The Last of Us | PSN

محمد جان من میخوام کلا 1سبک جدید تو مولتی تلو درست کنم اونم اسمشو گذاشتم مورتالیتلو
:d
توش استفاده از اسلحه ممنوعه فقط بادست خالی باید بازی کنی طرحشم دادام به ناتی دارن برسی میکنن
اون حرکتات که جای خودش رو داره:d
ولی یه کاری کردی اونشب که الان حوصله توضیح ندارم بعدا یادم بنداز واست بگم:d

محمد جان من میخوام کلا 1سبک جدید تو مولتی تلو درست کنم اونم اسمشو گذاشتم مورتالیتلو:d توش استفاده از اسلحه ممنوعه فقط بادست خالی باید بازی کنی طرحشم دادام به ناتی دارن برسی میکنن=))
طرحتو دوست دارم ولی اگه یه بار دیگه مورتال کمبت بزنی خودم با شمشیر (همون قمه)گردنتو میزنم:p:d

احتمالا منم فردا بازی رو می گیرم .
psn id ایت چیه ؟ :d
id من ؟؟
زیر آواتارم ننوشته:p
قابل شما رو نداره ،نوب گیمر هستم:d
allunfinished

Last edited by a moderator:
یادم نمیاد کسی مارو برده باشه غیر اشکان
یادت نمیاد به علت اینکه دوست نداری یادت بیاد . تیمی که منو و امیر لولو دو نفری باهاش بازی کردیم و رسما 2 به 4 بردیمشون متشکل از تو و رفیقت رونالدو و ارمین پاپ و یه نفر دیگه بود . کلا با توجه به سن و سالتون که اصلا به حد نصاب قانونی نرسیده و حق انجام این بازی رو ندارید !! بد بازی نمی کردید ولی باخت های فجیعی می اوردید . تو ریوایور می ذاشتی و هی اون رفیق داون شدت رونالدو رو بلند می کردی =)) این قضیه هم دقیقا مال اوایل تیر ماه هست که اونموقع خیلی ها نمی دونستن مولتی این بازی چی هست اصلا ! البته من واقعا نیازی نمی بینم بخوام چیزی رو ثابت کنم در زمینه مولتی این بازی چون به صغیر و کبیر رحم نکردیم توی تیم اصلی 4 نفریمون . الانم بیشتر به خاطر یه سری رفقای قدیمی میایم سراغ مولتی این بازی ، منتهی واسم جالب بود که اومدی گفتی شاخ tlou و این صحبت ها !!

موفق باشید

مورتالیتلو:d توش استفاده از اسلحه ممنوعه فقط بادست خالی باید بازی کنی طرحشم دادام به ناتی دارن برسی میکنن=))

تو اون طرحی که فرستادین بگین لگدم بزارن
[-o<

ببخشید وسط بحثتون ولی Ratio ریتیو تلفظ نمیشه! Reyshio تلفظ میشه :)
اح سنت:-bd

اقا اینجا که تاپیک کل انداختن و شاخ وشونه کشی که نیست
discussion.gif

قراره با هم دوست باشیم قرار بزاریم
gathering.gif

شاد باشیم

آخرین ویرایش:
خدایی چرا من؟:dپینگ 190 200 ولی وارد نمیشه.inv که میدن میخوام بیام میزنه unable to join چرا اینو میزنه؟ولی همینطوری find match میزنم تو مولتی میشه بازی کرد که دیدم پوریا و یکی دیگهم بودن

چرا تو مد Supply Raid هیچ بازی ای برای من پیدا نمیکنه؟ پینگم با 4.2.2.4 تقریبا 160 هست و با سرورهای خارجی Speedtest هم حول و حوش 170.

قبلش مودمو یه بار خاموش روشن کن یه تست کانکشن بزنی حتما پیدا میکنه.در ضمن شلوغی این بازی از بعد از ظهر خودمون تا صبح زوده

- - -ویرایش - - -

خدایی چرا من؟:dپینگ 190 200 ولی وارد نمیشه.inv که میدن میخوام بیام میزنه unable to join چرا اینو میزنه؟ولی همینطوری find match میزنم تو مولتی میشه بازی کرد که دیدم پوریا و یکی دیگهم بودن

آقا محسن شما به من جوین نمیشدی.وقتی میبینی جوین رو میزنی یهو پرت میشی بیرون (که پیغام میده کیک)یعنی منو شما نمیتونیم به هم کانکت بشیم.باید قبل از این بازی یه بار مودمو آفو آن کنی بعد یه تست کانکشن بزنی اونوقت میبینی هم سریع پیدا میکنه هم اینکه بدون مشکل میتونی به رفقا جوین بشی.
اون موقع هم که آنیبل میداد لابی (8 نفر)پر بود ما هم تویه لودینگ پرایوت بودیم.

