The Last of Us | PSN

آخه مساله اینه وقتی ND اومده همون مد رو با تغییر نام توی مولتی گذاشته چرا نباید از بقیه مدها استفاده کنه که بازی جذابتر بشه؟

صادق جان بهت پیشنهاد میکنم حتما یه سر به سرورهای UN2 بزن اونوقت خودت میبینی که سرورهای UN2 اگه تعداد پلیرهاش بعد از این چند سالی که از عرضه بازی میگذره بیشتر از TLOU نباشه کمتر نیست
حرف من اینه که ND با توجه به پتانسیل بازی حداقل میتونست یه CO-OP توپ هم برای بازی تدارک ببینه.این دیگه اینقدر غیر قابل فهم و توقع آنچنانی از یه استودیوی خوشنام مثل ND نیست که بخوام اینهمه واسش صغری و کبری بیارم:dدوستان اگه بخوایم بیطرفانه قضاوت کنیم باید قبول کنیم که واسه مولتی TLOU کم کاری شده بیشترین چیزی که این بازی رو بعد از مدتی به راحتی از دور خارج میکنه همین تنوع کمه که بهش اشاره شد
حالا مثلا ٢ تا مد اضافه تر داشت كي بازي ميكرد؟ Un همه Team deathmatch بازي ميكنن. من خودم اصلا طرف مد هاي ديگش نرفتم و نخواهم رفت چون بدرد نميخوره.بازم همون Team deathmatch بازي ميكنم ، بازي هاي ديگه هم همينه ملت فقط يك مد رو بازي ميكنن.
اين U2 كه مثال ميزني ليدربرد نداشت ، يعني اين همه مدت من بازي كردم اصلا حساب نشدن بعد ٧يا ٨ ماه اومدن ليدربرد اضافه كردن .
اتفاقا ميتونه DLC جديد كه مياد Coop باشه .
نظرت محترمه ولي بازي TLOU مولتيش كامله و كم كاري نشده. من و خيلي ها از بازي كردنش لذت ميبريم:d

حالا مثلا ٢ تا مد اضافه تر داشت كي بازي ميكرد؟ Un همه Team deathmatch بازي ميكنن. من خودم اصلا طرف مد هاي ديگش نرفتم و نخواهم رفت چون بدرد نميخوره.بازم همون Team deathmatch بازي ميكنم ، بازي هاي ديگه هم همينه ملت فقط يك مد رو بازي ميكنن.
اين U2 كه مثال ميزني ليدربرد نداشت ، يعني اين همه مدت من بازي كردم اصلا حساب نشدن بعد ٧يا ٨ ماه اومدن ليدربرد اضافه كردن .
اتفاقا ميتونه DLC جديد كه مياد Coop باشه .
نظرت محترمه ولي بازي TLOU مولتيش كامله و كم كاري نشده. من و خيلي ها از بازي كردنش لذت ميبريم:d
اون مدهای اضافه رو من و خیلیهای دیگه که عاشق تنوع هستن بازی میکردیم:dدلیل نمیشه وقتی شما فقط TDM بازی میکنی بقیه هم برن همون مد رو بازی کنن:d در مورد نبود لیدربرد وقتی یه بازی بتونه کاملا منو سرگرم کنه احتیاجی به لیدربرد ندارم چون فک نکنم کلا بیشتر از 2 بار توی عمر یه بازی به لیدربرد سر بزنم:d UN2 اولین تجربه ND در زمینه مولتی بود و طبیعی بود که اوایل از بعضی جوانب مثل نداشتن لیدربرد کمبود داشته باشه که بعدا رفع شد ولی TLOU سومین تجربه این تیم محسوب میشه و نداشتن مدهای متنوع یه نقص محسوب میشه;)
والا تا اونجایی که من میدونم پرطرفدارترین مد توی UN که ملت بازیش میکردن Plunder بود نه TDM بیا من دو تا UNباز خفن نشونت میدم خودت ازشون بپرس کدوم مد پرطرفدارتره:d
اگه بخواد DLC رو CO-OP بزاره باید رایگان باشه وگرنه ملت فکر میکنن که بازی رو ناقص بهشون انداختن و حالا دارن پول اضافه بابت یه مد که از اول باید توی بازی میبود پرداخت میکنن
نظر شما هم محترمه ولی اگه یه سر به فرومهای مختلف بزنی میبینی که به غیر از شما که از بازی لذت میبری خیلیهای دیگه از نبود تنوع توی این بازی شکایت دارن:d

