در مورد سوال اول من خودم هنوز journey اولم رو با hunter ها تموم نکردم و تو هفته 12 ام-روز سوم هستم اما تو صفحه wikia ی بازی دیدم نوشته که بعد از اتمام 12 هفته و با انتخاب دوباره بین دو گروه hunter و firefly آمار ثبت شده قبلی گیمر سرجاش میمونه و هیچی reset نمیشهمن الان 12 هفته ی اول را تموم کردم و کلنم را تونستم حفظ کنم یه 70 80 نفری زنده موندند. بعد 12 هفته، همه چی دوباره از اول اومد و باید دوباره بین هانتر و فایرفلای یکی را انتخاب کنیم. می خواستم ببینم اینایی که نفر اول هستن با 512 نفر تو کلنشون، یعنی تو 12 هفته این همه سروایور جمع کردن ؟!! اگه اینطوری باشه که خیلی عجیبه و نشدنیه !!!
یه چیز دیگه هم که هست مولتیش یه مشکل اساسی داره که خیلی رو اعصابه . بازی نمیتونه بازیکنا را یجوری تقسیم کنه که بالانس بشه . یعنی می بینی از بین 8 نفر 4 تاشون لول هاشون بالاست و 3 تای دیگه لول 0 یا 1 هستن. بعد تو بازی که میری می بینی اون 4تا را انداخته با هم و تو موندی و این 3تایی که تازه مولتی را شروع کردن اصلا نمی دونن چیکار باید بکنن. اینطوری که می شه کلا تعطیل می شی میره دیگه و اصلا نمی تونی اون اندازه که باید ساپلای جمع کنی و بخاطر همین امتیاز منفی میاری. واقعا اینش خیلی بده. تو بخش سروایور هم که هر تیم اگه چهار بار برنده شه تمومه بازی، یه دفعه می بینی میندازتت وسط بازی. تیم حریف دو دست را برده بعد تو تازه وارد بازی می شی. بعضی از این چیزاش خیلی بده .
این مورد بالانس نبودن رو درست میگی و برای اینکه کمتر این مشکل پیش بیاد پیشنهاد می کنم از منوی supply raid گزینه no parties رو انتخاب کنی تا بازی بالانس تر باشه ولی در مجموع من این مشکل بالانس نبودن رو تو Uncharted 2 , Killzone 3 و Tomb Raider هم تجربه کردم و یه نوع عادت شده که باعث میشه هیچ وقت از 15-20 تا بازی اولم تو مولتی پلیرها لذت نبرم و K/D افتضاحی رو تا مدت ها یدک بکشم!البته Crysis 2 استثنا بود چونکه گیمرهای زیر لول 10 یه مود بازی مخصوص به خودشون رو داشتند و باعث میشه بدون تار و مار شدن اولیه، قلق بازی دست آدم بیاد.
از مود survivor و کلاً elimination ها هیچ وقت خوشم نیومده و فقط یه دست این مود رو بازی کردم و اون هم به خاطر تروفیش بود اما تو مود supply raid هر موقع دیر به بازی ملحق بشی،آخر بازی مقدار مشخصی supply(بسته به زمانی از بازی که از دست دادی) بهت میده که بهتر از هیچی هست اما وقتیکه clan پرجمعیت باشه جوابگو نیست.فکر نکنم ناتی داگ کار دیگه ای میتونست اینجا انجام بده چون تو خیلی از match ها حداقل یک نفر اول یا وسط match،بازی رو ترک میکنه و سبک بازی هم جوری هست که 3 به 4 بازی کردن خیلی سخت میشه و چاره ای نیست جز اینکه یه نیروی کمکی بدشانس وسط match به بازی ملحق بشه.
کلاً اگه از من میپرسی این سیستم clan رو وردارن و جاش همون deathmatch استاندارد بزارن خیلی بهتره.راستی آیدی من sasanjfr هست.اگه دوست داشتی add کنم باهم آنلاین بزنیم