- - -ویرایش - - -

قراره با هم دوست باشیم قرار بزاریم
:gathering:

شاد باشیم

آقا رضا اگه قراره با هم دوست باشیم چرا شما منو از پشت هی شیو میکنی هان#:-s یعنی چی؟؟خوب معلومه جنگه دیگه;)

آقا رضا اگه قراره با هم دوست باشیم چرا شما منو از پشت هی شیو میکنی هان#:-s یعنی چی؟؟خوب معلومه جنگه دیگه;)
نشانه ابراز احساساتمه:d فقط میام شما رو شیو میکنم دیگه

به این صورت اول یه جا کمین میکنم (camp)
hide.gif

بعد که شما رو دیدم
excited.gif

خدا را شکر میکنم
praying.gif

سپس بدون اینکه کسی شک کنه میام و احساساتمو منتقل میکنم
yahoo_8.gif

شما که بیشتر شیو میکنین ما رو اقا رضا رم که کلا شیو میکنین یعنی تیر نمیزنین

آخرین ویرایش:
یادت نمیاد به علت اینکه دوست نداری یادت بیاد . تیمی که منو و امیر لولو دو نفری باهاش بازی کردیم و رسما 2 به 4 بردیمشون متشکل از تو و رفیقت رونالدو و ارمین پاپ و یه نفر دیگه بود . کلا با توجه به سن و سالتون که اصلا به حد نصاب قانونی نرسیده و حق انجام این بازی رو ندارید !! بد بازی نمی کردید ولی باخت های فجیعی می اوردید . تو ریوایور می ذاشتی و هی اون رفیق داون شدت رونالدو رو بلند می کردی =)) این قضیه هم دقیقا مال اوایل تیر ماه هست که اونموقع خیلی ها نمی دونستن مولتی این بازی چی هست اصلا ! البته من واقعا نیازی نمی بینم بخوام چیزی رو ثابت کنم در زمینه مولتی این بازی چون به صغیر و کبیر رحم نکردیم توی تیم اصلی 4 نفریمون . الانم بیشتر به خاطر یه سری رفقای قدیمی میایم سراغ مولتی این بازی ، منتهی واسم جالب بود که اومدی گفتی شاخ tlou و این صحبت ها !!

موفق باشید

خیلی باحالی !!

همون امیر لولو که از رونالدو یه جوری باخت که تا چند وقت داشت تمرین میکرد جبران کنه !!

۲ به ۴ ؟؟ ما با ارمین بازی میکنیم اما جزو کلن نیست !! کلا من و مهیار ( رونالدو ) دو تایی کلنیم و تیم ۴ نفره ثابت نداریم ! Lol دو نفره هم با هرکی بازی کردیم له شد غیر همون اشکان !! من اصلا id تو رو نمیدونم اما اگه با امیر لولو بودی له شدی !!

همین بحص سن و ساله دیگه !! تا میبینین تو ۱۰۰۰ سالی که از خدا عمر گرفتین استعداد بازی ندارین به قول خودتون از یه سری بچه میبازین حرصتون میچسب به سقف ! کی می خواین بفهمین گیم به سن نیست خدا میدونه ! نفر ۵ سرور U3 با من دوسته ۱۳ سالشه !! تازه من خودم وارد ۱۸ سالگی شدم پس حرفی نباشه !!

اول تیر نمیدونستیم مولتیش چیه ؟؟ بجه جون من بازی از DC پیش خرید کرده بودم همون جمعه که بازی برا اولین بار دسته یه سریا بود من داشتم ! اون موقع هنوز سروراش باز نشده بود !!

هنوزم میگم با این که ۸ ماه TLOU نزدم اما 2V2 یا 1V1 میزنم با هر کی که بخواد !! U هم اکانتتو فکر کنم جرعت نکردی بزاری از بس نوبی !! یا شاید میترسی چرت و پرتات بر ملا شه ! LOL

خیلی باحالی !!

همون امیر لولو که از رونالدو یه جوری باخت که تا چند وقت داشت تمرین میکرد جبران کنه !!

۲ به ۴ ؟؟ ما با ارمین بازی میکنیم اما جزو کلن نیست !! کلا من و مهیار ( رونالدو ) دو تایی کلنیم و تیم ۴ نفره ثابت نداریم ! Lol دو نفره هم با هرکی بازی کردیم له شد غیر همون اشکان !! من اصلا id تو رو نمیدونم اما اگه با امیر لولو بودی له شدی !!