آخرین ویرایش:
اون مدهای اضافه رو من و خیلیهای دیگه که عاشق تنوع هستن بازی میکردیم:dدلیل نمیشه وقتی شما فقط TDM بازی میکنی بقیه هم برن همون مد رو بازی کنن:d در مورد نبود لیدربرد وقتی یه بازی بتونه کاملا منو سرگرم کنه احتیاجی به لیدربرد ندارم چون فک نکنم کلا بیشتر از 2 بار توی عمر یه بازی به لیدربرد سر بزنم:d UN2 اولین تجربه ND در زمینه مولتی بود و طبیعی بود که اوایل از بعضی جوانب مثل نداشتن لیدربرد کمبود داشته باشه که بعدا رفع شد ولی TLOU سومین تجربه این تیم محسوب میشه و نداشتن مدهای متنوع یه نقص محسوب میشه;)
والا تا اونجایی که من میدونم پرطرفدارترین مد توی UN که ملت بازیش میکردن Plunder بود نه TDM بیا من دو تا UNباز خفن نشونت میدم خودت ازشون بپرس کدوم مد پرطرفدارتره:d
اگه بخواد DLC رو CO-OP بزاره باید رایگان باشه وگرنه ملت فکر میکنن که بازی رو ناقص بهشون انداختن و حالا دارن پول اضافه بابت یه مد که از اول باید توی بازی میبود پرداخت میکنن
نظر شما هم محترمه ولی اگه یه سر به فرومهای مختلف بزنی میبینی که به غیر از شما که از بازی لذت میبری خیلیهای دیگه از نبود تنوع توی این بازی شکایت دارن:d
کلا تو حرفات داری از نبود تنوع و کمبود مد حرف میزنی؟!
من کلا به مولتی این بازی امیدی نداشتم چون اصلا با سری UN هم حال نمیکردم (مولتیشو میگم) تو نظرم یه چیزی شبیه همین UN بود ولی نظرم با بازی کردنش عوض شد 180 درجه!
اینم که میگی بعد از مدتی این بازی فراموش میشه باید بگم خود شما بعد اینهمه BF3 بازی کردن از بازی خسته نشدی؟! من که یک هزارم تو بازی کردم دیگه حوصلش رو ندارم به دو دلیل:
1. خسته شدن از خود بازیش
2. عرضه TLOU
من 3 هفته است که دارم TLOU رو بازی میکنم و هنوز نه از مولتیش نه از سینگلش سیر شدم و اگر هم بشم چیز طبیعیه
کلام اخر اینه که من میگم از بازی I.G.I خوشم میاد تو میگی من MAX PAYNE. چون چیزیه که بهش علاقه داری
حالا من بیام شب و روز خودم رو پاره کنم نه از علاقه ی تو به اون بازی کم میشه و نه من با حرفای تو دیگه سراغ I.G.I نمیرم (:d) به هر حال سلیقست دیگه با یه چیزایی میگیره با یه چیزایی نه

اینم که میگی بعد از مدتی این بازی فراموش میشه باید بگم خود شما بعد اینهمه BF3 بازی کردن از بازی خسته نشدی؟!
محمد جان BF3 زمین تا زیر زمین با این بازی فرق داره چون واسه همه نوع سلیقه ای توش مد و وسیله داره و تا چندین سال هم بازیش کنی واست همیشه تازگی داره.
در کل همون چیزی که خودت گفتی دیگه همه چی به سلیقه متفاوت ما برمیگرده یکی از این سبک خوشش میاد و یکی نه:)

سلام دوستان تا الان ٢ ماه از عرضه ي اين بازي گذشته و همه ديگه تقريبا راه افتادن من از دوستاني كه psn id شون رو در اين تاپيك گذاشتن ممنونم
ميخوام يه مسابقه تشكيل بدم براي مولتي پلير اين بازي با اين تعداد فعلا بيشتر از ٢ تا تيم نميشيم اگر خواستيد تو اين مسابقات شركت كنيد حتما پ خ بدين

mrAmiN47
IR-AMIR-70
pesarkhale1
allunfinished
qozmyox
Emad-47
NEW-AhN
amir1314
BIGSMOKE-6630
Kia_old_snake
naserabdali36
اگه تعداد شركت كننده هايي كه اعلام امادگي كردند به حد لازم رسيد سريع تر turnoment رو شروع ميكنيم

من و دوستم شايد باشيم درضمن عدده level نيست ، به هر حال به ترتيب ١١١و ١٢١ هستيم . حتمي شد خبر ميدم.
كيا هم احتمالا مياد تو تيم ما:d

من و دوستم شايد باشيم درضمن عدده level نيست ، به هر حال به ترتيب ١١١و ١٢١ هستيم . حتمي شد خبر ميدم.
كيا هم احتمالا مياد تو تيم ما:d
سلام نه ما تيمي بازي نميكنيم يعني هر كي به قيد قرعه توي تيم هاي متعادل متفاوتي قرار ميگيره يعني تو و اصلا و كيا تو يه تيم نميتونيد باشيد

دوستان تا الان ٢ ماه از عرضه ي اين بازي گذشته و همه ديگه تقريبا راه افتادن
خب دوست عزیز درسته 2 ماه از عرضه بازی میگذره ولی خب یکی مثل من که تازه وارده باید چه کار کنه؟تو بازی با یه حرفه ای بیوفتم نابود میشم...

سلام نه ما تيمي بازي نميكنيم يعني هر كي به قيد قرعه توي تيم هاي متعادل متفاوتي قرار ميگيره يعني تو و اصلا و كيا تو يه تيم نميتونيد باشيد
پس خوش بگذره:d
مسابقه نديده بوديم تيم نشه برداشت.!
كسي خواست private بازي كنه تيمشو بگه هماهنگ ميكنيم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or