
ولی خداییش با اینکه الان اسم مولتی تلو میاد اینجوری:-& میشم ولی این فیلم دیدم دلم گرفت:( لعنتی انگار همین دیروز بود تو مولتی داشتیم خودمون خفه میکردیم:(:d!
تازه امروز بعد 2ماه لیست فرندام پیدا کردم نشستم 1کی 1کی همه ادد کردم:|8-| 1ساعتی مثله چی داشتم با دسته تایپ میکردم#:-s بزنه فردا 2باره بن بشم:)):|
منو بگو فکر میکردم اینایی که تلو باهاشون بودم دل کندن ولی زهی خیال باطل:d دارن توی مولتی بازی نسل کشی می کنن:d
مثلا اگر به جای محمد امشب محسن از بازیش فیلم میگذاشت بعد دیدن فیلم اکثریت اینجوری بودن:=))
یا احسان::wow:...بشیر و عرفان(کله فیلم شیوه)::>...علی قادری::lol:...عرفان2014(شاتگان)::|...علیزاده::bighug:...امیر: >:) و ....
منم که (:|
/

اوخی:crying1:
رضا تو فعلا میتونی منتظر کبرا باشی;;):d

نه اتفاقا رد نکردم بره و نمیکنم:)
فقط مدتیه حوصله هیچ بازی رو ندارم ولی دیشب خواستم بیام که اپدیت و مپا بود از خیرش گذشتم
ولی الان دام مپارو میگیرم امشب میام به یاد قدیم با بچه ها
ps4 هر چیم قوی باشه اما هیچ وقت حال و هوای ps3 رو نمیتونه داشته باشه...
کاش اصلا ps4 نمیومد:d
رضا من که تعلیم دیده خودتم یادت رفته:)

- - -ویرایش - - -

محمد فیلمه دیوونم کرد بدجور عالی بود.تو لیک ساید یکیو اونطرف زمین زدی اصلا خفه شدم:|ناز نکن بیا منو رضا همیشه یادت میکردیم میگفتیم محمد اومد بیاریمش.اینترنتتم که حرفه ایه تو یو لاستیک اپلود میکنی:d
دیگه دوریه دورهمیاو پرایویتو اینا تموم شده انگار.شرو ور گفتنامون:(دوباره میسازیمت ای psn:d
رضا منو تو تو یه سطحیم اینو یادت باشه بازی کردنمو مسخره نکن:dبیا تک به تک plants vs zombie بزنیم تا هدشاتت کنم بفهمی:p
رضا2 واسه توام یه کبرا سراغ دارم همسنته 4.65ه بنم نمیشه فیلم گرفتن از بازیم تو یکی از اپشناشه که از صغرا(روجرو) متمایزش میکنه:d
من یعنی به خاطر شماها رفتم دوباره ps3 خریدمو نرفتم ps4 بخرم گفتم رفیقا خودمون رو ps3 باحال ترن یالا برخیزید دیگه یه پرایویتیم بزنیم بچها باهم اشتیم بکنن ینی دیگه مثلا من با اقای بوق دارم بازی میکنم میترسم اونیکیو اینوایت کنم جنگ بشه ینی داغون کردین بعضیاتون فضایه فانو دوستانشو.جالب تر از همهم اینه که اونایی که هر شب باهم بازی میکردن اوناهم باهمدیگه تو جنگن:|دست به دست هم دهیم به مهر رفاقتهایمان را کنیم اباد:dاین حرکات زشته خدایی

محسن موقعی که من بودم تو و رضا با fifa نمیدونم چی خودتونو خفه کرده بودید:|
حالا امشب اگه میتونین بیان بعد مدت ها بشینیم بازی کنیم
دیشت من 5 تا از بچه هارو دیدم بازی میکردن 2/3 نفر دیگه هم بیان پرایوت میزنیم جنگ و اینا هم بیخیال

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or