The Last of Us | PSN

من سیرابی خارجی ترجیح میدم !! کاش همه مثل U بودن !! :d

allunfinished بودی آره ؟
حاجی خام حرفاش نشی به منم همینارو میگفت ولی تو بازی فقط منو شیو میکنه:d کلا غلاف شیوش شده گردنم:d
جرم دوستان دیگه هم کمتر از احسان نیست مثلا رضا منو اتیش میزنه:| اونم به فجیح ترین حالت:((
محمدم دیشب از دستم عصبانی شده بود با اینکه همگروهیم بود با چوب افتاده بود دنبالم =)) دیگه اگه جلوم بیفته چیکار میکنه:-s
اگر مردین بیاین با دست با هم بجنگیم:p

حاجی خام حرفاش نشی به منم همینارو میگفت ولی تو بازی فقط منو شیو میکنه:d کلا غلاف شیوش شده گردنم:d
جرم دوستان دیگه هم کمتر از احسان نیست مثلا رضا منو اتیش میزنه:| اونم به فجیح ترین حالت:((
محمدم دیشب از دستم عصبانی شده بود با اینکه همگروهیم بود با چوب افتاده بود دنبالم =)) دیگه اگه جلوم بیفته چیکار میکنه:-s
اگر مردین بیاین با دست با هم بجنگیم:p

رضا جون خودتو آماده کن که با فن خودت مورتالیتو، میخوام بیام سراغت:d
آخه من هی میگم مشت نزن ،هی مشت میزنی.مشت اول هیچ ولی وقتی مشت دوم رو میزنی بدن کارکترت 90 درجه میچرخه و کارو واسه فرد شیو کار راحت میکنه که اگه یه نیم دور بزنه مثلث پشت گردنت ظاهر میشه:d
واسه همینه تویه نبرد نزدیک یا شیو کن یا از روولول استفاده کن(البته دست به چماغت هم بد نیستا:d:p)

واسه همینه تویه نبرد نزدیک یا شیو کن یا از روولول استفاده کن(البته دست به چماغت هم بد نیستا:d:p)

در ادامه حرف اقا احسان
یا شاتگان یا چماق یا شمشور:d
که از همش بهتر همون چماق قیچی داره با شاتگان

برا مولتی حتما اون مپ پک باید بگیرم ؟
yahoo_7.gif
خیر

آخرین ویرایش:
آقا این چه وضعیه؟! من الآن رفتم مولتیشو برای اولین بار بزنم نمیدونم پینگم پایین بود چی بود که وقتی میرسیدم به دشمنا شخصیتم همینجوری وایمیستاد اون نامردا تا میتونستن کتلتم میکردن حتی نتونستم دو تا تیر در کنم:(( مگه واسه این بازی باید پینگم چند باشه؟
من تا حالا اینطورش رو ندیده بودم!
یا اونا نمیتونن تورو بزنن و تو هم نمیتونی اونا رو بزنی یا همدیگر رو میزنید اما بعد از تاخیر حدود 1 دقیقه که داره هر دوطرف میمیرید!!
اما پینگت با 4.2.2.4 از 250 به پایین باشه مشکلی نداری و راحت میتونی بازی کنی
اما پینگت بره بالا خیلی اذیت میکنه

خیلی باحالی !!

همون امیر لولو که از رونالدو یه جوری باخت که تا چند وقت داشت تمرین میکرد جبران کنه !!

۲ به ۴ ؟؟ ما با ارمین بازی میکنیم اما جزو کلن نیست !! کلا من و مهیار ( رونالدو ) دو تایی کلنیم و تیم ۴ نفره ثابت نداریم ! Lol دو نفره هم با هرکی بازی کردیم له شد غیر همون اشکان !! من اصلا id تو رو نمیدونم اما اگه با امیر لولو بودی له شدی !!

همین بحص سن و ساله دیگه !! تا میبینین تو ۱۰۰۰ سالی که از خدا عمر گرفتین استعداد بازی ندارین به قول خودتون از یه سری بچه میبازین حرصتون میچسب به سقف ! کی می خواین بفهمین گیم به سن نیست خدا میدونه ! نفر ۵ سرور U3 با من دوسته ۱۳ سالشه !! تازه من خودم وارد ۱۸ سالگی شدم پس حرفی نباشه !!

اول تیر نمیدونستیم مولتیش چیه ؟؟ بجه جون من بازی از DC پیش خرید کرده بودم همون جمعه که بازی برا اولین بار دسته یه سریا بود من داشتم ! اون موقع هنوز سروراش باز نشده بود !!

