CO-OP اصلا ربطی به قسمت داستانی نداره مگه مجبورن که قسمت داستانی رو وارد این قسمت بکنن اتفاقا برعکس اون چیزی که میگی CO-OP میتونست جذابیت و موندگاری قسمت آنلاین این بازی رو خیلی بیشتر بکنه.شما فرض کن یه CO-OP Survival واسه این بازی میزاشتن که باید تا 10 راند در مقابل دشمنهای مختلف مقاومت کنی و بعد از تموم شدن هر راند دشمنان بیشتر و قویتر میشدن به نظر تو این مورد جذابیتش از این دو حالتی که الان واسه بازی موجوده و بعد از چند روز تکراری میشه بیشتر نیست؟ تازه با توجه به پتانسیل این بازی این تنها یک مورد هست که اینا میتونستن واسه CO-OP در نظر بگیرن.در هر صورت باید قبول کرد در قبال قسمت مولتی این بازی برخلاف قسمت داستانی عالی که داره کم کاری شده.به نظر من اگه بخاطر گرفتن اون دو تروفی نبود کسی مولتیش رو بازی نمیکرد.به علت نداشتن مدهای متنوع مولتی TLOU خیلی زود از دور خارج میشه در صورتی که مولتی سری UNCHARTED به علت همین تنوعی که داره هنوز هم طرفدارهای خاص خودشو دارهمشکلاتی داره اما ایده هایی که تو مولتی استفاده کرده واقعا محشره و من تا به حال اینقدر به یه بازی اهمیت ندادم و حواسم رو واسه زنده موندن جمع نکردم
به نظرم کار خوبی کرد که co-op رو واسه این بازی حذف کردند چون به سینگل صدمه میزنه و اون جذابیت و پتانسیل رو از بازی میگیره و یه جورایی تکراری میکنه بازی رو
اتفاقا نقطه قوت این بازی همین محدود بودن مد هاش هست!CO-OP اصلا ربطی به قسمت داستانی نداره مگه مجبورن که قسمت داستانی رو وارد این قسمت بکنن اتفاقا برعکس اون چیزی که میگی CO-OP میتونست جذابیت و موندگاری قسمت آنلاین این بازی رو خیلی بیشتر بکنه.شما فرض کن یه CO-OP Survival واسه این بازی میزاشتن که باید تا 10 راند در مقابل دشمنهای مختلف مقاومت کنی و بعد از تموم شدن هر راند دشمنان بیشتر و قویتر میشدن به نظر تو این مورد جذابیتش از این دو حالتی که الان واسه بازی موجوده و بعد از چند روز تکراری میشه بیشتر نیست؟ تازه با توجه به پتانسیل این بازی این تنها یک مورد هست که اینا میتونستن واسه CO-OP در نظر بگیرن.در هر صورت باید قبول کرد در قبال قسمت مولتی این بازی برخلاف قسمت داستانی عالی که داره کم کاری شده.به نظر من اگه بخاطر گرفتن اون دو تروفی نبود کسی مولتیش رو بازی نمیکرد.به علت نداشتن مدهای متنوع مولتی TLOU خیلی زود از دور خارج میشه در صورتی که مولتی سری UNCHARTED به علت همین تنوعی که داره هنوز هم طرفدارهای خاص خودشو داره
تا اینجای کار تو اولین کسی هستی که من میبینم داری اینجوری ازش تعریف میکنی و این طبیعیه چون همه مولتیها اوایل جذابیت خودشونو دارن بازم و اینم مطمئنم تا دو یا سه هفته دیگه اصلا خوشت نمیاد طرفش بری:dاتفاقا نقطه قوت این بازی همین محدود بودن مد هاش هست!
تو این روزا هر بازی که میاد معمولا یه مولتی داره و من و خود شما خیلی از این بازی ها انجام دادیم و درواقع تویه همشون هدف فقط کشتن دشمن هست!
همین bf3 که به نظرم بهترین مولتی پلیری که تو عمرم بازی کردم داره بازم از همین موضوع پیروی میکنه!
اما تو این بازی اوضاع فرق میکنه هدف فقط کشتن و به دست اوردن امتیاز و بالا بردن رنک نیست درواقع شما رو تو شرایطی قرار میده که واسه سر پا نگه داشتن قبیلتون تا جایی که ممکنه مقاومت کنید و سعی کنید CLAN تون رو تا جای ممکن سر پا نگهدارید و همین باعث لذت بردن از بازی میشه چون به واقعیت بیشتر نزدیک میشه و یه جور حس مسئولیت پذیزی به ادم میده!
