اختیار داری به خاطر این بازی چند هفته هست سراغ هیچ بازی نرفتم!انلاین بازی چیز دندون گیری نیست تا اینجا که من بازی کردم اما برای تفریح بدک نیست
راستی یک سوال:این loadout point چیه و چطوری باید کسبش کرد؟!:d
٢ تا براي مولتي مياد ، معلوم نيست كي مياد.دوستان کلا چند تا DLC داره بازی؟
کی میاد؟
اونطور که من شنیدم قراره واسه سینگل هم بیاد؟!٢ تا براي مولتي مياد ، معلوم نيست كي مياد.
عدده تعداد هفته هايي كه بازي كردي هستش و شكله كنار عدده رنك هست.آنلاین بازی محشره محشر !!!
واقعا سرگرم کنندس.
الان من در تو فایر فلای ها دارم میرم و هفته 8 ام هستم وقتی تموم کردم 12 هفته رو بعدش چه جوری باید به هانتر تبدیل بشم ؟؟؟
یه سوال دیگه این عدد ها چیه کنار اسم ها نوشته الان مال من 8 هس برای بعضیی ها 97 و 137 و... یکی توضیح بده لطفا ؟
من الان هفته 8 هستم ولی نوشته 7عدده تعداد هفته هايي كه بازي كردي هستش و شكله كنار عدده رنك هست.
نوشتم تعداد هفته هايي كه بازي كردي حساب ميكنه !. هر بار كه ١٢ هفته تموم ميشه از اول شروع ميشه.من الان هفته 8 هستم ولی نوشته 7
بعدشم مگه بازی 12 هفته نیس پس چطور مال بعضی ها از 12 بیشتره ؟
مشکلاتی داره اما ایده هایی که تو مولتی استفاده کرده واقعا محشره و من تا به حال اینقدر به یه بازی اهمیت ندادم و حواسم رو واسه زنده موندن جمع نکردمبا تمام ارادتی که نسبت به ND دارم مولتی این بازی اصلا در حد و اندازه اسم این استودیو نیست به شخصه انتظار مولتی بهتر از این رو داشتم.یکی از ایراداتی که به چشم میاد بالانس نبودن تیمها چه در حالت Party و چه در حالت No Party هستش یعنی اکثر اوقات نفرات ضعیف با هم توی یک تیم میفتن و نفرات قوی هم توی تیم دیگه متاسفانه بارها این حالت واسم پیش اومده و بازی رو باختم از اون بدتر فریز شدنهای اعصاب خورد کن توی بازی هم باید تحمل کنیمبا اینکه TLOU پتانسیل بیشتری نسبت به UN برای قرار دادن بخش CO-OP داره نمیدونم واسه چی این حالت که میتونست یکی از جذابترین بخشهای این بازی باشه رو در نظر نگرفتن