.:Frantic:.
کاربر سایت
اون حرکتات که جای خودش رو داره:dمحمد جان من میخوام کلا 1سبک جدید تو مولتی تلو درست کنم اونم اسمشو گذاشتم مورتالیتلو:dتوش استفاده از اسلحه ممنوعه فقط بادست خالی باید بازی کنی طرحشم دادام به ناتی دارن برسی میکنن
طرحتو دوست دارم ولی اگه یه بار دیگه مورتال کمبت بزنی خودم با شمشیر (همون قمه)گردنتو میزنم:dمحمد جان من میخوام کلا 1سبک جدید تو مولتی تلو درست کنم اونم اسمشو گذاشتم مورتالیتلو:d توش استفاده از اسلحه ممنوعه فقط بادست خالی باید بازی کنی طرحشم دادام به ناتی دارن برسی میکنن
id من ؟؟احتمالا منم فردا بازی رو می گیرم .
psn id ایت چیه ؟ :d
یادت نمیاد به علت اینکه دوست نداری یادت بیاد . تیمی که منو و امیر لولو دو نفری باهاش بازی کردیم و رسما 2 به 4 بردیمشون متشکل از تو و رفیقت رونالدو و ارمین پاپ و یه نفر دیگه بود . کلا با توجه به سن و سالتون که اصلا به حد نصاب قانونی نرسیده و حق انجام این بازی رو ندارید !! بد بازی نمی کردید ولی باخت های فجیعی می اوردید . تو ریوایور می ذاشتی و هی اون رفیق داون شدت رونالدو رو بلند می کردی این قضیه هم دقیقا مال اوایل تیر ماه هست که اونموقع خیلی ها نمی دونستن مولتی این بازی چی هست اصلا ! البته من واقعا نیازی نمی بینم بخوام چیزی رو ثابت کنم در زمینه مولتی این بازی چون به صغیر و کبیر رحم نکردیم توی تیم اصلی 4 نفریمون . الانم بیشتر به خاطر یه سری رفقای قدیمی میایم سراغ مولتی این بازی ، منتهی واسم جالب بود که اومدی گفتی شاخ tlou و این صحبت ها !!یادم نمیاد کسی مارو برده باشه غیر اشکان
مورتالیتلو:d توش استفاده از اسلحه ممنوعه فقط بادست خالی باید بازی کنی طرحشم دادام به ناتی دارن برسی میکنن
اح سنتببخشید وسط بحثتون ولی Ratio ریتیو تلفظ نمیشه! Reyshio تلفظ میشه
چرا تو مد Supply Raid هیچ بازی ای برای من پیدا نمیکنه؟ پینگم با 4.2.2.4 تقریبا 160 هست و با سرورهای خارجی Speedtest هم حول و حوش 170.
خدایی چرا من؟:dپینگ 190 200 ولی وارد نمیشه.inv که میدن میخوام بیام میزنه unable to join چرا اینو میزنه؟ولی همینطوری find match میزنم تو مولتی میشه بازی کرد که دیدم پوریا و یکی دیگهم بودن
قراره با هم دوست باشیم قرار بزاریم
:gathering:
شاد باشیم
نشانه ابراز احساساتمه:d فقط میام شما رو شیو میکنم دیگهآقا رضا اگه قراره با هم دوست باشیم چرا شما منو از پشت هی شیو میکنی هان# یعنی چی؟؟خوب معلومه جنگه دیگه
یادت نمیاد به علت اینکه دوست نداری یادت بیاد . تیمی که منو و امیر لولو دو نفری باهاش بازی کردیم و رسما 2 به 4 بردیمشون متشکل از تو و رفیقت رونالدو و ارمین پاپ و یه نفر دیگه بود . کلا با توجه به سن و سالتون که اصلا به حد نصاب قانونی نرسیده و حق انجام این بازی رو ندارید !! بد بازی نمی کردید ولی باخت های فجیعی می اوردید . تو ریوایور می ذاشتی و هی اون رفیق داون شدت رونالدو رو بلند می کردی این قضیه هم دقیقا مال اوایل تیر ماه هست که اونموقع خیلی ها نمی دونستن مولتی این بازی چی هست اصلا ! البته من واقعا نیازی نمی بینم بخوام چیزی رو ثابت کنم در زمینه مولتی این بازی چون به صغیر و کبیر رحم نکردیم توی تیم اصلی 4 نفریمون . الانم بیشتر به خاطر یه سری رفقای قدیمی میایم سراغ مولتی این بازی ، منتهی واسم جالب بود که اومدی گفتی شاخ tlou و این صحبت ها !!
موفق باشید
خیلی باحالی !!
همون امیر لولو که از رونالدو یه جوری باخت که تا چند وقت داشت تمرین میکرد جبران کنه !!
۲ به ۴ ؟؟ ما با ارمین بازی میکنیم اما جزو کلن نیست !! کلا من و مهیار ( رونالدو ) دو تایی کلنیم و تیم ۴ نفره ثابت نداریم ! Lol دو نفره هم با هرکی بازی کردیم له شد غیر همون اشکان !! من اصلا id تو رو نمیدونم اما اگه با امیر لولو بودی له شدی !!
همین بحص سن و ساله دیگه !! تا میبینین تو ۱۰۰۰ سالی که از خدا عمر گرفتین استعداد بازی ندارین به قول خودتون از یه سری بچه میبازین حرصتون میچسب به سقف ! کی می خواین بفهمین گیم به سن نیست خدا میدونه ! نفر ۵ سرور U3 با من دوسته ۱۳ سالشه !! تازه من خودم وارد ۱۸ سالگی شدم پس حرفی نباشه !!
اول تیر نمیدونستیم مولتیش چیه ؟؟ بجه جون من بازی از DC پیش خرید کرده بودم همون جمعه که بازی برا اولین بار دسته یه سریا بود من داشتم ! اون موقع هنوز سروراش باز نشده بود !!
هنوزم میگم با این که ۸ ماه TLOU نزدم اما 2V2 یا 1V1 میزنم با هر کی که بخواد !! U هم اکانتتو فکر کنم جرعت نکردی بزاری از بس نوبی !! یا شاید میترسی چرت و پرتات بر ملا شه ! LOL
ببین علی آقا سنو سال نشانه بزرگو کوچیک بودن اون طرف نیست.این طرز حرف زدنشه که شخصیتش رو مشخص میکنه و به بقیه میگه این بزرگه یا کوچیک.و شما با گفتن کلمه چرتو پرت داری خودتو کوچیک میکنی.آدم خودش بازی کنه بهتر از اینه که با یه سری که فقط چرت و پرت میگن بازی کنه !! تا وقتی که به سن و سال توهین کنن همینه !! من سریع واکنش میدم تمومش کرده بودم اومدن پست دادن دوباره شروع کردن !!
ببخشید چرت و پرت خیلی حرف زشتیه !! lol
هنوزم میگم با این که ۸ ماه TLOU نزدم اما 2V2 یا 1V1 میزنم با هر کی که بخواد !! U هم اکانتتو فکر کنم جرعت نکردی بزاری از بس نوبی !! یا شاید میترسی چرت و پرتات بر ملا شه ! LOL