در کل NAUGHTY DOG سعی داشته تا جایی که ممکنه واقع گرایانه عمل کنه و همین باعث موفقیت بسیار عجیب و نادرش تو صنعت بازی شده
حالا اگه بیاد یه سری INFECTED رو تویه یه سری مد اضافه قرار بده در واقع همون کاری رو کرده که هم خودش و هم خیلی از بازیساز های دیگه در حال حاضر انجام دادن و دقیقا میشه همون قضیه تکرار!
دقیقا دلیل این موفقیت NAUGHTY DOG تو این بازی فرار از تکرار هست که الحق هم بخوبی تونسته ازش فرار کنه مگر نه همون سری UNCHARTED رو ادامه میداد و ما به جای TLOU داشتیم UNCHARTED 4 بازی میکردیم!
تا حالا من بازی های زیادی کردم ولی طی یه مدت که تویه سینگل بازی میکردم از بازی خسته می شدم و در مواقعی بازی رو ادامه نمیدادم حالا هر چقدر هم میخواست اون بازی قشنگ باشه
حتی همین سری UNCHARTED که دیگه واقعا از بس تکرار داشت دیگه نمیخواستم نسخه 3 ومش رو بازی کنم
و به همین دلیل NAUGHTY DOG این سری جدید رو بوجود اورد چونکه میدونست اگه UNCHARTED رو تو این نسل ادامه بده شکست میخوده!
چه ربطي داره:d دوستم club زده بود رفته بودم فيفا:d.کاملا مشخصه ازش خسته نشدی چون از اون موقعی که من بازی رو خریدم همش میبینم تو یه ضرب داری فیفا بازی میکنی:dالان هیچ بازی به اون شکل واسه مولتی زدن نیست وگرنه همین تو یکی بازیش نمیکردی
کاملا مشخصه ازش خسته نشدی چون از اون موقعی که من بازی رو خریدم همش میبینم تو یه ضرب داری فیفا بازی میکنی:dالان هیچ بازی به اون شکل واسه مولتی زدن نیست وگرنه همین تو یکی بازیش نمیکردی:d گرچه زمان این چیزا رو مشخص میکنه بزار یه مدت از عرضه بازی بگذره اونوقت برو ببین سرورهای TLOU بیشتر بازیکن دارن یا سرورهای UNCHARTEDمن حوصله ندارم زياد بنويسم ولي همينو ميگم كه مولتيش شاهكاره تنها مشكلش تنوع كمه با DLC بر طرف ميشه، همون Uncharted 2&3 ببينيد چه باگ هاي مضخرفي داره ولي اين اينقدر كامل هست كه به جز ٢ يا ٣ مورد جزئي هيچي نداره.يكي از بهترين tactical هايي هست كه چند وقته اومده.
اصلا هم كيل گرفتن مهم نيست:d يه دست heal& craft كن و به دوستات gift بده ببين اگه از Clan ات كسي ميميره.
الان به Craft كردن توي مولتي نواوري حساب نميشه؟ كدوم بازي ميتوني اينكار رو انجام بدي روي كنسول؟
الانم فكر كنم ١٢٠ ساعتي بازي كردم و اصلا خسته كننده نشده.
