The Last of Us | PSN

دیروز 2،3 دست بازی کردم واسه دست های بعدی خیلی دستم راه افتاد .
سر Survival یه مشت ابله میفتادن تو تیمم یکی دو دست Last Man Standing میگرفتم ولی دیگه نمیشد واقعا :|
دیگه شانسی یه تیم خوب افتاد بردم یه بار :|

صادق فرندات پُرن مارو هم که پاک کردی نامرد :|

پس خوش بگذره:d
مسابقه نديده بوديم تيم نشه برداشت.!
كسي خواست private بازي كنه تيمشو بگه هماهنگ ميكنيم.
صادق شما حق داري همه بازي هاي اين مدلي تيميه ولي اينجا فرق داره من خودمم يه تيم دارم تو tlou اما براي اينكه همه از بازي لذت ببرند تيم هارو بهتره متعادل بچينيم

آخرین ویرایش:
صادق شما حق داري همه بازي هاي اين مدلي تيميه ولي اينجا فرق داره من خودمم يه تيم دارم تو tlou اما براي اينكه همه از بازي لذت ببرند تيم هارو بهتره متعادل بچينيم
ببين اگر نخوايم تيم برداريم ميريم با خارجيا بازي ميكنيم(اين كار شما دقيقا همينه). وقتي ميگي مسابقه ،هرگروه تيم خودشو بايد داشته باشه.

منم تو تيم صادق اينا =))
يه سيستم جديد بازي ديشب ياد گرفتم اون رو ميرم همون جا پياده مي كنم :d=))

البته قبول دارم صادق و اصلان با هم باشن ديگه غولي ميشن اما خوب اينجا خوب بازي كردن حرف اول رو ميزنه ربط خاصي به تعداد بازي ها نداره چون به شخصه ديدم هفته اول يا دومي يه سري هفته 50 به بالا رو اسير كرده بود !!!

منم تو تيم صادق اينا =))
يه سيستم جديد بازي ديشب ياد گرفتم اون رو ميرم همون جا پياده مي كنم :d=))

البته قبول دارم صادق و اصلان با هم باشن ديگه غولي ميشن اما خوب اينجا خوب بازي كردن حرف اول رو ميزنه ربط خاصي به تعداد بازي ها نداره چون به شخصه ديدم هفته اول يا دومي يه سري هفته 50 به بالا رو اسير كرده بود !!!
منم همين رو ميگم ميگم تيم هارو متعادل بچينيم تا نتيجه هميشه يكي نباشه

اگه بچه ها پایه ان یه دست بریم بازی کنیم 8 نفره که بچسبه بهمون. این چند وقته همش با بچه ها 3-4 نفری بازی کردیم اصلا اونطوری که باید باشه حال نداد.
حالا اگه همچین برنامه ای داشتید (نمیدونم دارید یا نه! تاپیک رو اصلا نخوندم! :دی) آی دی منو اد کنید پ.خ بدید که کی بریم. من خودم زیاد بازی نکردم مولتی رو 8 هفته گذروندم فقط.
carnage1800

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or