salar_dariush
کاربر سایت
اوه .... سلام به بروبکس ... خیلی خوشحال شدم دیدم این تاپیک بالاست .... ایول ... یادتون هست منو بی مرام ها ؟
خدا قوت ، 4 ماهی نبودی درسته؟؟:d
از تعطیلات برگشتی؟؟:d
اوه .... سلام به بروبکس ... خیلی خوشحال شدم دیدم این تاپیک بالاست .... ایول ... یادتون هست منو بی مرام ها ؟
سلاماوه .... سلام به بروبکس ... خیلی خوشحال شدم دیدم این تاپیک بالاست .... ایول ... یادتون هست منو بی مرام ها ؟
سینگلشو رفتم.بستگی به خودت داره اگه از فوتبال بازی کردن خوشت میاد و فیفا های قبلی رو بازی کردی و بهت چسبیده فیفا بگیر
اما اگه مثل من از فوتبال زیاد خوشت نمیاد tlou بهتره
از نظر من Tlou خوبه چون هم سینگل خیلی قوی داره هم مولتی خیلی قوی در مقابل اگه فیفا دوست باشی اینطور که من شنیدم مولتی خوبی داره
همش به خودت بستگی داره و سلیقت ولی اینو فراموش نکن tlou بهترین بازی نسله!!!
نه بابااون طرحی که فقط قرار بود مشت باشه چی شد؟من دیشب برای اولین بار بازی میکردم فهمیدم واقعا طرحه توپیه)نمیدونم چرا واسه من تفنگ نقشی تو بازی نداشتبا هر کی ام میوفتم کلا باعثه باخت تیم میشدم قشنگ حس میکردم نخودی ام و بقیه دارن حرص میخورنخلاصه اگه بازیتون خراب شد شرمنده ولی خدایی به من حال داد مخصوصا تی بگ)
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
اون طرحی که فقط قرار بود مشت باشه چی شد؟من دیشب برای اولین بار بازی میکردم فهمیدم واقعا طرحه توپیه)نمیدونم چرا واسه من تفنگ نقشی تو بازی نداشتبا هر کی ام میوفتم کلا باعثه باخت تیم میشدم قشنگ حس میکردم نخودی ام و بقیه دارن حرص میخورنخلاصه اگه بازیتون خراب شد شرمنده ولی خدایی به من حال داد مخصوصا تی بگ)
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
پسرک ! تو هنوز از تاریخ ریلیز این بازی هم اطلاعات دقیق نداری و داری صحبت از 8 ماه پیشی می کنی که این بازی اصلا ریلیز نشده بوده . در نتیجه ببین چقدر ما ها بدبخت شدیم که باید با یه نوبی که هنوز از تاریخ ریلیز بازی خبر نداره بحث کنیم . با این حال به به عنوان کامنت اخرم :
ایدی من شینجی کیامی و دقیقا با امیر لولو توی سرچ بازی دو بار پشت سر هم تو و اون دوستت که تن صداش منو یاده افراد نا بالغ با هویت نا معلوم می اندازه زدیم لهتون کردیم . و سرچ بازی هم جوری بود که ما 3 نفر بودیم و شما 4 نفر و اون نفر سوم تیم ما خارجی بود و سریع لفت کرد . در نتیجه ما 2 به 4 شمایی رو له کردیم که کلا تو عمر گیمریتون مولتی پلیر 2 تا بازی به نام های انچارد و tlou انجام دادید دقیقا هم یادمه مجبور شدید یکی یکی از بازی برید بیرون من مدرک و pm همون رفیق صدا قشنگت رو دارم که به من پیام داده و گفته اصلا روی دور نبودیم و به خاطر این شما بردید حالا کی این وسط جفنگ می گفته ؟ نوبی مثل تو که هنوز از تاریخ ریلیز بازی هم خبر نداری !
p.s : همونطور که گفتم من نیازی نمی بینم بخوام خودم و تیممو توی این بازی ثابت کنم . با این حال هر موقع دوست داشتی می تونی بیای دوباره بازی کردن رو بهت یاد بدیم .
بعضی مواقع اینجوری میشه ولی با وارد کردن دوباره کد باید درست بشه .فکر کنم کانکشنت هم مشکل داره یه بار مودمو آف آن کن تست کانکشن بزن برو تو بازی کد رو وارد کن ببین جواب میدهبچه ها یه چیز عجیب الان اومدم انلاین بزنم پیغام online pass میخواد هر کاری کردم کد رو هم میزنم ارور میده )x
یعنی تماتم لولا پررررررت:shocked:
بعضی مواقع اینجوری میشه ولی با وارد کردن دوباره کد باید درست بشه .فکر کنم کانکشنت هم مشکل داره یه بار مودمو آف آن کن تست کانکشن بزن برو تو بازی کد رو وارد کن ببین جواب میده
البته فکر کنم سروراش الان مشکل داره (خواستیم بازی کنیم یه نیم ساعتی تویه سرچ بودیم تا پیدا کرد)
اقا داریوش کدو چند بار زدم کانکشنمم مشکل نداره تست کانکشن زدم ok بود
البته خدا کنه با توجه فرمایشات شما مشکل از سرورا باشه
رضا جان آقا بشیر هم همین جوری بود یعنی برای ما نشون میداد تویه منو اصلیه بازیه ولی اینوایت میداد(در صورتی که تویه لابی نبوده)بوده ولی نبوده:dاحسان امشب حالم خیلی گرفته شد اول که سره کانکت 2ساعت حیرونم کرد گیر میکرد
بعدم که کانکت شد حالا نمیتونم با inv به شما جوین
جالب اینجاس تو سرچ در عرض 1دقیقه برام سریع پیدا میکنه راحتم بازی می کنم ولی به شما نمی تونم جوین شم
امیدوارم مشکل از سرورا باشه نه از این نت...
یعنی امشب...
اقا 1چیز خیلی مسخرش این بود که همینجور میزدم سرچ 3سوته برام پیدا میکرد بعد تو بازیم اصلا لگی چیزی نبود همه چیز عالی بودرضا جان آقا بشیر هم همین جوری بود یعنی برای ما نشون میداد تویه منو اصلیه بازیه ولی اینوایت میداد(در صورتی که تویه لابی نبوده)بوده ولی نبوده:d
رفت یه بار مودمو آفو آن کرد تست کانکشن زدو اومد درست شد.ولی تو رو نمیدونم یه بار کنسولو خاموش میکردی شاید درست میشد:d
آره جات خیلی خالی بود .امشب هر کی مشت میزد جاتو حس میکردم ...البته خودمونیم زدی تو کار شیوا :dشیوا نه شیو:d
ریمنو دوست دارم :dبیا کو آپ اونو بزنیم یه حالی میده اونجا دیگه باب خودته مورتالیتو واقعی:dاقا 1چیز خیلی مسخرش این بود که همینجور میزدم سرچ 3سوته برام پیدا میکرد بعد تو بازیم اصلا لگی چیزی نبود همه چیز عالی بود
اصلا ادم خدای این بازیم باشه ولی نتونه با رفقاش بازی کنه بهتره بره ریمن بازی کنه:d
1شیوایی نشونت بدم:d