Uncharted 3 هم كلا گند زد به مولتي uncharted 2 و نوب بازار شده مثل CoD با اون پرك ها ي مضخرفش:d
بعدم اينكه ميگي دوستات ول كردن بازي نميكنن منم كلي دوست دارم عاشق مولتيشن و دارن بازي ميكنن دليل درستي نيست:d
کلا ایده طراحی کارکترها و تجهیزاتشون مثل کلاه و بوستر و اون حرکات مضخرف بعد از کشتن دشمن کپی UNCHARTED هستش حتی ND به خودش زحمت نداده EMBLEM جدید واسه بازی طراحی کنه اومده همونای که توی UN3 بود COPY/PASTE کرده اینجا یعنی از این تقلید ضایعتر واست بگم:dراستي چجوري ميگي كپي دست و پا شكسته از uncharted؟ خدايي چه شباهتي دارن؟
Uncharted به خاطر اون سروراش شلوغه چون مجانيه!. اصلا مقايسش درست نيست.کاملا مشخصه ازش خسته نشدی چون از اون موقعی که من بازی رو خریدم همش میبینم تو یه ضرب داری فیفا بازی میکنی:dالان هیچ بازی به اون شکل واسه مولتی زدن نیست وگرنه همین تو یکی بازیش نمیکردی:d گرچه زمان این چیزا رو مشخص میکنه بزار یه مدت از عرضه بازی بگذره اونوقت برو ببین سرورهای TLOU بیشتر بازیکن دارن یا سرورهای UNCHARTED
کلا ایده طراحی کارکترها و تجهیزاتشون مثل کلاه و بوستر و اون حرکات مضخرف بعد از کشتن دشمن کپی UNCHARTED هستش حتی ND به خودش زحمت نداده EMBLEM جدید واسه بازی طراحی کنه اومده همونای که توی UN3 بود COPY/PASTE کرده اینجا یعنی از این تقلید ضایعتر واست بگم:d
من کارم به RUN & GUN بودن یا نبودنش نیست موضوع بحث همین نداشتن تنوع لازم واسه ادامه مولتی در طولانی مدته
EMBLEMو اون حرکات بعد از کشتن:dشاید واسه تو و من مهم نباشه ولی واسه خیلیها که دنبال یه چیز خاص میگردن مهمهUncharted به خاطر اون سروراش شلوغه چون مجانيه!. اصلا مقايسش درست نيست.
كجا Finisher هاش با uncharted شباهت داره؟:d شايد يكي ٢ تاش شبيه ولي بقيش؟ خير شباهت نداره.در مورد كلاه و.. ميخواستي چي بزارن جاش؟:d
Emblem اصلا براي من مهم نيست ميخواد تقليد باشه يا نباشه فرقي نداره.
Uncharted 2 مگه اولش چيزي داشت؟ بعد يه قرني كلي چيز بهش اضافه كردن.
حركات بعد كشتن Taunt رو ميگي؟ خوب اكثر بازي ها همينه زياد تغيير نميدنشون چون اينا معروفن:dبعد من استفاده نميكنم يهو سر كله يكي پيدا ميشه ميزنه ميكشه:dEMBLEMو اون حرکات بعد از کشتن:dشاید واسه تو و من مهم نباشه ولی واسه خیلیها که دنبال یه چیز خاص میگردن مهمه
یعنی الان باید واسه بازی کردن TLOU پول بدی که سرورهای UN مجانی محسوب میشن؟مگه UN3 مثل TLOU همین سیستم ONLINE PASS رو استفاده نمیکنه پس چرا هنوز سرورهاش از TLOU شلوغتره:d
همونجوری که قبلا گفتم مولتی این بازی در صورت داشتن تنوع میتونه در طولانی مدت جذاب باشه ولی فعلا که توی این زمینه ضعیف عمل کرده
UN2 هر چیزی که نداشت حداقل یه CO-OP درست و درمون داشت که ملت در صورت خسته شدن از بقیه مدها بتونن یه مدت خودشونو اونجا سرگرم کنن گرچه UN2 بازم نسبت به TLOU مدهای زیادتری همون اول داشت حتی یادمه همون اول کار یه مد توی UN2 بود که نفرات تیم بعد از کشته شدن نمیتونستن SPAWN بشن(اسمش یادم رفته:d) الان دقیقا همین مد رو ND توی TLOU با یه اسم دیگه پیاده کرده اینم یه تقلید دیگه از سری UNCHARTED:d
و در آخر من نمیگم مولتی TLOU بده ولی به نظر من اون چیزی که باید باشه نیست همین:d
آخه مساله اینه وقتی ND اومده همون مد رو با تغییر نام توی مولتی گذاشته چرا نباید از بقیه مدها استفاده کنه که بازی جذابتر بشه؟درباره اون مد هم همه ي بازي اون مد رو دارن خواستي بگو برات بزارم فقط هرجا اسمش فرق داره و تقليد حساب نميشه
صادق جان بهت پیشنهاد میکنم حتما یه سر به سرورهای UN2 بزن اونوقت خودت میبینی که سرورهای UN2 اگه تعداد پلیرهاش بعد از این چند سالی که از عرضه بازی میگذره بیشتر از TLOU نباشه کمتر نیستبعد تو از كجا ميدوني سروراش نسبت به un خلوت تره؟