همین بحص سن و ساله دیگه !! تا میبینین تو ۱۰۰۰ سالی که از خدا عمر گرفتین استعداد بازی ندارین به قول خودتون از یه سری بچه میبازین حرصتون میچسب به سقف ! کی می خواین بفهمین گیم به سن نیست خدا میدونه ! نفر ۵ سرور U3 با من دوسته ۱۳ سالشه !! تازه من خودم وارد ۱۸ سالگی شدم پس حرفی نباشه !!

اول تیر نمیدونستیم مولتیش چیه ؟؟ بجه جون من بازی از DC پیش خرید کرده بودم همون جمعه که بازی برا اولین بار دسته یه سریا بود من داشتم ! اون موقع هنوز سروراش باز نشده بود !!

هنوزم میگم با این که ۸ ماه TLOU نزدم اما 2V2 یا 1V1 میزنم با هر کی که بخواد !! U هم اکانتتو فکر کنم جرعت نکردی بزاری از بس نوبی !! یا شاید میترسی چرت و پرتات بر ملا شه ! LOL

اگه میخوای در کنار بقیه رفقا از بازی و مولتی لذت ببری بسم الله ولی اگه هی میخوای شاخو شونه بکشیو من شاخ تلو از این حرفام خودت تکی (یا با همون رفقای قدیمیت )بازی کن حالشو ببر
در ضمن درست صحبت کن

آدم خودش بازی کنه بهتر از اینه که با یه سری که فقط چرت و پرت میگن بازی کنه !! تا وقتی که به سن و سال توهین کنن همینه !! من سریع واکنش میدم تمومش کرده بودم اومدن پست دادن دوباره شروع کردن !!

ببخشید چرت و پرت خیلی حرف زشتیه !! lol

آدم خودش بازی کنه بهتر از اینه که با یه سری که فقط چرت و پرت میگن بازی کنه !! تا وقتی که به سن و سال توهین کنن همینه !! من سریع واکنش میدم تمومش کرده بودم اومدن پست دادن دوباره شروع کردن !!

ببخشید چرت و پرت خیلی حرف زشتیه !! lol
ببین علی آقا سنو سال نشانه بزرگو کوچیک بودن اون طرف نیست.این طرز حرف زدنشه که شخصیتش رو مشخص میکنه و به بقیه میگه این بزرگه یا کوچیک.و شما با گفتن کلمه چرتو پرت داری خودتو کوچیک میکنی.
بازم میگم هیچ کدوم از این دوستان با شما دشمنی نداره که شما اولین پستت رو این جوری شروع کردی(من شاخ تلو هستم بالاتر از منم هست)
اگه هنوز تویه این فازی که مارو بیخیال شو (چون ما با رفقا فقط از بازی لذت میبریم.)اگه شما هم مثل ما میخوای لذت ببری بهم بگو خودم پاکار لذت بردنم باهم میزنیم.
یادمه تویه سوروایور با یه بابایی داشتم بازی میکردم به طور خیلی اتفاقی منو شیو کرد آخر بازی برگشت یه حرف زشتی رو به من زد جوری باهاش حرف زدم (با اینکه از من بزرگتر بود)ولی شرمسار شدو رفت .pm داد فازت چیه؟؟ گفتم در کنار رفقا لذت بردن ،شاخو شونیه بازی به ما نمیچسبه(خودمم ادش کردم).ما با هم لذت میبریم خارجی ها رو هم کتلت میکنیم:d کتلت خارجی دوست داشتی خبرم کن:d

مرد مومن 8 ماه پیش میشه 18 اردیبهشت. یعنی یک ماه قبل از عرضه TLOU. حالا چجوریه که تو 8 ماهه بازی نکردی؟ کمتر بخندون مارو.

در ضمن راجع به این بحث های شاخ و شونه کشی و ... من خودم به جرات میتونم بگم که با همین رفقا کلی بازی کردیم، من هیچ وقت فکر نکنم اصلا بیشترین امتیاز رو گرفته باشم! ولی اونقدر به هممون حال می‌داد، اصلا مهم نبود کی برنده شه. به جاش کلی با هم حال کردیم!!!
این سن و سال که میگن همینه دیگه. متاسفانه از کمبود سن و سال، بازی کردن رو صرفا برنده شدن و خوابوندن کل دیگران میدونی. تو هم بزرگ میشی دیگه این چیزا برات مهم نمیشه و در درجه اول لذت برات مهم میشه. حالا باز بچسب به شاخ بودن رتبه خودت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or