SPILL
کاربر سایت
بازی بر پایه ی چه اصول و اساسی kick میکنه ؟؟ خیلی اعصاب خورد کنه
بازی کیک نمیکنه احتمالا اون نفری که لیدر اون مسابقه ای که توش بازی میکنین هست، کیک میکنه.
بازی بر پایه ی چه اصول و اساسی kick میکنه ؟؟ خیلی اعصاب خورد کنه
بازی کیک نمیکنه احتمالا اون نفری که لیدر اون مسابقه ای که توش بازی میکنین هست، کیک میکنه.
از اونجایی که اینترنت ما فوق حرفه اییه سروراش زورشون میاد ببینن از بازی کیکمون میکنن:dو اینکه از وقتی رفته رو ps4. کلا tlo رو تو ps3 ل کرده و سروراش داغون شده.من گفته بودم اینا مرض دارنو یرزی چنین کاریو میکنن مثل mgs4بازی بر پایه ی چه اصول و اساسی kick میکنه ؟؟ خیلی اعصاب خورد کنه
ببین 2تا اصل اساسی داره که از قوانین نیوتن هم محکمتر و ثابت شده ترن!:dبازی بر پایه ی چه اصول و اساسی kick میکنه ؟؟ خیلی اعصاب خورد کنه
چرا...pray در درگاه god :d اصلا اسم 2شاخه میاد ناگهان یاد احسان(:crying1 میوفتم:d فکر کنم هنوز بهش الرژی دارهسلام
این Freeze کردن شخصیت آنلاین واقعاً رو اعصابه هآ
یعنی نمیذاره تکون بخورم! تا میخوام تکون بخورم این دوشاخه لعنتی میاد وسط تصویر و عرصه بهمون تنگ میکنه! :d
نتم میخوام عوض کنم با این نت نمیشه آنلاینش ـرو بازی کرد! تا تو این مدت که عوض میکنم راهی نیس که کمتر بشه؟
خودش یه map pack رایگان برای دانلود برات میاره که متاسفانه دانلودش اجباریه البته بدم نیس تا اونجایی که بازی کردم فعلا دوتا مپ به قسمت مپ های اولیه بازی اضافه کردهدوستان سلام
tlou اپدیت جدید داد وقتی اپدیت میکنی میره تو store باید چیکار کنم ممنون ؟
اگه نتت خوب باشه مشکله زیادی برات پیش نمیاد ولی اگه نتت ضعیفه یا وضعش خرابه بدجور رو اعصابت راه میره...تو اکثر مواقع هم از بازی kick میشی یا عکس او دو شاخه لعنتی میاد وسط صفحه کلا میزنه نابودت مکنهبه نام شهدا
می گم من جی تی ای آنلاین رو مث شیر ران می کنه نتم، TLOU مشکلی ندارم؟!
خودش یه map pack رایگان برای دانلود برات میاره که متاسفانه دانلودش اجباریه البته بدم نیس تا اونجایی که بازی کردم فعلا دوتا مپ به قسمت مپ های اولیه بازی اضافه کرده
وقتی تو بازی مخوای بری داخل آنلاینش خودش وصلت مکنه استور... تقریبا دوشب میشه که دانلود کردم فعلا مشکلی پیش نیامدهیعنی شما نصب کردین برم تو store دانلود کنم ؟ بن نمیشم؟ مشکل نداره ؟
وقتی تو بازی مخوای بری داخل آنلاینش خودش وصلت مکنه استور... تقریبا دوشب میشه که دانلود کردم فعلا مشکلی پیش نیامده
ایدیه بازیتو بگو چیه.اگه کپی خوری باید dlcارو از توی تاپیک dlc دانلود کنی و نصب کنی که مپ پکاش ازاد بشه نیازی نیست بری تو استور.ایدیه بازیتم میری تو مولتیمن رو بازی مربع میزنی نوشته BCES01584 یا BCUS98174 ff ببین کدومشونه تا لینک اپدییتشو بزارم نصب کنیممنون دوست عزیز
اول رفتم تو store ارور :
there are no items that you can purchase at this time
داد بعد یه اکانت دیگه ساختم
الان ارور میده میگه :
this service is currently undergoing maintenance
چیکار باید بکنم ؟
محسن جان مشکل اینجاس فعلا آقا مهرداد موفق نشده لینکی از DLC گیر بیاره حالا لینک آپدیت ها تو تاپیک هست ولی dlc نهایدیه بازیتو بگو چیه.اگه کپی خوری باید dlcارو از توی تاپیک dlc دانلود کنی و نصب کنی که مپ پکاش ازاد بشه نیازی نیست بری تو استور.ایدیه بازیتم میری تو مولتیمن رو بازی مربع میزنی نوشته BCES01584 یا BCUS98174 ff ببین کدومشونه تا لینک اپدییتشو بزارم نصب کنی
خوب حالا اجباریه که الان باهاشون کار کنیم؟بچهاهم میگن اسلحهاش همه داغوننو بدرد نخورن.منم که 2 3 روز پیش انلاین شدم اجباری نبود خیلی راحت کانکت شد.اگه اجباری نیست بزارین تا dlcش بیاد لینک درستش.دیگه داره مسخره بازی در میاره ناتی داگ همینروزا میرسه که plants vs zombie جاشو میگیره:dمحسن جان مشکل اینجاس فعلا آقا مهرداد موفق نشده لینکی از DLC گیر بیاره حالا لینک آپدیت ها تو تاپیک هست ولی dlc نه