هنوزم میگم با این که ۸ ماه TLOU نزدم اما 2V2 یا 1V1 میزنم با هر کی که بخواد !! U هم اکانتتو فکر کنم جرعت نکردی بزاری از بس نوبی !! یا شاید میترسی چرت و پرتات بر ملا شه ! LOL
پسرک ! تو هنوز از تاریخ ریلیز این بازی هم اطلاعات دقیق نداری و داری صحبت از 8 ماه پیشی می کنی که این بازی اصلا ریلیز نشده بوده . :)) در نتیجه ببین چقدر ما ها بدبخت شدیم که باید با یه نوبی که هنوز از تاریخ ریلیز بازی خبر نداره بحث کنیم . با این حال به به عنوان کامنت اخرم :
ایدی من شینجی کیامی و دقیقا با امیر لولو توی سرچ بازی دو بار پشت سر هم تو و اون دوستت که تن صداش منو یاده افراد نا بالغ با هویت نا معلوم می اندازه =)) زدیم لهتون کردیم . و سرچ بازی هم جوری بود که ما 3 نفر بودیم و شما 4 نفر و اون نفر سوم تیم ما خارجی بود و سریع لفت کرد . در نتیجه ما 2 به 4 شمایی رو له کردیم که کلا تو عمر گیمریتون مولتی پلیر 2 تا بازی به نام های انچارد و tlou انجام دادید =)) دقیقا هم یادمه مجبور شدید یکی یکی از بازی برید بیرون :)) من مدرک و pm همون رفیق صدا قشنگت رو دارم که به من پیام داده و گفته اصلا روی دور نبودیم و به خاطر این شما بردید =)) حالا کی این وسط جفنگ می گفته ؟ نوبی مثل تو که هنوز از تاریخ ریلیز بازی هم خبر نداری !

p.s : همونطور که گفتم من نیازی نمی بینم بخوام خودم و تیممو توی این بازی ثابت کنم . با این حال هر موقع دوست داشتی می تونی بیای دوباره بازی کردن رو بهت یاد بدیم .

من به شخصه اعتراف می کنم توی Third Person هیچ حرفی باری گفتن ندارم و تقریبآ یک Noob هستم . ولی عاشق مالتی های آنچارتد و TLOU هستم با اینکه زیاد حرفه ای نیستم اما به شدت لذت می برم اگه میخواین ادد کنین بزنیم :) .

پ.ن :
مهیار :lol:

آقا این چه وضعیه؟! من الآن رفتم مولتیشو برای اولین بار بزنم نمیدونم پینگم پایین بود چی بود که وقتی میرسیدم به دشمنا شخصیتم همینجوری وایمیستاد اون نامردا تا میتونستن کتلتم میکردن حتی نتونستم دو تا تیر در کنم:(( مگه واسه این بازی باید پینگم چند باشه؟

ببین داداشت با pc دانلود نمیکرده؟؟:d
این مساله از افت پینگ نیست به سرعتت بر میگرده .افت سرعت داری
این مساله زمانی برای من پیش میاد که داداشم با سیستم داره دانلود میکنه:d
- - -ویرایش - - -

من به شخصه اعتراف می کنم توی Third Person هیچ حرفی باری گفتن ندارم و تقریبآ یک Noob هستم . ولی عاشق مالتی های آنچارتد و TLOU هستم با اینکه زیاد حرفه ای نیستم اما به شدت لذت می برم اگه میخواین ادد کنین بزنیم :) .

پ.ن :
مهیار :lol:
بیا رفیق جات خالیه

حتما نیاز نیست ولی اگه بگیری خیلی بهتره.اوریجی یا کپی؟؟
اریجم ، هنوز بین فیفا و LTOU نمیدونم کدوم بگیرم برا مولتی :|

- - -ویرایش - - -

جفتش:d
خو اگه میتونستم جفتشو میگرفتم 8-|

- - -ویرایش - - -

جفتش:d
خو اگه میتونستم جفتشو میگرفتم 8-|

اریجم ، هنوز بین فیفا و LTOU نمیدونم کدوم بگیرم برا مولتی
:|
بستگی به خودت داره اگه از فوتبال بازی کردن خوشت میاد و فیفا های قبلی رو بازی کردی و بهت چسبیده فیفا بگیر
اما اگه مثل من از فوتبال زیاد خوشت نمیاد tlou بهتره
از نظر من Tlou خوبه چون هم سینگل خیلی قوی داره هم مولتی خیلی قوی در مقابل اگه فیفا دوست باشی اینطور که من شنیدم مولتی خوبی داره
همش به خودت بستگی داره و سلیقت ولی اینو فراموش نکن tlou بهترین بازی نسله!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or