حالا مثلا ٢ تا مد اضافه تر داشت كي بازي ميكرد؟ Un همه Team deathmatch بازي ميكنن. من خودم اصلا طرف مد هاي ديگش نرفتم و نخواهم رفت چون بدرد نميخوره.بازم همون Team deathmatch بازي ميكنم ، بازي هاي ديگه هم همينه ملت فقط يك مد رو بازي ميكنن.آخه مساله اینه وقتی ND اومده همون مد رو با تغییر نام توی مولتی گذاشته چرا نباید از بقیه مدها استفاده کنه که بازی جذابتر بشه؟
صادق جان بهت پیشنهاد میکنم حتما یه سر به سرورهای UN2 بزن اونوقت خودت میبینی که سرورهای UN2 اگه تعداد پلیرهاش بعد از این چند سالی که از عرضه بازی میگذره بیشتر از TLOU نباشه کمتر نیست
حرف من اینه که ND با توجه به پتانسیل بازی حداقل میتونست یه CO-OP توپ هم برای بازی تدارک ببینه.این دیگه اینقدر غیر قابل فهم و توقع آنچنانی از یه استودیوی خوشنام مثل ND نیست که بخوام اینهمه واسش صغری و کبری بیارم:dدوستان اگه بخوایم بیطرفانه قضاوت کنیم باید قبول کنیم که واسه مولتی TLOU کم کاری شده بیشترین چیزی که این بازی رو بعد از مدتی به راحتی از دور خارج میکنه همین تنوع کمه که بهش اشاره شد
اين U2 كه مثال ميزني ليدربرد نداشت ، يعني اين همه مدت من بازي كردم اصلا حساب نشدن بعد ٧يا ٨ ماه اومدن ليدربرد اضافه كردن .
اتفاقا ميتونه DLC جديد كه مياد Coop باشه .
نظرت محترمه ولي بازي TLOU مولتيش كامله و كم كاري نشده. من و خيلي ها از بازي كردنش لذت ميبريم:d