salar_dariush
کاربر سایت
باور کن تمام رفقایه این تاپیک از من بهترنمن سیرابی خارجی ترجیح میدم !! کاش همه مثل U بودن !! :d
allunfinished بودی آره ؟
آره(تمام ناتمام)
باور کن تمام رفقایه این تاپیک از من بهترنمن سیرابی خارجی ترجیح میدم !! کاش همه مثل U بودن !! :d
allunfinished بودی آره ؟
حاجی خام حرفاش نشی به منم همینارو میگفت ولی تو بازی فقط منو شیو میکنه:d کلا غلاف شیوش شده گردنم:dمن سیرابی خارجی ترجیح میدم !! کاش همه مثل U بودن !! :d
allunfinished بودی آره ؟
حاجی خام حرفاش نشی به منم همینارو میگفت ولی تو بازی فقط منو شیو میکنه:d کلا غلاف شیوش شده گردنم:d
جرم دوستان دیگه هم کمتر از احسان نیست مثلا رضا منو اتیش میزنه اونم به فجیح ترین حالت
محمدم دیشب از دستم عصبانی شده بود با اینکه همگروهیم بود با چوب افتاده بود دنبالم دیگه اگه جلوم بیفته چیکار میکنه
اگر مردین بیاین با دست با هم بجنگیم
واسه همینه تویه نبرد نزدیک یا شیو کن یا از روولول استفاده کن(البته دست به چماغت هم بد نیستا:d)
خیربرا مولتی حتما اون مپ پک باید بگیرم ؟
برا مولتی حتما اون مپ پک باید بگیرم ؟
من تا حالا اینطورش رو ندیده بودم!آقا این چه وضعیه؟! من الآن رفتم مولتیشو برای اولین بار بزنم نمیدونم پینگم پایین بود چی بود که وقتی میرسیدم به دشمنا شخصیتم همینجوری وایمیستاد اون نامردا تا میتونستن کتلتم میکردن حتی نتونستم دو تا تیر در کنم مگه واسه این بازی باید پینگم چند باشه؟
پسرک ! تو هنوز از تاریخ ریلیز این بازی هم اطلاعات دقیق نداری و داری صحبت از 8 ماه پیشی می کنی که این بازی اصلا ریلیز نشده بوده . در نتیجه ببین چقدر ما ها بدبخت شدیم که باید با یه نوبی که هنوز از تاریخ ریلیز بازی خبر نداره بحث کنیم . با این حال به به عنوان کامنت اخرم :خیلی باحالی !!
همون امیر لولو که از رونالدو یه جوری باخت که تا چند وقت داشت تمرین میکرد جبران کنه !!
۲ به ۴ ؟؟ ما با ارمین بازی میکنیم اما جزو کلن نیست !! کلا من و مهیار ( رونالدو ) دو تایی کلنیم و تیم ۴ نفره ثابت نداریم ! Lol دو نفره هم با هرکی بازی کردیم له شد غیر همون اشکان !! من اصلا id تو رو نمیدونم اما اگه با امیر لولو بودی له شدی !!
همین بحص سن و ساله دیگه !! تا میبینین تو ۱۰۰۰ سالی که از خدا عمر گرفتین استعداد بازی ندارین به قول خودتون از یه سری بچه میبازین حرصتون میچسب به سقف ! کی می خواین بفهمین گیم به سن نیست خدا میدونه ! نفر ۵ سرور U3 با من دوسته ۱۳ سالشه !! تازه من خودم وارد ۱۸ سالگی شدم پس حرفی نباشه !!
اول تیر نمیدونستیم مولتیش چیه ؟؟ بجه جون من بازی از DC پیش خرید کرده بودم همون جمعه که بازی برا اولین بار دسته یه سریا بود من داشتم ! اون موقع هنوز سروراش باز نشده بود !!
هنوزم میگم با این که ۸ ماه TLOU نزدم اما 2V2 یا 1V1 میزنم با هر کی که بخواد !! U هم اکانتتو فکر کنم جرعت نکردی بزاری از بس نوبی !! یا شاید میترسی چرت و پرتات بر ملا شه ! LOL
آقا این چه وضعیه؟! من الآن رفتم مولتیشو برای اولین بار بزنم نمیدونم پینگم پایین بود چی بود که وقتی میرسیدم به دشمنا شخصیتم همینجوری وایمیستاد اون نامردا تا میتونستن کتلتم میکردن حتی نتونستم دو تا تیر در کنم مگه واسه این بازی باید پینگم چند باشه؟
بیا رفیق جات خالیهمن به شخصه اعتراف می کنم توی Third Person هیچ حرفی باری گفتن ندارم و تقریبآ یک Noob هستم . ولی عاشق مالتی های آنچارتد و TLOU هستم با اینکه زیاد حرفه ای نیستم اما به شدت لذت می برم اگه میخواین ادد کنین بزنیم .
پ.ن :
مهیار
جفتش:dاریجم ، هنوز بین فیفا و LTOU نمیدونم کدوم بگیرم برا مولتی
اریجم ، هنوز بین فیفا و LTOU نمیدونم کدوم بگیرم برا مولتیحتما نیاز نیست ولی اگه بگیری خیلی بهتره.اوریجی یا کپی؟؟
خو اگه میتونستم جفتشو میگرفتمجفتش:d
خو اگه میتونستم جفتشو میگرفتمجفتش:d
هر کدومش جذابیت خودشو داره .اریجم ، هنوز بین فیفا و LTOU نمیدونم کدوم بگیرم برا مولتی
خو اگه میتونستم جفتشو میگرفتم
بستگی به خودت داره اگه از فوتبال بازی کردن خوشت میاد و فیفا های قبلی رو بازی کردی و بهت چسبیده فیفا بگیر