The Last of Us | PSN

انلاین بازی چیز دندون گیری نیست تا اینجا که من بازی کردم اما برای تفریح بدک نیست
راستی یک سوال:این loadout point چیه و چطوری باید کسبش کرد؟!:d

انلاین بازی چیز دندون گیری نیست تا اینجا که من بازی کردم اما برای تفریح بدک نیست
راستی یک سوال:این loadout point چیه و چطوری باید کسبش کرد؟!:d
اختیار داری به خاطر این بازی چند هفته هست سراغ هیچ بازی نرفتم!
کلا با بردن هر متچ یا وقتی یکی رو میکشی یه جعبه ابی رنگی ازش میوفته که اونو برداری چیز های جدید کم کم انلاک میشه

آنلاین بازی محشره محشر !!!
واقعا سرگرم کنندس.
الان من در تو فایر فلای ها دارم میرم و هفته 8 ام هستم وقتی تموم کردم 12 هفته رو بعدش چه جوری باید به هانتر تبدیل بشم ؟؟؟
یه سوال دیگه این عدد ها چیه کنار اسم ها نوشته الان مال من 8 هس برای بعضیی ها 97 و 137 و... یکی توضیح بده لطفا ؟
عدده تعداد هفته هايي كه بازي كردي هستش و شكله كنار عدده رنك هست.

من الان هفته 8 هستم ولی نوشته 7
بعدشم مگه بازی 12 هفته نیس پس چطور مال بعضی ها از 12 بیشتره ؟
نوشتم تعداد هفته هايي كه بازي كردي حساب ميكنه !. هر بار كه ١٢ هفته تموم ميشه از اول شروع ميشه.
بايد هفته هشتم تموم بشه تا ٨ بشي.

بعضی حریف ها واقعا سرسخت بودند و بعضی ها خیلی گیج ... امشب 1 ساعتی آنلاین زدم و بد نبود اما اگه بشه دور هم جمع بشیم بازی کنیم مزه میده

PsN Id : NEW-AHN

با تمام ارادتی که نسبت به ND دارم مولتی این بازی اصلا در حد و اندازه اسم این استودیو نیست به شخصه انتظار مولتی بهتر از این رو داشتم.یکی از ایراداتی که به چشم میاد بالانس نبودن تیمها چه در حالت Party و چه در حالت No Party هستش یعنی اکثر اوقات نفرات ضعیف با هم توی یک تیم میفتن و نفرات قوی هم توی تیم دیگه متاسفانه بارها این حالت واسم پیش اومده و بازی رو باختم از اون بدتر فریز شدنهای اعصاب خورد کن توی بازی هم باید تحمل کنیم:(با اینکه TLOU پتانسیل بیشتری نسبت به UN برای قرار دادن بخش CO-OP داره نمیدونم واسه چی این حالت که میتونست یکی از جذابترین بخشهای این بازی باشه رو در نظر نگرفتن:|

با تمام ارادتی که نسبت به ND دارم مولتی این بازی اصلا در حد و اندازه اسم این استودیو نیست به شخصه انتظار مولتی بهتر از این رو داشتم.یکی از ایراداتی که به چشم میاد بالانس نبودن تیمها چه در حالت Party و چه در حالت No Party هستش یعنی اکثر اوقات نفرات ضعیف با هم توی یک تیم میفتن و نفرات قوی هم توی تیم دیگه متاسفانه بارها این حالت واسم پیش اومده و بازی رو باختم از اون بدتر فریز شدنهای اعصاب خورد کن توی بازی هم باید تحمل کنیم:(با اینکه TLOU پتانسیل بیشتری نسبت به UN برای قرار دادن بخش CO-OP داره نمیدونم واسه چی این حالت که میتونست یکی از جذابترین بخشهای این بازی باشه رو در نظر نگرفتن:|
مشکلاتی داره اما ایده هایی که تو مولتی استفاده کرده واقعا محشره و من تا به حال اینقدر به یه بازی اهمیت ندادم و حواسم رو واسه زنده موندن جمع نکردم
به نظرم کار خوبی کرد که co-op رو واسه این بازی حذف کردند چون به سینگل صدمه میزنه و اون جذابیت و پتانسیل رو از بازی میگیره و یه جورایی تکراری میکنه بازی رو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or